frufru
|
Katym utrujena zaenkrat še ne tko, ker ma moj R očetovski dopust, pa naju streže od spredaj in zadaj. Malo me zaspanost baše, ker je treba na 3-4 ure vstajat in dojit, ampak ene mamice so še bolj boge. Rodila sem v NM in Lahko rečem samo to EA JE ZAKON!!! Jaz ti toplo priporočam. Že podpadki bolijo (jaz sem od bolečin bruhala, pa mam visok prag bolečine) in ne vem kako bi bilo... Pri EA pa popadke čutiš, samo boli pa nič. Isto je z rojevanjem, čutiš kako se vse razteguje in glavica leze ven, samo nič ne boli. Maš več moči, ko te zvijanje popadkov tako ne utrudi. Pa dihanje tud ful pomaga. Jaz sem na to kar pozabila, pa me je r opominjal in sva skupi dihala. Pa popkovnico je prerezal. Aja Babica je bila Jovanka, porodničar pa dr Mijajlovič. Samo pohvale, edino M mi je vic obljubil, pa mi ga ni povedal Za EA se zmeniš na predavanju po šoli za starše. Delata jo dr. Maksl al pa dr.Zupančičeva. Sta oba zelo prijazna. Bolj natančno boš tam zvedla. Na oddelku je pa tko tko. Nočne oziroma tiste mlade (blond) so same sebi v napoto in maš skoz občutek, da jim je vse odveč. Drugače so pa prijazne, zlsti starejše, tako da se raje teh drži, pa SPRAŠUJ, SPRAŠUJ, SPRAŠUJ, ker ti drugače živ boh ne bo nič povedal. Jaz sem sredi noči po oddelku sestre iskala, da so mi dale nov paket vložkov, ker jih ni bilo za priklicat, pol mi pa še verjele niso, da sem ga podojila, ko je bil tako lačen, jaz pa bolj malo mleka. Sej pravim, odvisno katere so. Aja zapleti so bli, samo o tem pa raje nebi, da te ne bo skrbelo. Ti raje misli na lahek porod in na to, da se z bebico čimprej srečate. Prav?
|