|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.7.2007 1:11:27   
kapica
Ja, saj sem zdaj pojedla par kosckov, pa sploh ni ibla tako dobra, ko sem mislila, tako da... Sem pa potesena.

Ja, Ajvy, to je ze nekaj, ce so sorodniki tam, seveda. ceprav tudi nasplosno, ko gres na morje, ponavadi avto parkiras in tam stoji dokler ne gres domov. Pa vseeeno imam obcutek, ce sem z avtom, imam vse zraven kaj potrebujem. brezveze.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8776
2.7.2007 1:13:51   
kapica
Ja nic punce, mislim, da bom jaz pocasi zakljucila. Saj ne vem, mogoce grem kr spat, mogoce malo knjigo preberem, bom videla.
Se tipkamo jutri. Nockouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8777
2.7.2007 1:14:16   
Ajvy
Veš, po mojem ti pa avto daje občutek varnosti, če bo slučajno kej se zgodilo.. ne boš od nikog ar odvisna.. boš se lahko sama odpeljala... po mojem, no..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8778
2.7.2007 1:15:07   
Ajvy
Nočko Kapica..

Pol grem pa jst tudi... grem mau probat likat.. če se mi bo dalo...

NOČKO VSEM NAM user posted image  

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8779
2.7.2007 1:17:15   
rumba
Pišuka, grem pod tuš, pa mi vse pobegnete. Pa saj še sploh ni tako pozno... ali pač?user posted image user posted image
No, pol pa lahko noč!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8780
2.7.2007 1:21:22   
kapica
Ajvy,a spet likat? Jooj, oprosti, ampak se mi zdi da te to prav zasleduje.
Ja, rumba, ce pa ne poves da gres pod tus, ampak samo zgines. Pa ves, d ajaz ne maram cakatuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8781
2.7.2007 1:22:47   
rumba
Kapica, sorry, no. Sem mislila, da me ne bosta pogrešali.
Ja, Ajvy, pa koliko imaš ti to za polikat... saj se mi zdi, da si ves čas za likalnikom.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8782
2.7.2007 1:25:48   
kapica
Rumba, ce pa ves, da te jaz vedno pogresamuser posted image user posted image . Pa nisi vec tako hitra pod tusem, da ne bi opazle da si pobegnila ves. Se vidi, da rabimo malo vec casa, za nasimi busijiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8783
2.7.2007 1:26:29   
rumba
A ste videle, da naše mamice julijke že klepetajo pri dojenčkih? Kako luštno, komaj čekem, da se preselimo tja.user posted image
Verjetno pa bo ob tej uri tam že čista tišina.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8784
2.7.2007 1:28:27   
rumba
Jao, pod tušem sem kot user posted image . Prava burleska. Imamo samo banjo, pa se je treba najprej not zbasat, pol pa še ven. Pa da ne govorim, da je dobro potem še noge obrisati. Cel projekt, kaj. Pa seveda namazati trebuščka. Pa to je celi doktorat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8785
2.7.2007 1:32:32   
rumba
Kapica, a zdaj si pa ti pod tušem, ali te je spet čokolada premamila?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8786
2.7.2007 1:34:21   
kapica
Ne, rumba, sem ravno brala nekaj na drugem forumu. madonca, so to zgodbe, da se kr zamislis.
Ja, jaz sem videla da ze klepetajo mamice julijke, sem jih ze pozdarvila tamuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8787
2.7.2007 1:35:43   
kapica
Jao, pod tušem sem kot . Prava burleska. Imamo samo banjo, pa se je treba najprej not zbasat, pol pa še ven. Pa da ne govorim, da je dobro potem še noge obrisati. Cel projekt, kaj. Pa seveda namazati trebuščka. Pa to je celi doktorat

Ja, tocno, pri meni je isto. Pa trebuscek mazat, jooj, res, bom vesela ko ne bo vec treba. ker prav ne morem zaspat, ce tega ne naredim. S emi kr zdi, da bo sedaj cez noc kaj nastalo. obup.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8788
2.7.2007 1:36:01   
rumba
A je kaj zanimivega za prebrati?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8789
2.7.2007 1:36:39   
kapica
A ste videle, da naše mamice julijke že klepetajo pri dojenčkih? Kako luštno, komaj čekem, da se preselimo tja.
Verjetno pa bo ob tej uri tam že čista tišina.

Al se bo pa ob tej uri ravno zacelouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8790
2.7.2007 1:38:19   
kapica
A je kaj zanimivega za prebrati?

Hm, ne vem kaj je za tebe zanimivo. Prebrala sem par vicev na Zabavi, potem pa sem sla na partnerske odnose. neverjetno, pa mislis da imas ti probleme.  ma kaki. Tako da se kr boljse pocutimuser posted image . Raje ne komentiram.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8791
2.7.2007 1:39:18   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja, tocno, pri meni je isto. Pa trebuscek mazat, jooj, res, bom vesela ko ne bo vec treba. ker prav ne morem zaspat, ce tega ne naredim. S emi kr zdi, da bo sedaj cez noc kaj nastalo. obup.

Ma, menda se je Zudi po porodu dobro mazati, da se koža prej skrčiuser posted image

Jaz sem se poskusila, pa mi ni dolgo zneslo, Tako da tega ne morem potrditi.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8792
2.7.2007 1:40:21   
kapica
Ma, menda se je Zudi po porodu dobro mazati, da se koža prej skrči

A od mazanja se bi tud naj skrclo? Hm, jaz se zanasam na one hlacke, ki jih bom po najvecji vrocini kao noslauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8793
2.7.2007 1:42:18   
rumba
Ja včasih je prav dobro prebrati probleme drugih, pa tvoji problemi kar zbledijo.user posted image  Isto je tudi na drugih področjih. Sem mislila, kake probleme imam s Haninim zdravjem, a vedno, ko sva bili v bolnici, sem si rekla, še dobro, da je samo to. To bomo že preživeli in sem bila veliko bolj optimistična.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8794
2.7.2007 1:43:30   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ma, menda se je Zudi po porodu dobro mazati, da se koža prej skrči

A od mazanja se bi tud naj skrclo? Hm, jaz se zanasam na one hlacke, ki jih bom po najvecji vrocini kao noslauser posted image .

A si jih že kupila?
Jaz niti ne vem, kako izgledajo. Jih lahko kje na netu vidim? Imaš kak link?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8795
2.7.2007 1:43:56   
kapica
Ja, rumba, verjamem, sploh v bolnici ko vidis kaj vse obstaja.
Saj je res tako, da vsak misli da so njegovi problemi najvecji. Da pa malo naokrog pogledas, pa vidis, da niti priblizno ni res.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8796
2.7.2007 1:46:24   
kapica
Ne, kupla se nisem, imam pa namen.
In sicer ce pogledas na stran www.alisa.si, tam imajo ene poporodne hlace, ki stanejo 26 eur.
So pa se ene drugacne, lahko pogledas pri Quelle al pa otto, tam pa stanejo 65 euruser posted image . So pa drugacen, pa ne vem al boljse al ne. Sem gledala v eni nosecniski trgovini, so bile tudi 65 eur, tako da ne vem. Zato se mi zdi tam pri Alisa, se fajn poceni, ampak kaj je pa boljse, kdo bi vedel.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8797
2.7.2007 1:50:26   
rumba
Pišuka, sem glih kar na mamini čvekalnici prebrala, da naj nebi kaj pomagale. Pač stisnejo trebuh, a ga ne popravijo. Celo mišice naj bi polenileuser posted image  Hja, telovadile bomo, kaj?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8798
2.7.2007 1:53:20   
kapica
Rumba, saj to sem jaz tud tam prebrala. ampak se mi zdi, da vsaj ne bi vse kr tako viselo? ne vem, me je kr strah kaksna bom izgledala, pa zraven verjetno se v popolni depresiji. Z temi hlacami pa bi bilo malo skrito.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8799
2.7.2007 1:54:24   
rumba
Nič, res sva obsedeni s tem RR-jem, naju bodo še dol vrgli, če ne bova končali.user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa res grem spat.
Lahko in mirno noč ti želim! Pa se beremo jutri!
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  350 351 [352] 353 354   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?