rumba
|
Pozdravček! Ooo, vidim da sem sama na čveku., kdo bi si mislil, ko je pa ura "šele" pol polnoč... Kako vse pridno lenarite. Hja, meni ne rata. Včeraj smo bili celi dan na Koroškem in obletali mojo žlahto. Zvečer, ko smo se vračali domov, sem mislila, da mi bo križ razpadel, tako je bolelo . Danes po zgodnjem vstajanju pa smo šibali na Primorsko obirati češnje. Še na drevo (ok, je bilo res nizko...) sem se spravila. Pa spet ni bilo nič počitka. Akcija celo dan. ploh ne vem, od kod mi toliko energije in moči. Aja, pol pa opazim, ko slučajno srečam tehtnico, da sem shujšala za 1kg. Madonca sem se prestrašila, saj sem tik pred obema porodoma ravnotako izgubila 1kg. me je že hotel odpeljati v P. Ko se je že temnilo, pa se še spomnim, da bi bilo dobro pobrati še jagode. in sem se spravila še na vrt. No, to je bil najtežji del, čepeti tam med jagodami in obirati. Sej veste, kako se je čepe premikati. Še dobro, da me nihče ni gledal. Preh pol urce pa smo uspeli priti nazaj v Lj. Evo tako izgleda moj vikend. Pa začuda noge sploh niso otečene.... to je pa res že prav čudno. A, pa še sonce me je opeklo po vratu in ramenih, pa ni bo spet neznansko vroče ponoči. Freycha, kadar sem prehlajena, pijem veliko tekočine, pijem kako Granobil tabletko (te so dovoljene!), pri kašlju je fin sirup islandskega lišaja, ko pa je bilo res ful hudo, pa še grgram žajbljev čaj (žajbelj se sicer v nosečnosti naj ne bi pil). Aja, pa obvezno se po vratu namažem z evkaliptusovo kremo kar fajn na debelo in potlej vrat povežem s plenico, da ga lepo greje čez noč. To res ful pomaga! O, Jelenche, ti me postavljaš v prvo vrsto za rodit, kaj? Ma, jaz se ne dam!!! Če sklepam po tem vikendu, dom še doooolgo v enem kosu. Pa moram malo presenetiti te ginekologe! Zakaj bi morali vedno imeti prav??? Siskamiska, pred časom smo govorili o tem, da se nosečke naj ne bi preveč stegovale na gornje police, pa obešale perila... Moja G se je sicer temu smejala, a zadnjič sem brala eno sicer reklamno zadevo o prehrani v nosečnosti, kjer ravno to piše. To stvar naj bi strokovno pregledala dr. Strahova (napisala je tudi par uvodnih besed). Daj, ko greš kaj do nje, kaj če bi jo ti kaj povprašala, ali je res kaj ne tem? Danes sem se celi dan stegovala za vejami, pa se še ziher bom... pa me je vseeno malo zaskrbelo, da ne bi bilo kaj narobe. Thanks! Ok. dosti bo za danes, saj kot pravite (IN PRAV IMATE!), bi se morale počasi že vse malo "ohladiti" in upočasniti te naše konje. Ja, bom pridna, grem v horizontalo.
|