|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
3.7.2007 22:27:26   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii

rumba, lahko pa z mano klepetaš, ki se mi ne da it spat. pa skupi naklofava in prideva na 400. stran, a? bojo pupe spustile surlo, ko bo ena eviii, ki sploh ni julijka otvorila 400. stran user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ta bi bila pa huda, ja!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 9251
3.7.2007 22:27:27   
madejka
Pupi na morjuuuuuu sem bila!!!! Zdaj pa lahko grem rodit user posted image

Kapica meni so se tud take cudne pikice naredile. Pa sem si 2 ze po nesreci dol potegnila, pa full kri tece. Menda ne bi smela delat tega...

Rumba jas sem se tu, samo tud grem, ker me full kriz boli. Bom jutri spet pisala, ko nobene ne bo gor user posted image Lahko noc!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9252
3.7.2007 22:28:58   
rumba
Oo, madejka, ti se se tudi cartala na morju.user posted image  Sem ti fauš!user posted image user posted image user posted image  Lahko noč!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9253
3.7.2007 22:31:04   
madejka
Rumba se sama sebi sem faus, ko se spomnim kak sma uzivala z dragim se zadnje morje v dvoje! Zdaj pa mam goro cotic za prat in likat in pripravit vse za nasega falota. PA imam se 3 tedne! Kaj bom pocela??? user posted image

Nak, moj dragi se je spravil na telefon... bo se trajalo nekaj casa zgleda...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9254
3.7.2007 22:31:08   
rumba
Imam občutek, kot da sem dobila še eno nalogo, ne le urejanje seznama, pač pa tudi pospremljanja spat z lahko noč.user posted image user posted image user posted image  Ja, vem, sem sama kriva, kaj pa se še sama ne spokam v horizontalo.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9255
3.7.2007 22:32:15   
rumba
madejka, si se kopala? Mora biti fantastičen občutek s tem trebuščkom, kaj?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9256
3.7.2007 22:36:57   
madejka
Ja full dobro je, ceprav sem bila prvi dan kar nerodna. Sem navajena kar skocit v vodo, zdaj sem se pa morala lepo pocasi plazit noter. Pa ni blo fajn za vikend ko je bila guzva pa sem morala malo pazit da me otroci, ki pridno cofotajo tam na stopnicah niso v trebuh. Drugace je pa res full feeling. Teznost popusti in cisto lahka sem se pocutila user posted image Sem pa ugotovila, da nimam nic vec trebusnih misic, ker me je matralo, ce sem hotela na hrbtu plavat user posted image Pa pri tauhanju me je gor vleklo user posted image user posted image user posted image

Hja te stvari je prej bolj Freycha urejala ja, je treba pac prevzet tud te stvariuser posted image A tebe nic ne boli zvecer, da kr zdrzis tu???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9257
3.7.2007 22:40:02   
Eviii
pa zadnič je ronja neki o čepu spraševala. hoče statistiko. meni je g čep odlušču dva tedna pred pdp-jem. in ne boste verjele, rodila sem 6 dni čez pdp... dejanu se pač ni mudilo ven iz bušija... ko pa mi je g še drugič čep odluščla 5. dan po pdp-ju, se je pa začelo zares. in je trajalo skori dva dni, da sem spoznala dejana...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9258
3.7.2007 22:41:22   
rumba
Sedaj sem prav super. Nič ne špika in boli. Sej se bom tudi jaz spakirala spat. Se mi že kar lepo user posted image .
Tako da bom sedaj pa še jaz rekla lahko noč!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9259
3.7.2007 22:50:11   
Anonimen
Kaj zdaj že greste spat?user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9260
3.7.2007 23:04:01   
ronja
Rumba, ti kar pridi na sadje, nekaj ga je še ostalouser posted image hvala za napotke o ostajanju v p., bom probala upoštevat, saj zdaj se mi itak ne bo mudilo domu, ko fanta ne bo tu... Bo verjetno lažje kar v p. bit še kak dan, tak da ne bom silila (kot bi siceruser posted image ) Veš česa pa ne razumem - kako je bila Hana s 3 kg pretežka?user posted image Kaj ni to celo manj kot povprečje? Ali sem jaz kaj zamešala ali si mela dvojčke?

ajvi, hehe, sadježer je prirejenka iz hrabrega miška, tam je bila polentožerka, jaz pa sem bolj na sadje mahnjena in sem sadježerkauser posted image torbe za v p. in domovsem si pa jaz pripravila šele v soboto, na moj PDP, če se kateri zdi, da je že skrajni čas, smo še hujši primerki, hehe. To pa zato, ker sem rekla, da če fanta ne bo tu, bi bilo pa vseeno fino, da mam spakirano, ker od ostalih živ bog ne bi vedel, kaj prinest in kje mam kaj in bi bilo to res super razlagat med popadki, heheuser posted image Prej sem mislila, da bom pač spakirala med popadki, potem sem si pa rajši pripravila. (a vas zanima kaj?)

kapica, ti se mi kar smejuser posted image , saj ko sem se posušila, sem je tudi meni zdelo smešnouser posted image Ne praši, kako so ljudje gledali - ko da niso še nikoli videli premočene user posted image čez PDP na kolesu, heheuser posted image
Aja, pa ne sekiraj se, da boš na koncu sama tu, sigurno te punce ne bojo pustile same, sicer pa se v skrajnem primeru še vedno lahko prištuliš k avgustovkam, tako kot sem se jaz k vamuser posted image - ampak pri junijkah se lahko samo še sama s sabo pogovarjam, to pa ni tok zanimivo - se ne morem nič skregatuser posted image
Ampak kapica, tebi pa dela gnezditveni nagon 100/h! Pridna! no, jaz pa šivam eno prešito patchwork odejico za tamalo. Če bom znala dat slikce v album, vam pokažem, ko bo gotova.
Namesto hlač so meni priporočali vaje za trebuh, heheuser posted image Ko me je una lekarnarka videla, je rekla, da jaz s svojo miselnostjo ne bom mela nobenih problemov s tem trebuhom - ne vem, a se meni res že na daleč vidi, da sem hiperaktivna?user posted image Ma, čisto povsod me pogruntajo v 5 min! Vse babice v mš me že zafrkavajo,... Ena mi je danes na kompresiji rekla, ko sem ji povedala, kako sem šibala po štengah, "ja, ti si mislila porod sprožit, hehe, če si že celo user posted image tok aktivna, ni šans, da bi ga sprožla, če bi ga lahko, bi ga že zdavnaj s tvojim stilom!"

pupi, ti držim pesti, da se tvoja mala ekspresno poredi! Fino jej, hehe, mogoče bo pomagalo...

anja, ne preveč resno jemat tega špikanja, meni se to dogaja že vsaj ena dva meseca, pa sem še kar tu... Aja, pa stopnice (45 nadstropij visokih stopnic) niso meni nič pomagale, samo musklfibr v mečih mam tak, da grem prav težko po stopnicah navzdoluser posted image ... user posted image pa sploh ne (sva nekak na splošno bolj nagnjena k njemu in sva morala zdaj malo nadoknadit za nazaj, ko sem skoraj celo user posted image mela večere rezervirane za bruhanje, tak da sva vsak dan vsaj 1x spala skup zadnje tedne... pa ti rečem, da če se otrokuser posted image odloči, da še ne, ga ne zbezaš ven, pa bilo koliko položajev sprobašuser posted image ) Ampak naj te to ne odvrne, ziher je ziher, hehe, pa še izgovor matauser posted image

simi, midva sva imela Svita v ožjem izboru za fantka, na srečo je bila punčka, ker se za fanta nekak nisva mogla odločit, za punčko sva vedela pa že takoj, da bo Ronjauser posted image

madejka, oprosti, jaz sem tu nova, pa vas še ne poznam, potem se pa prištulim h kaki debati ali pa kvasim v tri krasne... Ne upam pa kar vsake napadatuser posted image hehe, sicer pa verjemi, da si ne želiš, da začnem pisat, ker me potem živa duša ne ustavi, a ne, punceuser posted image

simi in pupi, jaz sem bila po teh meritvah tu tudi zahirana, pa prezgodaj rojena, pa spoh in oh, pa poglej me zdaj, živa sila me ne ustavi, heheuser posted image Strup je v malih flaškah, pravijouser posted image

Mala Ronjica vam pošilja brce, madona tok se mi steguje, da mam trebuh na desni 2x bolj raztegnjen ko na levi, ker je vedno tak obrnjena - potem se pa z nogami opre na hrbet in se lepo dvigne ven - ne prašite, kako zgleda, smešno za umret!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9261
3.7.2007 23:13:07   
kapica
Dobila sms od Freyche, ki je dobila sledeci sms:

Zivjo!Dobili smo puncko z imenom Lara. Lepa in zdrava. Kristina_1.

Cestitke druziniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9262
3.7.2007 23:14:54   
corfu
Kristina čestitke!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9263
3.7.2007 23:17:26   
ronja
Jaz še zdaleč ne grem spat, ste zmešane, babe, nikoli ne grem spat pred 3tjo, odkar sem na porodniški pa navadno vstrajam dokler se ne zdani... Sem bolj nočna ptičkauser posted image Grem pa zdajle peljat kužiko ven, se že nekaj prestopicava okoli... No, vas pogledam, če bo katera kaj napisala vmesuser posted image

kristina, čestitke za Laro! Zadnjič mi je ena babica rekla, da so vsa imena, ki imajo r notri lepa,  da lepše zvenijo, hehe, svašta, kaj vse se folk ne spomni!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9264
3.7.2007 23:18:57   
Anonimen
Ronja, ob tej uri pelješ psa ven? Hjesos, jaz ne bi upala ne user posted image

Kristina_1 čestitkeee.. Mater, same dekline se rojevajo user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9265
3.7.2007 23:20:14   
kapica
Eviii, a me julijke RR-u prevec prostora zasedamouser posted image ?
Ronja, ja, saj menda sem se odlocla proti tem hlacam, kaj pa vem. Ampak trebuha pa res ne bom smela gledat nekaj casa no. Sam dolge velike majce nosit. Mozeve verjetnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9266
3.7.2007 23:21:33   
kapica
Jao, Ronja, ne, jaz tud ne bi upala ob tej uri vec ven. Pa kaj upala, ne bi se mi dalo, ce sem iskrenauser posted image . Res si ena izjemauser posted image .user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9267
3.7.2007 23:22:38   
rumba
KRISTINA ISKRENE ČESTITE!  user posted image user posted image user posted image

ronja, moja dva sta oba nedonošena (Anej 35t, Hana 34t), zato pravim, da je bila Hana pretežka.  Ti kar pridi ponoči na RR, mogoče se ti pridružim.user posted image

Evo, jaz sem stuširana, pa zrihtana za v posteljo. Pa kaj user posted image  še počnem pred računalnikom?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9268
3.7.2007 23:24:53   
kapica
Rumba, mogoce cakas na popadkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9269
3.7.2007 23:26:30   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Rumba, mogoce cakas na popadkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Hecno, ampak ko sedim, je vse ok, ko se vležem, me že špika.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9270
3.7.2007 23:29:25   
kapica
Jooj, punce, narobe sem napisala.

Kristina ima puncko Tajo!!!

Kristina oprostiuser posted image .
Rumba, a bos napisala v seznam to pravo ime, in ne ono prvo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9271
3.7.2007 23:30:19   
kapica
Rumba, kaj pa ce se vlezes in pokrcis noge? A je isto? Celo noc ne bos mogla ostat za racunalnikom.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9272
3.7.2007 23:30:43   
ronja
Meni pa vse otrdeva ko za stavo, če vstanem, sploh pa če si drznem se sklonit...user posted image

Aha, rumba, zdaj pa razumem... Mi ni bilo jasno, ker jaz vem, da sem mela dobri dve kili, pa so rekli, da sem bolj lahka... No, potem ti gre pa pri tem prav dobro, da si zdržala do 36. tedna, ne? Upam, da bo še naprej vse ok!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9273
3.7.2007 23:32:38   
kapica
Ja, Ronja, saj rumba je svoj osebni rekord podrlauser posted image .

Tako, sedaj grem pa jaz zares. Ze v drugo.
Mogoce s epridem enkrat nazajuser posted image . Ce pride kaksen sms, takoj sporocimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9274
3.7.2007 23:33:24   
rumba
Kakorkoli ležim je neki časa ok, pol pa se začne. Pa me pograbi panika in raje vstanem. Jutri ne bo več! Grem raje roditi, danes pa naj še počaka. Ah, saj mogoče so samo živčki, ker sem sama.  

Seznam bom popravila jutri in bom pazila, da dam pravo ime.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?