rumba
|
Dober večer! Evo, v službi sem se že skoraj poslovila. ....ni šlo vse, tako da moram po praznikih še za kako urco do šefice, a od jutri dalje sem zares uradno na dopustu. Sicer pa že dopoldne šibamo na morje . Vreme nam bo menda naklonjeno, pa se bom naužila morskega zraka še za vas. *maja, ko pridemo domov sem definitivno za kofetkanje! Freycha, držim peti za jutrijšnji pregled! Drži se! Ko si ravno omenjala dudice; tudi jaz sem si želela, da je moji ne bi imeli, pa je prvič nisem kupila, trmarila kaka dva tedna, a ko smo preveč jokali (kolike), sem popustila. Anej jo je imal do 2,5let. Pri Hani sem ponovno (ja ni res, da gre samo osel 2x na led ) upala, da je ne bo imela... no saj je nima.... ima pa PRST!!! Katastrofa, tega ji pa ne moreš vzeti, je vedno pri roki in prav nobena metoda ne zaleže. Upam, da jo do šole odvadim . Sedaj grejo dude z mano v P!!! Tretjič se ne dam! Glede oblačenja novorojenčka v juliju tudi jaz nimam pojma. Ja, vem da še čudno sliši, če pa imam že dva mulca doma, a oba sta čisto zimska, poleti pa sta seveda že nosila bodije brez rokavov, a nista bila več novorojenčka. Maja*, kaj ni tvoja Neža poletna? Jaz si mislim, da jim bo v dolgih rokavih prevroče Kako ste pridne z likanjem plenic! Meni se jih že drugič ni dalo, tako da jih ziher tudi tokrat ne bom. Samo v sušilca pa zložit. Anja O. me veseli, da si dobro. Nisem vedela, da moraš po injekciji za razvoj pljučk ležati v P. Je to običajno? Mene tudi čaka ta reč, a nisem nič vedela, da bi morala kaj tam ostati.... pišuka, na to se pa moram malo pripraviti. No, grem pakirati, da bomo jutri čimprej štartali. Bodi pridne in lepo preživite te praznike. Čeprav bom na luštnem, vas bom pogrešala! Pa-pa
|