Pikabu
|
Dobro jutro od enih zaspancev. Mi smo imeli včeraj spet en krasen dan. Dopoldne smo ga preživeli v krogu skavtov. Sem se malo znajdla in sem dala staro rutko gor. Ko smo začeli s skavti, smo imeli najprej drugačne barve, kasneje smo jih pa menjali in sem dala kar tisti gor. So bili navdušeni, ker so nekateri iskali to staro rutko, pa je niso našli. Po kosilu pri mojih starših smo se pa preoblekli in pripravili za poroko. Na poti do tja sta oba pridno spala, tako da sta bila med samo poročno mašo oba kar pridna. Je bilo pa res spet lepo, pa spet za obujanje spominov.... Po pogostitvi smo se odpeljali na ohcet. Ema je bil čisto navdušena, da gremo na "plesanje" in je celo pot spraševala, če smo že tam. Maks je v avtu spet spal, tako da je bil tam zbujen in dobre volje. Večerjo smo malo kombinirali, smo jedli mi, pa vmes dajali Maksu, sem imela s seboj kašico, pa v vodo v termovski, potem pa ples. Ema je plesala in plesala, Maks pa tudi ni hotel zaspati. Sedeli smo ravno zraven glasbenikov, Maksa smo z vozičkom obrnili tako, da jih je videl in jih je ves čas gledal. To mu je bilo pa res všeč, je sedel, jih gledal, brcal z nogami, migal z rokami, čisto noter je padel, on je plesal kar v vozičku. Malo čez deset je bil Maks kar precej utrujen, Ema je pa tudi že rekla, da gremo domov, čeprav si je potem premislila. Sva šli na stranišče, preden gremo, se pa ona zbrihta in hoče nazaj plesat. Pa smo vseeno šli domov. Maks je zaspal v momentu, Ema je pa bila čisto pod vtisi in je čvekala in razlagala in debatirala vse do Kranja (šli smo pa iz Šentvida pri Stični). Ko smo se pripeljali domov, sva z možem vzela vsak enega otroka in ju nesla v posteljo, sva ju samo položila in sta spala naprej. Na moje veliko veselje, je Maks spal do osmih. Ema je pa prišla malo prej. Zdaj pa malo pospravljamo, pa rožice rihtatmo, spet gledamo najino poroko . Za kosilo bo možek delal pico, popoldne gremo pa verjetno v ZOO. Lep dan tudi vsem ostalim, uživajte na sončku.