rumba
|
Freycha, dobrodošla nazaj!!!! A si imela spinalno? Ko boš imela kaj časa, napiši, kako si se počutila. Me res zanima. Joj, mamice, ko vas berem imam kar solzne oči. Komaj čakam, da tudi jaz stisnem našega . Res je tečno biti že več kot mesec v nizkem štartu, na vsakem pregledu mi rečejo, da se naslednji teden najverjetneje ne vidimo več.... Na ta zadnjem mi je G rekla, da je to dete za moje standarde že itak prenošeno in bo kmalu.... HALO!!!! Pri meni pa se nič ne dogala, pa sem že takooooo neučakana. Danes me ful boli cel trebuh, pa niti ne znam opisati bolečine. Ko sem par minut pokonci, ga tako zateguje, da ne morem niti zadihati. Pa nič ne boli v hrbet niti stegna.... tako da to ziher niso popadki. Nimam pojma, kaj bi bilo, samo vstati ne smem. Kje se pa Ulla80 skriva? Da ne že carta. Pa Gorazdova bi tudi že morala cartati Madejka, držim pasti, da dogovor uspe. Kristina_1, dobrodošla nazaj!!!! Mislim, da ne rabiš nobene obnove, kaj se je dogajalo. Na seznamu je nekaj novih mamic, drugače pa čveke, kot vedno. Nič pomembnega. Corfu, upam, da dan ni bil preveč tečen. Mi smo nekako speljali. Jaz sem itak velik del popoldneva prespala. Majrim, res se vedno več mamic nabira, kaj? Kako lepo. A se boste selile? No, sej se lahko. Če bo tu preveč dolgčas, vam bom pa tam s trebuščkom težila, a prav? Kapica, si kaj boljše volje? Upam, da ja. Glede na to, kako se meni tole že vleče, bi lahko še tebe počakala, pa greva skupaj roditi. Škoda, da ne morava biti cimri, lahko pa sva v mislih, kaj? Pa čvekava po SMS-ih. Pa sem dobila novo cimro. Ajvy, lahko se pa midve zmaniva, da bova cimri, kaj? Kako ti kaj kaže? Simi27, a ne ti jutri odhajaš v P?
|