|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  788 789 [790] 791 792   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.6.2007 11:42:52   
tika.
O Altati, ja saj ji poravnam, sam nisem bila ziher, če to lahko.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19726
11.6.2007 11:49:11   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

O Altati, ja saj ji poravnam, sam nisem bila ziher, če to lahko.

lahko, lahko oz. moraš!
Ob predpostavki, da  se sama postavi, sevedauser posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19727
11.6.2007 11:49:21   
pikapolona2
kaj zdej a ste šle na mlinčke?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19728
11.6.2007 11:59:45   
Anonimen
Evo, par naših fotk:

Takole mi veselo papcamo:

user posted image

Vozimo avto:

user posted image

Prej pri babici na kavču:

user posted image

Včeraj preden smo šli na vikend:

user posted image

Pri babici na gugalnici - zelo zamišljen:

user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19729
11.6.2007 12:00:17   
tika.
Evo takole to izgleda:

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19730
11.6.2007 12:01:32   
tika.
Uf mal velike slike, kako se to pomanjša?user posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19731
11.6.2007 12:04:57   
Anonimen
Uuu, kok je kjut...bi jo naš Val ziher imel (sicer je pa on nor na vse kiklce)..user posted image

Imate pa enako posteljico kot mi...user posted image

LP

(odgovor članu tika.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19732
11.6.2007 12:16:46   
Maxica
Barby, s čim pa vi pitate vašega otročka??? Lana je pol manj, pa sem mislila, da ga je kr neki skupaj.user posted image user posted image
Tika, Lan se je ravno tako začel vzdigovati. Moramo danes nujno spustiti posteljico še nižje, ker sicer bo pikiral na glavo.user posted image  Punčka je pa tako nežnega obrazka, ful luštna.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19733
11.6.2007 12:18:19   
pikapolona2
čedni ste!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19734
11.6.2007 12:23:01   
Anonimen
Barby, s čim pa vi pitate vašega otročka??? Lana je pol manj, pa sem mislila, da ga je kr neki skupaj.

S samimi dobrimi stvarmi...user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19735
11.6.2007 12:45:44   
muki1
Daaaaaan.
Še malo nas po dolgem in lepem vikendu.
Smo bili na samih piknikih in se prav fino zabavali.
V soboto pri prijateljih, smo slavili magisterij in 30 let. Je bila zbrana stara družba iz srednješolskih časov, pa sem res uživala. Včeraj pa je sodelavčeva pupika in smo tudi uživali v prijetnem klepetu in sevda žretju user posted image .
Punci sta uživali, malo smo spet zdrmali Ivin ritem, pa naj bo, ga bomo spet ujeli... i user posted image  sommer time user posted image .

Čestitamo vsem mesečnikom, ki smo jih prešpricali user posted image  user posted image .

Naša babica okreva.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19736
11.6.2007 12:56:12   
frrrr
full luštni otroci user posted image Val je res pravi korenjak, Sara pa taka nežna dušica z angelskim obrazkom user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19737
11.6.2007 13:02:59   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Barby, s čim pa vi pitate vašega otročka??? Lana je pol manj, pa sem mislila, da ga je kr neki skupaj.

S samimi dobrimi stvarmi...user posted image

LP

Saj z dobrimi stvarmi tudi jaz našega pitam, pa mi noče jesti. Blagor tebi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19738
11.6.2007 13:05:17   
frrrr
muki, super za babico! in lep piknik vikend user posted image

mi tut zmrdali ritem... danes spiva, ker čez vikend menda ni časa user posted image no, vglavnem čez vikend 1.5 ure dnevno je že full dobro... danes je že blo 1x 1 uro in 45 minut... pa mislim, da bo kmalu 2. runda v špilu user posted image kosilo sva imela pa dans tako smešno, je mami preizkušala mau in je blo full dobro... ne vem, če ne bom začela kr to kombinacijo tut js jest user posted image sem polento naredila, pa bla full vroča, jogurt pa iz hladilnika mrzel in sem kr skup mau zmešala... pa blo zeeeeelo dobro user posted image jutri bo pa res bolj resno kosilo user posted image sicer bi pa bla verjetno kr mau užaljen,a če bi se matrala 2 uri za tiste njegove 3 žlice v usta in 10 mimo user posted image a bo naš fant kdaj jedel??? user posted image

altati
, kakšno serijo sva midve to upedenale? imava fante, ki vedo kako je mamina joška dobra user posted image

bo kr hitro minil ta teden...
jutri imamo zjutraj pediatra - zaradi tega groznega kašlja in izpuščajčka - muki, une glivice so se za nekaj časa posušile, potem so pa mau večji krog naredile in se spet v vsej svoji "lepoti"  pokazale user posted image jih bomo uničili!!!
v sredo grem k frizerju... morem zato danes in jutri mau pogledat kako bi se lotila diplome... sem tk grozna v glavo, da ne gre čakat na končano diplomo user posted image
v četrtek sm s sošolci zmenjena za kosilo...
pol je pa že petek... in vikend user posted image joj, kolk hitro gre...

lepo se imejte! grem se s tamaučkom igrat...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19739
11.6.2007 13:29:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati
, kakšno serijo sva midve to upedenale? imava fante, ki vedo kako je mamina joška dobra user posted image

ti Frrrr, sem že gledala v slovar imen, če zraven Jaša piše Joškovisnik, pa nič ne najdemuser posted image user posted image user posted image
Me veseli, da tudi Jaša ne je, ker meni se že rahlo meša od tega našga Joškota.....žlica je takoooo bljak, da ve ne morte verjet, joški so pa tako njami, da se mu kar sline cedijo.....user posted image user posted image user posted image user posted image  In fant je raje 6 ur lačen, kot da bi eno žlico dal v usta....a ve to štekateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19740
11.6.2007 13:39:47   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati

ti Frrrr, sem že gledala v slovar imen, če zraven Jaša piše Joškovisnik, pa nič ne najdemuser posted image user posted image user posted image
Me veseli, da tudi Jaša ne je, ker meni se že rahlo meša od tega našga Joškota.....žlica je takoooo bljak, da ve ne morte verjet, joški so pa tako njami, da se mu kar sline cedijo.....user posted image user posted image user posted image user posted image  In fant je raje 6 ur lačen, kot da bi eno žlico dal v usta....a ve to štekateuser posted image user posted image user posted image

ne čist, k naša se pa čez dan skoraj noče več. Samo zjutraj in občasno 1x zvečer.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19741
11.6.2007 13:41:16   
altati
pismo sem štoruser posted image
sem se prišla ohladit....pečem pecivo in ne vem kako uspem stresti iz pulta na tla 8 jajc...ko hočem rešiti preostala dva in ju spraviti na varno v hladilnik, uspem v hladilniku prebrniti odprto piksno piva (še dobr da user posted image  ni doma, ker bi ga že poslala k user posted image , ker jo je pustil hladilniku). ...da to še ne bi bilo dovolj, mi uspe po tleh stresti še 1l borovnic, ki sem jih reševala iz hladilika pred pivom......Pa kaj je danes z mano?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rezultat je: na kuhinjskih tleh imam omleto iz jajc in borovnic, namesto mleka, sem ji dodala pivo....bo katera?????????????????????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19742
11.6.2007 13:42:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati

ne čist, k naša se pa čez dan skoraj noče več. Samo zjutraj in občasno 1x zvečer.

a menjava občasno??????user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19743
11.6.2007 13:50:30   
Naomi
dan,
mal vas bom zmotila...dve oktobrki sta bogatejsi za kapici za svojedva mulca...user posted image user posted image ...se ze prah nabira..ju3 nujno snidenje...

lp

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19744
11.6.2007 13:59:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

dan,
mal vas bom zmotila...dve oktobrki sta bogatejsi za kapici za svojedva mulca...user posted image user posted image ...se ze prah nabira..ju3 nujno snidenje...

ooooooooooooooooooooo, I'm so happy, ker sem ena od njiju!!!!!
see you tomorrow!!!!!!user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 19745
11.6.2007 14:54:47   
pikapolona2
o madona je soparnooooooo...Otroka primeš pa se kr prpopa name....sam sej je že čist črno zdej zdej se bo ulilo!

Danes smo imeli pa rekord...Brina spala 2.5 ure dopoldne.

P

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19746
11.6.2007 15:22:15   
nanica
smo že nazaj z mlinčkov in predvsem borovnic

ujel nas je dež, pa smo se še enkrat napasli

zdaj pa spat po štirih zajemalkah korenčkove juhe

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 19747
11.6.2007 15:26:24   
frrrr
nanica, kk pa tvoj Blaž pridno je user posted image mi bomo pr 4ih letih tk papcali kakor zdaj zgleda user posted image

altati, redki modeli so to, ampak zeeeelo cenjeni user posted image sem tut js gledala odkod izhaja ime Jaša, pa nč Joškota ne omenja, ampak samo Jakoba user posted image
dans pa ni tvoj dan - priporočam ležanje na kavču in vse štiri od sebe user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19748
11.6.2007 15:50:41   
nanica
frrr, kaj mi pa pomaga, po kilah ga pa vsi prekašate

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19749
11.6.2007 15:55:22   
altati

nanica, kk pa tvoj Blaž pridno je user posted image mi bomo pr 4ih letih tk papcali kakor zdaj zgleda user posted image

frrrr- jaz pa upam, da se bo v prvem razredu dojil samo še med glavnim odmoromuser posted image ...to mi je trenutno ciljuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  788 789 [790] 791 792   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  788 789 [790] 791 792   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.