Freycha
|
Bačko, pa so ti kaj rekle ženske, zakaj ni primerno kopanje? Namreč voda zelo blagodejno učinkuje na nosečko. Boš videla, ko boš šla notri boš imela občutek, da nisi več noseča..... plavanje je izredno dobro, saj je otroček v "breztežnostnem stanju", tebi pa fajn mišice delajo. Je pa res, da voda ne sme biti pretopla. Meni recimo 34°C pomeni že kar veliko in se nisem dobro počutila. Sem bila raje v malo bolj hladni vodi. Sicer pa nekje do 36°C naj ne bi bilo panike. Tudi kopanje do nekje 34. tedna ni problematično, kasneje pa bi se lahko zagodilo, da bi ti recimo odtekla voda, pa tega sploh vedela ne bi, zato odsvetujejo. Malo pa so problem tudi kake gljivične okužbe. Jaz teh term ne poznam, ampak sem recimo sama skeptična pred Ptujskimi, ker se mi zdi, da je preveč ljudi tam in da bi lahko še kaj fasala..... vem pa itak ne in nikjer ni 100% sigurno. Odločitev je seveda tvoja. Jaz sem bila 2x v bazenu v zadnjem mesecu in mi je full pasalo. Predvsem zato, ker ne smem preveč hoditi (ker mi pritiska plod navzdol), tu se pa lahko namigam in ni nobenega tiščanja navzdol..... No, jaz sem bila pa v Baby centru, Pikapolonici, trgovini Odeja in Arielu, pa nikjer nisem dobila komplet posteljinne za zibelko. V Baby centru so imeli dve, pa še relativno poceni sta bili, ampak so imeli samo ali v modri ali v roza barvi, kar pa pri meni ne pride v poštev..... v Odeji pa je bila 20€ dražja - ne hvala! Sedaj pa sem spet doma in se bašem z zelo dobrim domačim štrudlom, ki je mešanica jabolčnega in sirovega in je odličen MLJASK!! Rumba, tistega mazila niso imeli, mi je pa dala neko drugo mazilo proti prehladu, ki se ga prav tako namaže na prsni koš in upam, da bo kaj učinkovalo. Je bil pa slabih 3€, zato niti nisem komplicirala. Če pa ne bo nič pomagalo, bom šla pa v iskanje tega, ki si mi ga ti priporočala. Vseeno pa hvala čisto vsem puncam za predloge in nasvete . Kot sem že rekla, sem bila samo parkrat v življenju prehlajena in mi je bolj tečno, kot če zbolim.......
|