|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.5.2007 11:58:28   
Anonimen
Babe, jaz sem doma. Nič praznično. Pospešeno prazniva sobo, da bova lahko štrihala. Berem vas, za pisat sem preveč crknjena.

Aaaaaa....

Ja, seznam telefonskih bi blo pa faj nardit. Samo povejte komu naj pošiljamo cifre. Ena naj izbira, pol si jih pa lahko izmenjamo.

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
1.5.2007 13:46:44   
Kristina_1
Jaz sem tud za, da si izmenjamo telefonske. Naj se ena javi, ki ma bl proti koncu julija rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
1.5.2007 13:54:15   
Kristina_1
Afnica, tud men se smiliš, se spomnim moje sestrične, k je bla noseča za dvojče, pa je mela tud polet rok (konec avgusta) in jih je donosila. Cela je bla otečena, je bla k balon, sploh pa noge med koleni in gležnji in pa od gležnjev dol. Noge je mela zatečene za 1,5-2-krat, najhuje je blo zadnji mesec, se je pa gibala do konca. Žal pa ne vem kako bi ti lahko pomagala.
Edino če poskusiš s kroženjem stopala - 10x v levo, 10x v desno in desetkrat gor in dol, nekajkrat na dan. Pazi, da go gleženj vedno primiru, meni je to v 1. nosečnosti pomagalo, sam sem mela malo otečene noge.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
1.5.2007 14:29:44   
Freycha
načeloma lahko telefonske tudi jaz zbiram.... to mi ni problem. Bi bilo pa res fajn, da se mogoče še kaka javi, ki ima na začetku in kaka, ki ima na koncu rok (in ki je veliko tu, da nas bo sproti obveščala), da bomo zagotovo na tekočem, kaj se z nami dogaja.

Torej, vse tiste, ki mi boste poslale zasebna sporočila s telefonskimi, vam tudi mojo tel. št. pošljem. Če pa se bo še kaka javila, ki bo sprejemala sms-e, pa naj se tudi javi, pa ji bom magar naknadno poslala vse že do takrat zbrane tel. št.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
1.5.2007 14:31:08   
Freycha
Afnica in vse, ki vam zatekajo noge. Moja sestrična je rodila 14. dni nazaj in je rekla, da je limfna drenaža full pomaga. Da te dajo kar v eno "obleko" ali sondo ali ne vem kam in tam pač počivaš in uživaš in da je bilo full boljše, kar se otekanja tiče. Pa vsaj zagotovila mi je, da ni nič škodljivega za otročka. Ji je zagotovil svak, ki je ginekolog........

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
2.5.2007 0:18:02   
Jelenche
hej punce

jaz še vedno ne spim, v bistvu sem prav živčna. Danes sem delala test za uhajanje plodovnice. In se mi je pokazalo zeleno modro kar pomeni,... verjetnost uhajanja plodovnice. In sem prav živčna če je to res. Jutri bom poklicala v porodnišnico da vidim kaj mi bodo rekli,... pa pol itak poročam. No zdaj me je začel kar neki še vse špikat po jajčnikih in ledvicah... ehehe pa  polna luna bo,... matr sej bom še rodila!
Zdaj sem dala še en vložek not, da vidim če se bo tudi ta obarval,... pol grem pa res v porodnišnico vprašat!

a je slučajno kateri ta test pokazal zeleno modro barvo in se je iskazalo da to vseeno ni plodovnica? Ne vem kok je zanesljiv ta al sense kit. ... user posted image
no, fino se mejte

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
2.5.2007 0:55:25   
Freycha
V bistvu kako pa naj bi sploh ločila med uhajanjem vode in uhajanjem plodovnice, ali celo kakim izcedkom iz nožnice?

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
2.5.2007 8:24:59   
kapica
Jelenche a ta test si sama kupila, ali kje se dobi? Ves, da sploh nisem vedela da lahko to doma sam testirasuser posted image . Za telefonske stevilke sem tudi jaz, ker moj moz ne obvlada ringaraje, sploh nocem da ve kaj je moj nick in te zadeve, mi ta "svoboda" prevec pomeniuser posted image . Kako pa naj se potem kaj posimfamuser posted image ? Jaz sem verjetno napacna, da bi jih zbirala, da mi posiljate sms-e v Nemcijo.
Freycha, a je to tvoj trebuscek na slikiciuser posted image ? Luuuskanouser posted image user posted image , dobra ideja. A lahko potem tebi dam stevilko? Verjetno najboljse od mobilnega telefona, a nč?  Potem mi ti posljes svojo, da ti lahko sporocim, a je bilo tako misljeno?

Vceraj sva bila spet na kopanju, kako mi je dobro delo, plavala sem ko ribica, zmasirala sem se posteno, tako da je voda res superuser posted image user posted image . Danes pa sva namenjena v Ikeo, po previjalno mizico, pa se kaksno  malenkostuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
2.5.2007 8:56:50   
Freycha
ja kapica, kar pošlji mi tel. št. pa ti jo jaz nazaj, da si jih izmenjamo..... ko boš pa prišla tako daleč, da boš imela user posted image  v naročju, pa mi pošlješ sms, pa sporočim še ostalim julijkam, da imaš novo "pridobitev"....

Ja, to je moj trebuh - 122 cm. Sicer pa na mojem blogu lahko vidiš večjo sliko. Sem ko slonček hehehe

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
2.5.2007 10:50:22   
Jelenche
ehej punce

drugi test ni pokazal uhajanje plodovnice,.. tako da bom počakala do pregleda pri G naslednji teden.

Kapica ...Sicer pa je to test za domačo uporabo, imenuje AL SENSE KIT pri nas se kupi v Sanolaborju ter nekaterih lekarnah. Test narediš tako, da moraš za 12 ur prilimat vložek na hlačke, potem potegneš en trak ven iz vložka in pustiš da se posuši na zraku, v primeru da ostane trak moder oz zelen,.. je verjetnost uhajanja plodovnice. V primeru da se obarva nazaj v prvotno barvo (rumeno) pomeni da so to druge tekočine (ala urin, izcedek) in ne plodovnica. Sicer se test dela šele po 36 tednu nosečnosti, a men je bo vse skupaj sumljivo, zato sem tud naredila.
Je pa stvarca kr draga stane okoli 4.000 sit in maš not 3 vložke. Pa še nisem sigurna kok je natančen, bom vprašala G v torek.

Sedaj sem res bolj mirna

Freycha imaš zelo lep trebušček!

zvesta, glej da se ne boš preveč naprezala!

pri meni je vse po starem ... kaj pa pri vas?

ajjaaaaa neki sem vam pozabila povedat.. moja sestrica (starejša sestra) je v nedeljo oznanila, da je noseča!!!user posted image user posted image user posted image  Rok ima začetek novembra. juheeejj sami dojenčki.. prav srečna sem.

pa paaaa

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
2.5.2007 11:36:20   
simi27
Drage čveke!

Včeraj smo prišli domov z morja. Ne morem vam povedati, kako zelo fajn je bilo. Uživali smo vsi trije. Mali je nonstop telovadil in mislim, da mu je sonček zelo dobro del. Meni pa tudi.
No, danes pa že celo dopoldne perem. Moj pa bo skuphal kosilo. Danes še bo bolj poležavanje, jutri pa spet služba. Ampak mislim, da sem na morju pridobila malce energije. 
Drugače pa tudi mene muči vožnja. Po avtocesti še gre, ko pa pridemo na kakšno ovinkasto in po možnosti še slabo cesto, pa je za znoreti. No, pa saj bo kmalu konec tudi tega. Aja, pa naj se pohvalim. Z mojim sva se dogovorila za nakup Picassoja, okrog 10. maja greva po njega.user posted image

Lepo se mejte in uživajte v prazničnem dnevu.

PS: Tudi jaz lahko zbiram sms. Imam pa rok sredi julija.  

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
2.5.2007 12:12:44   
Jelenche
o full dobro simi, upam da si se spočila,.. kje ste pa bili na morju?
hej naslednji teden začneva z materinsko a ne? Kako boš pa zorganizirala vse (služba pa materinska) glede na to da imamo ob poldnevih? Saj si ti rekla da greš v fužine a ne? user posted image user posted image

no, sem že boljše volje kot vidite. user posted image
ja sms-e lahko tudi jaz zbiram itak user posted image

danes bo polna luna, me prav zanima kok majčic bo rodilo, nekateri pravijo da ima polna luna ful vpliva.. bomo videli  user posted image

pa pa

R. Tagore

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
2.5.2007 17:42:33   
Jelenche
naletela sem na eno zelo zanimivo in obsežno branje ...

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

toplo priporočam

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
2.5.2007 18:16:51   
kapica
Ola punceuser posted image !
Ze nazaj iz Ikeje, se imela krasno, sem zmatrana ko user posted image . Ampak je bilo vredno. Dobila previjalno, tisto stensko, za 61 eur. Se mi zdi v redu. Pa se eno omarco za v spalnico in se nekaj malenkosti.

Sedaj zvecer pa greva na ogled ene porodnisnice, ze komaj cakam, ker nimam neke prave predstave kako to zgleda. Pa vam porocam, ce je tukaj kaj drugaceuser posted image .
Simi, cestitke za avtek user posted image user posted image , fajn da ste se lepo imeli na morju, to pomeni da je bilo  vredno in se splacalo vozit po ovinkasti cestiuser posted image .
Jeneche user posted image user posted image  za tvojo sestro. Ja saj pravijo da naj bi bilo plodno letouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
2.5.2007 19:19:37   
anja7
Hojla punce moje!

Evo, pa smo doma. Smo prišli okrog 13.ih in morm rečt, da smo se mel fenomenalno. Se je pasal mal spočit. V četrtek predno sva šla, smo mel še pregled in sva vidla najinega korenjaka. Zaenkrat je hvala bogu vse tko k mora bit. Kaj pa kej ve? Joj, zdej se morm pa res na vozičke vržt, ker če ne naju bo čas prehitel. Drug teden pa začnemo s šolo za starše. Aja Jelenche, tisto je pa res dobra zadeva za prebrat.

lp

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.5.2007 7:03:22   
Freycha
Jelenche - hvala, da si nam dala tisto stran v branje..... sem že nekaj koristnih informacij dobila user posted image

Joj, jaz pa danes ne morem spati. Oz. že nekaj časa se mi dogaja, da ne morem dolgo spati, ampak sem mislila, da bo danes drugače, ker sem bila fuuuulll zmatrana včeraj, pa lahko kar pozabim. 6.15 sem se zbudila, še pol ure premetavala po postelji, sedaj sem pa že v zagonu..... No ja, niti ne vem v kakem zagonu, ker itak kaj dosti ne smem delati. Bom pa danes definitivno spet kako knjigo vzela v roke. Sem jih kar malo zanemarila......

Ker včeraj ni bil uspešen dan za nakup kopalk v AUT (imam čisto prevelike joške), sem se odločila, da vseeno preko Neckermanna naročim nosečniške. Upam, da mi bodo prav, če pa ne, pa pač ne bom imela kopalk... kaj čem sedaj......  Aja, grem še v Europark v Emporium pogledat, če imajo kake kopalke, potem pa bom imela počasi dovolj iskanja.

BTW kje pa se kopuje kopalke sicer? Namreč jaz sem bila do sedaj nudist in po kopalkah sploh nisem imela potrebe, sedaj sem pa malo zmedena, kje se jih sploh da kupiti....user posted image

Evo, prve tel. št. so že prispele na PM in jih bom spravila...... punce, če se odločite, da bi sporočile o porodu, mi lahko pošljete z.s. s telefonsko, jaz vam pošljem svojo, pa bomo na kontatkih!user posted image

Joj, jaz že komaj čakam, da rodim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.5.2007 8:30:29   
polona25
Čav,
da se po dolgem času spet malo javim.
Me veseli, da se vse dobro počutite, tudi meni se je stanje zdaj ko sem na dopustu in ne več na bolniški čisto izboljšalo. Drugače pa se na dojenčka še nič ne pripravljamuser posted image , ker mam naslednji teden zagovor diplomeuser posted image , pa še moj sinko mi nekako ne da miru, da bi se končno lotila vseh priprav. Pa saj itak že vse imam. Oblekice imam še čas oprati, voziček tudi sestavit, pa posteljico isto. Tko da, ja res je še čas. Itak sem pa v prvo rodila čez rok in zdaj pričakujem isto zgodbo.
Smo pa zdaj našega 2,5 letnika odvadili od pleničk (trkam). Podnevi je že 14 dni suh.
Zdaj, ko sem spet noseča in pričakujem dojenčka, kar ne morem verjet, kakšno pot smo že prehodili s prvim in kaj nas spet vse čaka. Nehal je lulat v pleničke, zrasli so mu vsi zobki, včasih ti prijavi že kakšno tako izjavo, da ti kar zmanjka besed...
V prvo je nosečnost veliko bolj zanimiva, medtem, ko pa te v drugo kar malo nostalgija daje. Ves čas  razmišljam kako je bilo, ko je bil Žiga dojenček in kar ne morem verjet v kakšnega velikana je zrastel. Res gre hitro čas. Bomo zdaj ponovili vajo. Itak pa bo zdaj vse drugače, ker bosta dva korenjaka doma user posted image , oz. trije - še očka!

Drugače pa Simi27 čestitke za avto. Dobra odločitev. Midva sva se tud pri Žigu odločila za Citroena in sicer Berlingota. Noro dober avto. Sem si vedno želela otroka skoraj v stoje v avtu previjati user posted image . Skratka res super.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.5.2007 8:36:32   
corfu
Punce pozdravljene!

Ja, hitro se bližamo našemu cilju, tudi jaz že komaj čakamuser posted image . Danes moram it še na socialno urejat porodniško, pa paket za otroka... Počutje je ok, ta teden bomo na zelenjavi, saj so ti prazniki in žretje čista katastrofa in sedaj smo na čiščenjuuser posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.5.2007 12:20:03   
Afnica
"Dober" dan!!

Pravkar sem iz pregleda. Dobila sem polni penzijon v bolnici!!!

Zaslužila sem si ga seveda z zatekanjem. Kakšno je stanje pri meni glede tega tako veste. Zadnja novica je, da kljub neslani hrani (tudi na piknikih nisem bila!), počivanju, pitju velike količine vode, podlaganju nog, da skoraj nič ne jem, ker nimam apetita, pridobila v dveh tednih 6kg. Če odmislim nosečnost...a si sploh lahko katera predstavlja koliko je treba pojest, da se toliko zrediš???? V prejšnjih 2 tednih sem pridobila 3 kg in še v prejšnjih 5ih kar 7 kg. Vse skupaj na račun vode!! Je rekla, da bi MOGOČE še spregledala, da pridem s takšnimi nogami zvečer, ne pa že zjutraj. Moram povedat še, da mi ne zatekajo samo gležnji, ampak tudi kolena in stegna. user posted image  Hodit skorajda ne morem, v postli se obračam z muko. Praznike sem preležala, ker druga nisem sposobna. Drugače je vse o.k., odpiram se ne, pri urinu je zraven napisala edemi+++ user posted image , v rasti oba napredujeta.

Freycha, ti kar pošljem št., v kolikor pa ne bom odprla več tvoje pošte, pa prosim, če mi lahko pošlješ sms, da bom vedela kam javit spremembe, ker nimam pojma, kdaj, če sploh pred porodom pridem domov.

Lepo se imejte in pazite nase!!!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.5.2007 13:21:28   
kapica
Ojej, afnica, a to pomeni da si sedaj ze v bolnici? No, mogoce je boljse, kaj ves, ampak vazno da malcka rasteta, da je z njima vse v redu. Ne vem kaj naj drugega recem, hudo, da je tako, ampak se vedno pozitivno mislit naprej. Samo se malo, pa bo vsega konec, potem bos pa svoja dva malcka stiskala in lubckala, samo na to misli, kako bo lepouser posted image . Drzim pestiuser posted image .
Jelenche, sem vceraj malo preletla tisto stran, res super, morem se enkrat v miru prebrat, ker je res dobrouser posted image .
Freycha, kdaj sem jaz nazadnje nove kopalke kupila in kje, se sploh vec ne spomnim. Mislim pa, da je bilo v H&M-u. A nosecka pa se noces kopat nudistkauser posted image ?

No, jaz sem bila vceraj na ogledu mestne porodnisnice tu pri nas in morem reci, da sem res pozitivno presenecena. Na zacetku,ko je zdravnica zacela razlagat, me je bilo tako strah, sploh ne vem zakaj, da so mi kr solze tekle. Tako se mi je zdelo, joooj, se malo pa bom res mogla sem in tako, vse je novo, drugace. No, potem ko sem pa videla porodno in oddelek, se mi je zelo dopadlo. Imajo tako majhne sobice, zelo udomaceno,lepe barve, prijetno in prijazno. Oddelek pa tudi, samo dvoposteljne sobe imajo, lep pogled in tako. No, sedaj se tudi jaz ze veselim vsega, ampak vceraj na zacetku sem res mislila kr zbezat od tamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.5.2007 13:23:00   
kapica
Aja, freycha, to z spanjem se tudi meni dogaja, da ne morem vec dolgo spat zjutraj. Mogoce zato, ker smo dovolj spocite, ali pa se ze navajamo na nov ritem? Pojma nimamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.5.2007 13:30:51   
poldy
Lep pozdrav še od mene po dolgem času.
Jaz sem se tudi z mojim zmenila, da pošlje sporočilo na rr, ko bomo rodili, upam, da bo uspelo.
Afnica poizkusi s pitjem čaja iz peteršilja ali zelene, baje da odpravlja vodo iz telesa, samo ni kaj okusen za pit. Lahko pa tudi žvečiš surovega. Škodovat ne more...
Mene so pa krči začel dajat, ker sem malo prenehala s pitjem donata. V mečih en dan v desno drug dan v levo, tako da še po treh dneh ne morem normalno stegnit noge ter hodit brez kruncanja. Groza, grem kar rajš nazaj na donat, tiste mg tablete iz trgovine so za en ....pa tud prebava je po donatu boljša, pa zgaga ne peče.
Kako boste zrihtale sobe za dojenčke?
Jaz jo letos še ne morem, ker je preveč dela, pa sva oba na bolniški, razen na jesen če se bo kaj pokazalo. Sem pa mislila uredit kot v najini spalnici, kjer bo posteljica.Pa bi rabla kšno dobro idejo. Ne vem, a naj ga sama pobarvam in porišem al naj kupim slikice. Baje majo v baby centru lepe ampak drage, pa u bauhausu imajo tapete, za ceno pa ne vem.
Zadnič je ena spraševala za ceno racmank(ne vem katera, pa ne najdem) v baby centru. Sem šla gledat tam okrog 15-16€ ZELO DRAGO!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.5.2007 14:17:57   
tejči77
Živjo!
Tudi jaz sem doma. Je blo kar fajn mal na sončku polenarit in se nadihat morskega zraka. Samo s hojo smo pretiravali. Sem računala, da smo samo v dveh dneh prehodili vsaj enih 30 km. Sem pa zato zelo utrujena. Vse me boli, ampak na verjamem, da od hoje.
Danes sem imela pregled, pa sem bil prej ven iz ordinacije kot noter (no ja to je itak vedno tako ker čakaš, ampak res sem bila konec v 5 min). Poslušale sva srčka ene 3 sek, nato mi je izmerila višino maternice, potipala ali je glavica že dol obrnjena - je že. Nato mi je dala napotnico za rodit in za patronažno sestro, naročena sem pa spet čez 4 tedne, 1.06. To je  bilo to.
Berem, da ste ene bolj, druge pa manj dobro. Sploh Afnica. Upam, da se še vrneš domov pred porodom. Sicer je pa bolje da si pod zdravniškim nadzorom, ste vsi trije bolj na varnem kot doma. Še nekaj tednov moramo zdržati, zdaj bo le še enomestna številka. Tudi jaz komaj čakam našo sončico, ki tako veselo brca.
Ali si boste začele štet gibe ploda?
Jelenche, drži se in ne pretiravaj z gibanjem.
Sem brala Junijke, da sta že dve rodile. Me bomo pa še nekaj časa božale naše trebuščke, a ne.
lp

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.5.2007 14:26:25   
GabiW
Živjo še od mene,

dopust je mimo, bilo je super.

Punce povejte mi ali gre katera v ZD Bežigrad v materinsko šolo. Meni je danes rekla, da so predavanja manj obsežna kot v porodnišnici. Zdaj pa se ne morem odločit a naj grem tja ali v porodnišnico.

Pa še neki, ali je katera razmišljala pripravi na porod z akupunkturo? Mogoče katera ve, kje razen v Pilates centru v Lj, to še delajo?

pa pa Gabi

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.5.2007 14:35:57   
baja*
Afnica drži se!!! Kot pravijo ostale, res je bolje, da si v bolnici, kjer te imajo non stop na očeh in si na varnem. Hvala bogu, da je s tvojima sončkoma vse v redu! user posted image

Ker nisem preveč razpoložena za pisanje, vas vse skupaj samo lepo pozdravljam! user posted image

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.