frufru
|
Po moje bi moral fantje it zraven, če že ne zaradi tega, da bi pomagal pa zato, da bi znal svoje punce cent, pa da vidjo, da če jih kaj cuka, da je to mala malca. Je porod še vedno tko, da nosiš glavo v košari. Pri meni je bilo vse ok, pa se je pol zakompliciral, ko se maternica ni krčla, bi lahko izkrvavela, pa še pritisk je padu na 60 (zgornji). Pa če sta bila oba že pri nastajanju otročka, je prav da sta tudi pri rojevanju. Verjamem, pa da jim je težko gledat, pa da ne bi, ko lahko izbira. A ti si pa lahko sama, ko ga najbolj rabiš? Matr me pojezi, če so moški take reve, samo da malo krvi vidjo. A skupi pade, če se v prst ureže, al pa če mu iz nosa kri lije? Kakšna si spodaj pa itak ve. No, tako je moje mnenje. Moj R s tem ni mel problemov, zdaj me pa samo po rokah nosi, ko ve, da bi lahko sam z otročkom ostal, pa kar naprej ponavlja, da sploh nima pravice več jamrat, če ga kaj cuka, pa kako je narava poskrbela za nadaljevanje vrste, ker če bi moški rojeval nas več ne bi bilo. Ja men se zdi prav, da greta čimprej, da bo skapiral, da gre zares. Pa kakšno knjigo naj prebere, ker menda ne boš samo ti za otroka skrbela? NPR. Dojenček, navodila za uporaba, ta je glih za moške. Kratko in jedrnato, pa zelo praktično. Ti se pa ne sekiraj, sem ti napisala kaj se je zakompliciral, zato, da boš tvojega lažji v red spravla, ne za to, da bi te skrbelo.
< Sporočilo je popravil frufru -- 22.12.2006 10:27:11 >
|