Freycha
|
No tako, danes je bil pa dober dan. Ne samo, da sem uspela izvohati mojo G, da mi da potrdilo o PDP-ju, da lahko urejam vse na CSD-ju, tudi pri dr. Miglarju sem opravila več kot uspešno. MV se mi je dejansko zmanjšal za 1 cm (iz 4. cm na 3). Sicer še ni krize, je pa vsekakor prezgodaj (30. teden), zato mi je priporočal čim manj aktivnosti. Predvsem čim manj hoje, naporov in pa sedenja. Kopat se lahko hodim samo mora biti vse bolj na easy...... No, morje pač odpade do septembra Sem bila pa kar malo žalostna, ker je Dita z obrazekom obrnjena proti mojemu hrbtu. Sicer je to čisto prava poza, ampak je nisem videla, pa tudi lulike ni pokazala (no, upam, da je lulika hehe). Vse je ok, ima že skoraj 2 kg in je prava baba (po mamici). Vse bolečine, ki so se mi pojavljale so ravno zaradi preutrujenosti telesa in če nočem imeti teh simptomov, moram pridno počivati. Sicer pa sem ravno danes dobila od žlahtnice kup enih oblekic, pa bom imela prihodnje dni čas, da jih sortiram in pospravim v predal, kjer bodo počakale na pranje tik pred porodom. Skrbi me edino to, ker se je ta hčerka od žlahtnice rodila oktobra enkrat in so vsi pajacki in oblekice bolj debele. Se bojim, da kaj dosti ne bo uporabnega, ker bo mali prevroče v tem..... bomo videli. Sicer pa sem itak prepričana, da bom kar nekaj oblačil dobila tudi od staršev, ker je ravno zadnjič mama nekaj omenjala, da mora počasi v nabavo cotk To bo še zabavno Res je, da me je novica glede MV-ja prikovala doma na počivanje, sem pa vseeno vesela, ker končno vem na čem sem in kako se obnašati naprej....... Pa če pomislim, da je mogla moja mama 7. mesecev strogo počivati, ni hudiča, če ne bom tudi jaz dobra 2. meseca zdržala bolj na kavču kot kje drugje...... Kar se racmank tiče Zvesta sem pa jaz dobila informacijo, da imaš dva para hlač (za čez racmane) čisto dovolj. Kot je tudi maja rekla, je fino, da imaš notri tisto podlogo, ki jo kar v wc rukneš, imaš s plenicami manj dela. Aja, pa računaj še tri rumene zame z enimi prekrivnimi hlačkami (S)...... no, sej to sva se že zmenili, ne? Tako, sedaj pa si grem privoščiti še eno kepico (ali dve ali tri) sladoleda, pa blog moram še napisati danes.....
|