|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  796 797 [798] 799 800   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.6.2007 22:00:51   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

eno vprašanje: sploh ne vem kako naj lepo vprašam - kam odložite malčke ko greste na WC?

ne se user posted image  ker je to pri nas cela procedura. Če Tjaša dam v stajico je user posted image  oziroma dretje, Tjan pa mora obvezno z mano, tako da sta oba pri meni. In ko kakam, je ponavadi še Tjaš v naročju, ker mi je zadnjič skoraj splezal v pralni stroj, Tjan pa sedi na pručki in komentira ter ponavlja kdo ma lulčka kdo pa ne. Resnično si ju ne upam pustiti sama, ker je takoj eno cviljenje.....  In res si včasoh želim tišine na skretuuser posted image

pri nas enak problem, zdaj ko plazi pa sploh, tako da ali je v stolčku in z mano ali pa v vzičku in spet z mano na WC-juuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19926
12.6.2007 22:03:28   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

eno vprašanje: sploh ne vem kako naj lepo vprašam - kam odložite malčke ko greste na WC?

ne se user posted image  ker je to pri nas cela procedura. Če Tjaša dam v stajico je user posted image  oziroma dretje, Tjan pa mora obvezno z mano, tako da sta oba pri meni. In ko kakam, je ponavadi še Tjaš v naročju, ker mi je zadnjič skoraj splezal v pralni stroj, Tjan pa sedi na pručki in komentira ter ponavlja kdo ma lulčka kdo pa ne. Resnično si ju ne upam pustiti sama, ker je takoj eno cviljenje.....  In res si včasoh želim tišine na skretuuser posted image

pri nas enak problem, zdaj ko plazi pa sploh, tako da ali je v stolčku in z mano ali pa v vzičku in spet z mano na WC-juuser posted image

jaz ga tudi dam v stol in hop z mano na wc, enako je v kuhinji, ko mu kuham kosilo, sedi v svojem stolu, v roko mu pa dam kakšno kuhalnico in tolče in vriska od sreče

a gremo do 800?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19927
12.6.2007 22:03:42   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sporočam pa vam, da ste dobro držale pesti. izpit opravljen. 8. yeeeee, ful dobr user posted image user posted image user posted image user posted image (poznate?user posted image )
in da smo bili danes ves dan na očesni kliniki, ker je imel dragi kontrolo, ker je bil pred skoraj letom in pol operacijo sive mrene. ugotovili so, da bo potrebna ponovna operacijauser posted image

bravo za izpit user posted image user posted image  
tudi jaz sem se začudila, kako siva mrena...sem šla še enkrat brat, če si napisala kaj drugega, mogoče dragi dedek...user posted image  držim pesti, da bo ta operacija dokončno pomagala

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19928
12.6.2007 22:05:11   
Evik
ja miš - ehčaš noge tako, da jih nekako poskušaš sprostit - ne vem jaz to pri tamalem počnem, ko mu vtikam roke v body - al žgečkaš pod kolenom, al samo masiraš pritiskaš- nežno počasi - mislim da bo najbolje ja da najdeš točko pod kolenom, saj veš tudi ko smo se kdaj igrali, če je kdo stal, kako si pritisnil pod koleno, da mu je klecnila noga.

pesti držim luka vava!!!

ko grem na vc je mali v stajici

evo delam cel dan kot norc zdele sem si mal časa utrgala...

v glavnem tudi zjutraj je podobna štorija kot zvečer -danes se je pol ure prekladal na vse mogoče načine - mislim tako zabavno, ko sem se malce predramila sem ga videla kako spi z nogami proti meni, ritko navzgor. mislim car je...
zdaj pa grem...
držte se

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19929
12.6.2007 22:05:58   
moci
dajte mi povedat koliko vam uspe narediti čez dan. ker jaz sem prav žalostna. kopiči se posoda, likam ne več, skuham komaj, o kakšnem generalnem čiščenju še pomislit nočem. več vam raje ne povem, boste rekle, da živimo v svinjakuuser posted image pa še res jeuser posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19930
12.6.2007 22:06:13   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

sporočam pa vam, da ste dobro držale pesti. izpit opravljen. 8. yeeeee, ful dobr user posted image user posted image user posted image user posted image (poznate?user posted image )
in da smo bili danes ves dan na očesni kliniki, ker je imel dragi kontrolo, ker je bil pred skoraj letom in pol operacijo sive mrene. ugotovili so, da bo potrebna ponovna operacijauser posted image

bravo za izpit user posted image user posted image  
tudi jaz sem se začudila, kako siva mrena...sem šla še enkrat brat, če si napisala kaj drugega, mogoče dragi dedek...user posted image  držim pesti, da bo ta operacija dokončno pomagala

saj res moci, čestitke tudi od mene!!!

in če te zanima tista smetlika, ki je mojega dedka rešila pred operacijo sive mrene (pri 93 letih ima še vozniško dovoljenje, pa brez očal bere, čeprav je imel že napotnico zaradi sive mrene), ga vprašam za natančna navodila. poskusit valjda ni greh

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19931
12.6.2007 22:07:04   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

še eno vprašanje malo bolj intimne narave...  kontracepcija?! kaj uporabljate? tablet si zaradi dojenja še ne upam, kondomi se pa ne obnesejo najbolšuser posted image ...

kondom... si ne upava tisto, eno postajo prej ven, le imam dva CR za seboj, je treba se držat predpisanih razmakov... čeprav me je že malo masiral, če bom kaj kmalu šla na tabletke oz. če bom sploh šla...namreč med Juretom in Matjažem nisem šla nazaj na tabletke

dr. Pušenjak pravi, da si tabletke lahko omislimo, ko pade dojenje na dva podoja ali manj na dan

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19932
12.6.2007 22:07:32   
tasha23
sploh ne vem več kaj sem hotela napisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19933
12.6.2007 22:08:41   
pikapolona2

dajte mi povedat koliko vam uspe narediti čez dan. ker jaz sem prav žalostna. kopiči se posoda, likam ne več, skuham komaj, o kakšnem generalnem čiščenju še pomislit nočem. več vam raje ne povem, boste rekle, da živimo v svinjakuuser posted image pa še res jeuser posted image user posted image

kokr kdaj...enkrat več drugič pa manj......skuham in na grobo pospravim z njo...kej večjega in likanje pa pride na vrsto popoldne ko se ona z atijem druži
al pa grem jst z njo naokoli pa lubi mal pospravi in pomije(ampak to izjemomauser posted image ...se je pa že zgodilo)

čestitam za izpit moci!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19934
12.6.2007 22:09:56   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Danes sem bila na sestanku v vrtcu- pa sploh ne morem verjet, da gre MOJ otrok že v vrtecuser posted image V skupini jih bo 14- 12 punc in 2 fantkauser posted image , vzgojiteljico bo imela pa isto kot sem jo imela jaz- tud ne morem verjetuser posted image , no,pa če sem jaz preživela, pol bo tudi moja hči, a neuser posted image
Mi je pa vzgojiteljica rekla, ko sem jo pozdravila, da so jo posvarili, da je ta pa ta prišla v vrtec- pa je rekla, da je vprašala- "ja po kaj pa?"user posted image , pa so ji rekli, da otroka vpisat in kar ni mogla verjetuser posted image

mi pa imamo prve roditeljske sestanke zadnji teden v avgustu, takrat tudi spoznamo vzgojiteljico in starše ostalih otrok...

je pa tudi mojega starejšega frkolina dobila v roke vzgojiteljica, ki je imela mene v vrtcu... men se je to kar fajn zdelo, ona se je pa zamislila, da zdej se pa res bliža penziji user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19935
12.6.2007 22:10:01   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kontracepcija je pri nas bolj tak tak...tiča vun user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19936
12.6.2007 22:10:11   
nanica

moci, jaz sem včasih zjutraj v času očkove nege sina pospravila cunje, spalnico (postlala ...), v kuhinji hitro v stroj zmetala, če se mi zvečer ni dalo, v dnevni že zvečer vse igrače pospravila, zdaj je pa vse drugače. če imava dober dan, med kuhanjem sproti polniva stroj, po kosilu običajno na mizi vse ostane do večerje. cunje sproti mečem v pralnico (imamo odprtino v kopalnici), v pralnico pa se ne odpravljam tako vestno, tu vskoči mož. posesam po potrebi, a še ne prepogosto (se vidi, da se še ne plazimo), drugače pa mi pomaga ena gospa iz sosednje vasi, da se nam kaj ne zaredi. kaj bo šele, ko se bo splaziluser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19937
12.6.2007 22:11:08   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem pa tud smotana. pregled kolkov je bil koncno okej user posted image user posted image user posted image

jutri ga zacnem na noge postavljat user posted image user posted image user posted image

bravo za kolke user posted image user posted image user posted image

kar začni ga postavljat, pa še tako ful visoko mu dvigni roke medtem ko se bosta sprehajala user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19938
12.6.2007 22:11:17   
mis
vava, držim pesti in poročaj kako je bilouser posted image user posted image user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19939
12.6.2007 22:11:36   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kontracepcija je pri nas bolj tak tak...tiča vun user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image enako

mi tudi, kadar nihče ne spi med namauser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19940
12.6.2007 22:12:18   
tasha23

Zadnje čase bolj slabo - moram priznat, da brez user posted image   ne bi bilo nič narejeno. HVALA user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19941
12.6.2007 22:13:12   
mis
Kontracepcija: ne pazimo. ne bo mo njezni če bo kaj novegauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19942
12.6.2007 22:13:14   
tasha23
koliko do nove strani????????????????'

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19943
12.6.2007 22:14:28   
@lina

tamalga pustim v dnevni sobi na tleh...da si ne more kaj naredit...tud če zacvili, tisto minuto bo pač cvilil... starejši pa običajno pride za menoj - zadnjič mi je rekel: grem pogledat, če znaš ti lulat?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19944
12.6.2007 22:14:34   
mis
Pospravljanje: redno perem, obešam in zlagam cunje, likam zelo malo stvari, 1x na teden generalno (prah, sesanje, kopalnice), posoda sproti (ko se igra ali ko spi). Sej mamo kar pospravljeno, ampak naša se še ne plazi. Ne vem kako bo pol.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19945
12.6.2007 22:14:36   
tasha23
Oj včeraj sem napisala, da se je pojavila user posted image , danes pa že cel dan imam čuden RJAV izcedekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To res ni normalno!!!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19946
12.6.2007 22:15:46   
mis
wc: ponavadi jo dam pred vrata na tla. mamo dvojna vrata, pustim odprta, tako da je bolj stran od mene, pa če kaj cvili jo ogovorim in se mi smeje.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19947
12.6.2007 22:16:54   
mis
Tudi naša zadnje dni štrajka s spanjem. Čez dan se tako brani zaspat. Danes je spala 15 minut, 35 minut, 30 minut. Malo. Pa v avtu bi lahko samo dol padla, ampak se pol ure bori, da ona pa ne bi spala.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19948
12.6.2007 22:17:06   
borovnicka

Razen likanja (zvečer ko spita)- ker se bojim da bo Tjaš kaj preveč potegnil, kar gre. Dnevne zadeve porihtamo skupaj, sesamo skupaj, ker sta oba navdušena nad sesalcem, prah pobriše Tjan, mami pa mal popravi, kopalnico skupaj s Tjanem kadar Tjaš spi, tko da kr gre. Generalna pa še čaka grdo vreme čez vikend, ko bo ati doma in se ne bo dalo na obisk ali pa vem. Kdajuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19949
12.6.2007 22:18:52   
moci
hvala vsem za čestitke. no, naš ati je pa redko popoldne doma user posted image

nanica - sem desca izprašalauser posted image je imel sivo mreno (na enem očesu jo še ima) in po operaciji je prišlo do vnetja in pojavil se je glavkom (zelena mrena), ker iz očesa ne odteka tekočina in ima povišan očesni pritisk. sem iskala po internetu, če obstaja kakšno alternativno zdravljenje, pa nisem nič našla. poskusili bomo vseeno še homeopatijo

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  796 797 [798] 799 800   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  796 797 [798] 799 800   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.