|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.7.2007 1:55:10   
kapica
user posted image lahko noc Rumba.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8801
2.7.2007 2:20:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz pa sedaj jem ananas,

Sem glih pred par dnevi brala, da pomaga pospešit porod.user posted image

Solinar, mala Neža je res prečudovita!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst mam tudi na splošo slab spomin, pa se mi zdi, da odkar sem celo leto delala večinoma nočne, da sem ga še malo zgubila, tak da sem včasih res k zmešana kura

A nočne tud vplivajo na to? No, to pojasnjuje, zakaj sem jaz čisto zblojena in brez spomina. Jaz že kar nekaj let pretežno zvečer in ponoči delam.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8802
2.7.2007 3:10:46   
Ajvy
Tako ,pa smo.. sej ni veliko za likat.. samo jst sem imela sedaj projekt pranja user posted image  cunjic, pa je bilo treba še vse zlikat.. pa še trije deci zraven... pa se je kar nabralo... moj brat ( se bo kao odselil) vsak dan zamenja po dve majici, moj tudi- delavne obleke se dnevno perejo... pa se kar nabere... ampak važno, da so mini cunjice popeglane... ampak se mi zdi ,da tolko časa traja, ker sem preveč natančna- sej me bo, upam ,da kasneje minilo, k ne bom imela tolk časa več....

Tašonka, pozdravljena, kako smo kaj... upam ,da si kaj bolje... jst sem kot na vrtiljaku, čas super, čas podrta...
Ja, baje je nočno delo strašno obremenjujoče za spomin, saj možgani ne dobijo dovolj kvalitetnega spanja.... znanstveno dokazano.... namreč dopoldansko spanje se ne more kosati z nočnim.. po kvaliteti...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8803
2.7.2007 10:14:40   
solinar
oj nosečke...

Maloprej me je klicala majrim,da je odpustnica iz porodnišnice že napisana,sedaj pa z Nežo čakata samo še vizito,potem pa lahko pridem po njiju...

Neža je od včeraj zjutraj pridobila 150 g user posted image  je zdrava in je z njo vse OK,prav tako tudi z njeno mamico...

Tako nosečke...to je bil moj zadnji post,..res da ne pašem sem,ampak sem hotel z vami deliti vso srečo katera me trenutno obdaja...od sedaj naprej se bo sigurno majrim spet kaj javljala z novičkami...mene pa boste občasno našle tam nekje na RR forumu kjer se pogovarjamo o izletih in podobnih rečeh...no,pa tudi na blog kdaj poškilite,da vidite kaj se z našo Nežo dogaja...

Prijetno nosečnost vam želim še naprej,pa da bi čimprej prišlo do cartanja z vašimi user posted image  

Iz Izole se vam je zadnjič javil vaš solinar

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8804
2.7.2007 10:21:36   
tani33
Solinar , čestitke vaši družini in držite pesti  še za nas ,da se nam iztečeke kot je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8805
2.7.2007 10:26:19   
Anonimen
solinar user posted image user posted image kak cukerček je vajina Neža......pa že zdaj zgleda tak dobrovoljen in navihan otročekuser posted image vso srečo pa čimanj težav ko boste domauser posted image

za mano je spet ena bljak grozna noč, skoz me je neki pikalo in trgalo, sam sem bla tolk sesuta da sem vseeno napol dremala zraven in tuhtala a bi mogla štet, pa se mi ni dalouser posted image no, jutri mam ctg spet, ojej, spet bo panikauser posted image user posted image
malo bom šla se dol poknt zdajle, nisem za nič uporabnauser posted image

(odgovor članu solinar)
  Neposredna povezava do sporočila: 8806
2.7.2007 10:36:14   
tani33
Ulla tudi mene je ponoči pikalo in trgalo po trebuhu in križu sem že gledala na kolilko časa se ponavlja in razmišljala ali naj zbudim user posted image , da se odpraviva proti P. Pa se je vse skupaj okoli 4 pomirilo  in zdaj mi je kar malo žal. Bi bila vesela ko bi bilo že za mano in bi se carkljali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8807
2.7.2007 10:45:52   
Anonimen
user posted image jaz se pa kr ne morem odločit al bi al nebiuser posted image sem ko kura zmedena, na trenutke me totalna panika zagrabi, čez 5 min si pa blazno želim da bi že končno blo fertikuser posted image user posted image samo ni spasa a neuser posted image bo treba rodituser posted image če mi ne bo tamala čez popek prej pobegnila tako zdeluje notriuser posted image user posted image user posted image ne vem kdo jo je nasral da je treba tam tiščat venuser posted image

(odgovor članu tani33)
  Neposredna povezava do sporočila: 8808
2.7.2007 11:35:00   
Kristina_1
No pr nas je tud začelo dogajat, sem glih s pregleda.
Ko sem čakala na CTG so se začeli popadki in na CTG pokazalo že močne popadke. Maternično ustje čist razmehčano, začelo se je odpiranje, so me tel kr v porodno pošibat, pa sem rekla da se še ne dam, da grem domov še malo počivat, k je bil naporen vikend.
No zdej pa grem na kavč, če bom sploh lahko spala, k sem ponoč sam 2 h.
Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8809
2.7.2007 11:37:11   
ronja
ne, kapica, žal se ne vrne jutri... Danes ponoči gre (sicer šele okoli 1h, ampak vseeno, če do takrat ne bo nič, potem gre) in ga ni do sobote ponoči, takrat pride domu, verjetno okoli 24h, da bo z mano čez nedeljo in potem spet gre v ned. ponoči in se vrne v petek 13. (kaki lepi dan, a?user posted image )

Če bi vmes začela rojevat, bi sicer prišel nazaj, vendar je vprašanje, če mu bo ratalo prit pravi čas, ker je Split vseeno kar daleč...

Sicer pa želim vse lepo vsem junijkam, tistim, ki ste me že prehitele po desni, seveda krasne sončke, ki ponoči pridno spijo in tistim, ki še čakate z mano, čim manj telefonov...

Ja, so pa res tečni: mami, fantova mami... Vsak ljubi dan, pa ne 1x na dan!!! Za pop....! Saj sva rekla, da bova sporočila - torej, če nič ne sporočiva, sva doma, dajte nama mir, za božjo voljo! Ja, ni slaba ideja, da se sploh ne oglašam na tel., samo kaj ko mi bosta pa na vrata prišli... To je pa še huj... Pa zdaj še fanta ne bo, da bi del pokasiral... Dajte mi stat ob strani teh zadnjih par dni, saj več kot 2 tedna ne more več bit...

Sicer vam pa moram povedat, kako zelo si želim rodit danes: tako zelo, da sem ob pol 4h ponoči šla "hodit" - no, kar hitro hodit po stopnicah v našem bloku (na srečo so vsi spali, pa me noben ni videl) - prehodila sem 7x vseh 6 nadstropij, plus še dve, torej 37 nadstropij, pa mamo precej strme stopnice in sem v glavnem hodila po dve stopnici in nisem nič počivala vmes... Pa nič! Potem sem doma naredila še 50 trebušnjakov (tamalih, se razume), pa še vedno nič, popadki ja, ker te itak vedno dobim, kadar hodim, ampak to je pa tudi vse! Potem ko neham gonit, se vse skup umiri, grrrrrrrr

Kaj lahko še naredim???? predlogi punce, prosim! Sva šla gledat Shreka (par junijk je rodilo po njem), mala je divje brcala cel čas, ko sva bila v kinu, ven se ji pa ni mudilo, seveda tudi vsak dan vsaj 1x, mava vsaj izgovor, hehe, no, predvsem zato, da nadoknadiva za nazaj in za naprej... Ampak mala noče ven! Včasih si tudi frotiram bradavičke in si vsak dan raztegujem presredek. Zdaj si grem naredit še čaj za dojenje, ker ga baje ne smejo, ker lahko sproža porod. To mi je pa zadnja nada. ma še katera kako idejo, da bom lahko rekla, da sem res naredila vse?

Hm, očitno je mala trmasta in svojeglava... Le po kom bi to mela...user posted image zakaj le sva ji dala tako ime, hehe - trmasto in svojeglavo...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8810
2.7.2007 12:13:19   
bačko
Lep pozdrav.
Solinar vaša Neža je tako lepa.Pravi cuker je!user posted image user posted image user posted image
Jaz bi tudi rada šla že rodit ker sem sita vseh sosed ko me sprašujejo kdaj bo.Pa tudi že sama sebe sem sita.Malo sem pospravila po stanovanju potem bom perilo obesla potem pa v ležeči položaj.Nekaj me križ danes boli.Pomoje zato, ker sem malo preveč kopalnico pomivala.Bom raje počivala.user posted image
Ronja saj bo.Zgleda da tvoja mala uživa v trebuhu in zato noče ven.Saj bo.user posted image
Lepo se imejte.
Rumba kako je bilo na ctg-ju?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8811
2.7.2007 12:52:58   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Danes zjutraj dobila sms od Freyche, da jo je se ena julijka prehitelauser posted image .

Sem Larisa, rojena 2.7.2007, tezka 3750g.Z mamico vas lepo pzdravljava. Tejci 77user posted image .

Cestitke druzinici in cimhitrejse okrevanjeuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8812
2.7.2007 12:57:54   
rumba
Solinar, Neža je res prava lepotička! Hvala, da si nam vseskozi poročal. Želim vam čimveč cartanja, ravnoprav joka in čimmanj neprespanih noči!user posted image
Bačko, CTG je bil v redu. Sem imela srečo, da sta bili samo 2 pred mano, je pa moje user posted image  tako telovadilo, da je 2x strgalo trake dol in potem jovo na novo.user posted image

Kaj še nismo dočakali Dite? Upam, da je vse v redu!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 8813
2.7.2007 12:58:57   
Anonimen
ah daj....a tejči je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image pa kr tko, nč ni rekla smotkauser posted image no men še zgleda ni jasno, da se to pač zgodi, kadarkoliuser posted image user posted image user posted image greš pa rodišuser posted image

ja čestitke tejčiiuser posted image

pa zgleda ne boma skupaj v P...user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8814
2.7.2007 12:59:59   
rumba
Tejči77, ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image  Bravo, prva ta prava julijka!!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8815
2.7.2007 13:02:10   
kapica
Od Freyche pa s enic ne vem, kaj je novega, al je ze mimo in se carta, al se caka. Ko dobim sms , vam sporocimuser posted image .
Uh, Kristina, glede na to, da si imela res naporen vikend, ni cudno, da je porod ze tik pred zdajciuser posted image . Drzi se, naj bo cimprej mimo, ko bo slo zaresuser posted image .
Ronja, ubogica, mogoce bi mogla narediti tako kot kristina. Je bila cel vikend na nogah , kuhala za gost, pospravljala, sedaj pa vidis, da je tik pred koncem. Drugace pa nimam kaksnega nasveta, zal. Ti pa cisto verjamem da je tecno, pa sploh ce si sama, ce tvoj lubi gre.
Tasonka, to pa se nisem slisala, za ananas. Ronja, poskusiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8816
2.7.2007 13:06:29   
kapica
Pravkar dobila sms:

Zdravo! Ime mi je Dita(3640g, 48cm), in danes 2.7.07 ob 9.56 uri me je ena
velika roka potegnila na svet.
Mami Neza in ati Peter sta cisto vesela, meni pa se ni cisto jasno, kaj se dogaja.

Cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in cimvec cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8817
2.7.2007 13:06:56   
pupi
Tejči ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image !! To pa je otvoritev meseca julija, zdaj pa moramo kar korajžno za njo!!
user posted image user posted image user posted image  za malo Lariso in mamico, da bota čim prej doma!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8818
2.7.2007 13:08:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za Dito in Freycho in seveda atkojauser posted image user posted image user posted image   iiiiiiii kak jim je lušnouser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8819
2.7.2007 13:09:38   
pupi
No si me prehitela kapica, še ČESTITKE Freychi in njenemu user posted image  za rojstvo Ditke user posted image !!! Tak so ji grozili z velikim in težkim otrok pa je čist normalna pupa!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za mlado družinico!!!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8820
2.7.2007 13:14:41   
tani33
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Tejči in Freychiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8821
2.7.2007 13:16:35   
rumba
BRAVO FREYCHA IN ČETITKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tani33)
Neposredna povezava do sporočila: 8822
2.7.2007 13:16:44   
simi27
Še tukaj....

Tejči77 - čestitke za Lariso. Veliko cartanja!

Freycha - čestitke tudi tebi za Dito. Pa si jo končno le dočakala.... Veliko cartanja!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8823
2.7.2007 13:17:49   
Anonimen
madona naše babe tak hitijo rojevat, da je mene kar špikat začelouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu simi27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8824
2.7.2007 13:18:32   
pupi
Kak je lepo videt na forumu Rodili smo!, same naše ženskice user posted image user posted image !! Končno smo tudi julike na vrsti user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 8825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  351 352 [353] 354 355   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?