|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
16.3.2007 12:11:26   
Anja O.
Ja Anja sory levo zaviješ, nisem nalašč napisala in nisem te hotela ZAVESTI.
Tako de se opravičujem še enkrat.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.3.2007 12:41:00   
anja7
Anja O.in tejči77 hvala vama za informacije. Anja O. ni panike, hvala za pomoč. Drugač sem bla pa prejle na malci zuni na sončku in mi je blo ful težko pridt nazaj v pisarno. Komi že čakam, da bom doma. Tele službe mam počas že pol kufr, sam ne vem kako se bom z direktorjem zmenla, k ma on ful fiksno idejo, da bom do konca maja v službi.user posted image user posted image U bistvu se mi porodniška začne 5.junija, ampak mam še 30 dni dopusta. Če mal pogledam tele praznike, jaz lahko v bistvu ostanem doma že 23.aprila. Tko da si bo treba proste dni kr izborit. Do kdaj boste pa ostale delale? 

(odgovor članu Anja O.)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.3.2007 12:49:57   
rumba
Ja, mogoče mam tut jaz danes bolj nizek pritisk, da sem utrujena in kr nekam blesavo razpoložena. Zuni pa tak lep sonček. Hočem domoooooov!
Bačko, hvala za poročilo s Kepiceuser posted image
Anonimna, dobrodošla med julijske čveke!
Anja7, jaz bom nehala delati za prvomajske praznike - najprej pokurim celoten letošnji in še nekaj lanskega dopusta je ostalo, pol pa še mal na bolniško, če ne bom prej rodila in vam pobegnem v junij. NE! Se bom potrudila ostati pri vasuser posted image !
Komaj čakam maj! Mi smo že rezervirali Rabac, da gremo mal na sončka in morski zrak. A ve že tudi kaj načrtujete za prvomajske?
Pa-pa!
user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.3.2007 12:58:52   
Anonimen
Rumba... Telepatija...

Ravno sme ležala v postelji s knjigo in zraven razmišljala, da jo bova z mojim maja vsaj za en vikend odkurila kam na obalo.

Sicer pa po moji izračunih pričnem s porodniško 18.6., torej bom ostala na dopustu že 7.5.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.3.2007 13:15:46   
rumba
Joj, poglejte tole:
http://www.vreme-si.com/vreme-ljubljana.htm
Upam, da bo maj sončen in topel. Ma, pri teh čudnih spremembah nikoli ne veš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
16.3.2007 13:40:03   
*maja
Ah mogoče pa vseeno ne bo tako zelo hudo tole z vremenom kakor napovedujejo. Konec koncev bo pomlad prišla v vsakem primeru prej ali slej...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
16.3.2007 13:43:56   
siskamiska
Čao julijke.

Jaz sem tudi že iz sprehoda po Tivoliju, matr je vozičkov pri Čolnarni. Mogoče je pa tam kakšen sejem rabljenih vozov, pa jaz ne vem za touser posted image .

Anja7, poročaj jutri koliko je kaj založen H&M za nosečke. Nekaj me zanima, tam ko ti živiš - ali si že skoz tam ali si priseljena?

Komaj čakam torek ko imam morfologijo, zdaj si pa že res obupano želim videt našedva čmrlja. Mi tolk skačeta po trebuhu, da se mi cel trebuh treseuser posted image .

Res je lep dan, izkoristite ga maximalno.

lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.3.2007 14:05:11   
anja7
rumba, a veš da mava tud midva z mojim dragim namen za prvomajske v Rabac. Sicer še nisva nič rezervirala, ker še ne veva točno kako bo moj dopust dobil. Mogoče se pa srečamo!user posted image

Siskamiska ja, jaz že cel življenje živim v Radomljah (cca.3km iz Domžal). A si ti tud kje bliz? Veš da vam sporočim, kako je bilo v šopingu. Joj, zdej pa še mal delat, ker mam namen mal prej pobegnt iz službe danes in it mal na sončka.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
16.3.2007 14:17:35   
siskamiska
Anja7, tam sem živela 26 let, no še vedno sem tam prijavljena........ Verjetno se bom v roku parih let vrnila nazaj... saj veš Lesi se vračauser posted image .
Mogoče se pa še celo poznavauser posted image .

lp

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
16.3.2007 21:20:37   
baja*
Danes pa ste (smo) hitro omagale... Le kaj vas je tako zdelalo?
Nič, želim vam dooolgo, lepo in mirno noč! Pa sladke sanje... user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
16.3.2007 21:43:03   
poldy
Tko no da se še jaz javim malo. Včeraj sem imela G pregled in mi je gledal morfologijo, pa moj dragi je bil zraven. Z malim/malo je vse v redu ne vidi se pa a je fant a puncauser posted image . Pa prevelik je že za slikco, tko da imam samo dve iz 7 in 15 tedna. Jaz imam pa "nezadosten" maternični vrat in imam bolniško do konca nosečnosti ter predpisano mirovanje. Imam pa res že en cajt občutek kot da mi bo ven padel... Čuden občutek! Sam pa vseeno ne morem bit non stop doma, grem mal še k mamic pa stari mami pogledat. Moj zdravnik mi je na predlog G predpisal fizioterapijo za kolke in hrbtenico in začnem v torek, ter imam dvakrat tedensko še v petkih. Pa plavanje so mi tudi predlagali in sem se pozanimala, če je katera iz gorenjske zainteresirana, je ob ponedeljkih in sredah vodeno rekreacijsko plavanje v Radovljici na bazenu za 21€, ali pa vodna aerobika prav tako pon. in sre. za 21€, mesečno. Lahko pa greste vsak dan pa ni vodena vadba, ampak imate zraven še fitnes za 46€ mesečno, zelo ugodno... Dons sem ful zmatrana, ker sem cel popoldan pekla 2 torte za kolegico, ki ma rojstni dan, pa okrog zdravnikov skačem, pa v bolnico(mam staro mamo že 14 dni gor je mela vnetje dihal, poj je pa še padla v ponedeljek ko bi že mogla domov, ampak k sreči ni blo hujšega, sam na noge še ne more čist, pa jo bodo še čez vikend preventivno mel tam). Tko da punce fajn bodte, pa lepo vas prosim ne se pretegovat v službi, ker so lahko katastrofalne posledice... pa doma tud ne!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
17.3.2007 9:12:50   
bačko
Dobro jutro vsem.Jaz pa ne vem kako bom šla na dopust in na bolniško.Bom videla če bom še kaj prej mogla na dopust.Pri nas ko kadrovska reče moraš iti tako rečeno na prisilni dopust.Če pa nič ne bom šla do porodniške na dopust potem bom šla konec maja in porabila ves letošnji dopust, potem pa nastopim porodniško.
Midva pa bova verjetno šla konec maja mal v Čatežke ali pa kake druge toplice.
Jaz srčno upam da ne bo tistega snegauser posted image .Ne maram snega!
Uglavnem lep dan želim vsem skupaj! PA PA

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
17.3.2007 12:35:59   
Bonni
Zivjo punce,

Kako ste danes? JAz sem zadnje dva dni bolj tako. Po eni strani sem se premalo pazila na sončku in me je vseeno prezeblo, tako da malenkostno smrkam user posted image  in imam čuden okus v ustih, po drugi pa me na veliko heca internet in počasi mislim, da bom živčnega fasala. KO ga najbolj rabiš, zataji, tako da ... user posted image

Ok, k lepšim temam. Zaradi zgoraj omenjenih težav vas nisem najbolj sledila ta dva dneva, zato ne bom skoraj nič komentirala. Ziher ste super, a ne??user posted image  Sem pa zasladila, da je Anonimem (z rokom 17.7.2007) povedala, da nosi nosečniški pas. Kje si ga kupila? JAz tudi nizko nosim. Čeprav zaenkrat nimam težav (razen pri zavezovanju čevljev in nenehnem obiskovanju WCja), bi si ga vseeno prventivno kupila.

Hvala vsem za čestitke za morfologijo. user posted image . Ja, super veselje do user posted image . Čeprav ravno meni ni uspelo zvedeti spola,  je bilo lepo doživetje user posted image  spet videti. No, pa drugič. Jaz imam namen iti tudi na 3D. Gre še katera?

Katera je bila že v Ikei prejšnji teden? A si kaj videla previjalno za na steno? Jo imamo namen kupit, pa da ne hodimo zastonj gor...

Nekaj ste govorile o dopustih in morju? Jaz imam kljub porodu namen preživeti ogromno poletja na morju. Mi moj status "svobodnjaka"  in vikend na obali to omogočata. Bi bila dol dokler ne pride čas, potem pa se vrnem z user posted image , ko si opomoreva. No, plan je tak, bomo pa vidli, kako bo v resnici. Upam, da ne dosti drugače, ker sem user posted image  v morje.

Uživajte na sončku in se kmalu spet beremo. user posted image (Če bo net delal ...)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
17.3.2007 13:51:14   
Freycha
Joj, kako lep dan sem spet preživela na sončku user posted image user posted image user posted image  kavici in dobri družbi user posted image user posted image user posted image  Noge bodo pa tudi že zdržaleuser posted image

Bonni, jaz sem bila v Ikei, ampak te moram razočarati, da nisem nič gledana naokoli, ker sva točno vedela, kaj hočeva in nisva bila pozorna na druge stvari - sorry......

Zdej pa grem malo noge gor dati, da mi malo oddeče iz nog nazaj v telešček, potem pa jeeessttttt - danes je na sporedu velika skleda solate MLJASK!!

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.3.2007 9:28:01   
baja*
Hojla!
Spet smo bile julijke čisto na podnu (seznama mislimuser posted image ), zato sem se odločila, da nas malo dvignem. Kako ste kaj?
Vidim, da je z našimi user posted image  vse ok, saj bomo počasi vse uspešno prestale morfologijo. Poldy čestitke tudi tebi.
Bonni, jaz sem bila na 3D in to že v 19. tednu. Bila sem na Ptuju, za plačat pa je bilo 30 eurov (ampak mislim, da se cene ful razlikujejo). Videlo se je tako tako; sem mislila, da bo malo boljše. Mali ni htel preveč sodelovat, ker je ravno takrat spal in mu je šlo na živce, da ga motimo - to ima definitivno po mamiciuser posted image . Je pa bilo podobno kot pri morfologiji, pa srčka nam je gor posnel in se taaak lepo sliši.
Mene pa nekaj zanima. Na žalost (še) nimam pojma o vozičkih, katerega kupit, kaj moram gledat itd.user posted image  Edino to sem nekje zasledila, da je za poletne dojenčke brezveze kupovat košaro. Kaj torej spada k "nujni" dodatni opremi? Ali je jajčka in lupinica eno in isto? Res nimam pojma.user posted image
Zdaj pa šibam na luft. Je treba ulovit te zadnje sončne žarke pred ponovno zimo. Brrrr, jaz sem pa tak zmrzljiv človek. Se bomo pač bolj stiskali te dniuser posted image
Čao

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.3.2007 13:07:37   
Freycha
Mi smo današnje presenetljivo lepo vreme že izkoristili in sva šla z dragijem v trgovino in na sladoleduser posted image user posted image  je prav pasalo enkrat za zajtrk jesti sladoleduser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.3.2007 14:00:21   
Anonimen
Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.3.2007 19:37:46   
lejca
Zapuscam vas z zalostno novico ,da smo pri 22.tednih izgubili nasi dve user posted image  user posted image .

Vsem zelim se naprej lepo nosecnost.

lp Lejca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.3.2007 20:11:04   
baja*
Oh lejca moje iskreno sožalje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem, kaj naj ti rečem... vem, da ni besed, ki bi te potolažile.
Zelo hudo mi je zate in za tvoji pikici. Naj jih čuvata user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.3.2007 21:28:24   
rumba
Joj, Lejca, iskreno sožalje tudi od mene! user posted image
Tvojima pikicama pa pošiljam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.3.2007 22:09:25   
tani33
Lejca, iskreno sožalje tudi od mene!user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.3.2007 23:05:21   
Freycha
Lejča, en velik objem user posted image , ker mi je zelo hudo, kar se ti je zgodilo. Res grozno user posted image user posted image  Ampak nažalost tako v življenju je in nikoli ne vemo pravega vzroka.

Želim obema veliko moči in energije, da to preživita in vso srečo, ko se bosta odločila za ponovno nosečnost. Vzemita si čas in prepričana sem, da bo v drugo boljše!

Srečno!

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.3.2007 23:11:03   
Bonni
Lejča, žal tokrat ostajam brez besed ...

Moje iskreno sožalje user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.3.2007 6:52:09   
Kristina_1
Lejca iskreno sožalje tudi z moje strani user posted image  user posted image .

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
19.3.2007 8:34:34   
bačko
Lejca moje sožalje.Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pošiljam ti en velik objemuser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.