|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.5.2007 21:48:42   
rumba
Pozdravček še od mene!
Noge imam prav mravljinčaste, a ne zatečene, saj sem cel drugi del popoldneva in večer bila na nogah. Anej je imel zaključno zabavo od plavanja, pa sva se podila po Laguni. Prvič sem bila tam in sem bila prav prijetno presenečene, saj je zelo lepo. Moramo kdaj tja na kopanje. Lepi bazenčki, super igrišče, pa še veliko senčke in travice. Ko bomo imele že malo večje čmrlje, bi bil to prav lep prostor za srečanjeuser posted image . Oh, kje sem že z mislimi...user posted image
Bačko in anja7, user posted image  za dopust!!! Pa lahko začneta uživati!
Kapica, jaz nisem razmišljala o kakem fotografiranju, saj se ful nerada kažem pred kamero. A kako slikico s trebuščkom bo vseeno potrebno narediti, saj če ne drugega, jo moram nalepiti v spominjsko, sicer bo tam prazno.user posted image
Jelenche, ja, jutri bom pa poskusila priti na fizioterapijo. Hvala!
Siskamiska, me veseli, da so ti češčnje dobre! Imaš še kaj prostora za še? Lahko jih še dobim. Če bi jih še katera imela, javite se!

Jaz se, seveda, prijavljam za kavico!!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
21.5.2007 22:11:30   
kapica
Ooo punce, spet ste vse letece. Pa kr naprej pravimo, da moremo upocasnit tempo in se pazit, a drzi se pa tega nobenauser posted image . Da nes ne bo kaznovalo in bomo namesto julijke, junijke postaleuser posted image . Pa dobro, dokler se gre, izkoristimouser posted image .
Freycha, a potem pravis da se splaca ta steznik za trebuh? Ker sem zasledila da baje stane 25 eur, te pa ne vem. Ce je to samo ena finta, raje ne bi kupovala.
Joj, cesenj se tudi meni tako lusta user posted image , pa tukaj stane ena kila 10 eur!!! Mi je absolut prevec. Potem raje umetne jagode se naprej jemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
21.5.2007 22:11:39   
rumba
siskamiska, ko sva danes govorili o "baby handling", sem končno poiskala tiso hrvaško stran: http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050516.htm 
Tu je po slikicah lepo prikazan osnovni handling. Se spomnim fizioterapetke, kako me je okregala, ko sem Hano preoblečila na previjalni, namesto na tleh...user posted image
Našla sem tudi srtan od Mojce Kurent, a tu ni nič omenjen handling, tako da nisem več tako sigurna, da je imela tudi ona te tečaje. Bi jo bilo potrebno povprašati. Stran je pa tale: http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
22.5.2007 5:40:17   
Anonimen
Dobro jutro, punce...

Jaz sem že v pogonu. Samo stuširam se še, pa se že peljem proti MB. Imam pregled zjutraj, potem bom pa videla še, kako aktiven dan si bom naredila. Ali bom cel dan letala okrog, ali pa grem zvečer samo na materinsko.

Lačna...

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
22.5.2007 6:58:53   
Freycha
Dobro jutro punce!

Na, danes sem si privoščila spanec do 6.30, pa je moj dragi kar z mano pridno spal, namesto, da bi bil takrat že na poti v službo. user posted image

Evo tista žauba kar lepo pomaga. Ni še čisto ok, ampak tisti pritisk iz pljuč je popustil, pa tudi odkašljujem se malo in nos si lahko bolj kvalitetno spucam.

kar pomeni: DA GREM V SOBOTO V LJ, KER IMAMO SLUŽBENI PIKNIK, PA S PRIJATELJEM SE BOM VIDELA, PA OD SESTRIČNE 1,5 MESECA STAREGA FANTA BOM VIDELA in v glavnem uživalauser posted image user posted image user posted image  

Joj, tega se pa res full veselim in da vidim določene sodelavke in sodelavce, ki jih imam full rada. Pa svoj trebuh bom razkazovala in bom ležala na ležalniku in pustila, da me božajo po bušiju user posted image  Pa dobro bom jedlauser posted image

Samo upam, da ne bom sedaj zbolela, ker se malo preveč tega veselim.......

Danes se mi zdi, da imam kar malo več energije in se že full veselim dneva. Mala mi že pridno rateguje nogo ven iz trebuha, očitno je tudi ona polna energije......

Lep dan punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
22.5.2007 7:39:07   
corfu
Dobro jutro!

Danes sem se po dolgem času dobro naspala. Kako je pasalouser posted image . Danes imam ultrazvok in bom še enkrat vprašala za spol, ker mi nekako ne potegneuser posted image , da bomo dobili punčko, no vsaj čutim ne tako. Včeraj pa je bila moja mati še pri šlogarci in ona tako čuti kot jazuser posted image , me prav zanima. Počutje je kar ok, ampak zvečer sem tako grozno utrujena. Zdaj pa se šibam učit, se beremo...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
22.5.2007 8:08:39   
simi27
Pozdravljene,

včeraj sem bila na CSD in dobila vse papirje. Danes pa nesem potrdilo o PDP še v službo in pa seveda obrazce, da mi izpolnijo. Papirplogije pa je res dosti. Za znoreti...

Tudi jaz začnem naslednji teden z dopustom user posted image , čeprav imam še namen nekaj narediti za faks. Upam, da mi bo uspelo, še preden pride Svit.

Šiškamiška - jaz se javljam za kavico.
Rumba - če imaš še kaj odveč češenj, bi se tudi jaz priporočla. Letos jih še nisem probalauser posted image

Lepo se mejte!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
22.5.2007 8:20:24   
bačko
Dobro jutro!
Jaz pa imam danes čistilno akcijo doma.Moram pomiti omare v kuhinji, potem pa če se mi bo dalo pa še okna.Bomo videli koliko se bom zmatrala.Popoldne pa greva z možem v Pikapolonico po dežnik za voziček in previjalno torbo.
Komaj čakam da bo sobota da gremo v Graz po nakupih.Oblekic in bodijev ne smem več kupovati ker jih imam ogromno moram pa še kupiti razne malenkosti.Upam da se mi splača iti v Graz po nakupih.Eni pravijo da ja eni pa da ne.Bomo videli.Ali je H&M za nosečnice  tudi v Grazu?
Moje dete je tudi cele dneve aktivno in se premika iz ene strani na drugo.Prav uživam ko jo čutim kako se premika.Dosti pa se tudi pogovarjma z njo.
Pazite nase ker bo baje danes zelo vroče.Jaz se bom bolj notri držala.Dobro da sem na senčni strani in da imam notri zelo hladno poleti.Saj zame je fajn.
Pazite nase in pa pa!user posted image user posted image

(odgovor članu simi27)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
22.5.2007 8:20:53   
tejči77
Dobro jutro!
Zvesta, po moje pa je bil dvojemu user posted image  včeraj všeč sadni dan, zato je tako veselo brcal.
Mene jr tudi včeraj prijela želja po sadju. Sem morala takoj v trgovino in sem ven prišla samo s sadjem, vsem mogočim, potem sem se pa cel večer basala.
Maja, pa zrajcala si me s tem bezgovim receptom, da sem včeraj šla nabrat bezeg, zdaj se pa že namaka. Še nisem nikoli delala in me prav zanima kako bo.
Freycha, me veseli, da je tvoj prehlad malo bolje. Super za soboto, sigurno se boš imela fajn.
Rumba, poskusi malo počit noge, čeprav se verjetno sliši nemogoče. Pa vsaj večkrat čez dan daj noge malo višje za par minut. Pomaga.
Jelenche jaz sem tudi včeraj občutila vročino v avtu. Je šel moj na pošto račune plačat  in je fino čakal, jaz pa tudi v avtu na soncu. Sem postala tako omotična, da se nisem niti spomnila, da bi šla ven iz avta stat. Ne vem zakaj kar naenkrat tako težko prenašam vročino, ki mi nikoli ni delala težav. Mene je še poleti sredi največje vročine zeblo v noge. Zdaj končno razumem tiste, ki so mi govorili kako težko prenašajo vročino. Mene v avtu čez dan ne vidite več. Klima je res zakon, samo kaj ko ne dela v ugasnjenem avtu,user posted image

Jaz pa baje dobim v soboto in nedeljo delavce na streho in sem popolnoma sama doma. Jih bom morala strežt, pa še kosilo kuhat za vse. Ni mi čisto jasno kako bo to meni steklo, ko sem tak balon. Bom verjetno že kar v petek kaj vnaprej pripravila, da se v soboto ne pretegnem. Tako se mi pa spet ne mudi v porodno, user posted image . Bom že zmogla, saj mi druga ne preostane. Sem pa jezna na mojga, ki je čakal skoraj do konca, zdaj bom pa morala vse sama.
lp

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
22.5.2007 8:44:36   
bačko
A bi se tokrat na kavi dobile v mestu v sladolednem vrtu?Vse rade jemo sladolet in se mzdi dobra ideja!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
22.5.2007 9:27:49   
Ronči
Ravnokar sem s pregleda in vse je ok user posted image user posted image user posted image  F/S je isti kot prejšnjič (29 cm - 26 teden in 31 teden), tako, da me občutek ni varal, trebuh je isti, je pa user posted image primerno velika za 31 teden. No user posted image  je tudi za dve kile težja (doma mi vaga očitno laže, saj kaže enako kot prej)user posted image .
Dobila sem tudi slikice, je pa gor kot vesoljček user posted image , tako, da si je kaj dosti ne predstavljamuser posted image , bo treba počakat do konca  nosečnosti user posted image .
Prehlad je vse hujši, začela sem kašljati, da me boli cel prsni koš user posted image , glava prav tako razbija... no saj bo...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
22.5.2007 9:31:15   
Freycha
Ronči, jaz sem šla v lekarno, pa si kupila neko žavbo proti prehladu (namažeš pod nos in na prsni koš), pa ti povem, da pomaga......

Vidim, da bodo tile prehladi še problem ratali....... user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
22.5.2007 9:39:42   
*maja
Danes pa sem pridna in sem kar lepo doma (kot sem učeraj obljubila user posted image ). Saj mi kar paše za spremembo. Bi pa šla na kakšen sladoled ven na sončka, torej, če je katera kandidatka za kakšnega kofetka ali pa sladoled naj se kar pogumno javi user posted image ...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
22.5.2007 9:50:28   
siskamiska
DAAAAAAAAAAAAN!

No končno mi je ratalo prilest iz postelje, zunaj pa že priči čivkajo ko nori. No saj so ob 4.30 tudi žeuser posted image user posted image .
Odločila sem se za sadni zajtrk -to bodo češnje user posted image .
Kdaj bi se dobile na kavici? Ta teden ali drug teden? Kako vam bolj odgovarja?

Bačko meni je vseeno kje se dobimo, je pa verjetno boljše če se dobimo nekje kjer se da parkirat ker nas kar nekaj pridirka z avtom.
H&m ima v Gradcu nosečniški oddelek, sicer je bolj majhen, je pa na ženskem oddelku pri kabinah za preoblačenje.
Rumba hvala za linke, sem si jih že spravila. Za češnje se še priporočam, te bom pomoje itak kmalu pojedla. Sem kar pridna.
Freycha lepo da si bolje, zdaj se pa samo mirkaj da boš zdrava do sobote.
Ronči ti pa hitro v lekarno po kako žaubico da zatreš prehlad v kali.

Seznam kofetkaric za naslednji meeting ( prijave se še zbirajo)
 - Rumba
 - Simi27
 - Siskamiska

Zvesta en moj user posted image  je pa ravno danes bolj miren, mogoče pa ne mara češenj user posted image .
Tejči77, mene tudi v avtu skoraj kap zadane če ni klime. Sem pa opazila da moram imeti pod nujno opremo s sabo kamorkoli grem vodo. Mi ful pomaga če mi začne slabo delat od vročine.

Rabim idejo, in sicer kaj kupiti prijatelju za 30. let ki jih ima jutri. Kak fajn predlog prosim ker sem čisto brez idej.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
22.5.2007 10:08:02   
*maja
Še ena kofetarica za meeting user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2965
22.5.2007 10:15:00   
siskamiska

- Rumba
- Simi27
- Siskamiska

- *Maja

user posted image user posted image user posted image user posted image  dajmo punce, javite se!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
22.5.2007 10:19:41   
GabiW
Ojla,

no dajte še mene na seznam za kavico. Meni osebno bi bolj pasalo naslednji teden.

papa Gabi

Neposredna povezava do sporočila: 2967
22.5.2007 10:28:58   
kapica
Jutro punceuser posted image !
Jaz danes pocivam in se razvajam, nisem sla v sluzbo, ker so me vceraj razjezli, pa se mi zdi, da ni vredno truda. Tako da sem lepo doma, dooolgo spala, pa se sedaj sem v postelji, z skledo ananasa in netom.
Ve imaste danes soncek, pri nas ga pa ni, je oblacno, ampak vseeno toplo.
Zvecer grem v materisnko, drugega pa ne nameravam.
Lep dan vam zelim, za kavico bi se zelo rada prijavila, pa veste da sem absolutno predalec.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
22.5.2007 11:33:02   
siskamiska

- Rumba
- Simi27
- Siskamiska
- *Maja

- GabiW

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
22.5.2007 13:14:44   
anja7
Živjo!

Evo mene. Sem glih dobr prišla iz LJ. Ja punce mele ste prav. Sem se hvala bogu sekirala za brez veze, ker so izvidi 100 g testa OK.Sem tok vesela! Zdej bom pa res lahko začela uživat v dopustu. Sem zasledila, da se mente za kavico. Kdaj in kje pa bo? Ker če nič ne pride vmes, bi se vam tud jaz pridružla.
Ronči user posted image user posted image user posted image  za pregled, Tejči77 ti pe le glej, da ne boš pretiravala z delom.

Zdej pa šibam kuhat kosilo, pa se pol še kej slišmo

Neposredna povezava do sporočila: 2970
22.5.2007 15:18:42   
kapica
Anja7 user posted image user posted image user posted image  za test.

Danes pa cisto nic ni od mene, samo iz enega kavca na drugega se prestavljam. In uzivamuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
22.5.2007 16:04:56   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Živjo!

Evo mene. Sem glih dobr prišla iz LJ. Ja punce mele ste prav. Sem se hvala bogu sekirala za brez veze, ker so izvidi 100 g testa OK.Sem tok vesela! Zdej bom pa res lahko začela uživat v dopustu. Sem zasledila, da se mente za kavico. Kdaj in kje pa bo? Ker če nič ne pride vmes, bi se vam tud jaz pridružla.
Ronči user posted image user posted image user posted image  za pregled, Tejči77 ti pe le glej, da ne boš pretiravala z delom.

Zdej pa šibam kuhat kosilo, pa se pol še kej slišmo

Super, me veseli, da so bili rezultati od testa ok........ pa ti ne bom rekla: smo ti rekle, ker to že sama veš user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
22.5.2007 16:43:35   
Jelenche
siskamiska jaz sem tudi za kavo!
Dejmo se dobit nekej kjer so fuuuul udobni stoli user posted image , sam kje bi to lahko bilo?

rumba jaz bi tut češnje papalaaaa user posted image

tejči77 ne pretiravi, delavcem pa kupi burek,.. pa bojo jedl user posted image

glede kavice: jaz v četrtek 24.5. in ponedeljek 28.5. ne morem, druge dneve sem frej user posted image .
Lahk se dobimo v city parku v jaršah kjer majo res dober sladoled. (stoli pa niso zeloo udobni, so pač normalni) Ha kaj pravite? Parkinga je tut dost user posted image

no razmislite,..  paaa paaaaa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
22.5.2007 17:47:55   
siskamiska

- Rumba
- Simi27
- Siskamiska
- *Maja
- GabiW

- Anja7
- Jelenche

No super da se seznam veča. Jaz bi predlagala da se dobimo drug teden na kavici ali sladoledu, verjetno v dopoldanskem času ali pa okrog 12-ih, tako da tiste ki že imajo otroke poberejo otroke iz vrtca ko se načvekamo.
Za lokacijo mi je vseeno, možnost je tudi BTC, vsekakor bo pa verjetno vsem bolj odgovarjalo tam, kjer se da parkirat. Še vedno zbiram predloge.

Anja7  user posted image  za test. Saj smo ti rekle da bo vse OK.
Kapica saj so SLO ni tako daleč. Lahko bi na počitnice prišla pa se še na kavi dobimo.
Rumba jaz se še toplo priporočam za češnje, pa moja sestra tudi user posted image .

Danes je res en čuden dan, meni se tud nič ne da. Čakam na kakšno nevihtico da bi malo shladila ozračje, pa mislim da jo ne bom dočakala.
Če bomo mi tako slabo čvekale, še do 125 strani ne bomo prišle do konec julija. Mormo bit malo bolj pridne čveke.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
22.5.2007 17:51:15   
ikonca
Kapica ker bol redko prebiram te strani (pomanjkanje časa) sem zasledila temo slikanja sam sebe. Tudi jaz sem premišljevala o tem, da bi se šla slikat. Ful so mi lepe studijske slike, pa še na CD ti jih da ker se vse slika z digitalcem.

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.