rumba
|
Hojla! *maja, boš kmalu bolje! Vidiš, ko pa nisi šla v šoping . Jaz za Nikin roj. dan nisem našla kake pametne stvari.... Igrač ima na kupe, barvice, modelirne mase... tudi....No, pa sem kupila kar ene puzzle z živalmi, dodala pa bom še, da jo vabimo z nami v živalski vrt. Ker je s Koroške, bodo imeli še en razlog priti v LJ . O, pa za našega sem kupila DUDO! Mi je ful hecno, saj je Aneju nisem hotela dati, sem se je otepala kot hudič križa . Ko pa je imel prehude kolike, sem popustila. Pri Hani ponovno isto. NE DAM! No, pa je kmalu ugotovila, da ima prst. Upam, da jo odvadimo od šole . Ja, ne gre samo osel dvakrat na led. Trikrat ne grem! Zdaj nesem dudo kar v P. siskamiska, hvala za recept. Bom ga tudi jaz preizkusila. Samo sedaj samo še rabim nekoga, ko bi bezeg nabral. Na cvetni prah bezga sem najbolj alergična. Sok pa lahko pijem. Pridna si, da lepo počivaš. Kako pa kaj spanje ponoči, če spiš čez dan? Jaz se podnevi sploh ne upam zaspati, sicer celo noč gledam kot čuk. baja*, moj leži z glavico navzdol, a če mi G tega ne bi povedala, ne bi vedela. Gibe čutim povsod. Pač čutim rokce in nogice. Res pa, da ko se mu kolca, je to nekje ful nizko. Izgleda, da z glavo buta dol. Kaj tišči ven, pa ne vem. Kadar je velika površina, si mislim, da je hrbet ali pa rita... Če je ostro pa mogoče komolec ali pa koleno . Psihične priprave na porod: kaj je že to Ajd, pridne bodite!
|