|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
20.5.2007 14:04:42   
siskamiska
Kapica, žal ti ne znam pomagati. Upam da bo katera druga kaj več vedela o tem.

Mene pa nekaj drugega zanima in sicer če katera ve, ali se prevleka lupinice Peg Perego lahko pere v stroju? Če katera ve naj mi prosim nujno sporoči in na koliko stopinj?

Hvala user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.5.2007 14:31:38   
siskamiska
Sem že našla navodila na netu.

Hvala vseeno

lp

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.5.2007 15:56:22   
ikonca
Kapica ful dobra ideja. Saj ne boš huda če bom mogoče ponovila.
Mislim, da v foto studijih imajo tak papir na katerega sprintajo fotko, da na hrbtni strani ni "lakiran" da bi mogla ravno s flomastrom nanjo pisat in ni žigov znamke npr. Kodak.
V papirnicah imaš veliko število kuvert vseh vrst barv in velikosti.
Predlagam, da kuverto prilagajaš fotki, ki je lahko velika 9x13, 10x15, 13x8.
Potem še barvo prilagajaš spolu, npr. za punčko imaš roza kuverte.
Jaz bi na tvojem mestu text napisala kar na hrbtno stran fotke, se saj ne izgubijo podatki. Mi je pa všeč ideja, ker jaz osebno ne želim obiskov prvi mesec seveda je družina od obeh izjema. Tako nimaš firbcev, ki pridejo za par minut, otroka poslikajo, te niti ne vprašajo po počutju in zdravju obeh ter odidejo. Tako imajo pa slikico, ki je lep spomin in bo dolgo krasila njihov album ali steno, ...

Veliko sreče!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.5.2007 17:01:18   
Jelenche
čao punce

afnica,.. me veseli da si se oglasila,.. vidim da si bila res brzinska. Upam da si hitro opomoreš od poroda in da čimprej dobiš svoja dva user posted image user posted image  domov!

sem na htiro preletela kaj se je dogajalo ko me ni bilo,.. pa se mi ne da vsaki posebej odgovarjat. Čeprav Freycha ima prav,.. mislim da bi bil čas da bi se že začele zavedat da smo vidoko noseče in da naj bolj počivamo in ne divajamo okol in ne pomivamo oken! user posted image  Moramo zdaj počivat, veste kaj nas čakaaaa?? user posted image
No moram rečt da sem vas pogrešala.
Včeraj sva bila z možem na morju.. sva šla na sprehod in kavo. Kopala se nisva ker je res full pihalo.. pa drugič user posted image
Sicer je vse ok,.. danes sem stopila v 34 teden. Ne morem verjeti. So mi babe ki imajo sladkorno rekle, naj se že kar pripravim, da se zna zgodit da mi bojo hitro sprožili porod user posted image .
hehehe. Bomo videli katera bo sedaj naslednja,...
jaz, rumba ali siskamiska user posted image
Punce imejte se lepo in uživajmo še te zadnje tedne!

cmoka vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.5.2007 17:11:58   
Freycha
Joj, midva sva bila pa na dobrem kosilu in sedaj dragi zraven mene pridno pančka, jaz pa se po netu pasem.... Moram priznati, da je s prehladom malo boljše, tisti smrekovi vršički v sirupu res pomagajo. Ampak v osnovi danes ni ravno moj dan.... kot bi bila malo tečna. Se mi zdi, da sem malo zdolgočasena, ker se mi ne da ne brati, ne likati, ne pospravljati, ne dati prat perilo, ne pobrati perilo iz stojala, ne nič.......

Bo že boljše!user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.5.2007 17:29:35   
baja*
Moj dragi tudi spi. Meni je pa dolgcajt. Sem ravno prišla z balkona, kjer sem končno prebrala knjigo do konca (vmes me je pa kar na stolu sfalilo, user posted image  mater sem se vstrašla, ko me je naenkrat gor vrglo). Drugače pa imam tudi jaz neki leni dan. Sem mislila sestro poklicat za en sprehodek pa se mi ne da. Grem raje na kavč in pogledat zadnji del prve sezone Prison break-a (imam na DVD-ju, pol pa me čaka še cela druga sezona).
O jelenche, ti pa kar na morju?user posted image  Lepo. Jaz pa jutri začnem z 33 tednom. Res (pre)hitro mine. Si skoz pravim, da moram izkoristit vsak trenutek nosečnosti, ker ko je bo enkrat konec, bom ziher cela melanholična za nazaj. Čeprav mislim še ziher enkrat bit user posted image . Okej, že nakladam (sem rekla, da mi je dolgčasuser posted image ).

Pridne bodite...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.5.2007 19:57:59   
Nisaa
Oj!

Kapica evio neki zate en link za vabila za krst  poglej mojga  tko lohk sama doma narediš za rojstvo otroka  ga fotkaš dodaš tekst pa pol razvit  fotko in  pošlješuser posted image
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=17213 
tuki maš razloženo....men je to najhitrejš ,najbolj izi in najlepš

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
20.5.2007 20:45:41   
siskamiska
Punce naslednjič se bomo lahko kar zmenile in naredile tekmovanje o lenarjenju. Tudi midva sva bila lena ko ****se, ob 19 zvečer še totalno nepospravljeno stanovanje ( tudi posoda od kosila še ni bila pomita user posted image user posted image ), nato pa zazvoni telefon in se najavita tast in tašča na obisk čez 20 min.
Verjemite mi da tako hitro še nikoli nisem imela pospravljenega stanovanja, pa še prah sem pobrisala user posted image user posted image . To je pa res bila brzina.

Jelenche, kolk ti zavidam da si šla na morje, saj jaz bi šla tudi lahko, samo kaj čem če moram pa počivat.user posted image  No saj bo bolje. Lahko se pa odločim da bom šla rodit v Izolo in bom na morju user posted image user posted image .
Jutri pa dobim kengurujčka za cela 2 € user posted image user posted image . Mi ga je ena prijazna mamica kar hotla šenkati, pa sem jo prosila če mi ga proda vsaj po simbolični ceni.
Vem da kengurujčki niso ravno priporočljivi, samo za 5 min za zamotit vsaj enega user posted image  bo pa kar Ok.

Kapica ta tvoja ideja je super. Jaz bom pa slike poslala kar po mailu ali pa po sms-ju. Sem bolj lene sorte.

Kje ste pa kaj ostale čvekice danes??

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
20.5.2007 20:46:08   
baja*
Punce s katerim pralnim praškom/gelom perete otroške cotike - kar z navadnim al obstaja kak otroški? Za mehčalec vem, da je ala Sensitive varianta, za prašek/gel pa ne vem.

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
20.5.2007 20:49:48   
siskamiska
Baja vem da obstaja persil in ariel KIDS, v zrnju ali gel - oboje. Jaz perem kar z navadnim, nič kids variante, mehčalca pa ne uporabljam, ker sem ugotovila da Woolite zelen ( za color oblačila) noro lepo diši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
20.5.2007 22:05:46   
Kristina_1
baja* mehčalca naj se nebi rablo, tko da jaz perem sam s praškom, pa kr z navadnim. Do zdej je bil moj user posted image alergičen sam na en prašek in tistga pač ne rabim več.

Neposredna povezava do sporočila: 2911
20.5.2007 23:39:19   
rumba
Pozdravček!
Ooo, vidim da sem sama na čveku., kdo bi si mislil, ko je pa ura "šele" pol polnoč...user posted image user posted image
Kako vse pridno lenarite. Hja, meni ne rata.
Včeraj smo bili celi dan na Koroškem in obletali mojo žlahto. Zvečer, ko smo se vračali domov, sem mislila, da mi bo križ razpadel, tako je bolelouser posted image . Danes po zgodnjem vstajanju pa smo šibali na Primorsko obirati češnje. Še na drevo (ok, je bilo res nizko...) sem se spravila. Pa spet ni bilo nič počitka. Akcija celo dan. ploh ne vem, od kod mi toliko energije in moči. Aja, pol pa opazim, ko slučajno srečam tehtnico, da sem shujšala za 1kg. Madonca sem se prestrašila, saj sem tik pred obema porodoma ravnotako izgubila 1kg. user posted image  me je že hotel odpeljati v P. Ko se je že temnilo, pa se še spomnim, da bi bilo dobro pobrati še jagode. in sem se spravila še na vrt. No, to je bil najtežji del, čepeti tam med jagodami in obirati. Sej veste, kako se je čepe premikati. Še dobro, da me nihče ni gledal. Preh pol urce pa smo uspeli priti nazaj v Lj. Evo tako izgleda moj vikend. Pa začuda noge sploh niso otečene.... to je pa res že prav čudno. A, pa še sonce me je opeklo po vratu in ramenih, pa ni bo spet neznansko vroče ponoči.
Freycha, kadar sem prehlajena, pijem veliko tekočine, pijem kako Granobil tabletko (te so dovoljene!), pri kašlju je fin sirup islandskega lišaja, ko pa je bilo res ful hudo, pa še grgram žajbljev čaj (žajbelj se sicer v nosečnosti naj ne bi pil). Aja, pa obvezno se po vratu namažem z evkaliptusovo kremo kar fajn na debelo in potlej vrat povežem s plenico, da ga lepo greje čez noč. To res ful pomaga!
O, Jelenche, ti me postavljaš v prvo vrsto za rodit, kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image   Ma, jaz se ne dam!!! Če sklepam po tem vikendu, dom še doooolgo v enem kosu. Pa moram malo presenetiti te ginekologe! Zakaj bi morali vedno imeti prav???
Siskamiska, pred časom smo govorili o tem, da se nosečke naj ne bi preveč stegovale na gornje police, pa obešale perila... Moja G se je sicer temu smejala, a zadnjič sem brala eno sicer reklamno zadevo o prehrani v nosečnosti, kjer ravno to piše. To stvar naj bi strokovno pregledala dr. Strahova (napisala je tudi par uvodnih besed). Daj, ko greš kaj do nje, kaj če bi jo ti kaj povprašala, ali je res kaj ne tem? Danes sem se celi dan stegovala za vejami, pa se še ziher bom... pa me je vseeno malo zaskrbelo, da ne bi bilo kaj narobe. Thanks!

Ok. dosti bo za danes, saj kot pravite (IN PRAV IMATE!), bi se morale počasi že vse malo "ohladiti" in upočasniti te naše konje. Ja, bom pridna, grem v horizontalo.
user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
20.5.2007 23:49:08   
rumba
ok, samo še to...user posted image  Sem pozabila:
baja*, menda od začetka ni priporočljivo uporabljati nobenega mehčalca, saj so user posted image  pogosto nanje alergični. Jaz ga sicer nikoli ne uporabljam, tako da ti iz izkušenj ne znam odgovoriti. Sprva sem user posted image  cunjce prala s Frosch-evim tekočim pralnim sredstvom z vonjem limone, ker mi fino diši in je eden najmanj kemično intenzivnih praškov, kar se jih dobi v trgovinah (kupiš v DM ali Mullerju, pa mislim, da sem ga videla tudi v Nami). Je 98% ekološko razgradljiv. Potem pa sem prešla na navaden Ariel (je bolj intenziven, sploh ko preideš na gosto hrano in je vse zaflekano) in tako je še sedaj. Po moje bom isti naredila tokrat, na začetku Frosch, pol pa Ariel. Če hočeš, da je perilo bolj mehko (predvsem pri uporabi bombažnih pleničk), dodaš v predalček za mehčalec deci aromatiziranega kisa. Oblačila so dosti mehkejša in kis se čisto nič ne vonje. Lahko pa dodaš še kako kapljico eteričnega oja (jaz vanilijo), pol pa še lepo diši.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.5.2007 5:51:13   
Freycha
Dobro jutro!

jaz spet ne morem spatiuser posted image  Ne vem, a je to od prehlada,al sem že malo čudna........user posted image  V glavnem, vedno manj spanca si privoščim...... moji Diti pa pomoje ni nič jasno, ker ona navadno spi do 9h, mama pa naokoli straši user posted image

Lep dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.5.2007 8:38:59   
*maja
No vidim, da ste bile pridne čez vikend in ste se načvekale.
Mi smo imeli kar delavni vikend user posted image , v soboto ena žurka za rojstni dan, potem učeraj je moj možek imel RD pa smo imeli cel dan piknik (madonca kako so prijale tiste postrvi na žaru user posted image ), smo ga zaključili šele okoli polnoči. Je bilo kar luštno, pa začuda niti nisem bila tako zelo crknjena kot sem pričakovala da bom, po celodnevnem letanju po stopnicah gor in dol.

No, ko že nekatere sprašujete kako je z mehčalcem za perilo: jaz sem vedno vse cunjice za user posted image  oprala z navadnim pralnim praškom in tudi z mehčalcem (že takoj v štartu), pa nismo nikoli imeli nikakršnih problemov pri nobenem od naših mulčkov. Tokrat imam tudi že vse oprano z mehčalcem.  Edino racmank seveda ne perem z mehčalcem, tja pa vsake toliko časa dodaš malo kisa in so lepo mehke (sicer je pa to napisala že Rumba).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.5.2007 8:43:15   
Anonimen
Dobro jutro....

Besna kot hudič, ker so pri nas spet začeli vrtati, žagati in brusiti že pred sedmo uro. Jaz bi pa še tako spala. Zdaj me pa glava boli....

Zmatrana sem od včeraj, saj sva si z mojim privoščila en lep celopopoldanski izlet, kjer sva tudi veliko hodila, tako da sem zvečer samo padla v posteljo. Moram potem poročilo izleta na blog napisat.

Zaskrbljena! Čakam, da pokliče moja mami, ki je šla h ginekologu. Po 15 letih menopavze je čez vikend začela krvavet. 100% bo morala v bolnišnico.

Pranje: Od začetka se naj ne bi uporabljalo mehčalcev in vse kar se da, naj bi se polikalo, da se uničijo na vročini vse neželene reči. Za mehkobo se namesto mehčalca dodaja alkoholni brezbarven kis, lahko z dodatkom eteričnih neagresivnih olj, najbolje je baje za kožo čajevec. Za pranje sem si jaz v DM-u kupila Froschev pralni prašek. Se ga dodaja zelo malo in skoraj ves je biorazgradljiv. Sčasoma, pri 2-3 mesecih se pa lahko potem preide na normalno pranje, le da je pač treba opazovat kožo, če bi prihajalo do kakšnih alergij.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.5.2007 9:06:32   
tejči77
Freycha, kot so ti že druge napisale - vse našteto je dobro za prehlad. Granobil pa je za moje boleče grlo zakon. Mi takoj pomaga, sploh če je zadeva še na začetku. Ravno v petek me je po 12 uri začelo zelo boleti grlo. Sem polizala en granobil ko sem prišla ob petih domov, potem pa še enega pred spanjem. Drugo jutro je bilo vse OK. Pa še dovoljen je v nosečnosti. Jaz imam v predalu z zdravili vedno kakšno škatlico, ker me vsakih nekaj mesecev zagrabi grlo, pozimi pa še pogosteje. Sem v preteklosti prebolela ogromno angin in se ne špilam več. Pa še popolnoma naraven je in ne razgradi sluznice kot kakšnen neoangin.
Jaz sem pa imela soboto popolnoma sproščujočo, samo tri stroje sem oprala in ene tri še polikala. Je bil moj dragi popolnoma ves dan od doma. Je prišel z enega piknika šele opolnoči.
Sem pa zato včeraj do dvanajstih pomil že vsa okna, pobrisala ves prah, moj dragi pa je vse presesal in pomil po tleh. Nato sem oprala še posteljnino, ker sem pozabila v soboto in preoblekla postelje. Počistila sem tudi sedežno, da je zdaj prav lepa, skratka taka mala čistilna pomladanska akcija, da se vse prečisti, vsak kotek.
Nato sva še postavila sposojeno otroško posteljico in jo počistila. Ob 12 sva hitela dvignit še moja nova očala, nato pa sva bila povabljena na en rojstni dan. Nas je slavljenec peljal na ribe k enmu ribniku. Je blo res fajn. Na koncu sva šla še na en dolg sprehod, potem pa končno domov na sladoled. Kako je hitro minil dan. Kot bi mignil. Ob pol desetih sem že spala.
Danes sem pa spet nabita z energijo.
Glede pranja otroških cotk, jaz sem jih prala samo s tekočim arielom, mehčalcev pa že sicer ne uporabljam, ker sem alergična nanje. Je pa zanimiv nasvet glede kisa. Ga bom preizkusila. Kakšen pa mora biti ta kis. A je vseeno. No, verjetno kakšen brezbarven.
lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.5.2007 9:41:07   
Ronči
Freycha sočustvujem s tabo, saj se počutim enako kot ti , boli me nos, grlo, oči, glava, kosti, švicam kot konj, tako, da se ostala kar doma, ob 10.30 pa šibam k zdravniku in laboratorij. Juti imam pa zobarja (nč ne bo user posted image , ker ne moram dihat čez nos user posted image ), moram ga poklicat in se prenaročit.

Drugače je pa vse po starem, me pa malo čudi, saj sem v tem času (31 teden ) ko bi se morala kao redit pa od 25 tedna nisem dbila niti deke, niti cm čez trebuh user posted image , jem pa normalno, se prav nč ne šparam.

Ponoči pa itak ne spim že mesec, dva, sem že čisto zmešana, pralni stroj bo pa razneslo, saj ponoči premočim par majic, da ne govorim o posteljini user posted image , se tudi pralni stroj navaja na prihod dojenčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.5.2007 10:06:06   
Freycha
Sej bo.. hvala bogu me je grlo nehalo boleti. Je še malo rdeče, boli pa ne...... nos je pa zabasan, potem se mi naenkrat ulije, potem je nekaj časa ok in se spet zabaše....... bom že zdržala, samo sem tudi sicer že dva dni bolj taka - v podnu z energijo in vsa tečna in zoprna....... no, bi lahko kaj novega povedala user posted image

Danes popoldne zvlečem mojega dragega v mesto in bova malo aktivna! Ker tale lenoba nikamor ne pelje.....

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.5.2007 10:18:03   
tejči77
Freycha, nos si lahko zelo učinkovito ščistiš z morsko vodo. Se dobi v lekarni ena taka šprica, mislim, da se reče Aqua Maris. Popolnoma varno za nosečnice. Drugače pa brez robčkov res ne gre. Uporabi tiste mehke robčke z balzamom, jaz imam po navadnih robčkih navadno potem kraste po nosnicah ker so tako grobi, tisti z balzamom so pa tako nežni, da ti ne poškodujejo kože. Če slučajno še nisi preizkusila.

Jaz pa razmišljam da bom počasi, no vsaj čez nekaj tednov, morala pripraviti nekaj hrane za zmrzovalnik. Da se bo lahko kosilo na hitro pripravilo, ko bom jaz v bolnici, pa tudi za prvi teden, ko prideva z malčico domov. Verjetno takrat ne bo časa še za kuhanje, ali pa volje. Pa moj dragi mora tudi kaj kulturnega jesti, ko me ne bo.
Pa sem ugotovila, da nimam poplnoma nobenih izkušenj z zamrzovanjem že pripravljenih jedi, ker vedno vse sveže skuham in takoj pojeva. Tako sploh ne vem, kaj je primerno za zamrzovanje. No ja, kakšne mesne omakce za špagete, to mi je jasno. Pa kakšna goveja juhica. Ampak kaj pa ostale jedi? A ve katera, kaj se da zamrznit za kakšen mesec?
lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.5.2007 10:29:10   
siskamiska
Rumba bom vprašala  Strahovo glede stegovanja, ampak imam pregled šele 6.6.
Rdeče češnje rada jem, črne pa še rajši..........tralala.....jst bi tud cesne jedu............
Freycha upam da si že bolje, vreme je res tako čudno da sploh ne veš kako bi se oblekel, potem pa malo zapiha in prehlad je tukaj.
Zvesta upam da bo z mami vse OK.
*Maja lepo da vam je vikend in piknik uspel, še boljše je pa to da nisi utrujena user posted image .
Tejči77 ti si pa res pridna, meni se zdi da imam vsak dan manj energije.
Ronči nič se ne sekiraj če ne dobivaš na teži in v obsegu, če ti user posted image  normalno raste. Mogoče ga pa bolj zadej nosiš.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.5.2007 10:44:24   
Freycha
Tejči, jaz navadno naredim kako zelenjavno zadevo (ala đuveđ) kar za nekajkrat, pa potem zmrznem. Pa kake enolončnice se dajo fino zmrzniti itd...... Sicer pa se da sedaj že toliko dobiti v štacuni, da ni potrebno nobene priprave, samo v ponev/pečico/mikrovele vržeš, pa je hitro fertik....... Jaz ne morem skuhati za v frizer, tudi če bi hotela, ker je premalo zmrznovalnika, da bi kaj pametnega notri stlačila. Sicer pa se bo moj že znašel.... ima mamo zelo blizu za jest ituser posted image

Na, moj dragi me je že skenslal za popoldne, ker misli doma sesati in pospravljati, zato se kar sama odpravljam. Dobila sva od kolega zibelko, ampak brez posteljnine in grem sedaj iskat kje kako poceni posteljnino.... Sicer mi je mimo dajati za 2. meseca nek denar za posteljnino, ampak bi pa rada imela malo ob sebi, posteljica je pa prevelika (120x60) za v spalnico.

Joj, koliko gre denarja za te osnovne zadeve.... kaj šele bo, ko bodo plenice in ostale zadeve na vrsti...... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.5.2007 10:45:26   
baja*
Uau, ene pa ste ble res aktivne med vikendom. Jaz sem se včeraj le spravila na sprehod s sestro in se mi je enako naredlo, kot dan prej: po ca. 10-15 min hoje, me je spet začelo bolet na desni strani trebuha (kot po laufanju). Sem mogla user posted image  poklicat, da je prišel z avtom po mene. Ko sem se ulegla, je čez nekaj cajta bolečina minila. Me zanima kaj bo jutri rekla g.

Punce, hvala za odgovore glede praškov in mehčalcev. Prvič slišim za ta aromatiziran kis. Jaz perem s tekočim Arielom, dodajam pa mehčalec Lenor pa še vedno imama ful trde cote (sploh brisače) pa ne vem zakajuser posted image . Bom probala še s tem kisom. Kje se ga pa kupi? Verjetno se dobi kar v Mercatorju..

Jaz bi tudi češnje... Imamo doma veliko drevo, ampak so zaenkrat še samo čisto na vrhu rdečeuser posted image . Jih vsak dan gledam z balkona. Plezat pa na upam. Bi dragega gor poslala, pa ima z gležnjem nekaj narobe. Tak da bo treba še par dni počakat.

Zvesta, upam da bo s tvojo mamo vse v redu!
Tejči, zmrzneš lahko tudi čufte, filano papriko, golaž, špinačo pa kakšne juhice.

Lep dan vam želim! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.5.2007 10:45:46   
Freycha
Siskamiska... sej tako sem se prehladila. Sem bila zunaj na pol naga, ker je bilo full vroče, potem je pa sonce zašlo, je pa mraz ratalo. Do takrat, ko sem se šla domov oblečt, je bilo že prepozno........user posted image  Ampak saj bo, samo malo sem tečna....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.5.2007 10:47:20   
Freycha
saj res... zvesta, kaj novega o tvoji mami??user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.