|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.7.2007 19:17:39   
rumba
Dobila sem SMS od Jelenche:
"Še vedno sva v bolnici. Tamal je dobil zlatenico. Zdaj je pod lučko. Upam, da bo jutri že bolje in da greva domov."
Držim pesti, da bo čimprej bolje in da lahko gresta domov!user posted image

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 8676
1.7.2007 19:20:28   
baja*
Rumba še vedno dojim v glavnem z nastavkom, a se ne sekiram več. Glavno, da se dojima. Večkrat probam tudi brez nastavka - včasih zgrabi, včasih pa ne, kakor kdaj, odvisno tudi od tega, kak fejst je lačenuser posted image .

Jaz sem tudi tik po porodu rekla, da bo dosti kar en otrokuser posted image user posted image user posted image (pa sem si vedno želela tri). AMPAK res je tudi tisto, da pozabiš bolečine (baje, da se sproži neki hormon, ki povzroči neke vrste "izgubo spomina" - spomina na bolečino namreč). Tako da sem si kar hitro premislila in hočem najmanj še enega otročka! user posted image

Gorazdova glede nočnih pa na žalost nič ne pomaga, če si nočni tip. Sama sem prej vedno hodila full pozno spat, zdaj pa naokoli hodim kot pravi zombiuser posted image .

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 8677
1.7.2007 19:22:11   
baja*
user posted image user posted image user posted image  za Jelenche in njenega Filipa!!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8678
1.7.2007 19:42:38   
corfu
Rumba, pri meni je ravno obratno, za vsako nosečnost sem BOLJ tečnauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8679
1.7.2007 19:44:38   
kapica
Jelenche, drzim pesti, da bosta res lahko sla jutri domovuser posted image .
Baja, tudi tebi cestitke, da lepo napredujeta in da lepo dojis in se trudisuser posted image .
Corfu, jaz pravim da bi rada imela veliko otrok, pa bom raje pocakala, da vidim kako bom s tem prvimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8680
1.7.2007 19:45:15   
kapica
Jaz pa SPLOH nisem tecna noseckauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8681
1.7.2007 20:01:20   
rumba
Jelenchi sem poslala lepe želje in novice in je odpisala, da čestita zvesti in majrim in vsem sporoča, da so vse še vedno julijke! Ostalim pa želi vso srečo in čimprejšnje snidenje z našimi sončki.  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8682
1.7.2007 20:08:48   
bačko
Jaz bi rada imela veliko otrok ker sem nora na njih.Moj pa pravi da bosta 2 čisto dovolj.
Vedno bolj sem utrujena in se mi nič ne da.Moja prebava pa je čisto znorela.Samo na wc hodim.Danes sem šla že ene štirikrta.Pomoje so to živci.Ampak podzavestni.user posted image
Baja
čestitke za dojenje.Mene kar malo skrbi to dojenje.Upam da mi bo šlo dojenjeod rok.Ene pravijo da je težko,ene pa da ni panike.Jaz samo upam da bom lahko dojila.user posted image
Grem pod tuš potem pa nekaj pojesti.Pol bomo pa še malo lubenico papali.Prav paše mrzla lubenica.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8683
1.7.2007 20:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Gorazdova glede nočnih pa na žalost nič ne pomaga, če si nočni tip. Sama sem prej vedno hodila full pozno spat, zdaj pa naokoli hodim kot pravi zombiuser posted image .

Potem bo pa držalo to :D Se moram kar pripravit user posted image

Jaz sem bila pa na začetku prava tečka.. Ma, vse me je motilo, pa je bilo vse lepo, jaz pa tečna, češ, to ni vredu, ..... Bogi moj dragi, ko me je moral prenašat user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8684
1.7.2007 21:26:06   
Ajvy
Hello bejbne, danes pa je kar en lep dan... vidim, da je Freycha že šla v Rim, no, vso srečo jutri....

Jelenche, user posted image  za vaju, da bosta čimprej doma...

BAčko , mi smo tudi želeli veliko otrok, no, si še potihem želimo, ampak se bijom, da naše finančno stanje tega ne dopušča....

Gorazdova, a ti si bila na začetku tečka, jst sem pa zdej bolj nabita s hormoni, in vedno težje je ...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8685
1.7.2007 21:46:32   
poldy
Kapica ne ne mudi se mi, samo mene že vse tako tišči, da je groza. Pa punca je težka že 3300g!user posted image user posted image
Malo me je strah, ker moj G je bolj redko beseden, ko gre zares že pove, samo jaz se bojim , da bi blo to že v čretrtek......user posted image Saj ne da komaj ne čakam, ampak....
Še enkrat si moram slikat trebušček, ker je že tko dol vse da se že težko sedi.Samo še če sem naslonjena. Pa sem mislila da meni se pa to ne bo zgodilo, da ne bi težko s kavča vstala, pa s stola, s tal se itak po mojem ne poberem več, tako da bolš da se ne znajdem tam.user posted image Vse se je zgodilo na hitro

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8686
1.7.2007 21:47:26   
Ronči
user posted image   in user posted image za vse user posted image , tiste, ki so že zunaj in tiste, ki še pridejo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8687
1.7.2007 21:52:29   
Ronči
Meni je pa napovedan bolj suhcen otroček, zato pridno papava in počivava.
Imam pa že dva tedna hude krče, danes me pa še posebej šraufa. Trebuh je pa tudi vsak dan nižje, že kar visi iz hlačuser posted image . Prav tako me boli cela medenica, celo med nogami user posted image  ... hodim kot pokakana.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8688
1.7.2007 22:00:15   
kapica
Ajvy, fajn da ti gre boljseuser posted image .
Poldy, saj na tleh pa nimas kaj za iskatuser posted image . Hecam se.
Ronci, saj bo, moremo se malo zdrzatuser posted image .

Jaz pa sedaj jem ananas, sem gledala pravkar en lep film. Prej pa sem kartice skupaj spravljala, bom jutri dalje, se nisem cisto gotova.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8689
1.7.2007 22:12:05   
ikonca
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Jaz pa SPLOH nisem tecna noseckauser posted image user posted image user posted image .

Saj nobena od nas ni sitna nosečka. user posted image user posted image user posted image
To se drugim samo zdi!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8690
1.7.2007 22:12:56   
cmokec
user posted image , ja seveda.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8691
1.7.2007 22:13:22   
poldy
ja vem, da na tleh nimam kaj iskat, ampak če hočem kaj pospravit, kar je nižje od pasu, se pa moram že skor usest. Še dobr, da mi moj dragi ful pomaga

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8692
1.7.2007 22:19:15   
Ronči
user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8693
1.7.2007 22:23:35   
ikonca
Cmokec user posted image user posted image

Kaj pomeni ta tvoj ja seveda? A ne verjameš?

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 8694
1.7.2007 22:37:36   
cmokec
Sej bi verjela, samo poznam eno fletno nosečko, ki je včasih tako sitna, da gre še sebi na živce. Ikonca, ali jo poznaš? Mislim, da je s tvojega konca. user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8695
1.7.2007 23:00:13   
cmokec
Ikonca, user posted image ????? A daješ otroke spat, al si sama zaspala, al jih bom jutri slišala, ker klatim neumnosti. No, kaj bo dobrega?

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8696
1.7.2007 23:14:03   
solinar
Oj nosečke...

Končno je prišla moja zadnja osamljena noč...jutri dopoldan pripeljem domov moji dve ljubezni, majrim in Nežo.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8697
1.7.2007 23:21:08   
anja7
Hojla!
O Solinar, kakšen cukrček je tale vajina Neža. user posted image user posted image user posted image  za jutr, da gresta tvoji dami domov.
Jaz sem bla pa danes cel popoldan na pikniku. Je mela od mojga lubija nečakinja roj.dan. Je blo kr ok, sam trebuh mi je kr pogosto otrdeval. Zdej je mal bolš. Bomo vidl kako bo jutr, k mam kontrolo v P. Kako se pa kej ostale držite?

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8698
1.7.2007 23:27:37   
ikonca
Cmokec ne nismo zaspali. Vmes še likamo in imamo kup dela z menjavo slikic.

Vem katero nosečko misliš, tista gre res kdaj tudi sebi na živce.
Le zakaj??user posted image

Solinar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem pa danes pridno spat, ker bo sta mamica in Nžka jutri in naslednje dni potrebovale tudi očitovov roko za kupčke podirat, crtljanje,... in kakšna gospodinska opravila. Že zdaj si super očka. Čestitke tudi tebi ( če sem pozabila napisati)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 8699
1.7.2007 23:31:19   
kapica
Ooo, super za Majrim in Nezo, da bo druzinica koncno skupajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 8700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?