ronja
|
Rumba, ti kar pridi na sadje, nekaj ga je še ostalo hvala za napotke o ostajanju v p., bom probala upoštevat, saj zdaj se mi itak ne bo mudilo domu, ko fanta ne bo tu... Bo verjetno lažje kar v p. bit še kak dan, tak da ne bom silila (kot bi sicer ) Veš česa pa ne razumem - kako je bila Hana s 3 kg pretežka? Kaj ni to celo manj kot povprečje? Ali sem jaz kaj zamešala ali si mela dvojčke? ajvi, hehe, sadježer je prirejenka iz hrabrega miška, tam je bila polentožerka, jaz pa sem bolj na sadje mahnjena in sem sadježerka torbe za v p. in domovsem si pa jaz pripravila šele v soboto, na moj PDP, če se kateri zdi, da je že skrajni čas, smo še hujši primerki, hehe. To pa zato, ker sem rekla, da če fanta ne bo tu, bi bilo pa vseeno fino, da mam spakirano, ker od ostalih živ bog ne bi vedel, kaj prinest in kje mam kaj in bi bilo to res super razlagat med popadki, hehe Prej sem mislila, da bom pač spakirala med popadki, potem sem si pa rajši pripravila. (a vas zanima kaj?) kapica, ti se mi kar smej , saj ko sem se posušila, sem je tudi meni zdelo smešno Ne praši, kako so ljudje gledali - ko da niso še nikoli videli premočene čez PDP na kolesu, hehe Aja, pa ne sekiraj se, da boš na koncu sama tu, sigurno te punce ne bojo pustile same, sicer pa se v skrajnem primeru še vedno lahko prištuliš k avgustovkam, tako kot sem se jaz k vam - ampak pri junijkah se lahko samo še sama s sabo pogovarjam, to pa ni tok zanimivo - se ne morem nič skregat Ampak kapica, tebi pa dela gnezditveni nagon 100/h! Pridna! no, jaz pa šivam eno prešito patchwork odejico za tamalo. Če bom znala dat slikce v album, vam pokažem, ko bo gotova. Namesto hlač so meni priporočali vaje za trebuh, hehe Ko me je una lekarnarka videla, je rekla, da jaz s svojo miselnostjo ne bom mela nobenih problemov s tem trebuhom - ne vem, a se meni res že na daleč vidi, da sem hiperaktivna? Ma, čisto povsod me pogruntajo v 5 min! Vse babice v mš me že zafrkavajo,... Ena mi je danes na kompresiji rekla, ko sem ji povedala, kako sem šibala po štengah, "ja, ti si mislila porod sprožit, hehe, če si že celo tok aktivna, ni šans, da bi ga sprožla, če bi ga lahko, bi ga že zdavnaj s tvojim stilom!" pupi, ti držim pesti, da se tvoja mala ekspresno poredi! Fino jej, hehe, mogoče bo pomagalo... anja, ne preveč resno jemat tega špikanja, meni se to dogaja že vsaj ena dva meseca, pa sem še kar tu... Aja, pa stopnice (45 nadstropij visokih stopnic) niso meni nič pomagale, samo musklfibr v mečih mam tak, da grem prav težko po stopnicah navzdol ... pa sploh ne (sva nekak na splošno bolj nagnjena k njemu in sva morala zdaj malo nadoknadit za nazaj, ko sem skoraj celo mela večere rezervirane za bruhanje, tak da sva vsak dan vsaj 1x spala skup zadnje tedne... pa ti rečem, da če se otrok odloči, da še ne, ga ne zbezaš ven, pa bilo koliko položajev sprobaš ) Ampak naj te to ne odvrne, ziher je ziher, hehe, pa še izgovor mata simi, midva sva imela Svita v ožjem izboru za fantka, na srečo je bila punčka, ker se za fanta nekak nisva mogla odločit, za punčko sva vedela pa že takoj, da bo Ronja madejka, oprosti, jaz sem tu nova, pa vas še ne poznam, potem se pa prištulim h kaki debati ali pa kvasim v tri krasne... Ne upam pa kar vsake napadat hehe, sicer pa verjemi, da si ne želiš, da začnem pisat, ker me potem živa duša ne ustavi, a ne, punce simi in pupi, jaz sem bila po teh meritvah tu tudi zahirana, pa prezgodaj rojena, pa spoh in oh, pa poglej me zdaj, živa sila me ne ustavi, hehe Strup je v malih flaškah, pravijo Mala Ronjica vam pošilja brce, madona tok se mi steguje, da mam trebuh na desni 2x bolj raztegnjen ko na levi, ker je vedno tak obrnjena - potem se pa z nogami opre na hrbet in se lepo dvigne ven - ne prašite, kako zgleda, smešno za umret!
|