|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  784 785 [786] 787 788   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.6.2007 21:45:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19626
9.6.2007 21:46:27   
Anonimen
Zdaj pa lahko noč..user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19627
9.6.2007 21:54:29   
mis
jaz sem v četrtek kupila preko bolhe nov stol, kao rabljen, pa ni bil nič za 70 evrov. Nov je okoli 140 evrov.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19628
9.6.2007 22:10:15   
mis
Jaz sem pa včeraj z možem šla na koncert siddharte. So bili pri nas v mestu. Pa sva ob polnoči domov prišla. Super je bilo. mala pa spala doma. Je soseda jo čuvala v svojem stanovanju, pa baby fon zraven.

A vse BB gledate da nobene ni al se z možeki stiskate?

Naša Tina je pa tako slabe volje ko jo pustim, da sama pride do igračke. Je kar mal razvajena. Začne cmevkat ker ne doseže, pol pa ni konca temu. Bog ne daj da bi ona mal kolena pokrčla pa kam šla. Samo z nogami ob tla buta, pa z rokami v luft, kot da bo poletela.user posted image

No, mejte se.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19629
9.6.2007 22:25:55   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: mis
Samo z nogami ob tla buta, pa z rokami v luft, kot da bo poletela.user posted image

Pri nas isto....včasih tko tolče da jo tašča v spodnji štuk sliši....pa da mene boli ko jo zraven gledam....njo pa očitno neuser posted image

lahko noč....jst grem spat....da bom ready za njene šove okoli dveh ponoči....danes smo spet jokali skor dve uri.....ona bi vstala...midva pa neuser posted image
a sva čudna starša kajnedauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19630
9.6.2007 23:30:16   
nanica
jaz sem šla pa danes prvič ven. brez malega. juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem že nazaj, ampak sem prebila led. seveda se je zbudil, pa tulil, pa skoraj pol ure jokal, ampak je oči odlično opravil svoje delo in mali je zaspal, jaz pa medtem pripla domov. bo treba ponoviti

po kresi se dan obesi

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19631
10.6.2007 6:44:10   
lucika
pri nas bedimo že od štirih:( zdaj sta moška spokala na sprehod ( če bi bila zima, bi bila še tema), jaz pa naj spim. ahm, zdaj ko sem že tak budna, da ne morem zaspat...

drugače smo pa vse trije bolni. naj gre vse v tri krasne, no. jaz imam nos, da komaj diham, ata je malo boljši, mali pa nahod in seveda siten. saj je priden in vesel v bistvu, samo takrat, ko je meni najbolj smotano, bi on se jokal:( od vse treh se pa itak sama sebi najbolj smilim:) saj se mi mali tud, sam on čez dan čist normalno diha...res upam, da bomo dobri do sobote.

altati, saj smo zrihtali računalnik. če se pa najaviš, pša z veseljem kaj pripravim. princeske?

zdaj pa grem probat, če mi uspe nazaj zaspat:)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19632
10.6.2007 7:00:26   
nanica
dobro jutro, lucika in ostale mamice, ki ste že vstale 

po kresi se dan obesi

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19633
10.6.2007 7:09:15   
Anonimen
Jutro..jaz čisto neprespana, pa ne zaradi malega, ker je super spal, ampak zaradi koncerta, ki so ga imeli in so se drli skoraj do 2...zjutraj pa mali začel vriskat ob 5.30...pa še sedaj je ful dobre volje...user posted image

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19634
10.6.2007 7:17:40   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev:

Luka in vava

Matjaž in @lina

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19635
10.6.2007 7:29:19   
nanica
luka in matjaž, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vava, pogrešam te, @lina, tudi tebe, obema pa čestitke, seveda

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19636
10.6.2007 8:25:50   
Maxica
Dobro jutro. Z Lanom sva kar vstala, ker gospodič ne bi več spal, bi pa vse rad zbudil.user posted image  
Čestitke Luka in Vava, ter Matjaž in @lina za osemmesečnico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19637
10.6.2007 8:56:24   
moci
čestitke luka in vava user posted image

matjaž in @linauser posted image
 user posted image
dvomim, da bo vava videla čestitkeuser posted image

mi smo pa včeraj kar skupinsko žurirali, tekma odlična, zoja navdušena. že razmišljam, kako naj si uredim, da bom na dveh mestih naenkrat, da si ogledam še povratno (istočasno imamo predstavitev knjige v društvuuser posted image )

domov smo prišli malo pred enajsto, zojo sva samo položila v posteljo, v mariboru sem jo že previla in nahranila in je spala do 2huser posted image
je pa neverjetno kako navušena je bila, ko so ljudje ploskali in ko je gledala igralce, kako tekajo. v največjo tišino je navdušeno cvililauser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19638
10.6.2007 10:26:08   
Pikabu
Čestitke za 8 mesecev:

user posted image Luka in vava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Matjaž in @lina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19639
10.6.2007 10:43:34   
Pikabu
Dobro jutro od enih zaspancev.

Mi smo imeli včeraj spet en krasen dan. Dopoldne smo ga preživeli v krogu skavtov. Sem se malo znajdla in sem dala staro rutko gor. Ko smo začeli s skavti, smo imeli najprej drugačne barve, kasneje smo jih pa menjali in sem dala kar tisti gor. So bili navdušeni, ker so nekateri iskali to staro rutko, pa je niso našli. Po kosilu pri mojih starših smo se pa preoblekli in pripravili za poroko. Na poti do tja sta oba pridno spala, tako da sta bila med samo poročno mašo oba kar pridna. Je bilo pa res spet lepo, pa spet za obujanje spominov....user posted image Po pogostitvi smo se odpeljali na ohcet. Ema je bil čisto navdušena, da gremo na "plesanje" in je celo pot spraševala, če smo že tam. Maks je v avtu spet spal, tako da je bil tam zbujen in dobre volje. Večerjo smo malo kombinirali, smo jedli mi, pa vmes dajali Maksu, sem imela s seboj kašico, pa v vodo v termovski, potem pa ples. Ema je plesala in plesala, Maks pa tudi ni hotel zaspati. Sedeli smo ravno zraven glasbenikov, Maksa smo z vozičkom obrnili tako, da jih je videl in jih je ves čas gledal. To mu je bilo pa res všeč, je sedel, jih gledal, brcal z nogami, migal z rokami, čisto noter je padel, on je plesal kar v vozičku. Malo čez deset je bil Maks kar precej utrujen, Ema je pa tudi že rekla, da gremo domov, čeprav si je potem premislila. Sva šli na stranišče, preden gremo, se pa ona zbrihta in hoče nazaj plesat. Pa smo vseeno šli domov. Maks je zaspal v momentu, Ema je pa bila čisto pod vtisi in je čvekala in razlagala in debatirala vse do Kranja (šli smo pa iz Šentvida pri Stični). Ko smo se pripeljali domov, sva z možem vzela vsak enega otroka in ju nesla v posteljo, sva ju samo položila in sta spala naprej. Na moje veliko veselje, je Maks spal do osmih. user posted image user posted image user posted image Ema je pa prišla malo prej. Zdaj pa malo pospravljamo, pa rožice rihtatmo, spet gledamo najino poroko user posted image . Za kosilo bo možek delal pico, popoldne gremo pa verjetno v ZOO.

Lep dan tudi vsem ostalim, uživajte na sončku.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19640
10.6.2007 11:06:04   
Pikabu
Aja, mis, pozabila povedat. Je bil tudi tvoj brat. No, saj ne vem, če on mene pozna, žena me pa, samo nismo nič utegnili poklepetati, ker sva mdiva z Maksom med zadnjo pesmijo šla ven, da je Maks v miru pojedel, potem ju pa nisem več videla.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19641
10.6.2007 12:13:48   
*anč*
vse najboljše   matjaž in @lina  user posted image user posted image user posted image
                       luka in vava user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19642
10.6.2007 18:03:17   
nanica
no, pa imamo spet dežuser posted image

smo se komaj rešili v volčjem potoku, da nas ni premočilo, pa še prababico in pradedka smo imeli s seboj, tako da nismo mogli teči

baje je bil dež na svetega menarda in da bo zdaj še 40 dni tako, tja do srede julijauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19643
10.6.2007 19:48:41   
nanica
saj ne morem verjeti, da se sama s seboj pogovarjamuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19644
10.6.2007 19:51:43   
lucika
ja, tale vikend je pa na oktobru močna udeležba. pa še to samih ilegalcev...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19645
10.6.2007 20:26:42   
Anonimen
Mi smo spet preživeli zelo lep dan...škrat se je kopal v svojem bazenčku, mi smo pa v senčki poležavali, ampak me je vseeno malo opeklo...je bil škrat ful dobre volje cel dan in je zelo malo spal...upam, da bo čez noč...user posted image

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19646
10.6.2007 20:37:21   
Evik
hoj ženske iščem avtosedež  za tamaučka - svetujte prosim!!! pa kje je kaj bolj poceni. sem našla enega v baby centru za 110 eur - grozne barve- maxi cosi - za člane kluba - kaj pravite - prosim pomagajte.
dobili smo drugače en stari chicco - ma mi je zelo čucen. morda e bi se dobila nova prevleka, ker ta zdaj je doma narejena in je zelo tanka - meni se ne zdi logično, da ni nobene pence spodaj, kaj pa če nahitro zabremzam pa se butne z glavo v tisto plastiko!!!??? help

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19647
10.6.2007 20:37:59   
pikapolona2
lucika...a je računalnik ok? Mam skoz vzadaj ko si bila huda name....

mi smo bli popoldne na obisku pri moji najboljši prijateljici ki je rodila 3 tedne nazaj.....kolk hitr pozabiš kako je majhna štručka.....pa ko sm ga v naročju držala je bilo tako peresno lahkouser posted image user posted image   Brina pa je medtem vse njegove igrače iz telegramov obdelala.....beri poslinila......ampak se mi pa zdi da se zadnja dva dni zelo malo slini....super...očitno bo malo pauze pri zobeh. Potem sem pa z njihovo tavečjo ponavljala kondenzacijska stanja, kakšni zauser posted image stavki ki se jih morajo skorajda na pamet naučiti pri 10 letih.

Upam da ste imeli lepo nedeljo in da ste predvsem vsi ozdraveli!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19648
10.6.2007 20:41:02   
Anonimen
Evik, mi imamo maxi cosi tobija in sem ful zadovoljna z njim...lahko si pogledaš še na sonček, tam imajo tudi ponavadi kakšne akcije in ravno tobije...pa Romerja tudi hvalijo in pa tudi Concorda...user posted image

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala...user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19649
10.6.2007 20:43:32   
Maxica
Evik, na tej strani in naslednji smo nekaj že debatirale o tem, preberi, če si boš lahko kaj s tem pomagalauser posted image :
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1134163&mpage=710&key=

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  784 785 [786] 787 788   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  784 785 [786] 787 788   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.