|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
15.11.2006 9:21:42   
kety99
Joj mene tudi tale moja utrujenost ubija. Cel dan se le steška prebijam v budnem stanju.Drugače pa tudi mene obliva slabost, tako kot pravi Corfu: usta polna sline. In meni takrat pomaga, da nekaj pojem, samo ker se to pogosto dogaja, se bojim, da se bom že prvi mesec zredila user posted image  

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.11.2006 9:28:33   
jasnicaa
Tašonka,

tudi jaz imam prvi pregled 20.11 ob 14 uri in seveda poskušam čimmanj misliti na to, ker me potem zgrabi strah.

Drugače pa mi je vsak dan slabše zdaj sem v 7t in sem totalno user posted image , pa še tako službo imam da težko razmišljam v takem stanju. Non stop mi je slabo, bruham ne ampak slabost in utrujenost, pa taka omotična sem v glavi mi ne funkcioniran najbolje. En dan se mi je celo močno zvrtelo.

Sem pa na začetku imela malce krčke - špikanje, ampak zdaj je to že kak teden ok.

V službi pa ne vem kdaj bi povedala, mi je tok baduser posted image , verjtno bom čakala do januarja odvisno kako se mi bo videlo.

Vsem želim čimveč user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.11.2006 9:36:15   
kety99
Punce mam pa še eno vprašanje. Kako premagujete strah? Namreč, mene zdaj že 2 dni neizmerno skrbi, da bi šlo kaj narobe. Saj vem, da je treba pozitivno razmišljati, samo si ne morem pomagat, če se pa tako bojim. Mogoče tudi zato, ker vem da imam pregrado in da sem v rizični skupini za spontani splav...Pregled pa imam šele 6.12. in ne vem, kako bom zdržala do takrat...user posted image

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.11.2006 10:56:37   
Freycha
@Kety99 - mene je tudi strah samo se tolažim s tem, da če bo kaj narobe (v smislu splava), potem je boljše, da ta zarodek gre, ker je mogoče z njim kaj narobe. Ker sem noseča tudi pred planirano nosečnostjo se malo manj probam obremenjevati s tem. Bi m bilo pa verjetno hujše, če bi že ne vem koliko časa delala user posted image , pa bi končno zanosila, pa imela splav. Probaj se prepričati, da če bo splav, je že dobro, da je tako, ker bi bilo sicer lahko z bambinom kaj narobe.

sicer pa je tudi meni slabo, bruham ne, se pa počutim kot cunja. Do sedaj sem imela srečo, ker sem bila zaradi prometne nesreče doma na bolniški (vse se je zgodilo istočasno), drug teden grem pa spet v službo in si ne predstavljam, da bom mogla sedeti za mizo, biti zbrana in polna energije user posted image

Sem pa ugotovila, da mi zelo paše piti Cocacolo, ker se po njej konkretno "zrigam" in mi potem ni več slabo. Pa tudi večerni krožnik juhe mi izredno paše za želodec.
Sicer pa jemljem to kot del nosečnosti in je pač treba potrtpeti in se bolj veselim konec tega obdobja, ko mi bo super in fajn in bom polna energije......

lp
Freycha

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.11.2006 11:11:06   
polona25
čav, čav
Se še jaz malo javim. Sicer že kakšnih 14 dni vem, da sem user posted image , vendar se kar nisem mogla odločit, da nekaj napišem. Julija letos sem imela abrazijo zaradi ss user posted image  in sem se potem kar malo oddaljila od ringaraje. No zdaj pa vas spet veselo prebiram, čeprav ne vem, kako se bo tokrat izteklo. To je moja 3. nosečnost.
V prvo je šlo vse super in doma imam dve leti starega mulčka, no v 2. se je na žalost ponesrečilo, zdaj pa si spet močno želim, da bi bilo vse o.k.

V petek imam prvi pregled, zato držite pesti.

Sem pa opazla pri julijkah kar nekaj takih, ki so dale skozi podobno izkušnjo kot jaz, tako da držim pesti za vse!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.11.2006 11:21:20   
Freycha
Polona,

če te lahko kaj potolažim, je tudi moja mama imela najprej fanta, potem ss, potem pa krepko punco (mene)user posted image ...... ne skrbi, vse bo ok. user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.11.2006 11:53:35   
polona25
joj, hvala za tolažbo.
Saj jaz si tud ves čas govorim, da zdaj pa mora ratat, samo ko enkrat doživiš nekaj takega, potem se kar težko sprostiš v nosečnosti in vedno pomisliš najprej na najslabše.
Ampak zdaj moram pozitivno razmišljat!
Tud men je ful slabo user posted image . Včeraj me je grozno bolela glava in bruhala sem. Se kar bojim naslednjih tednov, ki naj bi bili še hujši. Ampak vse za višji cilj user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.11.2006 14:23:12   
tejči77
Polona25, pozitivno je treba razmišljat, da si ne pokvarimo te lepe občutke. Tako sem vesela za Kristino. In držim pesti, da bo z vsemi nami in našimi user posted image vse v redu.
Vidim da sem na seznamu in moram javit rok. Stvar je takšna, da sem sicer včeraj bila na prvem pregledu. Zdravnica je bila navdušena, je potrdila nosečnost. Tudi na ultrazvoku se je pikica že videla, 2mm. Več od tega do bo nekje v juliju rok mi pa ni znala povedat. No, to tudi jaz vem, samo ne kdaj. Tako da me je naročila 29.11., takrat pa mi bo po ultrazvoku lahko določila pdp in takrat ga tudi javim. Mislim pa, da bo nekje med 7 in 10.7.07.
Drugače pa vidim, da smo vse bolj ali manj utrujene. Jaz sem tako utrujena, da ko pridem iz službe grem spat. Prejšnjo noč je pa tudi meni bilo izredno slabo, tako da nisem nič spala. Doma imam stanovanje v razsulu, ker se že en teden nisem lotila nobenega čiščenja in pospravljanja.
Drugače sem pa kar naprej zelo lačna, tako lačna, da moram tisti trenutek nekaj pojest. Ne veliko, samo da je nekaj malega. In določena hrana, ki sem jo imela zelo rada mi zdaj smrdi. Včeraj sem si spekla jajce, halo, najbolj od vsega sem vedno sovražila jajca, tudi vonja nisem prenesla. Ko je moj slišu, da sem jedla jajce, me je dvakrat vprašu kaj sem jedla, ker je mislu, da sem se zmotila.
In v spodnjem delu trebuha me ves čas boli, včasih bolj, včasih pa skoraj nič ne čutim.
Ampak ko pomislim zakaj se vse to dogaja sem pa presrečna.
Mal sem se razpisala, ker se že dolgo nisem javila.
Uživajte!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.11.2006 14:54:40   
kety99
Punce kok je men smešno, ko berem vaše poste in vse vaše tegobe. Kot bi poslušala sebe in me je že mikalo, da bi dala mojmu vse to za prebrat, da bi vidu, da se ne dogajajo te stvari samo meni, ampak vsem nosečkamuser posted image . Mene kr mal potolaži, ko vidim, da imate identične probleme kot jest. Tejči77 ne skrbi, mene tud lakota grabi, taka ko moram v tistem trenutku dobiti hrano, ker drugače bi se mi zmešalo. Joj pa meni ful paše coca cola in zdej sem prebrala, da je velik nosečnic takih, ki jo oz. so jo med nosečnostjo ful pile...to se mi zdi ful hecno. No ja, stiskajmo pesti, da bo z vsemi našimi pikicami vse vredu!!!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.11.2006 17:40:14   
Afnica
user posted image Meni tudi paše coca cola. Čeprav se trudim, da pijem v zamenjavo sveže iztisnjen pomarančni sok z mineralno vodo. Mi tudi paše.
Pa kislo mi paše. Pa tak hecn občutek je. Včasih ne vem, če sem lačna al sita. Se mi nekaj zlušta in dokler si skuham oziroma najdem, me že mine. Smešno je biti noseč. Pasov  hlačah več ne nosim. Pa ne, da bi se mi že kaj poznalo, ampak tak občutek napihnjenosti. In tudi hlače se mi zdi, da so mi nasplošno prevelike edino v pasu se mi zdi, da bi lahko bile večje. Verjetno podzavestno mislim na to in me je strah, da ne bi preveč pritiskale, čeprav v tem času še buši ne zraste. Občasno me boli glava, utrujena sem. Spala bi dan in noč. Bruhala sem v času od kar sem vidla user posted image samo 1x.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.11.2006 17:55:40   
Jelenche

Julijke srečke nosečke:user posted image         

Grizo          ???  (sporoči rok)

corfu          ???  (sporoči rok)

Tejči77       ???  (sporoči rok)

Teya           1. 7. 2007 

noka81       2. 7. 2007

Yvona         5. 7. 2007

Rožica82    5. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007

Lali82         9. 7. 2007

lexl             11. 7. 2007

Freycha      12. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Teika          15. 7. 2007

Kety99       17. 7. 2007

Bety            19. 7. 2007

Čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.11.2006 18:00:28   
Jelenche
se nas je pa že kar veliko nabralo!!!

Jah, men je tudi slabo, amapak jaz sem kar vesela,... saj sem user posted image

user posted image

Saj bo punce, še malo pa se bodo te slabosti umirile. Meni tudi paše coca cola najbrž zaradi cukra user posted image
Sem šla že za nosečniške hlače gledat, ... matr so kar drage no 17.000 sit v kepici (se mi zdi)

punce noseeečeee smooo

hahaha. mislie boste, da sem zmešana,...

v bistvu se mi razpoloženje kar dokaj hitro menja že ... spet en od simptomov,... user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.11.2006 18:54:05   
Freycha
ooo ja... menjanje razpoloženja user posted image  Sem govorila z mamo po telefonu. Najprej sem se smejala in hecala na veliko. Potem sem padla v jok in jokala ko mali otrok. Nato me je mama komaj potolažila in sem se spet smejala, kot da se ni nič zgodilo.
Danes sem gledala na RTL porod in ko sem videla tisto komaj rojeno bebiko sem jokala ko dež. Ne od žalosti, ampak od sreče. Joojj, kaj je meni, saj navadno nisem taka user posted image  Sej vem, nosečnost, ampak v bistvu sem si smešna taka.
Pa tudi energija prihaja v valovih. Najprej imam energije, da bi skakala, potem kot bi tlesknil s prsti ratam zaspana, da komaj držim veke odprte, ko pa grem spat, se pa po možnosti zbudim in potem mojega dragega klistiram z raznimi pogovori hehehe user posted image  Res sem si smešna.....

Kar se hrane tiče, pa mi paše slana hrana. Ne, da je pretirano slana, ampak če se moram odločati med sladkim, kislim, grenkim in slanim je na prvem mestu slano, potem kislo, sladko in grenko mi pa najmanj pašeta (no, razen Cocacola, za katero bi umrla user posted image ).

Joj... kako smo smešne....... ampak je tudi simpatično, ane punce?

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.11.2006 12:33:43   
Teya
kristina user posted image

ker sem full švoh s časom, bi vam rada samo javila, da sem imela 1. pregled in da je z našo pikico, za1x,  vse ok user posted image   srček bije user posted image

se pa umikam s prvega štartnega mesta, saj mi je G preložila PDP na 5.7.

SREČNO VSEM!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.11.2006 13:39:27   
corfu
Hello!user posted image

Teya, super da je vse okuser posted image

Kako ste?

Meni ni več tako slabo, ampak moram pa navsezgodaj jest, takoj ko se zbudim in to zelo veliko! Ne vem kakšna bom čez osem mesecevuser posted image .  Kako kaj hormoni in razpoloženje? Jaz sem kar občutljiva, bogi moj možuser posted image , vem, da znam bit zelo težka...mah saj bo bolje.

lep dan še naprej

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: Julijke
16.11.2006 15:49:48   
Anja O.
Pozdrav vsem!
Ja sem se le odločila da vam tudi jst napišem nekaj. že dolgo časa vas redno spremljam, ko pa sem izvedela da bom tudi jst Julijka sem vas vsak dan spremljala pri vaših pogovorih. Ful ste fajneuser posted image in me je premamilo da bi tudi jst z vami poklepetala. Jst sem imela zadnjo m. 7.10., test sem delala 31.10. in takrat se je pokazal + .  Roksem si računala  okoli 14.07.2007. Sicer imam pregled pri g. šele 6.12 tako da bom šele takrat malo več izvedela. Čeprav so mi vaši pogovori in nasveti, ki jih delite tukaj že veliko pomagali. Kajti to je moja prva nosečnost in sem si res želela biti user posted image .
en velik LP vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.11.2006 19:19:21   
Jelenche

Julijke srečke nosečke:user posted image         

Grizo          ???  (sporoči rok)

Polona25   ???  (sporoči rok)

corfu          ???  (sporoči rok)

Tejči77       ???  (sporoči rok)

Teya           1. 7. 2007 

noka81       2. 7. 2007

Yvona         5. 7. 2007

Rožica82    5. 7. 2007

Jasnicaa     7. 7. 2007

Tašonka     7. 7. 2007

Kristina-1   8. 7. 2007

Jelenche     8. 7. 2007

Lali82         9. 7. 2007

lexl             11. 7. 2007

Freycha      12. 7. 2007

Afnica         13. 7. 2007

Anja O.      14. 7. 2007

Kety           15. 7. 2007 

Teika          15. 7. 2007

Kety99       17. 7. 2007

Bety            19. 7. 2007

Čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.11.2006 19:24:36   
Jelenche
čestitke nove srečke user posted image

Anja O, ti se kar vključi, vsem nam prav pridejo nasveti, ali pa , da občasno pojamramo ena drugi

Lepo, nas je že 21!!! Sem preštela.

user posted image

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.11.2006 21:41:26   
Kristina_1
Hvala za skrb Tašonki, Lexl, Jelenche, Tejči77, Teyi in vsem ostalim.

Čestitke Grizo!

Kety99, a si šele zdaj zvedla za pregrado, ko si zanosila? Če ne je priporočljivo, da ti jo odstranijo, ali ne?

Polona25 in anja O. čestitke tudi vama!

Jelenche user posted image , ker si prevzela seznam, da bomo na tekočem.

Teya user posted image , za dobro novico.

Držim pesti za Kety99 in za vse ostale, da bo vse O.K. in da zagledate prve utripke in spravite prve slikice od svojih pikic.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.11.2006 21:41:34   
simi27
Pozdravljene drage julijke!

Tudi sama se danes vključujem v vašo družbo. Zjutraj sem namreč naredila test, ki je pokazal user posted image  Sem zelo vesela. Kar ne morem verjeti, da se mi to dogaja.
Sicer pa sem imela zadnjo M 13.10., rok pa sem si izračunala na 21.7. Sicer pa ima prvi pregled 21.12. Se pravi malce pred prazniki.
Drugače pa me špika v levem jajčniku že 5 dni. Ampak upam, da bo kmalu minilo.
Se tipkamo.

Lepo se mejte!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.11.2006 21:43:25   
Kristina_1
Moje počutje pa je obupno, hude slabosti in utrujenost - kot bi me povozil vlak. Ampak utrujenost bo kmalu mimo, če ne prej ko pridemo do 10, 12. tedna.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.11.2006 21:44:17   
Freycha
jupii user posted image  vedno več nas je!!!

Iz katerega konca SLO pa prihajate? Jaz sem bila do letos iz Ljubljane (rojena Ljubljančanka), maja pa sem se preselila k mojemu v Hoče pri Mariboru. Je že Simona Weiss pela - vzela bom štajerca, a ne fakina user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.11.2006 21:58:40   
simi27
živjo še enkrat,

rojena sem v Prlekiji, sedaj pa živim v Ljubljani. Ker živiva kot najemnika, kupujeva stanovanje, a izven Ljubljane (cene so nore).
To je to.

Lp!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 348
17.11.2006 8:54:37   
kety99
Jaz sem priženjena na Vrhniko, sicer pa sem ljubljančanka :).

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.11.2006 9:11:40   
kapica
Dobro jutro nosecke user posted image !
Se ena nosecka se vam pridruzuje, glede na moj izracun imam PDP 27.julija user posted image user posted image user posted image . Uspelo mi je z IVF, sedaj pa upam samo na najboljse.
Me veseli da si bomo lahko izmenjali par izklusenj, nekaj sem z prebrala, vase zacetne tezavice. Pri meni se zaenkrat ni posebnih znakov, samo malo boleca prsa in se mi zdi kot da bi me spodaj nekaj tiscalo user posted image .

Sem vesela da bom julijka. Prvi UZ pa imam verjetno ze 1. decembra.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Mož pri rojstvu otroka
Janjikaaaa

Bo Vaš mož prisoten pri porodu?

Da, skupaj to želiva (83%)

Ne, on ne želi (7%)

Ne, jaz ne želim (4%)

Ne, po dogovru ne bo prisoten (6%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!