|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novo mesto
16.10.2006 16:07:40   
babajči
mis, upam, da boš z nami...če pa ne, pa bomo stiskale pesti zate.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.10.2006 8:23:46   
katym
Ojla!

Js lahko v sredo ob 18.30 in bom tudi prišla. Sam mam pa še en dodaten predlog glede gostiln..kaj če bi šle raje v slaščičarno na glavnem trgu? Tm 100% ne smejo kadit, pa še tortice so zravn user posted image  hec, ampak, kateri loh res zapaše user posted image  je pa odprta do osmih, kej dalj pa me itak ne bomo ostale, ane?

Uglavnem, misla sm uno figuro na novem trgu, pa še zamenjala sm - v mislih sm mela totalček..res ma ločen prostor, sam sm šla včeri mim pa sm šla pogledat in ni več ločen tudi s posebnimi vrati.. user posted image  Sej vem, da kompliciram, sam mi je res slabo ob cigaretnem dimu..

Ok, še ve napište predloge al pa če se strinjate..

Lep pozdravček

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.10.2006 8:32:29   
babajči
meni je slaščičarna user posted image ...ne poznam še tako dobro lokalov v NM...user posted image

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.10.2006 10:45:09   
frufru
Če bi rade mir, nezakajen prostor indobre tortice, je po mojem mnenju bolje od slaščičarne kavarna na Loki. Majo tudi parkiriščeuser posted image . lahko pa parkiraš prred Tušem in greš samo čez most. Se da v miru počvekat, prebrat časopis, gledat user posted image na Krki pa mamice, ki se sprehajajo s svojimi user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.10.2006 11:17:48   
Kati23
Katym, na forumu Mama sem res pod nickom "2007". Se pa da tukaj na ringariji kaj bolj splošnega debatirat. Me veseli, da nas je toliko novomeščank oz. dolenjk, ki smo v pričakovanju ali že vesele mamice. Jaz se že neizmerno veselim poroda in male štručke! V ponedeljek grem na nuhalno svetlino in upam na najboljše! Sicer pa imam gin. Kostanjšek, sem zadovoljna z njo, sploh na 1.pregledu je bila zelo prijazna in sem dobila veliko informacij od nje.  Naslednji pregled imam 15.11., v soboto pa bo točno 3 mesece user posted image Čuvajte sebe in svoje pikce! 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.10.2006 16:41:37   
babajči
ok...dajmo se torej zment v LOKI, jutri ob 18.30...kako pa se bomo prepoznale?

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.10.2006 16:48:44   
babajči
PUNCE...NAŠA NOVOMEŠČANKA MIS JE DANES ZJUTRAJ RODILA PUNČKO TINO...JUPIIII

POZDRAVČKI

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.10.2006 16:49:33   
babajči
ČESTITKE, MIS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.10.2006 8:07:22   
babajči
Nič, punce...jaz bom ob 18.30 v Loki...

pozdravček

Maja

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.10.2006 10:34:48   
katym
No, tudi jaz bom prišla, pa se vidva vsaj medve, babajči!
Loka, 18:30. 

Lepo se mejte vse ostale!

Ja, pa velike čestitke mis za njeno dojenčico!   user posted image   user posted image

Lep pozdravček

Katja 

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.10.2006 10:37:52   
katym
aja, drgač pa menda  se ne bova zgrešile.. sej bova pa mal prašale, js se ti glih ne znam preveč opisat..172 cm, lase svetlorjave, najbrž bom v kavbojkah in enem modrem flisu..no se vidva..

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.10.2006 13:36:11   
frufru
Punci nič ne obljubim. Mam službo do 16h, se moram domov prpelat pa še kaj pojest. Če se mi bo dalo, se vidimo. Ve mene ne bosta mogli zgrešit, mam dost velik buši, ko ta malo pride decemra na plano.user posted image

(odgovor članu katym)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.10.2006 17:46:46   
frufru
Punce, se opravičujem, so me noge bolele, pa sem se raje ulegla. A je srečanje uspelo? in kdaj bo novo?

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.10.2006 0:39:26   
Elen
Zivjo punce
Sicer nisem iz NM, sem pa dolenka, trebanjka.
Lep pozdrav vsem skupaj, kaj vec vam pa napisem ko se vrnem iz potovanja.
Aja, sem 28user posted image , prvic in imam rok 30.5.
lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.10.2006 8:58:33   
babajči
frufru, s katym sva se dobile v loki...pa je bilo prav luštno...povej, kdaj bi imela čas, pa se bomo zmenile...
pozdravček

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.10.2006 9:18:45   
babajči
Elen, user posted image user posted image user posted image ...jaz sem tud 28 in prvič user posted image

pozdravček

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.10.2006 23:58:14   
frufru
Babajči, ta teden bo bolj težko, ker imamo celo frko v službi, pa še na porodniško pokam, nato pa bi šlo.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.10.2006 22:28:06   
Dajanax
Ojla dolenjke!!!
Upam, da mi oprostite, ker toliko časa nisem odgovorila!!! Je bila naša mala Vita malo bolj zahtevna zadnje dni, pa je tudi mami imela manj časa za RR..

Spraševale ste me o NM porodnišnici:
Moje mnenje oz. izkušnje so, kot sem že napisala, povsem pozitivne, no ja seveda da bi se dalo kaj popravit in me je tudi kaj zmotilo, ampak načeloma sem tudi jaz na podlagi "rekla kazala" informacij bila malo bolj skeptična in potem prijetno presenečena. Najprej je 100% za pohvalit gin. Mijajlovič, pa babice tudi!!  Babice so tako ene nežne dušice, potolažit te znajo ob najhujšem popadku, pa tudi sredi noči, ko prideš kao rodit je pa vse skupaj lažni alarm. Jaz sem šla 2x v porodnišnico ponoči pa nobenkrat rodila (drugič so me poslali na oddelek). Doktorji te res mal čudno gledajo, češ saj ni še nič, babicam pa se vse zdi normalno in te potolažijo da je vsaka porodnica drugačna, da eni znaki pri eni pomenijo da bo porod kmalu, pri drugi pa ni in ni akcije,...

Jaz sem tako štartala iz oddelka ob 2h zjutraj z nerednimi popadki. Ko me je sprejela babica v porodnem bloku je namignila, da bi mi dali EA, sama sem bila proti (spet na podlagi "rekla kazala" možnih stranskih učinkih). Kmalu sem ugotovila, da so mi dve neprespani noči in popadki, ki so trajali že dva dni precej izčrpali. Babica pa je bila vztrajna in zmenile sva se, da je poklicala je dr. Maksla, ki mi je dal EA. Dr. Maksl je tud eden izmed najboljših oseb, ki delajo v NM bolnišnici, imaš res občutek, da bo vse OK, ker se vsi tako trudijo okrog tebe.

Na oddelku so sicer ene dve sestri "označeni" kot "tiste ki težijo", ampak jaz kakšnega teženja nisem zasledila. Med sestrami jih je tudi nekaj zelo za pohvalit.

Sicer pa, kolikor pordnic toliko zgodb. Jaz sem najbolj vesela, da mi je babica predlagala EA (da je ocenila, da se drugače ne bo dobro izšlo), take oskrbe bi si še želela, ker kaj pa veš preden prvič ne okusiš porodne bolečine: ene imajo lažje oblike popadkov, ene lažje prenašajo bolečino, zase pa ne veš kako bosta telo in psiha odreagirala. Jaz sem tako zelo za EA, vendar ne vnaprej zmenjeno!! Jaz bi si želela, da je to ena izmed možnih poti do poroda katero ti na podlagi poteka dogajanj predlaga vsaka babica ali pa ginekolog v porodni sobi.

Tako napisala sem cele litanije user posted image user posted image user posted image . Vsem želim veliko sreče in pridne škratke!!
Na srečanja žal jaz še ne morem, ko bo dete malo večje morda!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.10.2006 23:20:53   
Aja1
Dajanax, hvala za porodno izkušnjo in pozitivne besede o Nm porodnišnici in EA. Upam, da bom rodila tak čas, da mi bo lahko kdo prišel dat EA, ker sicer....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 44
25.10.2006 23:24:54   
frufru
Dajanax hvala za informacije. Se človek precej bolje počuti, ko sliši lepe stvari. Mene zadnje čase vedno bolj skrbi. Po eni strani komaj čakam porodniško, da se spočijem in pripravim za dan D, po drugi me pa vse skrbi in se mi zdi, da sploh še nisem pripravljena.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
26.10.2006 12:00:03   
Dajanax
Ha frufru!! Poznam ta občutek. Ves čas sem tako nestrpno pričakovala da se akcija začne, posebej okrog roka in po roku pa sploh. Ko pa sem šla v porodno, sem pa ves čas študirala: "O šit, to je to. Kaj pa zdaj?? Kaj če bi še mičken počakali?? Sem jaz res pripravljena? Neeeeee nisem!! Stop, nazaj. Pa zanosila sem, ups, jaz pa nimam pojma, če je že čas za otroka!!!! Joj joj, to bo toliko sprememb!!".

No vse to je bilo v moji glavi na poti iz oddelka v porodni blok. V porodni sobi pa so te skrbi zginile, pojavile so se spet ko sva bile z mojo pikico že doma. Samo naju je očka tako razvajal, pa dete je ultra pridno, tako da komaj čakam da se zbudi, da se pocrkljava.

Ko vidiš svoje nebogljeno detece, se ti v glavi počasi začnejo stavri spreminjat in postajaš vse bolj skrbna mami (ampak pri meni je to kr trajalo in še traja, ni čez noč, al pa v trenutku ko dobiš otročka v porodni v naročje). - vsaj pri meni je bilo tako. 

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.10.2006 12:23:07   
t_t_y
Ojla punce - ko imate ravno debato o porodnišnici - ja tudi jaz moram pohvalit porodnišnico Nm. Moram rečt, da nisem mela nekih slabih izkušenj, predvsem pa sem bila zadovoljna z babico Metko. No, to je bilo lani, za letos je pa tudi mene po malo strah. Lani sem rodila brez EA, tako da vam o EA ne morem napisati izkušnje - si pa vsekakor želim, da bi tudi tokrat rodila brez EA - kaj vem, sej ne da bi blo tolk enostavno k so popadki (sploh uni na koncu), ampak vseeno se mi zdi boljše s čimmanj kemije, je pa to seveda samo moje mnenje  - če bi mi babica predlagala (v porodni), bi se mogoče celo odločila, vnaprej pa gotovo ne.

lepo se imejte in pozdravček

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 47
27.10.2006 22:16:46   
čaki
dobro da sem to prebrala nisem vedla da imajo na loki tortice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bo treba pogledat user posted image user posted image user posted image
uglavnem ste vse nosečke- jaz pa mam 7,5 letnika in 2 letnico
prijetno dihanje želim
priseljena dolenjka

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 48
28.10.2006 6:04:42   
frufru
čaki pozdravljena na NM forumu. user posted image user posted image user posted image Saj počasi se nas bo nekaj nabirmalo. Tortice so pa po mojem mnenju najboljše v NM. Pa niso vse po istem kopitu kot v slaščičarni. Jaz prisegam na malinovo in pomarančno, moja prijateljica pa na teranovo. Tiramisu pa postrežejo v velikih kozarcih, ki ga jaz sama ne morem zmazat. Zdaj mam pa napad po sladkem, ko tole pišem, moram it malo čokolade v mleko namočit.user posted image

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.10.2006 10:27:27   
Mami23
hej...no da se vam še jaz pridružim...sem tudi čistokrvna Novomeščanka iz Šmihela user posted image

najina princeska Neža se je rodila 17.10.2006 ob 19:00 v Novem mestu
http://mami23.moj-album.com/

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?