ronja
|
joj, kapica, če bi brala junije, bi vedela, da sem jaz non stop aktivna in me vsi mirijo, češ da sem hiperaktivna, spim po 4 ure na dan in nikoli ampak res nikoli ne počivam. Kuham, pečem, zdaj še perem, šivam, grem s psičko na sprehod na Grad, sredi noči prehodim 44 nadstropij stopnic (pa mamo visoke strope )... Vsi mi težijo, da se ne smem več s kolesom vozit, pa da ne bi smela plavat, itd... Skratka, se ti sanja . Samo moja mala je navajena tega stila življenja, pa je to očitno nič ne moti... Včeraj sem recimo spekla 7 vrst pic, pa še eno pecivo. Danes tulumb za cel blok, pa še eno pomarančno pecivo, dokončala sem pajacka in začela dekico šivat (začetki šivanja so na nogah - je treba oprat blago, pa ga polikat, pa ko krojiš, ne moreš sedet...), v petek sem zlikala 50 plenic in ne vem kok krpic in en kup cotk za tamalo in blaga za šivat... Pa skakala po trgovinah za zadnje malenkosti, pa sestavljala voziček, pa pripravila (končno) torbe za v p. in za domov... Skratka res ni, da bi lenarila... Čerstitke vsem novopečenim mamicam, moja mala trenutno samo kolca, ven pa noče... Sem se že sprijaznila, da bom pač verjetno rodila brez lubija, kaj češ, se zgodi... Pa drugič, hehe, saj ne bo zadnji
|