|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.1.2007 14:33:03   
tejči77

Madejka, dobrodošla! Čestitke, pa čim lepšo nosečnost ti želim.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.1.2007 15:14:38   
Freycha
jah punce, ni kaj! Bo treba štajersko sekcijo narediti, pa se dobiti na kavi, da se štajerke spoznamo user posted image  Malo se hecam.... jaz sem ljubljančanka, ki živi v MB okolici, pa se še nimam za štajerko (imam še čisto ljubljanski naglas) AMPAK za kavo sem pa vedno.....

jaz sem pa danes izredno žalostna. Zjutraj sem napisala, da grem v AUT v shopping, pa ne grem, ker me je vmes tako v križu vsekalo, da ležim doma z ledvičnim pasom, ki me greje in jokam od bolečine..... mislim, pišuka, ko se končno nekaj konča, pa se spet kaj drugega pojavi.

BTW Medejka - dobrodošla med nami - najbolj simpatičnimi nosečkami na tem forumu user posted image user posted image

Teika - mene tut moj boža po bušiju, pa lubčke daje, pa se pogovarja.... načrte tut že delava, zadnje par dni gruntava kako bova "preuredila" stanovanje, če bova imela dva user posted image user posted image , ker je otroška soba za dva mala otroka, potem jima bo pa že pretesna......da ne bo pomote, ne bom imela dvojčkov, ampak jaz sem menja, da je fajn imeti enega bambinota za drugim, da je med njima čim manj razlike in sta zato boljša prijateljčka.... pač moje mnenjeuser posted image

kar se tiče UZ-ja... če se ne motim, je naslednji UZ nekje v 20. tednu......... tudi jaz se počutim veliko bolj pomirjeno po NS in bom lažje zdržala do 20. tedna. Je pa tudi res, da vmes nameravam iti na 3D oz. 4D, da mi posnamejo na cd.... pa bom takrat še enkrat pikico videlauser posted image user posted image user posted image

nič, moram pozo spremeniti, ker mi bo križ odpadel.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 877
5.1.2007 15:34:26   
Grizo
Hoj!
Jasnicaa, kako je s tabo? Vem kako je, če glava boli. Jaz imam zelo pogosto migrene, pri čemer mi pomaga samo Aspirin - najbolje Aspirin Migran. Začuda pa so mi med user posted image  glavoboli prenehali user posted image user posted image .
Sicer pa v user posted image  Aspirin na žalost ne pride v poštev.... zato sem pogledala v Družinski zdravstevni vodnik in našla zate (in ostale, ki jih pestijo glavoboli) še par nasvetov. Upam, da bo kaj res tudi pomagalo:
  • ob nastopu bolečine na glavo položite vrečko ledu, ob tem pa namakajte noge v vroči vodi; ALI
  • ob prvih znakih glavobola popijte 3 kozarce zelo mrzle vode, nato se s hladnimi obkladki umaknite v temno, mirno sobo in (brez vzglavnika) zaspite; ALI
  • akupresura določenih točk: pristisk s kazalci na L in D stran nosnic ALI nad začetkom nosa med obrvmi.

user posted image  Vredno je poskusiti... Predvsem pa je važno ugotoviti katere vrste glavobol imaš: sinusni, tenzijski glavobol, migreno ali glavobol v napadih? Potem je lažje najti rešitev. Če te bo še kaj zanimalo iz te knjige, mi pa piši.

Midva z user posted image  še ne delava planov in tudi novice še nisva razširila. Čakava, da bo za nama NS.user posted image

Sta se pa na enkrat v službi pojavili dve novi Julijki user posted image . Me prav zanima, če sta  se nam/se bosta pridružili na forumu. Bi z veseljem poklepetala z njima, a je pri nas to za enkrat še visoko varovana skrivnost... pššššt!!! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 878
5.1.2007 16:40:27   
polona25
Tejči77, jaz sem naročena v 16- tednu, ampak takrat baje ni UZ. Na NS je bilo vse OK in sem se res pomirila, samo potem pa sem spet fasala to zoprno virozo s prehladom, da sem čist panična ali je vse dobro ali ne. Za 4D UZ sem pa slišala, da ga je najlepše delat po 20. tednu, ko ima otroček še svojo pravo "obliko" user posted image . Upam, da bom zdržala!

čav čav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 879
5.1.2007 17:09:06   
kapica
Joj, moj mozek je ze cisto zmeden zaradi bebice. Kr naprej govori kaj vse bo z njim pocel, je preprican da bo fantek user posted image , pa kako me bosta skupaj jezila in kaj vse mu bo kupil, da bo taksen frajercek mali. user posted image  ga je zanimivo poslusat, zivi v nekem svetu, kjer so vsi otroci pridni in spijo celo noc in nic en jokajo in umazejo user posted image . Mislim da ga bo realnost kr potegnila na tla, to bo sele hecno user posted image .

Jaz z belim tokom nimam taksnih tezav, ravno toliko da porabim 1-2 dnevna vlozka na dan, se boljse pocutim z njimi.
Drugace pa je z glavo malo bolje, hvala za nasvete Grizo, se mi zdijo kr pametni. Tako da ob naslednji tezavi tudi poiskusim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 880
5.1.2007 18:44:59   
madejka
Teika,Tejči77 in Freycha hvala za dobrodošlico!

Da se kar vključimuser posted image Jaz imam normalen beli tok, takega ko sem imela pred user posted image . Sem pa imela v prvem mesecu grozne krče, da sem mislila, da bo vsak čas začela user posted image . Druge slabosti pa nič. Potem pa je kar minilo. Zdaj imam pa glavobole, pri katerih mi pomaga samo spanje, če mi uspe it pravi čas.

A tu ste vse šle na nuhalno? Meni je G rekla, da  bi bilo fajn da grem, ampak ko sem ji rekla, da bom otročka v vsakem primeru obdržala in da ne bi rada bila že zdaj obremenjena z morebitno prizadetostjo otroka, je pa rekla, da pol pa je brezveze, da hodim.
AJa, UZ mam pa vsak mesec (2x do zdaj) in sem ga imela včeraj. Naš mali je v trebuščku norel ko zmešan, da je komaj dobila eno lepo slikco. Jaz pa čisto srečnauser posted image !

Bi pa rada šla na 4D. Štajerke (in priseljene šeneštajerkeuser posted image ): a veste, kje je to na našem koncu in koliko stane?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.1.2007 8:25:08   
simi27
Dobro jutro!

Danes sem pa prva user posted image
Madejka - pozdravljena med nami in lepo nosečnst ti želim.

Hm, danes pa imam NS. Čez dobri dve uri bo že videla svojega miškeca. Že prav čakam. Upam, da bodo rezultati dobri. Držite pesti. Gre pa moj z mano. In me prav zanima, kakpne oči bo dobil, ko bo prvič v živo videl najinega miškeca.

Lepo se mejte in vam sporočim, kako bo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.1.2007 10:00:01   
*maja
No da se še jaz spet malo javim.
Danes ponoči se mi je sanjali da bomo imeli še eno punčko, čeprav jaz bolj navijam za fanta, da bomo potem imeli lepo dva dva razporejeno. No bomo videli kaj se bo uresničilo.

Punce kako pa kaj vaši trebuščki? Mene so navadne hlače začele kar malo tiščati, tako da so že kar neudobne, bom počasi že kar prešaltala na nosečniške da se bom svobodneje gibala. Ja sem pa že kar zakorakala v 14. teden, tako da bo trebušček res začel počasi rasti user posted image .
Kako pa ste kaj ve s cunjami?

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.1.2007 12:05:38   
tejči77

Maja, jaz nimam še čisto nič. Bom pa tudi počasi začela razmišljati, da kaj nabavim, čeprav me še ne tišči nič, vendar bo kmalu. Vsaj kakšne dvoje hlače. Pa še ne vem kam naj grem pogledat, da ne bo drago.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.1.2007 12:21:28   
*maja
Ja še dobro da se ta teden začnejo razprodaje, jaz bom šla malo pogledat v Popek pri Magistratu, pa upam da najdem kaj pametnegta pa predvsem kaj poceni.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.1.2007 12:44:43   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Bi pa rada šla na 4D. Štajerke (in priseljene šeneštajerkeuser posted image ): a veste, kje je to na našem koncu in koliko stane?

Jaz vem za ginekologa iz Ptuja, njegov priimek sem pozabila, je bila pa tam sestrična od mojega dragega, ki ima sedaj 3. mesece staro punčko in jo bom prosila za ime oz. tel. št. tega ginekologa, pa vam sporočim......

Mene išijas še vedno boli, samo manj. Ne boste verjele, ginekolog mi je pustil vzeti Ketonal forte. Sem ga vprašala (Pušenjaka), če bi on na mojem mestu vzel Ketonal za take bolečine, pa je rekel, da bi vzel dva, če bi bilo treba. Danes je stanje mnogo boljše kot včeraj, čeprav me še vedno fejst boli. Ponoči sem pa relativno dobro spala, ker sem en Ketonal vzela za čez noč. Seveda pa jih ne mislim kar jemati, ker se mi vseeno ne zdi najboljše, trenutno je samo nujno potrebno, ker sem včeraj porabila nekaj minut in kar nekaj solz, da sem uspela vstati iz postelje.

Pa definitivno čimprej začnem z nosečniško aerobiko, da se mi te bolečine ne bodo pojavljale......user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.1.2007 13:10:47   
simi27
Pozdravljene!

Sva bila danes na NS in rezultati so super. Za trisonomijo 21: 1:5726, za trisomijo 18+13 pa 1:82144. Tako, da mi je Pušenjak rekel, da ni potrebno delati drugih preiskav. Seveda pa ni nič 100%, razen amniocentoze.
Sem pomirjena.

Ja, tudi meni je prav le še nekaj hlač. Tako, da moram tudi jaz v trgovine.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.1.2007 15:23:42   
kety99
No tudi midva sva dala čez NS in tveganje je po besedah Pušenjaka majhno. Moram rečt, da mi ni nič žal, da sem šla k njemu, ker je res ful strokoven, vse kar sva ga vprašala nama je povedal in ni res, da te na hitro obdela, midva sva bila not najmanj 15minut, če ne več. Skratka dobila sva tudi cd, kjer se najina pikica veselo premika. Aja, da ne pozabim, mi bomo imeli punčko user posted image . No to je baje 90% verjetnost.

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.1.2007 16:53:22   
Anonimen
No, da se še jaz malo javim. user posted image

Utrujena kot pes. Pred deveto dopoldne ne funkcioniram. Ne mentalno ne fizično. Tako da ne vem, kako bo ta teden, ki je pred mano. Delam dopoldne kar napoveduje vstajanje ob 5.30. user posted image
Drugače se počutim zelo dobro. Malo prebava nagaja, cela sem napihnjena, a ne zaprta. Občasno mi še nagaja nizek pritisk, danes je že eden od takšnih dni, da zgledam kot pijanka.

Drugače pa komaj čakam jutrišnji dan. Do 15h v službi, potem nekaj pojest kar zunaj, pa na razprodaje kupit prva user posted image  cotke, pol pa greva z dragim na NS. Končno, končno bova videla najino pikico. Držite pesti, da bo vse v redu.

Pa še vprašanje. Kaj naj nesem zraven na NS. DVD-R ali DVD-RV ali CD-R?

(odgovor članu kety99)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
7.1.2007 20:53:13   
Anonimen
Da se še jaz malo oglasim..
...prvič v življenju imam zobobol..modrostni zob mi raste in  me ubija od bolečine..nočem vzet kakih tablet, sam jutr bom pa prisiljena it k zobozdravniku če ne bo popustilo..pravijo, da bi ti naj naredla zarezo v kožico nad zobom...a za to tud dajo kakšne inekcije al kak? ve katera mogoče kaj o tem?

Ful sem vesela za vse vas, ki ste že dale skozi NS, jaz jo imam ta teden...in sem že prav nestrpna, še bolj pa živčna...upam, da bo vse ok...

Zvesta...jaz sem nekje na forumu prebrala da DVD-R...sam pravijo, da večina G kar da svoj cd, pol pa sam doplačaš 200sit... A lahko vprašam, kam greš na NS, glede na to da si iz Lenarta???

Kaj se pa tiče velikosti trebuščka in oblačil...pa bolše, da niti ne komentiram...jutr bom zaključla 13t, pa so mi še sam dvoje hlač prav..pa še tiste so mi ble prej prevelike...bušija pa mam že ogromnega..se mi prav pozna..glede na to da sem 1.user posted image  si nisem mislila da bo tako hitro že tako velik...kakega bom ja mela v 9 mescu?!?!?user posted image  user posted image  
Z dragim čakama na NS, da boma lahko pač novičko dala ven (izjemo starš...oni že vejo)...tak, da je kr problemček skrit..fajn, da je zima ane...pa da bo ta tedn NS user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 890
7.1.2007 21:43:17   
rumba
Pozdravček vsem! Dobrodošla Madejka! Čestitke vsem za uspešno NS!

*Maja, se čisto strinjam s teboj, da so glavoboli tudi posledica premalo popite tekočine. A jaz še vedno ne morem piti. Po vodi, čajih, sokovih... mi je fuuuul slabo. Katastrofa. Popijem izredno malo. Vem, da to niti približno ni dobro, a drugače je pa bur-hu-hu user posted image . Pa sadja tudi ne premašam, pa ne zelenjave... Skratka, tako slabo, kot se trenutno prehranjujem, se nisem že dolgo. No, sej user posted image  si že vzame kar rabi, zame pa ni najbolje. Ma pišuka, še kakšen teden, pol pa res mora biti bolje!
Vidim, da ste skoraj vse že bile na nuhalni. A je bila katera pri dr. Premru Sršen? Jaz bi morala k Pušenjaku, pa me bo ona pregledala.
Kaj pravite, bi malo dopolnile naš seznam? Sicer smo že pisale, kje bomo rodile, a predlagam, da še enkrat sporočimo Freychi mesto, pa spol, če ste ga izvedele, pa mogoče, če že kaj razmišljate o imenih???
Freycha, jaz bom zagotovo rodila v LJ. Aja, jutranja lakota..... ja, dokler ne pojem jogurta, se mi kar vrti. Tako sem slaba, kot bi celo noč bruhala.
Corfu, tokrat še nimam povečanega belega toka, a se spomnim iz prejšnje user posted image , da je bila prava poplava, pa še malo je srbelo. Mi je pa ful pomagal  tampon, ki ga predhodno namočiš v jogutr. To je varno in naravno zdravilo. Sicer pa, omeni g, pa ti bo vzel bris, mogoče bo potrebno zdravljenje s kremo.
Polona25, naslednji redni in tudi zadnji UZ, ki ga krije ZZZS, je morfologija okoli 21 tedna. 
Teika, zanimivo, kako tvoj dragi sprejema nosečnost. Lepo! Pri nas je sedaj po dveh mulčkih že malo drugače. Sicer se seveda ful veseli in mi 100 na uro pomaga, on ponoči vstaja, zjutraj on ta mala zrihta... Ampak, se mi zdi da to nosečnost oba drugače spremljava (že v prejšnji so bile razlike). Vse poteka ful hitreje, ne zanimajo naju več vse podrobnosti... Kaj pa vem, ko to že vse doživiš, gre naslednjič vse bolj hitro... Včasih se zalotim, da razmišljam o porodu... pa ne kar tako, pač pa da bi rada šla že kar rodit user posted image .
Grizo, jaz še v službi nisem povedala, vem pa še za eno nosečko, ki še tudi ni povedala. Pa menda nisva v isti službi?user posted image  Ja, verjetno že govorijo o meni, saj se mi že pozna... Kaj si le mislijo? Upam da ne, kako sem ze zapustila in zredila. Ha-ha! Drugi teden po nuhalni jim pa le povem.
Kety99, meni je Pušenjak v prejšnji user posted image  na NS tudi z 90% verjetnostjo napovedal punčko. No, pa sem bila skeptična in sem na vsakem naslednjem UZ vprašala in so vsi potrdili. Jaz pa do poroda nisem bila sigurnauser posted image . Celo nisem se upala kupiti nobene roza cunjce. Od prej sem imela pa samo modre in take bolj fantovske. Ja, seveda se je rodila punčka. Pa sva šli domov iz P oblečeni v bratca.user posted image
Tudi jaz bom ta teden kaj skočila v trgovine in si priskrbela kakšne hlače. Moja dva mulčka sta oba zimska (jan, feb), tako da imam za začetek čisto tanke, poletne hlače, tiste z velikim trebuščkom pa so debele žametke. Pišuka, nič mi ne bo koristilo. No, bom pa vsaj nova user posted image .

Uživajte in božajte svoje bušije!
Nočka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.1.2007 7:10:29   
corfu
Dobro jutro!

Kako ste mamice?
Jaz sem boljše, končno sicer pa sem danes noseča točno 13/4. Danes bom šla malo po trgovinah, da vidim, če bom kaj pametnega našla. Včeraj sem naredila totalen odklop in sicer: lase sem si prebarvala na rubin rdečo! Prej pa sem bila rjavolaskja oz. srednje temna  blondinka. Počutim se super!!! Pa še paše na moje zelene oči! Hlače nosim zaenkrat še moje in nimam težav, bo pa kmalu potrebno razmišljati v tej smeri.

Rodila bom v NM, o imenih nič ne razmišljamo, za prvega sva se dokončno odločila v porodni sobiuser posted image  tako, da škoda živcev, ko ga dobiš v roke veš!

Ali katera med vami razmišlja o epiduralni?

Lep dan in uspešen šoping!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.1.2007 8:21:20   
tejči77

Dobro jutro!
Pazite, ko boste kupovale na razprodajah za tamale. Večinoma imajo zimske stvari, ki ne bodo primerne takoj po porodu ampak šele čez nekaj mesecev.
Jaz sem danes in jutri še na bolniški, potem grem pa delat. Se mi je že tako veliko nabralo, da bom rabila kar nekaj časa, da pridem na čisto.
Mene moj dragi kar preveč razvaja. Za božič mi je kupil od L'ocitana mandljevo olje in olje za prhanje, zdaj pa me zvečer po tušu lepo namaže po trebuščku. Na nuhalni sva dobila tako lepo slikico-portret, da sva jo morala dati v okvir. In zdaj jo veš čas gledam in se sprašujem, kaj bova dobila punčko ali fantka. Tako sem radovedna. Sicer so pa moji tezultati NS Trisomy 21 - 1:6819 in Trisomy 18+13- 1:11759. 18+13 imate vse veliko boljše razmerje in me malo skrbi. A bo katera šla delat še krvne teste? Kaj pravite a je sploh smiselno?
Pozdravček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.1.2007 8:44:34   
simi27
Pozdravljene vse!

Tejči77 - rezultate maš super. To je ful majhna verjetnost, tako da se ne sekiraj. Tudi, če greš na krvne preiskave, ti lahko verjetnost zniža tam za okoli 10-12 krat. Mislim, da je to enkrat napisal Pušenjak.
Sicer pa so še lahko testi tako dobri, pa smo lahko ravno mi tiste, ki rodimo takšnega otroka. Mislim, da je brezveze, da se obremenjujemo še s tem. Za 100% verjetnost pa je potrebna amniocentoza, ki pa je plačljiva (razen, če imaš verjetnost 1:300 ali si stara nad 35 let) in stane 150 000 sit.

Jaz bom šla na razprodaje jutri ali pa proti koncu tedna. Se mi ne da stati v gneči.

Aha, Pušenjak nama je rekel, da bova imela fantka. Lulček se je res lepo videl. Rodila bom pa v Ljubljani ali Postojni.

Lepo se mejte!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.1.2007 8:49:48   
bačko
Vsem skupaj en lep pozdrav.Jaz pa imam rok 15.7.07.NS smo dali skozi vendar ni obetavna, ker smo malo čez mejo.Dala sem še kri za dvojni hormonski test zdaj pa čakamo izvide.Ampak se tolažim da je vse uredu.
Vsem želim lep dan.

Pa pa

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.1.2007 9:08:31   
kety99
corfu: jaz razmišljam o epiduralni, oz. bi rada rodila z njo, ampak se bojim, da to ne bo možno, ker imam neke okvare na hrbtenici (začetne spondilotične spremembe-za tiste, ki se spoznate na to) in sem prebrala, da ženskam, ki imajo take okvare, epiduralne ne dajejo. Zdaj me je pa zelo strah, ker si ne predstavljam sebe s takimi bolečinami. Imam namreč izredno nizek prag bolečine. Samo se zdaj tolažim s tem, da če jih je tolko rodilo brez, bom pa ja jest tud...user posted image  tolažba pa taka user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.1.2007 9:16:03   
*maja
No še moje mnenje o epiduralni: jaz sem do zdaj rodila trikrat in tretjič celo brez kakršnih koli protibolečinskih sredstev, pa vam lahko povem, da se mi je zdelo da je bilo tako prvič in drugič, ko sem dobila sredstvo proti bolečinam popolnoma enako kot tretjič, ko sem rodlia brez vsega.
Tako da jaz bom sigurno rodila brez EA. Pa saj ni nič groznega , bolečine pa tudi niso nevzdržne. Garantiram user posted image .

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.1.2007 10:44:23   
tejči77

Simi27,imaš prav. Se nima smisla obremenjevat. Včasih sem zelo pozitivna, včasih pa imam tudi kakšen slab trenutek in pomislim kaj vse bi se lahko zgodilo. Čestitam za fantka.
Bačko, držim pesti, da bo vse v redu. Največkrat po slabih rezultatih NS nato krvni testi pokažejo popolnoma druge rezultate.
Kety99, glede poroda pa tole. Še ne razmišljam. Ker načeloma me je zelo strah bolečin, namreč tudi jaz imam zelo nizek prag bolečine. Ko me kaj boli sem poleg vsega še izredno tečna. In misli na porod kar odrinjam, bom o tem razmišljala ko bo čas, drugače me bo vedno bolj strah. Najhuje je verjetno prvič, ko ne veš kaj pričakovati. Po drugi strani si pa otročka tako želim, da bi kar zdajle rodila. Pa bo potrebno še pol leta počakat. Kako daleč se sliši. Verjetno se mi bo teh pol leta najbolj vleklo v življenju, ker drugače leta prav šibajo mimo. Glede epiduralne, ne vem. Pravijo, da je super, nisem še slišala slabih izkušenj. Je pa sramota, da moraš pri vseh zdravstvenih zavarovanjih to plačati. Če ne druzga bi morala biti epiduralna na zavarovanje. Se vidi kako so mamice pri nas zaželjene in cenjene.
Glede bolečine, pa mislim, da je težko primerljiva. Neko bolečino, ki jo morda druga komaj čuti bom jaz verjetno občutila kot precej močno. Sicer pa telovadba, punce! Da se čim bolje pripravimo na porod in bo manj bolelo.  A že hodite kam na telovadbo?

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.1.2007 12:49:54   
siskamiska
Ali morda katera ve, če dr. Strahova v Domžalah tudi posname cd na nuhalni?

Glede telovadbe že malo razmišljam, samo se še nisem pozanimala kje v Ljubljani jo imajo.

lp

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.1.2007 15:10:12   
tejči77
Siskamiska, Starhova ne posname, vsaj kolikora jaz vem ne. Samo slikce dobiš. Sem bila pri njej prejšnji teden in se verjetno do danes ni nič spremenilo.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!