|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
21.5.2007 10:52:03   
siskamiska
Freycha nisi tečna, malo pa tudi moraš jamrati, to nam pripada user posted image user posted image .
Le gled da veliko piješ čez dan, da bodo šli bacili čim prej iz tebe.

Tejči77, goveja juha se sigurno lahko zmrzne, kar za dolgo časa. Jaz zmrzujem veliko stvari, lahko si kake čufte al pa polpete pripraviš, pa jih potem samo spečeš..... Samo bodi previdna da ne zmrzuješ ponovno stvari, pa ne jedi ki imajo krompir notri... Pojdi malo na kulinarično slovenijo da dobiš ideje.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
21.5.2007 10:53:07   
Anonimen
Hej....

Še ena tečnoba tukaj. user posted image

No, z mami je bojda vse v redu. Je prišla nazaj in ni bilo nič urgentnega. Na srečo. Nas je vse fino prestrašla.

Sicer sem pa danes na sadju in sadnih sokovih. Sva včeraj bila v Hočah v Botaničnem vrtu in sem si kupila naravni jabolčni sok iz jonagold jabolk. Ga zdaj žerem, ker je ful ful dober.

Morala bi se spravit na CSD, odnest nekaj papirjev. Pa vprašat nekaj glede očetovskega dopusta. Namreč mojemu sedaj s 1.6. poteče pogodba, pa mu navadno šele zadnji dan podaljšajo. Pa zdaj ne veva, ali se sploh splača prej v službi prosit za potrdilo o zaposlitvi?

A vaši partnerji bodo koristili očetovski dopust?

Kaj pa glede vloge za otroški dodatek? A se jo lahko vloži že pred rojstvom otroke?

No, če bo moj dragi danes pohitel iz službe, bova šla pa še na občino rihtat to priznanje očetovstva. Da se čimprej rešim teh papirjev...

Drugače moram pa danes speči še torto, saj jutri praznujemo velepomemben 4. rojstni dan naše Gabrijele. Sva včeraj še po nakupih za darilo skakala. :)

Ampak zdaj grem pa nazaj brat knjigo, ker sem tečna....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
21.5.2007 10:57:21   
tejči77
Zvesta, upam, da se bo s tvojo mamo vse v redu izteklo.
Majči, ti pa imaš tri male lupke že doma, če se ne motim. Mislim, da imaš že z njimi več dela kot lahko jaz kdajkoli čez dan naredim. Tako da, vse čestitke tebi.

Nekaj sem vas hotela še vprašat, zdaj se pa ne spomnim več. Sem ratala tako pozabljiva kot še nikoli. V zadnjih treh mesecih sem zaradi tega zamudila dermatologa, prejšnji teden pa skoraj okulista. Če me ne bi sami poklicali bi zagotovo pozabila. Pa imam koledar!
Kaj se samo meni to dogaja?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
21.5.2007 10:59:55   
tejči77
Hvala za nasvete glede zamrzovanja hrane. Bom res mal po kulinarični S pogledala.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
21.5.2007 11:05:32   
baja*
Tejči, jaz sem tudi ful pozabljiva ratala. Imam po celi bajti polno listkov, ki me opominjajo, kam moram it, kaj moram naredit, kaj koga vprašat... user posted image user posted image user posted image

Zvesta, kakšno torto boš spekla? Mi poveš recept? Počasi se namreč bliža moj RD pa bi tudi rada kaj spekla; še posebej obožujem sočne, sadne torte.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
21.5.2007 11:24:48   
Freycha
jaz sem vedno bolj pozabljiva odkar sem doma in mi možgani aktivno ne delajo. Sem pa začela sedaj za malo jesti Omega 3,6,9 tablete in upam, da bodo tudi meni pomagale.......

Se mi pa zdi, da se mi ta prehlad seli v pljuča... me že cel dan nekaj čudno tiščijo in kot, da ne bi mogla normalno dihati.... no, mogoče se je samo mala tako postavila - upam! Da ne fašem še kake pljučnice tik pred koncem...

Zvesta - super, da je z mamo ok!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
21.5.2007 11:25:54   
Anonimen
Hmmm.... Baja* Jaz se vsakič odločim za kaj druga pri tortah....

Trenutni moj favorit je nutelina...recept najdeš na mojem blogu...

Potem sem pekla skutno.

Drugače pa rada delam tudi iz sveže skute z želatino. Je taka fajna sočna, pa sadje dodajam po željah...

Ampak mislim, da bo danes padla orehova, ker vem, da se ne bo pojedla danes ampak šele jutri, pa še to verjetno ne cela. Jutri pa nimam časa peči, ker imam ginekologa. Bom jutri samo namazala in okrasila...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
21.5.2007 11:27:34   
rumba
Dobro jutro!
No, vsaj zame je tole jutro, saj sem ravnokar vstalauser posted image . Zbudila sem se ob sedmih, da bi mulca spravila v vrtec, a sem imela tak hud glavobol da ni šlo. Ju je moral kar user posted image  odpeljati. Sedaj sem že bolje. Malo še boli, a ni hudega. Pa nisem imela nobenega Lekadola, tako da sem se samo z 31 kapljicami namazala za vratom.
Ve pa že tako pridno čvekateuser posted image .
siskamiska, v avtu imam še vedno ful češenj. A bi jih kaj imela? Lahko se kje dobiva, pa ti jih pripeljem. Mislim, da imaš mojo tel. št., a za vsak slučaj, ti jo še enkrat pošljem na zs.
ronči, dobrodošla v klubu "nočnih švicark" user posted image user posted image . Tudi pri meni je že eznosno, najmanj 3x na noč se preoblečem, ker sem čisto mokra. Verjetno me je ravno zato danes tako bolela glava, saj se mi proti jutro ni dalo več preoblačiti...
Kis namesto mehčalca: kupim v Merkatorju aromatizirani alkoholni kis. Nima posebnega vonja in je take prozorne barve.
Očetovski dopust: moj ga zaradi narave službe ni mogel nikoli koristiti. Tudi tokrat ga ne bo, a mu itak ni potrebno, saj je v poletnih mesecih bolj kot ne prostuser posted image .
Vlogo za otroški dodatek oddaš, ko se otrok rodi.
O, pa ja, jaz sem tudi ful pozabljiva, zato tako občudujem vse, ki lahko v nosečnosti še kaj intenzivno študiranjo. Pa kako hudiča vam gre kaj v glavo in tudi not ostaneuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
21.5.2007 11:34:21   
rumba
Freycha, jaz sem med prvomajskimi staknila en prehlad, ki se je širil, tako da sem na koncu ostala brez glasu in čisto zabasanimi pljuči (okušala sem le gnoj) in komaj dihala. Katastrofa in bili smo na morju, tako da nisem šla do zdravnika. Seveda smo spakirali domov, kjar me je čakalo tisto evkaliptusovo mazilo, evo sem ga šla poiskatiuser posted image : VapoRub od VICKS. Pred leti ga še niso prodajali v naših lekarnah, sadaj pa sem po zd že videla reklame, tako da ga verjetno že imajo. Sem se fejst namazala po vretu in po prsih, čez noč pokruila s plenico in sem bila zjutraj čudežno kot rožica. Pa je izgledalo res zelooooo hudo. Če se ti zdi, da se ti kaj nabira v pljučih, poskusi s tem ali podobnim mazilom, pa res fanj grej!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
21.5.2007 13:12:35   
bačko
Vsem skupaj en lep pozdrav.
Afnica zate sem zelo vesela in upam da bosta tvoja srčeka tudi kmalu doma ob tebi.Veseli me da jima gre dobro.
Z današnjim dnem sem končno na dopustu in mi ni več treba v službo!user posted image user posted image user posted image
V nedeljo gremo v terme olimie na malo krajši dopust.Komaj čakam.Povejte mi nekaj glede kopanja v bazenu.G sem vprašala če se lahko kopan in je rekel, da lahko.Moja mama pa mi je odsvetoval in še nekaj sodelavk mi je tudi odsvetovalo.Ampak jaz obužujem vodo in bi se tako rada malo namakala in plavala.Sploh ne vem kaj naj naredim.
Danes sem tudi bila na csd in vse uredila.Tako da smo to birokracijo tudi uštimali.Zdajle pa bom naredila fižolovo juho in sadno kupo.
Glede utrujenosti pa jaz zaenkrat še nimam večjih težav.Edino stopnice v bloku mi delajo probleme.Za hojo po trgovinah in na sprehode pa ni panike.Rada hodim.S seboj vzamem vodo in gremo do vrta.45 minut do tja in 45 minut nazaj.Dovolj za vsak dan.
No kdaj greste ponovno na kavico?Jaz bi se vam rada pridružila!user posted image Ta teden grem še moje bivše sodelavke v Koseze pogledati.Sporočite ko boste šle na kavico.
Bodite pridne in lepo se imejte! pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
21.5.2007 13:30:27   
Freycha
Bačko, pa so ti kaj rekle ženske, zakaj ni primerno kopanje?

Namreč voda zelo blagodejno učinkuje na nosečko. Boš videla, ko boš šla notri boš imela občutek, da nisi več noseča..... plavanje je izredno dobro, saj je otroček v "breztežnostnem stanju", tebi pa fajn mišice delajo. Je pa res, da voda ne sme biti pretopla. Meni recimo 34°C pomeni že kar veliko in se nisem dobro počutila. Sem bila raje v malo bolj hladni vodi. Sicer pa nekje do 36°C naj ne bi bilo panike. Tudi kopanje do nekje 34. tedna ni problematično, kasneje pa bi se lahko zagodilo, da bi ti recimo odtekla voda, pa tega sploh vedela ne bi, zato odsvetujejo. Malo pa so problem tudi kake gljivične okužbe. Jaz teh term ne poznam, ampak sem recimo sama skeptična pred Ptujskimi, ker se mi zdi, da je preveč ljudi tam in da bi lahko še kaj fasala..... vem pa itak ne in nikjer ni 100% sigurno. Odločitev je seveda tvoja. Jaz sem bila 2x v bazenu v zadnjem mesecu in mi je full pasalo. Predvsem zato, ker ne smem preveč hoditi (ker mi pritiska plod navzdol), tu se pa lahko namigam in ni nobenega tiščanja navzdol.....

No, jaz sem bila pa v Baby centru, Pikapolonici, trgovini Odeja in Arielu, pa nikjer nisem dobila komplet posteljinne za zibelko. V Baby centru so imeli dve, pa še relativno poceni sta bili, ampak so imeli samo ali v modri ali v roza barvi, kar pa pri meni ne pride v poštev..... v Odeji pa je bila 20€ dražja - ne hvala! Sedaj pa sem spet doma in se bašem z zelo dobrim domačim štrudlom, ki je mešanica jabolčnega in sirovega in je odličen MLJASK!!

Rumba, tistega mazila niso imeli, mi je pa dala neko drugo mazilo proti prehladu, ki se ga prav tako namaže na prsni koš in upam, da bo kaj učinkovalo. Je bil pa slabih 3€, zato niti nisem komplicirala. Če pa ne bo nič pomagalo, bom šla pa v iskanje tega, ki si mi ga ti priporočala. Vseeno pa hvala čisto vsem puncam za predloge in nasvete user posted image . Kot sem že rekla, sem bila samo parkrat v življenju prehlajena in mi je bolj tečno, kot če zbolim.......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
21.5.2007 15:43:24   
anja7
hoj punce!

Jaz sem pa danes mal slabe volje. Sem bla na 50g glukoznem testu (rezultat 7,9) in morm jutr na 100 g test. Upam, da jutr ne bo pokazal take vrednosti. Sem res žalostna danes. Pa moj prvi dan dopusta in evo. Bo že boljš

lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
21.5.2007 15:48:50   
Freycha
Če te potolaži, jaz sem imela 7,8, pa sem bila daleč od kake sladkorne na 100g testu.... nič bat, vse bo ok!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
21.5.2007 16:08:46   
Anonimen
Jaz sem imela 50 g 2x 8.7, 100g pa ni bil nikoli pozitiven...

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
21.5.2007 16:14:08   
kapica
Anja, drzim pesti da bo vse okej na jutrisnjem testu.
Backo, zauser posted image user posted image user posted image  dopust, jaz imam samo se en teden.JUHUUuser posted image .
Res, kako ste bile ene pridne med vikendom, cel dan na nogah in tako. Res, jaz ne morem vec, se mi zdi da me energija zapusca, da enostavno rabim pocitek.
Glede kartic oz. slikic, to je tudi dobra ideja, da se kar na sliko od zadaj napise podatke. Se mi pa zdi da je lazje po posti poslati kartice, kot po mailu. Vsaj za mene. Sem mislila vse kuverte ze prej pripravit, tako da potem samo se fotke noter vrzem.
A bo katera od vas sla k fotografu delat kaksne posebno lepe slikice od trebuscka oz. sebe kot nosecke? Sem malo studirala o tem, pa bi rada imela kaksno povecano sliko, mogoce crno belo, taksne so mi najepse. Ko pa nikoli ne ves, kaj pa ce ne bom vec noseca?
Glede zamrzovanja hrane je pri meni tudi tako, da ni prostora. Mislim, da se bo tisti cas dragi ze sam znasel, ce ne pa gre kam ven jest.
Moj malcek pa se mi zdi da niti vec ne prav brca, ampak plava sem pa tjauser posted image . Pa me veckrat rukne v rebra, se posebej ljuba mu je desna stranuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
21.5.2007 17:01:23   
ikonca
Vem da bo tole sporočilo najbolj neumno kar sem jih kdaj napisala.

Na žalost sem ful zaposlena in nosečnost kar beži mimo mene.

Vas berem ko imam čas im me zanima.
Kdaj dobiš vse te papirje za na CSD?
Sploh ne vem kej vse moram odnesti tja?

Vem da se tam ureja za porodniško, darilni paket, očetovstvo, očetovski dopust... A je še kaj?

Kdaj res ne vem kje se me glava drži, potem pa še ta pozabljivost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
21.5.2007 17:48:40   
kapica
Ikonca, mislim da to ni najbolj neumno sporocilo, kar si jih kdaj napisalauser posted image . Jih je ze nekaj sprasevalo in so dobile dobre odgovore, pa ti bo tudi sedaj katera pomagala. Jaz se na to ne spoznam, ker to tu pri nas cisto drugace gre.
Nissa, tiste internetne strani ne morem odpreti, a bi mogla biti prijavljena oz. registrirana?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
21.5.2007 18:05:29   
Anonimen
Ikonca.... Papirje moraš oddat na CSD 60 do 30 dni pred PDP. Mislim vsaj... Pojdi kar na najbližji CSD, tam ti bodo dali obrazce, ti povedali kdo kaj izpolni in kdaj moraš kaj oddat. Bo najbolj sigurno, ker različni CSD-ji drugače zahtevajo, kljub skupnemu zakonu.

Jaz sem danes oddala vse za porodniško razen lista za plače. Se mi splača počakat na majsko plačo in ga bom nesla takrat.

Pa očetovstvo sva uredila. tako da ima naše dete že uradno priznanega očeta oz. ga bo takoj s porodom imel. :)

Zdaj se mi pa že kravžlja od vsega pojedenega sadja danes. Spila sem cel liter naravnega nesladkanega jaboljčnega soka. Pojedla sem pol lubenice in sedaj pol kilograma jagod. Me ima vedno bolj, da bi pojedla kaj konkretnega, ampak če sem zdržala do sedaj, ni vrag, da ne bi do konca.

Je pa moje dete danes divje 100 na uro. Zdaj sem ga dva tedna komaj čutila, zdaj ima pa maratone. Mogoče ima več placa, ko nič večjega ni danes prišlo v želodec? In uživa? Ali pa protestira, ker je mami egoistična in je danes samo sadje?

Grem zdaj ležat, ker švoh pa sem od tega samega zdravega prehranjevanja. Pa mi je G rekel, da lahko imam vsak teden sadni dan. Ahhh.... Zdaj sem komaj čez 3 teden se spravila k enemu. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
21.5.2007 18:19:18   
kapica
Zvesta, men se zdi super da si se odlocila za sadni dan. Tako da ce le zmores, zdrzi se teh par uric, pojdi prej spat, al pa kaj, da hitro mine. Jaz bi tudi, ampak nekako se ne spravim zraven, me je prav strah lakoteuser posted image .

Punce, sedaj sem na drugem forumu prebrala, da ce samo pijes prvi dan po porodu in nic ne jes, in potem tri mesece nosis neke spodnje hlacke, ki stisnejo trebuh ali pa si povezan z rjuho, da trebuscek lepo zgine in se vrne nazaj v normalo. A vam je to kaj znano, al je samo larifari?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
21.5.2007 19:00:52   
Ronči
Zvesta, imam eno prošnjo .... maš kakšno fotografijo akvarija (sama sem zagrižena akvaristka ... 2 akvarija in ribnik user posted image ) in me prav firbc mantra kako si ga uredila, kakšne ribice so not ...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
21.5.2007 20:42:51   
Anonimen
Ronči....Akvarij je še v nastajanu. Ribice naseljujeva postopno, sva pa popolna začetnika.
Trenutno imava 11 rdečih neonk, tri panda oklepne somiče, enega modrega rogatca in parček rdečih nitkarjev.
Akvarij bom pa poslikala jutri ali pojutrišnjem in bom naredila zapis na blogu, velja?

Grem zdaj spat, ker se mi kar megli od lakote. :)

Nočko!

(odgovor članu Ronči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
21.5.2007 20:52:12   
Jelenche
ohoj

danes je bilo svinjsko vroče ... v avtu brez klime sem se kuhala še pa još. Zavestno sem se odločila da okoli poldneva ne grem več nikamor... sploh pa ne z avtom.
No sedaj sem šla seveda še malo v ariela in za priajteljico ki je rodila tako lepo stonogo,.. ki jo bo lahko uporabljala tudi zato da otroka podloži ko spi.
freycha me veseli da si bolje,.. pij veliko tekočine (neskadkane)
siskamiska kje si? si ok? Kaj si danes pekla? user posted image
rumba ti kar čaki, sam user posted image  ne bo ... hecam se user posted image  pravijo da v tretje gre rado.
aha jutri ob 9h imamo fizioterapijo v materinski,.. če te zanima pridi v staro babiško šolo.
kapica men so punce ki so rodile rekle da tist steznik po porodu nuca! In to da ornk nuca. No ... bomo videli. Verjetno ga bom sprobala.
zvesta super da imaš sadni dan,.. to te bo fajn prepucalo. Jaz bi
ga tut mela pa ne smem user posted image ... bom pa potem user posted image

ja bačko, jaz sem tud za ponovno kavico.. kaj pravite, kdaj se bi lahko zopet dobile? Čeprav tokrat ne bi šla spet v koseze user posted image

tejči77 tudi jaz sem postala pozabljivka pa nič hudega, .. fino je dokler lahko vse slabe stvari pripišemo nosečnosti ... user posted image

punce katera mogoče ve kje prodajajo nastavke za banjo? Mela bi tist višji nastavek za banjo da se mi ni potrebno sklanjati ko bom kopala bebija. V arielu ga imajo, vendar je nizek in ni ok, ker bi se morala sklanjat in ode mi križ user posted image

no grem še malo brskat po netu
cmoooka

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
21.5.2007 21:07:59   
*maja
Madona sem danes cel dan bluzila na okoli, zdaj me tako noge bolijo in pečejo da je za znoret. Sem si obljubila, da od jutri naprej samo še lepo počivam zadaj na vrtu in opravim samo še tiste nujne opravke. Imam že cel dan trd trebuh, tako da se bo treba malo ustavit, ker bom drugače res šla predčasno v porodnišnico.

Me prav zanima koliko časa se bom lahko tega držala user posted image ...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
21.5.2007 21:14:54   
Jelenche
*maja to si že drugič rekla user posted image  in verjetno boš še ene parkarat preden bo to res user posted image

no jutri pa le počivaj!

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
21.5.2007 21:14:59   
siskamiska
Ahoj še od mene.

Rumba hvala še enkrat za češnje user posted image user posted image  res so zakon. No Jelenche zdaj veš kje sem se potikala cel dan, no par uric, z Rumbo sva bili na sladoledu.
Pekla nisem nič, je pa zato moja sestra spekla ful dober češnjev štrudelj.
Anja7, upam da ti bo test Ok pokazal. Nič se ne sekiraj v naprej.
Ikonca papirje na CDS-ju dobiš na podlagi potrdila o PDP-ju ki ti ga da tvoj G.
Kapica mene tudi močno noge izdajajo, če kaj preveč letam naokrog. Ne gre več enostavno.

ZBIRAM NOVE PRIJAVE ZA KAVO!!!!! Javite se !!!

*Maja kje si??? A spet zapravljaš? user posted image user posted image
Zvesta ti se kar spočij. Otroček bo pa že iz tebe posrkal vse kar bo rabil, tako da se zanjga ne sekiraj.
Freycha upam da ti bo žauba pomagala.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.