rumba
|
Pozdravček vsem! Dobrodošla Madejka! Čestitke vsem za uspešno NS! *Maja, se čisto strinjam s teboj, da so glavoboli tudi posledica premalo popite tekočine. A jaz še vedno ne morem piti. Po vodi, čajih, sokovih... mi je fuuuul slabo. Katastrofa. Popijem izredno malo. Vem, da to niti približno ni dobro, a drugače je pa bur-hu-hu . Pa sadja tudi ne premašam, pa ne zelenjave... Skratka, tako slabo, kot se trenutno prehranjujem, se nisem že dolgo. No, sej si že vzame kar rabi, zame pa ni najbolje. Ma pišuka, še kakšen teden, pol pa res mora biti bolje! Vidim, da ste skoraj vse že bile na nuhalni. A je bila katera pri dr. Premru Sršen? Jaz bi morala k Pušenjaku, pa me bo ona pregledala. Kaj pravite, bi malo dopolnile naš seznam? Sicer smo že pisale, kje bomo rodile, a predlagam, da še enkrat sporočimo Freychi mesto, pa spol, če ste ga izvedele, pa mogoče, če že kaj razmišljate o imenih??? Freycha, jaz bom zagotovo rodila v LJ. Aja, jutranja lakota..... ja, dokler ne pojem jogurta, se mi kar vrti. Tako sem slaba, kot bi celo noč bruhala. Corfu, tokrat še nimam povečanega belega toka, a se spomnim iz prejšnje , da je bila prava poplava, pa še malo je srbelo. Mi je pa ful pomagal tampon, ki ga predhodno namočiš v jogutr. To je varno in naravno zdravilo. Sicer pa, omeni g, pa ti bo vzel bris, mogoče bo potrebno zdravljenje s kremo. Polona25, naslednji redni in tudi zadnji UZ, ki ga krije ZZZS, je morfologija okoli 21 tedna. Teika, zanimivo, kako tvoj dragi sprejema nosečnost. Lepo! Pri nas je sedaj po dveh mulčkih že malo drugače. Sicer se seveda ful veseli in mi 100 na uro pomaga, on ponoči vstaja, zjutraj on ta mala zrihta... Ampak, se mi zdi da to nosečnost oba drugače spremljava (že v prejšnji so bile razlike). Vse poteka ful hitreje, ne zanimajo naju več vse podrobnosti... Kaj pa vem, ko to že vse doživiš, gre naslednjič vse bolj hitro... Včasih se zalotim, da razmišljam o porodu... pa ne kar tako, pač pa da bi rada šla že kar rodit . Grizo, jaz še v službi nisem povedala, vem pa še za eno nosečko, ki še tudi ni povedala. Pa menda nisva v isti službi? Ja, verjetno že govorijo o meni, saj se mi že pozna... Kaj si le mislijo? Upam da ne, kako sem ze zapustila in zredila. Ha-ha! Drugi teden po nuhalni jim pa le povem. Kety99, meni je Pušenjak v prejšnji na NS tudi z 90% verjetnostjo napovedal punčko. No, pa sem bila skeptična in sem na vsakem naslednjem UZ vprašala in so vsi potrdili. Jaz pa do poroda nisem bila sigurna . Celo nisem se upala kupiti nobene roza cunjce. Od prej sem imela pa samo modre in take bolj fantovske. Ja, seveda se je rodila punčka. Pa sva šli domov iz P oblečeni v bratca. Tudi jaz bom ta teden kaj skočila v trgovine in si priskrbela kakšne hlače. Moja dva mulčka sta oba zimska (jan, feb), tako da imam za začetek čisto tanke, poletne hlače, tiste z velikim trebuščkom pa so debele žametke. Pišuka, nič mi ne bo koristilo. No, bom pa vsaj nova . Uživajte in božajte svoje bušije! Nočka!
|