Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 8:42:56
Anonimen
Pozdravljene, drage moje
Evola, božični prazniki so mimo, doma na Štajerskem je bilo čudovito sedaj smo pa spet v Ljubljani Upam, da ste preživele lepe praznike in da ste si nabrale novih moči!!!
Jst sem od dr. Reša danes, imela sem ponovni UZ in danes sem prvič SLIŠALA utrip srca mojega zlatega otročička in ne znam vam povedati kako sem se počutila...ni besed za kaj takega, z mojim dragim sva samo poslušala in se čudila...čudovito, nepopisno in najlepši občutek na svetu
Iz srca vam želim, da čimprej občutite to tudi ve in veste da vam vse držim močne pestke
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 16:14:54
buškica
Teira Siskamiska Bety Kapica Sisy Poopsie Estera Sašapostopek- januar Mazapostopek-januar Niovipostopek- januar Ninikapostopek- januar Nežapostopek- januar Mojca Mekekepostopek- januar Pikovit Buškica transfer 28.12.2006 Tajapostopek-januar/februar
Uršulca Tobika Ješa postopek- december Pika postopek- december/januar Anabanana Elisabeth Mišekpostopek- december
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 20:24:07
soncek.djukelica
ojla, poopsi, kako lepo te je brati, sem kar čutila s teboj ko si pisala,da si poslušala bitje tvoje ! verjamem, da je nepopisen občutek! Mišek,vse mislimo nate! Jaz bom med Marčevkami!jooj, kako bo to hitro! Buškica zate pa čim lepši dan jutri!
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 27.12.2006 20:27:56
citrončica
Poopsie uživaj vsak trenutek , Buškica, držim pesti jutri....ko bom tudi sama tam, upam da na zadnjem UZ pred punkcijo, ostalim pa naj dedek Mraz prinese....., da bo res srečno in veselo 2007!!! Pozdravček!!!!!!!!!!!
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 11:36:57
Anonimen
Pupike moje hvala za vaše želje, vso vzpodbudo in veselje, ki ga delite z menoj!!! Buškica močne pstke držim, da zagledaš , bo močno mislila nate Vsem ostalim puncam pa prosim sledite meni in se mi pridružite, jst vas vse nestrpno čakam . Ne obupajte in predajte se tudi, ko bodo težki dnevi in razočaranja....če je meni uspelo bo tudi vam, verjemite mi
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 13:55:11
teira
Buškica držim močne, močne , da boš tudi ti doživela to veselje in kmalu zagledala . Poopsie res si lepo napisala in se ti pridružujem.
Vsem, prav vsem soborkam želim, da bi s čimmanjšo muko preživele terapijo in da bi bili vsi prihajajoči testi pozitivni. Želim vam tudi veliko optimizma in pozitive, da boste lahko vse to speljale, kot je treba.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 29.12.2006 16:12:36
pika74
buškica - zate in za ostale sem malo pobrskala v arhivu in našla eno zanimivo povezavo: Vampirka je dala fajn nasvete, kako živeti po transferju: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=946010
Lp
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 30.12.2006 23:06:33
kapica
Haj pupe !
Evo jaz sem nazaj z dopusta, bila je res cudovito, lepo, mirno, tako da sem si spet nabrala energije. Bova tukaj praznovala novo leto, drug teden pa grem spet v sluzbo. Moje pocutje je v redu, ceprav me zadnje dni malo mucijo lazje slabosti. Pa ni hudega, se dobro drzim .
Buskica, vidim da ze grejes svoji dve pikici. Ti samo pocivaj in se pusti razvajat, pocni tisto kar te veseli in misli na svoja dva soncka . Upam, da ti novo leto prinesel debel .
Poopsie, bravo za tvojega junaka , da ima tako glasen srcek da ga mamica ze slisi . Res je pravi borec, ni kaj. Zelim ti se naprej veliko uzitkov in tako cudovitih trenutkov .
Misek .
Jaz vas v januarcicah in februarcicah pozdravim, potem pa se bom malo umaknila s tega foruma. Mislim da tu ni vec prostora za nosecke, temvec za tiste ki si to zelijo postati. Da si izmenjajo izkusnje, se vzpodbujajo, tu pa tam pa bom pokukala, da vidim ce ste tako pridne koklje in nosecke, kot smo bile me .
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 12:02:48
citrončica
Lep pozdravček v novem letu! Moji UZ in špikanje se je zavleklo...?!, ali pa sem si jaz to malo drugače predstavljala , tako da sem imela danes punkcijo, 16 sem jih pridelala , dobila pa sem 2 škatli utrogestana, pa to naj bi 3 na dan jemala, če sem prav razumela!? Vse je šlo tako hitro na koncu, ali pa sem jaz komaj čakala, da grem...., tako da niti nisem registrirala kako in kaj!??
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 13:58:25
buškica
Bravo citrončica . Tudi jaz sem jih pridelala 16.
Utrogestan jemlješ trikrat na dan. Eno zjutraj, eno po kosilu in eno zvečer. Po ET pa boš jemala eno zjutaj eno popoldne in eno vaginallno zvečer pred spanjem.
Sedaj se sprosti, počivaj in čakaj na ET.
Ne sekraj se, če boš napihnjena ali zaprta, ali malo krvavela. Vse se uredi do ET.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 16:11:42
kapica
Hej buskica!
Vidim da si vprasala kdaj naj test naredis. Samo nasvet ti dam. Ne ga delat pred desetim dnem po ET. Samo jokala bos brez veze in bos razocarana, ker se ni cas za test. Vem da je tezko, da prsi srbijo, zivcki delajo, ampak ce bos delala test se bos se bolj mucila.
Jaz sem pocakala do 14.ega dneva, znaki so bili pa taksni kot pred M nekaj dni pred testom, do takrat pa nisem imela nobenega znaka. Nicesar.
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 3.1.2007 18:06:40
citrončica
Hvala, Buškica, saj se mi je zdelo, da sem si prav zapomnila, doma pa nisem bila več sigurna.... Počivam, le ko vstanem za wc se spotoma pri računalniku ustavim.. Hvala za lepe želje, tudi jaz držim pesti zate , lp
RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke 5.1.2007 10:21:43
citrončica
Držim pesti,da bo vse ok, Buškica, tud jaz sem že pokonci, mal imam še težav s sedenjem, sicer super, tako da upam, da se ti prav kmalu pridružim... Jaz mam transfer v pon.,ti pa najbrž že test??!!??
Si prvič?Premalo vas še poznam, da bi si zapomnila za vse....