Taja79
|
Kapica, iskrene čestitke !!! Sem bila full vesela, ko sem videla, da je uspelo!!! Lepo čuvaj svoje ! Poopsie, vidim, da ti razpoloženje niha isto kot meni . 5 minut sem full vesela, polna energije, ziher da bo uspelo, naslednjih 5 minut pa bi se najraje nekam zaprla in jokala, ker sem prepričana, da itak ne bo... Groza, kaj vse moramo preživljat, ampak ne preostane druga kot čakanje. Tolaži se s tem, da je bilo to zvijanje v trebuhu vgnezditev, pa še takšni dve lepi blastocisti si imela... Ni , da se vsaj ena ne bi prijela! Pol si zamisli mene, ko sem imela ET enega , pa nihče ni ob transferju hvalil, kako je krasen, in kako se lepo deli,... Tak da sem bila 2 dni v takem šoku, ko sem šla iz Postojne, pa itak nisem vedela, kje sem... Bolj gleda tisto sliko zarodka, manj mi je jasno, če je sploh bil ok - vzdržal je sicer do 5.dne... Upam, da za vse nas enkrat posije sonček in se nam uresniči največja želja... Samo vztrajati moramo (mater kak sem pametna ). Jaz sem danes 5.dan po ET, Poopsie, ti pa malo manj, ne? Punce držite se!!! LP!
|