|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
31.5.2007 10:54:30   
*maja
Sorry Rumba daj se zmeniva drug dan se mi je napovedal obisk čez pol ure tko da žal....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
31.5.2007 10:55:05   
Freycha
Jah Rumba, nekaj jih je. Več ali manj tiste, ki smo tudi stalno aktivne tu gor. Torej poslalo mi je svojo tel. št. 9 punc, od dveh imam že od prej, pa Afnica je že v Rimu.......

Če bi še katera rada poslala - ve kar......user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
31.5.2007 10:59:16   
siskamiska
Rumba žal ne vem

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
31.5.2007 10:59:28   
rumba
*maja, ni blema, pa drugič. Grem pa sama na sladoled...user posted image ...., pa v šopinguser posted image user posted image user posted image  

Freycha, samo toliko. Sem pričakovala kaj večuser posted image  Dajte punce, javite se Freychi.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
31.5.2007 11:00:55   
siskamiska
RUMBA, sem našla..........

Kdor kar ne more pozabiti prvega dne, ko je ves srečen zaplul v zakonski pristan, bo praznoval prvo obletnico, imenoval pa jo bo BOMBAŽNO (papirnato) obletnico, peto obletnico pa LESENO, za šet let je KOSITRNA, za osem let so znašli izraz PLOČEVINASTA. No, deset let zdržati v zakonu že nekaj velja, zato ROŽNATA. Po dvanajstih letih in pol je romantika malo že zbledela, zato je NIKLJASTA poroka. Petnajsta obletnica je STEKLENA (kristalna) - pozor drobljiva; dvajsetletnica je PORCELANASTA, tudi tu pozor na črepinje.

Za vsega spoštovanja vrednih 25 let soglasja in sožitja moža in žene rečemo SREBRNA poroka; 30 let BISERNA; 35 let PLATNENA (koralna); 40 let RUBINASTA - ob tej priložnosti podari vrli mož še vedno ga ljubeči soprogi prstan z rubinom; 45 - letnica je SAFIRNA; 50 let je ZLATA poroka; 55 let je SMARAGDNA; a vsega zavidanja vredna je DIAMANTNA pri 60 letih; 70 letno premagovanje življenjskih tegob in težv z istim zakoncem imenujemo MILOSTNA; a poroka KRONSKIH DRAGULJEV za 75 skupnih let je res izjemna dragocenost.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
31.5.2007 11:02:39   
rumba
Aaaaa, zdaj sem našla v uni mali reviji Poroka, ki smo jo dobili ob prijavi na poroko. 5 obletnica naj bi bila LESENA. Ma, kaj čem user posted image  lesenega kupiti? Eno palico za po riti?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
31.5.2007 11:04:34   
rumba
Hvala, siskamiska, si me prehitelauser posted image . Tretja je pšenična.... a ni dober, pa greš na randi nekam v pšenično poljeuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
31.5.2007 11:06:46   
siskamiska
no zdej so pa men skenslal kavo

tko da sem frej

Rumba a si že kupila moj prvi album?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
31.5.2007 11:07:13   
Anonimen
Evo... Pleničke obešene. Tak lušno zgledajo. So mi kar solze navrele na oči.

Zdaj grem pa Freycho klicat. user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
31.5.2007 11:08:04   
siskamiska
Zvesta pozdravi Freycho v mojem imenu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
31.5.2007 11:09:09   
*maja
U a vsa ta ime obstajajo user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
31.5.2007 11:09:56   
rumba
Siskamiska, mene so tudi skenslali za kavo..user posted image .... sem tudi fraj. Greva? Ja, Moj prvi album je že na polici.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
31.5.2007 11:10:07   
*maja
No Rumba pa si ravnokar dobila družbo za sladoled user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
31.5.2007 11:12:06   
siskamiska
Rumba a se mi nočeš javit na telefon??user posted image user posted image

kje in kdaj?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
31.5.2007 11:12:21   
*maja
Siskamiska sem zdele šele mail počekirala user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
31.5.2007 11:12:34   
rumba
*maja, user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
31.5.2007 11:14:04   
*maja
Po ta novem se baloni s plinom napihujejo a ne user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
31.5.2007 11:15:03   
*maja
Rumba in Siskamiska vidve kar uživajta na sončku user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
31.5.2007 11:16:12   
siskamiska
*Maja sam ta tamala ga pa mal okopava a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
31.5.2007 11:17:17   
*maja
Ja dobra je ja, jaz ponavadi zjutraj poslušam na Radiu Ekspres Lano k ma tud ene take čudne izjave, sam je mlajša k ta pupa.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
31.5.2007 11:31:29   
kety99
Helov punce! Najprej vam moram povedat, da je vas-nas julijke prav težko dohajat! Včasih bi kaj napisala, pa imam z branjem vaših postov toliko dela, da mi sami ne znese nič napisat. Res ste pridne.
No da se malo pohvalim, jest imam za bebico že vse pripravljeno, oprano, zlikano, sobica uštimana...Namreč v nedeljo odhajam na morje za 3 tedne, pa sem raje vse prištimala, če me slučajno kaj preseneti.
Sicer pa tudi jaz zeloooo slabo spim, ponoči grem vsaj 3x na WC, danes sem že ob 4h zjutraj brala knjigo, ker nisem mogla spati. Tudi meni trebuh otrdeva sto na uro, tako da me je ravno včeraj malo panika zagrabila, ker se mi je dozdevalo, da bom mogla it rodit...no pa nisem šla :).
Bi imela pa eno vprašanje za vas, ali misli imeti katera sabo v porodnišnico spisek želja? Nekaj sem brala o tem, pa ne vem, ali je to praksa pri nas?
Drugače pa sem se jaz odločila da grem v Postojno rodit na EA. Zadnjič sem bila na predavanjih anesteziologa in sem bla čisto navdušena...tudi kolegice imam, ki imajo z EA dobre izkušnje, tako da...
Zdej pa šibam v štacuno!
Se beremo!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
31.5.2007 12:27:10   
simi27
Živjo!

Sem danes dobila novice od BC in opazila, da imajo previjalne komode od Lip Poljčane znižane na 179 eurov. Jo bova najverjetneje vzela. Ima katera kakšne izkušnje?

Hvala za info glede popravljanja sporočil. Se mi je zdelo, da se da, ampak nisem opazila prej gumba uredi. Ste se verjetno prehitro razpisale. user posted image

Ketty99 - tudi jaz razmišljam o tem spisku želja. Pa ne vem, kako ga kaj upoštevajo. Je pa po moje fajn, da se vsaj partner seznani s tem.

No, lep dan še naprej! In uživajte na sončku z ali brez sladoledauser posted image

< Sporočilo je popravil simi27 -- 31.5.2007 12:29:43 >

(odgovor članu kety99)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
31.5.2007 13:33:07   
kapica
Uh, jaz sem sicer doma, ampak samo polezavam in sem kot cota. Vceraj zvecer me je tako kriz boleluser posted image , p amedenica, pa slabo mi je bilo, da sem mislila res da me bo konec. Pa sem po nekem casu le zaspala in se kr dobro spala. Zato pa danes pocakam, bo tudi pecica pocakalauser posted image .
Obrobo za posteljco imam jaz tudi, nisem niti razmisljala v to smer, da bi lahko otrocku kako skodovalo.
Trebuh tudi tako otrdeva, mocno, ampak ne boli, samo mali je zacel prav posteno boksat, da ze kr boli. Pa se tudi zelo rad an desno stran pelagauser posted image .
Freycha, jaz sem tudi tako kot ti prepricana da bom dojila, da si mislim, zakaj bi sedaj kupoivala flaske, potem jih pa ne bom rabila. Tako da imam samo eno, podarjeno. Upajmo na najboljse.
Duduci imam jaz tudi samo dve, cisto poceni in navadni, naimm pojma na kaj je treba tuj pazit, tako da se cakam z pravim nakupom.
Da tudi obletnice poroke kaksna imena nosijo, nimam pojma. Torej bomo mi naslednje leto praznovali leseno in bo tudi problem kaj kupituser posted image .

A vas tudi tako kosti bolijo, sploh doli, med nogami?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
31.5.2007 13:53:56   
Anonimen
joj medenica....ne vprašiuser posted image so obdobja k me tolk boli, da bi najraj tulila.....in nazadnje ko je blo tko, sem bla sama doma in grem na wc, pa vstat nisem moglauser posted image user posted image pa mam tam zidek tak, ampak enostavno je tolk bolelo, da se nisem mogla dvignit, solze so mi tekle, no mi je ratalo pol nekak,se mi ni zdelo sprejemljivo cel dan na školjki sedetuser posted image sem pa omedlela skor od bolečineuser posted image to je kak dan, dva, pol encajt nč, pa spet......

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3474
31.5.2007 14:01:39   
Anonimen
Oja.... medenične kosti... In pol še išias zraven. Mi je bilo zadnjič najhuje za volanom, ko sem mogla desno nogo premikat z bremze na gas in nazaj. Aaaaaaaaaaa...
Pa ponoči.... Boli za crknit. Bolečina je taka, da sploh več ne ločim ali bolijo kosti, ali bolijo mišice.
Aaaaaaaaaaaaaa...

Sicer sem pa pravkar nazaj od frizerja. Se zdaj spet počutim malo bolj človeško. Je pa zunaj spet kar vroče ratalo...

Zdaj se grem pa počasi umivat in na pregled...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.