tejči77
|
Polona25, pozitivno je treba razmišljat, da si ne pokvarimo te lepe občutke. Tako sem vesela za Kristino. In držim pesti, da bo z vsemi nami in našimi vse v redu. Vidim da sem na seznamu in moram javit rok. Stvar je takšna, da sem sicer včeraj bila na prvem pregledu. Zdravnica je bila navdušena, je potrdila nosečnost. Tudi na ultrazvoku se je pikica že videla, 2mm. Več od tega do bo nekje v juliju rok mi pa ni znala povedat. No, to tudi jaz vem, samo ne kdaj. Tako da me je naročila 29.11., takrat pa mi bo po ultrazvoku lahko določila pdp in takrat ga tudi javim. Mislim pa, da bo nekje med 7 in 10.7.07. Drugače pa vidim, da smo vse bolj ali manj utrujene. Jaz sem tako utrujena, da ko pridem iz službe grem spat. Prejšnjo noč je pa tudi meni bilo izredno slabo, tako da nisem nič spala. Doma imam stanovanje v razsulu, ker se že en teden nisem lotila nobenega čiščenja in pospravljanja. Drugače sem pa kar naprej zelo lačna, tako lačna, da moram tisti trenutek nekaj pojest. Ne veliko, samo da je nekaj malega. In določena hrana, ki sem jo imela zelo rada mi zdaj smrdi. Včeraj sem si spekla jajce, halo, najbolj od vsega sem vedno sovražila jajca, tudi vonja nisem prenesla. Ko je moj slišu, da sem jedla jajce, me je dvakrat vprašu kaj sem jedla, ker je mislu, da sem se zmotila. In v spodnjem delu trebuha me ves čas boli, včasih bolj, včasih pa skoraj nič ne čutim. Ampak ko pomislim zakaj se vse to dogaja sem pa presrečna. Mal sem se razpisala, ker se že dolgo nisem javila. Uživajte!
|