Freycha
|
ja zvesta in to zelo odgovorno službo. Upam, da se tega zavedaš Sam upam, da ne boš na koncu pozabila povedati, da sem jaz rodila Ja, bom svoji G omenila, ampak sem prepričana, da spet ne bom dobila napotnice. Je moj dragi rekel, da brez njega ne grem nikamor več, ker že ne bo pustil, da bi me tako odpravili. Joj, raje ne razlagam, kako se je včeraj skregal z enim, ker me niso TAKOJ vzeli naprej, ker sem pač noseča joj, človek ga mora imeti rad, čeprav mi je bilo takrat kar nerodno Ajvy dobila sem Olfen gel Anonimna - lahko se odanonimiš, pa te damo na seznam (pa še kak podatek dodatno poveš), sicer pa je na tej ali prejšnji strani seznam vseh nosečk, pa lahko gor pogledaš, če bo katera tam rodila. Je pa res, da vse niso zaupale, kje bodo rodile, pa se ti bo mogoče tu javila........ Rumba in sedaj si ti mene predstavljaj, kako se ti nastavljam kje najbolj paše čohanje in predem ko stara mačka (sem tolk zdej debela, da mlada mucika nima tako globokega predenja ). Joj, ne morem biti slabe volje? Vprašaj Zvesto kako izgleda, ko jaz grdo gledam in sem slabe volje..... Takrat raje vsi pred mano bežijo, ker sem nevzdržna. Čudno, da me moj dragi sploh hoče še hoče gledati (v nosečnosti sem bila večkrat izredno slabe volje) Joj, jaz sem pa ravnokar pojedla še zadnje češnje, pa tri marelice, pa kos pehtranove potice... ma ne vem, kaj mi je, ampak samo jedla bi
|