|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
9.7.2007 8:58:49   
bačko
Meni pa so se strije po trebuhu naredile v zadnjem mesecu pa čeprav sem se neprestano mazala s kremo.Nič ni pomagala.Pa še draga je bila.Full imam bele toka.In to zadnje dva dni.Dobro da imam jutri pregled in bom povedala svojemu g.Zdaj pa grem nazaj spat.Tako sem zaspana in utrujena.Si pišemo kasnej!
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10601
9.7.2007 9:08:10   
Barbara111
Punce strije niso odvisne od mazanja, ampak od elastičnosti kože.Ene imajo bolj druge manj elastično ali prožno.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10602
9.7.2007 9:18:52   
Anonimen
no ja, malo že pomaga mazanje po moje, ker jaz mam drugače tako klinčevo kožo, suho in nčkej elastičnouser posted image sem bla ziher da mi ne uidejo strije, pa še tak ogromen trebuh mamuser posted image za 42cm se mi je povečal obseguser posted image sam je pa res da nič ne dam na te kremice, je res, so drage ko žafran, koristijo pa klinc kej in sem se mazala 2krat na dan izključno z mandeljevim oljemuser posted image in je superuser posted image

(odgovor članu Barbara111)
  Neposredna povezava do sporočila: 10603
9.7.2007 9:22:39   
Barbara111
Olje je bolše ,ker je bolj mastno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10604
9.7.2007 9:44:29   
kapica
O Freycha, super, da si nam povedala kako je bilo. Ampak res nesramno, a ne, da Peter ni smel zraven. Obup. Da pa toliko ljudi tam stoji in se vsak po svoje pogovarja, ti ap tam lezis in ne ves kako in kaj, mi je cist poznano, tako da zgleda je to normalano v operacijskih. Pa glavno, da imas za sabo in tako pridno pupouser posted image .
Ulla, jaz se tud mazem z mandljevim oljem, se mi zdi v redu, pa se poceni je. 2 eur al nekaj takega. Super za tvojo kuhinjo, da je koncno gotovauser posted image .
Backo, skoda za strije, pa saj menda res naj ne bi pomagala krema, ce te dobijo, te pac dobijo. Te pa ne vem,pa vsaj ves da si naredila vse, da jih ne bi dobila. Vsaj za tvojo vest,  a ne?
Jaz sem danes ponoci spet bolj tako tako spala, ampak boljse kot nic. Sedaj sem ze pokonci, morem v dm, pa v lekarno, pa se nekaj malenkosti, pa k prijateljici na klepet. Potem se pa spet kaj oglasim. Lep dan vam zelimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 10605
9.7.2007 11:02:26   
madejka
Haloooo! Kako ste danes babike? Jaz sem lepo naspana in zarad sadnega dneva polna energije!user posted image Ne mors verjet kolko se clovek boljse pocuti ce se ne nabase z mesom ze navsezgodaj zjutraj user posted image

Freycha hvala za porocilo! Sem morala na glas prebrat mojemu dragemu, da bo vedel kaj ga caka, ce se kaj zakomplicira. Si pa zelo pogumno to izpeljala in prezivela! user posted image user posted image user posted image Cestitke res!

Jaz tud nisem dobila nic strijuser posted image Ceprav imam tudi zelo problematicno kozo in sem skoz na nekih dermatoloskih kremicah. Sem si pa mazala najprej z neko kremo od Afrodite, potem sem pa dobila olje, pa je tud vredi. Zgleda je pa res tak, da ce si pac nagnjen k strijam, jih bos dobil, ne glede na mazice in kremice...

Kapica vceraj ste me zezale, ce na pomivamo posode sproti... Hja v bistvu je res ne, ker je to domena mojega mozeka in on pac pomije kadar mu je. Na zacetku sem penila po vsakem obroku... pa sem se navelicala, ker sem potem pac jaz pomivala. Zdaj pa je pac zvecer gora posode od celega dneva al pa se kaj nazaj. Packi smo ja user posted image
Me je pa vceraj presenetil in kar hitro vse skupaj pomil, kljub temu, da sva na veliko debatirala o vsem mogocem zraven! user posted image

Glede spola otroka pa je tak, da se midva nisva mogla tocno odlocit ali bi hotela vedet al ne, pa je mali na UZ kar sam kazal svoje premozenjeuser posted image In to na vseh treh UZjih user posted image Pravi ekshibicionist je... bo treba trdno vzgojo user posted image

Tak, dans pa mene caka likanje in se babysitting, ker pridejo necakinje za kaki dve urci k nam. Oboje mi verjetno ne bo ratalo user posted image

Backo a ti pa kar spat nazaj? Mas tudi hude noci?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10606
9.7.2007 11:16:58   
arijana..
Še moj pozdrav. Tudi za mano je ena klinčeva noč, ko sem se prebudila že pred peto zjutraj, pa ni šlo, da bi nazaj zaspala. Zato sem malo likala, pa pospravljala, ob pol desetih pa sem mrknila. Ko bi ta naša babika vedela, kak mam jaz vsega dovolj, bi se po hitrem postopku odločila, da pride na svet. Plus vsega pa sem sedaj začela še zatekat v noge in sicer v desno precej bolj kot v levo. Ob misli, da bo slučajno 2 tedna po roku, tako kot je bila prva, pa se mi kar stemni pred očmi, ker ne vem, če bom zdržala.
Lep pozdrav vsem, pa upam, da bo popoldne boljše.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10607
9.7.2007 11:36:27   
bačko
Ja moje noči so grozne.Spat grem okoli pol enajstih pa se zbudim okoli pol enih pol pa do treh ne morem zaspati.Ko pa končno zaspim se pa zbujam na vsako uro in grem na wc.Nato pa ob sedmih vstanem nekaj pojem in grem nazaj spat.Spat pa ne morem ker mam neke težave z nosom.Kar naprej je zamašen.Pa si ga lahko čistim vsake 5 minut.Za znoret.user posted image user posted image
Arijana jaz bi tudi že šla rada rodit.Tudi jaz sem že vsega sita.Moj mi pravi da bom čez rok rodila, jaz pa upam da nima prav.Jaz bi šla rada čim prej rodit.user posted image
No lepo se imejte!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10608
9.7.2007 11:46:53   
kapica
Arijana in backo, vidve bi kr sle obe rodit, men se pa se ne mudi tako. Kljub vsem tezavam, naj popadki se malo pocakajouser posted image . me je prevec strah..

Madejka, jaz te nisem hecala za posodo, jaz sem rekla, da rabi tvoj dragi eno uro, ker ce si ti zraven, si mu bolj zanimiva kot posodauser posted image . Mal se hecam. Ja, mene bi tud motlo ce bi posoda cel dan stala, ampak ce jo vsaj zvecer pomije, pa naj, sam da nardiuser posted image .

Jaz sem ze nazaj, vse dobila, samo klepet pri prijateljici je odpadel, ker ni imela casauser posted image . Men se je pa tako lustalo mal pogovarjat.
A se mogoce katera mal spozna na barvanje las? Sem sedaj zraven barve kupla se 8 procentni peroksid, pa vidim, da na skatlici pise 9procentni. A bo kaj narobe, ce onega vzamemuser posted image ? Prosim povejte, ker jutri pride frizerka in morem bit pripravljena.

Kje pa ste drugace danes, punce, nekam dolgcas je tu?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10609
9.7.2007 11:57:25   
rumba
Dan!
Kapica, jaz sem tu.user posted image  Sorry, ker sem včeraj zvečer zatajila. Nisva še spakirala mulcev v posteljo, ko so prišli obiski. Pol sem pa bila takoooooo slaba, da še dihat nisem mogla. Rs ne vem, ali se mi spušča trebuh in to tako user posted image  boli, ali kaj je to. Danes sem že bolje. Spala pa sem do enajstih.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10610
9.7.2007 12:06:30   
Anonimen
kapica  a to prav peroksiduser posted image al hidrogen ( razvijalec) ? hidrogen komot daš, ni panikeuser posted image

babike kak podvig sem jaz zdaj opravlauser posted image sem si noge zdepiliralauser posted image zadnje cajte sem se kar brila, ker je grozno s tem trebuhom se pripravit zraven, no dans mi je pa ratalo.....sem že študirala če bom mela cajt se še brit pred odhodom v Puser posted image user posted image no zdaj bo pa ene tri tedne ziher mir, tacajt bom pa že menda rodilauser posted image zdaj se grem še pa stuškat pa bouser posted image aja pa še oni tepih, k se mi je po bušiju naredil kar semuser posted image sem si z voskom dol potegnilauser posted image sem mislila da bo nevemkolk bolelo, ker trebuh pač ni navajen na take posege, pa še čutla nisem ničuser posted image NIČ....mam čisto mrtvo in neobčutljivo vseuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 10611
9.7.2007 12:13:49   
rumba
Jao, sem napisala cele litanije, pa me je ven vrglo.user posted image user posted image

Ulla, uau si pridna. Meni se dlake hvala bogu ne kaj dosti poznajo, ampak si tudi ne predstavljam, kako bi se sama zdepilirala. A praviš, da po trebuhu ni nič bolelouser posted image  Jaz se ne bi niti upala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10612
9.7.2007 12:19:10   
rumba
ikonca, mi nismo neka športna družinauser posted image . Radi pohajamo naokoli (bolj pohajaška, bi reklauser posted image ), veliko pešačimo, včasih kolesarimo, sicer pa se podimo na igriščih. Otroka že od dojenčka dalje vozimo na plavanje, ker uživata v vodi. No, toliko o našem športanju.user posted image

Strije - moje izkušnje: V 1user posted image  sem verjela govorica, da je vse odvisno od elastičnosti kože in bla, bla, bla... Pa sem se od časa do časa tudi namazala..... in kasirala goro strij. V 2user posted image  sem se odločila za drugo taktiko. Redno sem se mazala s karitejevim maslom in nisem kasirala niti ene strije, pa čeprav je moja koža izrazito suha. Isto je sedaj, mažem s karitejevim maslom, nobene nove strije, pa je trebuh velikoooo večji, kot prvič in koža nič manj suha.user posted image
No tako da, kar se mene tiče, ne verjamem, da je vse odvisno od elastičnosti kože.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10613
9.7.2007 12:25:50   
kapica
Rumba, super za lepo spanjeuser posted image .
Ulla, ja, peroksid mislim. Pri frizerju ti zmesajo barvo in peroksid, sedaj sem to barv o kupla pri frizerki, ker nekaj casa ne bom mogla it k njej, pa danes se peroksid. Ampak ne vem, a je velika razlika, ce vzames 8 al 9%?
A ti si pa trebuh depiliralauser posted image ? Jao, mi niti na misel ne pride, da se cesa takeag lotim. Pa noge tud, sem enkrat probala, pa nikoli vecuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10614
9.7.2007 12:30:13   
kapica
Rumba, ce se trebuscek spusca, ne bi smela imeti tezav z dihanjem, temvec bi mogla lazje dihat, a ni tako? Al sem jaz spet kaj zamesala. Mogoce pa je dete kam pritiskalo, mene veckrat grabijo taki krci v prsnem kosu, da tud komaj diham. Pa se mi zdi da zato, ker Dino pritiska.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10615
9.7.2007 12:31:39   
kapica
Jooooj, kako je RR spet pocasenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10616
9.7.2007 12:34:46   
rumba
Ja, če se trbuh spusti, lažje globlje zadihaš. Ampak jaz sem pa imela res hude bolečine, taka neka topa bolečina, ki je kar sapo jemala. Vleklo iz obeh strani, občutek, kot da mi bo glih zdaj trebuh razneslo. Če sem sedela, je še nekako šlo, ko sem vstala, pa sem lahko naredila le korak ali dva, pa me je zvilo. Ma, niti do wc-ja nisem prišla samauser posted image . To se mi je dogajalo včeraj celi dan, pa še ponoči, danes je bolje. Res nimam pojma, kaj bi to bilo, saj bolečina ni popustila. Kot da bi bil trebuh veslas trd kot kamen. Popadek popusti, ta bolečina pa ni. Kakorkoli, sem rekla, da se gram danes pokazati, če bo še tako, a ker je zaenkrat bolje, bom počakala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10617
9.7.2007 12:36:36   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jooooj, kako je RR spet pocasenuser posted image .

Ja, mene je že parkrat ven vrglo, pa strani nalaga tako dolgo, da bom stara ratala.... ali verjetno no prej rodilauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10618
9.7.2007 12:40:44   
rumba
Kapica, kako ti je fajn, ko se ti še nič ne mudi roditi. Ti kar zavidam. Jaz bi pa kar zdej šla. a klinc, ko mi že več kot mesec dni obljubljajo, se počutim, kot da sem že orng čez rok. Pa vedno sem govorila, da zaradi preteklih izkušenj ne verjamam v 9mesečno nosečnot... Evo, zdaj me je pa že strah, da bomo čakali rok ali bog ne daj šli preko.user posted image  Ko mi je maja ušla v P, sem bila prav potrta, da jaz bi tudi TAKOJ!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10619
9.7.2007 12:46:09   
kapica
Rumba, ja, ja, ti bi sam sla rodit zato, da bos lahko sla na morje,kr priznajuser posted image . Ampak maja je mene tudi presentla, kako hitro gre.
Men se res ne mudi, kot receno, prevec me je strah tega dogodka, tako da naj Dino se kr pocaka. Ce bi me kaksno morje cakalo, bi se pa meni tudi mudilouser posted image .
Kdaj imas pa reden pregled, te dni spet, a ne? Pa ce bolecine ne bo vec, pocakas do takrat, drugace pa kr sibaj danes.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10620
9.7.2007 12:48:01   
madejka
Jooj babe, kam se vam mudi user posted image Meni se je pa kar nehalo mudit danes, ko sem dobila izvide iz lab. pa mam baje neke bakterije in morm jutri se na en test, da vidijo kaj je na tem. Pa ne bo rada glih s kako infekcijo rodila!user posted image
SIcer pa na sreco vsaj vsako drugo noc vredi spim in nas mali se mi tisci v pljuca samo zvecer... Zdaj pa ne vem, al sem se jaz tak dalec od poroda al kak je zdaj to user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10621
9.7.2007 12:51:21   
rumba
Kapica, pregled imam spet v četrtek. Če me bo spet tako bolelo, se bom šla pa prej pokazat. p
Ma, glede morja ni tako resna zadeva.user posted image  Bi ga pa prestavili na september, to ni problem, saj moj user posted image  lahko dopust brez problema prestavi. Mi je pa res tečno, ker sem v pripravljenosti že takoooo dolgo. Pa da ne govorim, da me že vsi kregajo, zakaj jim nisem sporočila, koga smo rodili.... vsi prepričani, da se že več tednov cartamo. Pa moram vsakemu posebej razlagat, da gre tokrat vse po knjigi in da nam je končno ratalo dete donositi.... kot da se moram opravičevati, da bo dete dobnošeno.user posted image user posted image

Kdaj imaš pa ti pregled?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10622
9.7.2007 12:51:47   
Anonimen
jaz se še pa nisem odločla a bi že rodila al neuser posted image po eni strani ful, po drugi pa spet ne.....to me itak že skoz mučiuser posted image user posted image user posted image bi..... nebi.....bi.....tak bi že mela mojo lubico tule, po drugi strani mi je pa ( kjub vsem tegobam ) lušno bit nosečauser posted image tak da......pa kr malo me stiska kak bo potekalo vse skup, čeprav sem kar optimist, sem se pač odločla da bo šlo brez zapletov in da bo super in oh in sploh porod in vseuser posted image user posted image user posted image user posted image sm faca a neuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10623
9.7.2007 12:52:49   
kapica
In kaj boste pocele popoldan punce?
Jaz sem mislila mal posesat, pa kopalnico scistit, vec pa ne bo slo. Me tako spika v krizu, ampak mal se morem razmigat, ker zadnje dni nisem nic naredilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10624
9.7.2007 12:53:59   
rumba
madejka, meni so tudi izvidi pokazali preveč bakterij, potlej pa je bil urikult negativen. Ni nujno, da je kaj narobe. Držim pesti.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  423 424 [425] 426 427   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?