|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
8.7.2007 20:51:54   
rumba
Oj, kapica, me veseli, da si bolje! user posted image  Moji pa so zunaj s kolesi, pa me je mož ravno klical, da prihajajo čez 15 min, tako da jim moram pripraviti večerjo. Zato zdaj niimam ravno časa klepetati, bom pa fraj malo kasnejeuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10526
8.7.2007 20:53:19   
kapica
Oo, kako lepo, da so z kolesi na poti. Men se zdi to tak lusno.

Velja, pa kasnejeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10527
8.7.2007 21:51:55   
ikonca
Simi27, veš da bomo držale pesti! Vso srečo! user posted image user posted image user posted image

Rumba, ko si omenila kolesarjenje. Veš kolikokrat me zdaj prime da bi kaj počela, ko prej še pomislila nisem ali pa se mi ni dalo. Punce po mestu rolajo ali se vozilo s kolesi, zvečer sosedje na ulici igrajo badbinton, ...
Zadnič sem metala nečakinji frizbi. Dokler mi ga je pobirala s tal je bilo OK, potem pa ne več... A ste pri vas bolj športna družina?

Kako sem uživala popoldan. Sestra je prišla na obisk in sva pripravili cunce za dojenčkov odhod iz porodnišnice in postelnino za posteljico. Joj, koliko komaj čakam. Mislim, da se potem sploh ne bom odlepila od otroka in bom kar ves čas bedela ob posteljici in ga občudovala.

Grem likat da bom od otrujenosti bolje spala, saj sem prelenarila skoraj cel dan! Lenoba ti! user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10528
8.7.2007 21:55:25   
pupi
Maja čestitke!!!

Vse novopečene mamice dobrodošle nazaj, vam kar malo zavidam user posted image  jaz bi se tudi že cartala Simi tebi pa držim pesti, da bo jutri vese OK pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!!

Zdaj pa kar navalim na tebe Freycha. Samo mi povej, če res kaj čutiš pri spinalni, ker se je moja sošolka pogovarjala z enim anastezistom in je rekel, da odsvetuje spinalno, ker ko user posted image vzamejo ven še pregledajo ostale organe in to zna včasih boletuser posted image  Sem pa potem razmišlajala, da tudi če to malo boli saj pa se bom ognila porodni bolečini, nekaj pa ja moram čutituser posted image ! Moram se še z mojo G posvetovat mi pa tvoja izkušnja prekleto prav prišla!! HVALA!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10529
8.7.2007 21:59:36   
pupi
Za nazaj nisem nič brala ste preveč načvekale, tak da ne bit jezne, upam da ste vse fajn preživele nedeljo in da ne trpite preveč te zadnje dni ki so nam še preostale. Pravzaprav upam da nam čim prej mine!!!

Jaz sem danes skoraj cel dan prespala. Bi si rada še privoščla te dni ko lahko. Nekaj malega smo skuhali, pred bajto mama razvaline ker delamo teraso in to je to!!

Se jutri tipkamo ko ni mojega user posted image  doma, grem zdaj raje k njemu

ČAO, LN

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10530
8.7.2007 22:04:37   
Ajvy
samo, da se javim, zdej grem pa mau za nazaj prebrat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10531
8.7.2007 22:13:20   
Ajvy
Rumba, lahko se zmeniva... kaže mi bolj tko tko, vsake tri ure me na orenk špikne... jajčniki me še vedno kar precej bolijo- najbolj dopoldne, pa čist povožena sem... v torek mam G, pa bom malo povprašala kaj zdej to vse je .... k me mau zanima, kaj se dogaja

Simi , srečno, pa naj bo čimlepša izkušnja user posted image

Kapica, sem se kr nasprehajala.. smo šli k mamici na grobka svečko prižgat, potem pa smo se še z Neotom mau nasprehajali, da se je utrudil... gre tolk rad ven tale naš kuža, pol mi ga je pa full žal, če ga ne peljem orenk na sprehod...Edino kar me moti, je to da me tolk začne špikat spodaj, da se moram kar ustavljat...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10532
8.7.2007 22:14:07   
kapica
Ikonca, ti kr lenari, tik pred koncem lahko to cist opraviceno pocnemouser posted image .
Pupi, da si se le oglasla, sem ze malo mislila, da nisi pobegnila v P.
Ajvy,a se javljas za cvekanje, al za kaj zeuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10533
8.7.2007 22:14:52   
Ajvy
Ikonca, meni pa se full lušta po rolanju, pa nisem kej preveč športni tip... sej prej se mi ni ... user posted image

In kje ste danes čveke...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10534
8.7.2007 22:16:43   
Ajvy
Kapica, javljam javljam, samo mi je kar malo nerodno k gledam poste za nazaj, pa vidim, da mi tale disleksija dela kr nekaj problemov pr tipkanju... pa pol kr velik stvari narobe napišem..no, pa sej razumete... če ne pa vprašajte..

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10535
8.7.2007 22:18:56   
kapica
Ajvy, poznam to, ko se je treba na sprehodu ustavljat in pocakat malo, da spikanje mine. Ko hodim imam cel cas tako trd trebuh, pa v krizu mi seka, da je hoja res cist pocasna. Ampak je treba malo hodit, saj nic drugega ne pocnemo vec.
Vsaj jaz no. Mi tud ze tako manjka miganja, kolesa, gimnastike in te zadeve.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10536
8.7.2007 22:20:53   
Ajvy
No, Kapica, meni gimnastike glih ne manjka, k sem bolj lenuh, kar se športa tiče, se pa izredno rada sprehajam, sploh zdej, ko mam kužka in sem mu po eni strani kar hvaležna, ko me nagoni na sprehod tudi takrat, k s mi ne da glih najbolj.... pol se pa super počutim...  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10537
8.7.2007 22:21:54   
kapica
Ajvy, a ti pa rolas? Tega pa nisem nikol pocela, oz. enkrat sem poskusla, vec pa ne. Si ne upam, ne vem zakaj. Mi je ljubse na kolesu.
Napake pa delamo vse pri pisanju, ce smo pa tako hitreuser posted image .

Ne vem kje so cveke danes, mogoce je katera ze sla v P. Pocasi nas bo zacelo zmanjkovatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10538
8.7.2007 22:24:16   
kapica
Ja, to je ena izmed dobrih strani, ce mas kuzka. Da si prisiljen iti ven, hoces al noces. Ampak ko si enkrat zuni, pa uzivas. Saj to je to, treba se je spravit ven iz hise in to je najtezje, se mi zdi.

Jaz sem se nekaj casa z kolesom v sluzbo vozla. Sem mela tako fajn postavco v tem cajtuser posted image , ampak ni tako fajn. Priden cist preznojen na siht, pa preden sem k sebi prisla in se mal ohladila. Ceprav potem, ko sem sla domov, mi je pa tud pasalo, da sem malo misli sortirala. Tako da sem domov prisla prav fit.Sam spravit se je treba.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10539
8.7.2007 22:25:51   
Ajvy
Ja, mi je rolanje kar postalo všeč, čeprav sem enkrat kar orenk poletela... ampak mi je pa ful dobr.. samo muzike ne smem imet v uhljih, ker sem potem ekstra nepazljiva v prometu...
Se  mi zdi, da nas res počasi zmanjkuje, ali nas dajejo zadnjmesečne težave in nobena ne more sedeti, al nam ni kej preveč dobro, al pa izkoriščamo zadnje frej momente s svojimi... samo moj itak spi, ker mora zgodaj vstati...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10540
8.7.2007 22:26:40   
Ajvy
Ja, samo preden se nekam spraviš.. to je božja muka... pol si pa tak vesel... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10541
8.7.2007 22:26:43   
madejka
Halo babe! Da se samo na hitro javim. Z nasim malim sva se v enem kosu in kar nic ne kaze, da bova hitro v dveh.user posted image Sem pa danes cisto hin in samo berem, kaj ste napisale, do pisanja sem se pa komaj spravila. Prava lenoba sem!

Freycha, zvesta in druge, ki ste dans prikapale nazaj: DOBRODOSLE!!! Kak vam je fajn, da ste ze doma s svojimi soncki!!!user posted image Ja Freycha ti nas pa se izzivaj user posted image Lepo se cartajte!

Jaz bom danes hitro dol padla zgledauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10542
8.7.2007 22:29:05   
kapica
Ajvy, jaz mislim da trenutno ni tako zanimivo cvekat, ker je 400-tka ze padla , 500-tka pa je se malo dalecuser posted image . Drugace bi sigurno bile vse na forumuuser posted image .
Madejka, a bos kr padla danes? Saj prav, ce bos le lahko lepo spala, ti privoscimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10543
8.7.2007 22:31:19   
Ajvy
Kapica, se kar strinjam ,čeprav bi človek rekel,da bi se potrudile za tak okroglo cifrico...user posted image

Madejka, lepo ajej, ali pa počivaj...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10544
8.7.2007 22:32:58   
madejka
Kapica to sicer dvomim, ker mi je skoz nekaj slabo, pa zaliva me... zdaj si vrocino merim, ce nisem kaj fasala, ker me je ze cel teden grlo bolelo...user posted image Nic kaj se ne slisijo znaki za zacetek poroda to user posted image

Meni drugac full je za cvekat... dans sicer malo manj... ampak moram poskrbet, da bom spostovala svoj del dogovora z dragim, da bova cimvec casa posvetila en drugemu zdaj.user posted image Sama sem se spravila v to user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10545
8.7.2007 22:33:45   
kapica
Ajvy, ja , to bi bilo super, a ne? Saj jaz se trudim in vsak dan tu visim, ampak sama ne bom zmoglauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10546
8.7.2007 22:33:57   
madejka
No pa od Ronje smo vsaj zvedele, da je rodila user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10547
8.7.2007 22:36:13   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, ja , to bi bilo super, a ne? Saj jaz se trudim in vsak dan tu visim, ampak sama ne bom zmoglauser posted image .

Bi bilo, samo kandidatk nama zmanjkuje.. user posted image

Ja, Madejka, je napisala da se je rodila... samo ne vem zakaj je bila na intenzivni, no , upam,da je sedaj vse super...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10548
8.7.2007 22:37:47   
kapica
Madejka, ves da, cisto razumemo, saj je prav da si vzameta cas za sebe.
Mogoce si pa res kaksen prehlad staknila, glede na to da je vreme precej hecno ta teden. Naj te dragi mal pocarta, pa bo boljseuser posted image . Znaki za porod pa to res nisouser posted image . Ceprav kaj ves, Maja je vceraj zvecer se govorila, kako s enic ne dogaja, zjutraj pa ze imela pupo pri sebiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10549
8.7.2007 22:39:04   
kapica
No pa od Ronje smo vsaj zvedele, da je rodila

Od kod pa to ves? Jaz nisem kje kaj zasledila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  420 421 [422] 423 424   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?