Kety
|
O, kolk ste pridne s pisanjem. Vam komaj sledim. Pa toliko novih nosečk, neverjetno!!! Anja, bravo za !! Zdej imamo pa že 3 mamice z dvojčki. Lepo, lepo! Ja, moje počutje je še vedno zelo slabo in brez energije. Nič se mi ne da, imam za zlikat goro perila, pa bi to lahko poštimala zdele ko mali spi, ampak vam povem, da me bolj vleče v posteljo. Ampak grem malo pomigat, mogoče bo tudi počutje boljše. Drugače sem pa danes šla dat kri za toksoplazmo in vse ostalo, naslednji teden pa imam že drugi pregled. Še glede NS, včeraj je bila kolegica pri Pušenjaku in je rekla, da je bila fertik v 5 minutah in ji je bilo kar malo žal. Tudi jaz se spomnim, da sem na svoji prvi NS gledala svojega kakih 10-15 minut. Pa bil je 3d UZ in je rekla, da je bz, ker otrok izgleda kot okostnjak. Se mi zdi da res 3d pride bolj v poštev pri morfologiji okrog 20t, ko je že malo bolj rejen in podoben dojenčku. Tako bom jaz šla kar na navaden UZ, po vsej verjetnosti tudi tja kot prvič, k Lomškovi za Bežigrad. Zredila sem se pa tudi jaz, sicer ne vem za koliko, ker moja tehtnica vedno drugače kaže kot pri G. Vsi pa opazijo, da imam bolj polna lica in da mi pristoji, ker sem po naravi presuha. V prvi nosečnosti sem se zredila za 11kg in upam, da bo tudi tokrat tako. Res pa je, da sem se tudi v prvo v prvem tromesečju najhitreje redila, ker sem prav tako lajšala slabosti z hrano. Hvala bogu, da se to kasneje umiri. Pri nas vejo oboji starši in eni stari starši in dve kolegici, drugim še nisva govorila, ker ni prišel trenutek za to. Sej se bo prej ali slej videlo, pa bo! Drugače pa tudi jaz zelo težko zadržim zase, ker se mi zdi to tako lepo, da bi povedala celemu svetu (če bi ga to zanimalo )! No, grem kej narest.
|