|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  418 419 [420] 421 422   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
7.7.2007 20:58:04   
*maja
Ronja je šla že včeraj v porodnišnico s popadki, tako da se po mojem že cartajo.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 10476
7.7.2007 21:41:06   
*maja
Kje se pa skrivate danes vse? Pa ja niste vse v porodni user posted image ...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10477
7.7.2007 22:09:03   
kapica
Ikonca in Ajvy, hvala za vzpodbudne besedeuser posted image .
Maja, kaj ves, kakor zgleda je res katera sla v Puser posted image .

Jaz sem sedaj en film pogledala, zaspala zal nisem, bom sedaj se enkrat poskusla, ce bo slo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10478
7.7.2007 22:13:06   
*maja
No Kapica upam, da si vsaj malo boljše volje kot si bila user posted image .

Evo jaz sem ravno izpod tuša in ugotavljam, da bi bilo najbolje da se poberem v posteljo user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10479
7.7.2007 22:14:59   
kapica
Maja, jaz sicer nisem izpod tusa, ampak razmisljam enako kot tiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10480
7.7.2007 22:16:15   
*maja
Ja jaz razmišljam o tem da bi šla v posteljo že kako urco, pa se nikakor ne spravim, se mi še pod tuš ni dalo it user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10481
7.7.2007 22:19:37   
rumba
Čer!
Nimamo nobene nove bebice, ali kaj??? Ja, ja, je bil preveč lep dan, da bi ga zapravile v porodni.user posted image
Jaz sem super, danes niti enega popadkauser posted image , pohajali smo celi dan, malo pri kolegih maloo v centru na koncertu Live Earth, kjer sat se mulca orng znorela. Pol pa še na čevape, sedaj sta pa končno mrknila.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10482
7.7.2007 22:20:29   
rumba
*maja, kapica, se odpravljata spat?
Kapica, user posted image user posted image user posted image , upam, da si že kaj boljše volje!!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10483
7.7.2007 22:23:31   
*maja
O Rumba, pa sem že mislila da si me prehitela v porodni user posted image , pri nas kot kaže danes ne bo nič ali pač imam še eno uro in pol časa user posted image user posted image user posted image ...

No ja po mojem ne bo šlo danes mogoče jutri ali pa pojutrišnjem, pol sem pa itak že čez rok user posted image , pa se mi ja ne bo spet vleklo kot pri Aljažu user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10484
7.7.2007 22:24:46   
kapica
Rumba, ja , jaz bom kr zakljucila, se vidi da nisem najboljse volje.
Grem se en film pogledat, da si glavo zbrihtam in upam, da bom lahko zaspala. Nisem niti sposobna, da bi knjigo brala.
Super, da ste se fajn imeli danes, uh, cevape bi pa jaz tud kaksne, pa jih tu zal nimajo. Ampak vsaj poznam jih in vem kaj je touser posted image .

Nocko punce in lepo nedeljski dan vam zelimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10485
7.7.2007 22:28:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz sem pa danes res cist celo popoldne sam jokalauser posted image , sem tako zalostna in potrta, se tako za vse samo pocutim. Mam obcutek da vse na meni visi, za vse se morem sama pobrigat, pa nobenga ni tukaj, da bi me malo razvajal al pa kaj.
V glavnem dan obupen, upam res, da bo jutri boljse, ker mi energija kr pojenja. Pa sama sebi se smilim. Grooza.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes malo pohajali okrog, mali se pa ne pusti motit. Se je odločil še malo not ostat.
Zdaj grem pod tuš, potem pa mogoče pridem kaj pokukat.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10486
7.7.2007 22:29:10   
rumba
Lahko noč kapica! Se beremo jutri.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10487
7.7.2007 22:30:39   
*maja
Kapica lahko noč in upam, da boš jutri boljše volje kot danes user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10488
7.7.2007 23:19:55   
corfu
Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da te potrtost kmalu mine, te  pa razumem in mislim nate!

Uživaj življenje...

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10489
7.7.2007 23:22:34   
corfu
Dober večer punceuser posted image

Mi smo bili danes na letalskem mitingu, pa v konjušnici, pa celo popoldne na parceli, kjer smo kosili ogromno travouser posted image , sedaj sem pa ravno pomila posodo od malice, pa zalila rože, zdaj pa šibam pod tuš in v pančevo deželo. Komaj nosim ta trebuh s sabouser posted image  sem res utrujena.

*maja, a so vsi Aljaži čez rok?user posted image  Moj je že biluser posted image

Punce lahko noč!

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10490
8.7.2007 0:15:07   
madejka
A tak, danes ste pa kar vse ze mrknile. Sploh nisem imela kaj brat ko sem prisla...  c c c user posted image
Moj dan je bil prav pester... sicer ne glih po mojih zeljah, ker sva cel popoldan od kosila naprej prezivela pri tasci in tastu... jao! Ampak smo pa sli zvecer malo na Lent (se zadnji dan je) in je bilo prav fino. Sem se najedla baklaveuser posted image  
Je pa res, da kar pogresam kaki vecer v dvoje. Skoz mama druzbo!  Se zdaj moj dragi z bratrancem gledata neke kao full vredi kitariste na You tubu...user posted image Namesto, da bi izkoristila se teh par dni ko sva sama...user posted image No pa saj bo... si bom morala izborituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10491
8.7.2007 0:36:43   
Ajvy
Hello potepinke.....

Kapica, upam da je še bolje.... user posted image

Madejka, ti si kar izbori svoj čas s tvojim, bodi huda... kdaj pa boš če ne zdej...

Moj dan, pa niti ni bil kej preveč zanimiv, razen večera... dopoldan sem bila čudna, potem sva šla v Leclerca, skoraj nič kupila, pa je spet šlo kr neki dnarja, potem pa na pico in na eno Coca Colo- ker se mi je že orenk vrtelo... sva bila potem povabljena na eno poroko... sva šla pogledat kako šrangajo , pa se je meni začelo spet vrtet, pa me glava bolet, tako da sva opustila idejo da greva tudi na Grad, potem sva prišla domu, sem odspala  3 ure... zvečer sva skočila k tašči na obisek... potem sma šla malo s kužkom še ven... potem sva pa kartala do zdele.. pa sej se moraš nasmejat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10492
8.7.2007 0:38:33   
Ajvy
Meni se sicer še klepeta, ampak ker nobene ni, najbolj da tudi jaz mrknem....

Kapica, kupila sem si knjigo- k sem jo iskala user posted image user posted image  mi je včeraj v BC rekla, da je nimajo v nobenemu BC več, pa sem šla danes na Rudniku čist slučajno pogledat v BC, pa so jih imeli še kar nekaj... sem bila jezna nanjo ampak še bolj vesela za me... user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10493
8.7.2007 0:42:00   
Barbara111
Meni se tudi klepeta samo jaz nisem nosečka. Bila si na poroki pa nisi ostala ne razumem z'akaj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10494
8.7.2007 2:44:28   
madejka
Ej kak je cudno, da sem sama na celem forumuuser posted image

Sem sla spat, ampak sem samo dremala, dokler mi le ni prekipelo in sem sla iskat mojega v dnevno sobo. Peekola ura je ze skor 2 bla, njega pa se kar ne v posteljo.user posted image No in potem sva se spravila spat in je ta mali zacel z brejkdensom. In se zdaj ni nehal! Zgleda ga nekaj muci, ker je full nemirenuser posted image
No in tako mi je seveda takoj nabilo kislino, grlo me ze tak celi tedn boli in ponoci je prav hudo ze... Zdaj si pa kuham Bebe caj, da vidim, ce se bo mali kaj umiril, vzela bom kaki Lekadol, da bom lahko zaspala... bomo vidli ce bo ratalo!

Joooj zmatrana sem pa tak, da bi kar skup padla...user posted image Zgleda me telo pripravlja na obdobje po porodu!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 10495
8.7.2007 7:00:50   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Danes sem zgodnja, me je sms iz postelje vrgeluser posted image . Freycha je napisala:

Maja je sporocila: pa smo pred pol ure docakali naso Mijo, veliko 50 cm in tezko 3480guser posted image .

Cestitke druziniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem slabo spala danes, me je tako v krizu spikalo, pa cel cas sem se samo obracala, v glavnem, bom sedaj se poskusla malo.
Madejka, to je pa dolgo do dveh zjutrajuser posted image , ampak vsaj doma je. A si mu povedala, da bi rada se kaksen vecer v dvoje prezivela? Mogoce ga pa zivci mucijo, pa se hoce zaposlituser posted image .
Ajvy, no, saj tako slab dan pa spet ni bil, mogoce bo danes boljse. Ce se bos ti dobro pocutila, bo sigurno lepse. Hura za pico, je se sicer zgodaj, ampak danes popoldan se mi bo sigurno lustalouser posted image .

Drugace pa kr vse pohajale naokrog, da imate se enegije. Jaz ze komaj vec kot eno uro zunaj hodim, sem cist gotova potem.
Ne morem verjet, da je Maja vceraj zvecer se cvekala tu in rekla, da se nic ne bo, sedaj pa ze ima svojo punckouser posted image .Kako gre hitro...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10496
8.7.2007 7:25:57   
corfu
Dobro jutro!

*maja, čestitkeuser posted image

Kapica, upam, da je boljše, le počivaj, če potrebuješ počitek , telo že ve kaj rabi. Meni pa te zadnje dni dogaja in samo nekaj pucam, pa rihtam, pa ogromno okrog letam, s tamalim, pa z možem...

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10497
8.7.2007 9:47:01   
bačko
Dobro jutro!
Čestitke družinici!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem spet tako slabo spala.Ne vem kaj naj naredim.Nos mi celo noč nagaja.Ampak samo ena nosnica.Zamaši se mi potem pa kar naenkrta ne morem dihati.Tam okoli 3 ure zjutraj pa se vse skupaj umiri in potem zaspim in se zbujam vsako uro.Tako rada bi se dobro naspala, pa se ne morem.user posted image
Bom verjetno šla kar k svoji splošni zdravnici in naj mi nekaj da za ta proklet nos.
Mene tudi hoja dlje časa utrudi.Križ me začne boleti,user posted image tako da sama ne grem ven ampak samo z možekom.Včeraj sem dragega povabila in sva šla ven na kosilo.Zadnje čase bolj malo pojem.Včeraj ene zelenjavne rižote nisem pojedla.Pol sem jo pustila.Ampak sem hitro ratala lačna in pojedla par breskev in sem bla zopet sita.
Moj je šel v trgovino jaz pa grem zdajle v ležeči položaj, popoldne pa gremo malo v naravo.
Lepo se imejte!user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10498
8.7.2007 9:53:49   
Anonimen
Zdravo babe, ki še čakate. user posted image

Mi smo prišli včeraj domov iz porodnišnice. Smo imel cel teden all inklusive razvajanja pod lučko, saj smo pohopasli grozno zlatenico. Drugače smo dobro, a se šele privajamo na življenje doma.
Porodne zgodbe vam pa ne bom opisovala, da slučajno katere ne mine. user posted image

Rumba... A lahko popraviš podatke pri našem Izaku? Težek je bil 2690 g in dolg 47 cm. Sem jaz v tisti grozi pošiljala samo približne podatke okrog. Hvala...

Danes se vrača menda domov tudi Freycha. Dita je lušna pupa, čisto po atiju je.

Nič, jaz grem še malo počivat, pa se vam javim, ko bom bolj na tekočem.

Aja, odkar me ni bilo ste naklofale preko 170 strani. Ne bit jeszne, ker jih ne bom brala. user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 10499
8.7.2007 10:05:30   
siskamiska
Maja čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  418 419 [420] 421 422   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  418 419 [420] 421 422   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?