kapica
|
Ojej, afnica, a to pomeni da si sedaj ze v bolnici? No, mogoce je boljse, kaj ves, ampak vazno da malcka rasteta, da je z njima vse v redu. Ne vem kaj naj drugega recem, hudo, da je tako, ampak se vedno pozitivno mislit naprej. Samo se malo, pa bo vsega konec, potem bos pa svoja dva malcka stiskala in lubckala, samo na to misli, kako bo lepo . Drzim pesti . Jelenche, sem vceraj malo preletla tisto stran, res super, morem se enkrat v miru prebrat, ker je res dobro . Freycha, kdaj sem jaz nazadnje nove kopalke kupila in kje, se sploh vec ne spomnim. Mislim pa, da je bilo v H&M-u. A nosecka pa se noces kopat nudistka ? No, jaz sem bila vceraj na ogledu mestne porodnisnice tu pri nas in morem reci, da sem res pozitivno presenecena. Na zacetku,ko je zdravnica zacela razlagat, me je bilo tako strah, sploh ne vem zakaj, da so mi kr solze tekle. Tako se mi je zdelo, joooj, se malo pa bom res mogla sem in tako, vse je novo, drugace. No, potem ko sem pa videla porodno in oddelek, se mi je zelo dopadlo. Imajo tako majhne sobice, zelo udomaceno,lepe barve, prijetno in prijazno. Oddelek pa tudi, samo dvoposteljne sobe imajo, lep pogled in tako. No, sedaj se tudi jaz ze veselim vsega, ampak vceraj na zacetku sem res mislila kr zbezat od tam .