|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  421 422 [423] 424 425   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.7.2007 22:39:26   
Ajvy
Ja ,tale Maja nas je čisto presenetila... madonca, se je na hitrco pohopsala... bohva kako se bomo mi...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10551
8.7.2007 22:39:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

No pa od Ronje smo vsaj zvedele, da je rodila

Od kod pa to ves? Jaz nisem kje kaj zasledila.

Na, rodili smo piše

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10552
8.7.2007 22:42:20   
kapica
Ja, sedaj sem videla ja. Ampak se je ubogica zgleda kr dolgo mucla se. Ko se je od nas zvecer poslovila, pa da je pupa prisla drug dan ob 8.00 na svet. Je kr dolgo, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10553
8.7.2007 22:44:41   
Ajvy
Jap, upam da ji ni bilo tak grozno, sej preden je šla je mela popadke na dve minuti!!??NO, sej ne vem, samo upam, da ji ni bilo pregrozno..

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10554
8.7.2007 22:45:19   
Ajvy
Kapica, kdo je izbral ime za user posted image , in kako to da že vesta za spol ?'

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10555
8.7.2007 22:45:44   
madejka
Ja kapica na Rodili smo je.
*maja pa tud peekola... tak na hitro! Sicer verjetno to pri cetrtem pac tak gre user posted image
Ah ne, jas se mam kar nekaj do roka, tak da upam, da me se ne bo nagnalo user posted image Se je pa dans moj dragi  dans glih z eno doktorco (njegovo teto) zmenil, da bo v P poklicala ko bom tak dalec, da se malo zmeni in me bojo babice malo bolj pogledaleuser posted image Saj ne, da bi hotla met kake privilegije, samo ce gre pa kaj narobe, pa skodit ne more...

No moj je zdaj na wcju in mam se cas kakih 10 minuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10556
8.7.2007 22:47:11   
kapica
No, kakorkoli, sam da je za njouser posted image .

Kaj sele nas caka user posted image . Je par dni nazaj tud ena soseda dobila fantka. Najprej je imela popadke dolgo, pa ker s eni odpirala, so ji naredili CR. Tako da je cist fertig. Sploh ne smem mislit na touser posted image .

Sicer pa smo rekle, zvecer s en bomo pogovarjale o porodih, drugace bomo se slabse spaleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10557
8.7.2007 22:47:24   
madejka
Jaz tud upam, da se ni prevec matrala. ceprav pravijo, da pri takih, ko se veliko gibajo gre hitreje. Mogoce je blo kaj s tamalo, da je bila potem tud se na intenzivni... user posted image

No pa drzimo pesti a ne!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10558
8.7.2007 22:47:41   
Ajvy
Madejka, jst sem pa mnenja, da če imaš proložnost za privilegije jih kar izkoristi... čee ti je to nerodno storiti zase, stori to za user posted image ...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10559
8.7.2007 22:48:07   
ikonca
Tudi mene pri hoji špika spodaj. Kaj to pomeni?
Že pri Maji mi je čudno najprej nič, potem pa kar vesela novička da je rodila.

Meni se moj otroček zdi še precej živahen, da bi kmalu prišel na svet. baje se na koncu umirijo in je potrebno šteti gibe. Kdaj me kaj špikne ali boli kot da da bi imela menstrualni krč, po drugi strani pa v 2 utrah preštejem čez 10 gibov. user posted image

A si je katera ali pa si še masira presredek? Mene ni tok groza poroda, bolj raztrganin.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10560
8.7.2007 22:48:24   
Ajvy
Kapica, kero knjigo bereš??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10561
8.7.2007 22:49:40   
Ajvy
Ikonca, jst ga ne masiram... sploh ga niti nisem... a tebe je samo tega strah- v bistvu poporodnih spodnjih bolečin..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10562
8.7.2007 22:50:04   
kapica
Madejka, a tako, vidis , sam da si pridobis se kaksno minuto.
Uh, bos imela privilegije, a? Te bojo se posebej cartaliuser posted image .
Ajvy, moz je hotel takoj, ko je bilo mogoce, vedet, kaj bo. Zato ze skoraj od zacetka vema, da bo fantek in do sedaj s eni nic vstran padlouser posted image . Ime sva imela pa najprej drugo izbrano,ker nama je pa njegov brat to ime vzel, sav si mogla nekaj drugega zmislit. Tako je pa prisel Dino ven. Sedaj sem se ze navadila, na zacetku mi ni prislo takoj v uho. A ti ves kaj bos imela?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10563
8.7.2007 22:51:52   
madejka
Mah seveda, saj se nisem glih upirala, ampak vcasih sem sita tega, da stvari sama ne izpeljem, ampak vedno nekak po vezah... Se pa za porod res ne smem jezit, ker se lahko prevec prav pride, da se kdo pobriga za tebe... Potiskat bom mogla itak samauser posted image Upam...user posted image

Nic babike, mogoce se kaj napisem, ampak zdaj morm it dragemu druzbo delat, ko bo eno uro posodo pomival user posted image Nocko! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10564
8.7.2007 22:52:43   
kapica
Ikonca, jaz sem skoz mislila, da si bom masirala presredek, sedaj pa tega ne pocnem. ne vem, sem verjetno prelena, pa se mi zdi da ze dovolj stvari pocnem za lazji porod (akopunktura, caj iz malinovih listov).
Sem pa se vedno mnenja, da ce psiha ne spila zraven, da je hudo in tega se jaz bojim.
Ajvy, berem zeloo zanimivo knjigo z hecnim naslovom Podarim ti mojega moza!. Pa je kr za bratuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10565
8.7.2007 22:53:02   
Ajvy
Ne, jst sem bila sicer na začetku za ,da bi vedela, pa je moj rekel, da pa si on želi, da bi nas user posted image  presenetil, mi je bila ideja kar všeč , pa sem jo sprejela... pa moram rečt, da mi je všeč da je tak... mislim, da me je samo enkrat firbc tak zamatral... drugače pa niti ne ....
Kaj pa je bilo tisto prejšenj ime... sej ta je meni všeč, me je zato zanimalo kje sta ga dobila .. no s kje je

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10566
8.7.2007 22:54:15   
Ajvy
a je smešna, k naslov je že zasmejat user posted image

Madejka, nočko, lepo se cartajte ...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10567
8.7.2007 22:56:29   
ikonca
ajvy ja v bistvu me je samo tega strah. Oziroma ne vem česa bi se mogla bati, ker sploh nimam nobene predstave, kako bo vse skupaj izgledalo. Po drugi strani pa poznam dve punci, ki bi šle raje rodit kot pa leteli z avijonom ali iti k zobarju: Hallo????user posted image  
Že prej sem imal ful močne menstrualne krče, ki sem si jih navadla prenašati, sploh ko ni več noben tablet prijel. Ene to primerjajo s tem... Ne vem. Bomo videli. Važno da se ta bolečina hitro pozabi ko zagledaš to malo bitje.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10568
8.7.2007 22:56:37   
kapica
Madejka, lahko nocuser posted image .
Ajvy, to se mi tud zdi zelo lepo, da bo presenecenje. In bravo da sta ostala dovolj mocna in nista sprasevala. Jaz ne vem ce bi lahko zdrzala, ceprav je pravzaprav vseeno kaj bo.
Prvo ime je bilo Denis, ker se nama je zdelo nevtralno in nasploh zanimivo. Sedaj to drugo, pa ne vem od kod ga imava. Sva se med Dino in Enes odlocala, ampak tisto drugo mi nikakor slo v uho. Mi je zvenelo prevec bosansko. Mogla sva pa izbrat nekaj med bos.-slov. , al pa nekaj cist ta tretjega. Od kod je ime Dino, niti ne vem povedat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10569
8.7.2007 22:58:34   
ikonca

Nic babike, mogoce se kaj napisem, ampak zdaj morm it dragemu druzbo delat, ko bo eno uro posodo pomival user posted image Nocko! user posted image

[/quote]

Ja koliko posode pa imate? A je ne pomivate sproti?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10570
8.7.2007 23:00:03   
kapica
Ikonca, mene je najbolj strah popadkov in te bolecine.Ceprav sem imela tudi jaz mocne periode, ampak me sedaj vcasih tako spika doli, predvsem ko morem it na veliko potrebo. Da si mislim mamamija, kaj sele pomeni imet popadke. In tega me je najbolj strah. Vse drugo bo ze nekak,sivi pa te zadeve.
Ajvy, jaz sem sicer mislila da bo knjiga zabavna, smesna, ampak kolikor berem je resna, delno zalostna, tako da. Bom videla ko pridem do konca. Vecrkrat je naslov tako obetaven, pa knjiga s etud da brat, konec pa te potem cist zasuce. In to se mi zdi prav skoda, cel cas da berem, pricakujem nekaj, potem pa na koncu bolj tako tako. Pa dobro, sem vsaj zaposlenauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10571
8.7.2007 23:00:51   
Ajvy
Ikonca, jst sem imela tudi ubitačne menstruacije, za pop..... sem vedno prejokala prvi dan... s tableti v riti, tolk da sem bila kdaj pa kdaj že orenk zadeta, ampak nč niso pomagale... tak da jst se tudi s tem tolažim... za zobarja pa jst čist verjamem, ker se ga jst bojim kot vrag križa...

Kapica, zakaj sta pa morala izbrati med bos-slo imeni??Enes se tudi meni ne sliš lepo... mo je vajina izbira veliko bolj všeč...
Za moč pa je bolj moj odgovoren, kot jst... jst bi se vdala, če ne bi to njega tako razveseljevalo...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10572
8.7.2007 23:01:14   
kapica
Ja koliko posode pa imate? A je ne pomivate sproti?

Ja, eno urco bo rabil, ce bo ona zraven sedela in ga tako ocarala, da bo slo cist pocasi z posodo, ker bo ona bolj zanimivauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10573
8.7.2007 23:04:36   
kapica
Ajvy, zato ker midva prihajava iz dveh razlicnih kultur. In ne bi bilo fer, samo na eno gledat. Torej da dama otroku cisto slov. al pa cisto bos. ime. Tako da sva nekje vmes izbirala, pa res ni enostavno no. Ampak za puncko imava ime Lejla, je ze leta rezerviranauser posted image . Tega pa res nobenemu ne povema, da nama se tega kdo ne ukradeuser posted image .
A imata vidva imena izbranauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10574
8.7.2007 23:04:54   
Ajvy
Kapica, mene tudi tako grozno boli, če ne morem iti kakat... k me je na začetku nosečnosti zaprlo, k nisem šla en teden kakat, sem se znašla na urgenci s takimi krči, da sem prepognjena tja p ršla.. so se bali, da bom splavila... pa je hvala bogu bila samo kaka...
Mene pa pri knjigah edino to moti, da zaradi disleksije dostikrat stvari drugače preberem, ali pa imena zbrkam, tak da se moram velikokrat vračat po par strani nazaj... pa še firbec me tolk matra kaj bo na koncu, da kr nekam htim.. in potem moram vse po dvakrat brat..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  421 422 [423] 424 425   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  421 422 [423] 424 425   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?