Maxica
|
Dobro jutro. Moji otroci rabijo manj spanja kot odrasli, ne vem, kaj to pomeni. Z možem sva zvečer gledala Pirate s Karibov, otroka pa oba kr neki bluzila, ne bi spala, pa bi... Zjutraj pa ob osmih pokonci. Kr neki. Upam samo, da ne bosta spet tečna. Pikabu, Max je bil včeraj tudi grozen. Kot bi imela drugega otroka doma. Prav nesramen, ni hotel jesti, tečen, prav izzival je. Sem bila prav žalostna. Upam, da bo danes moj zlati fantek nazaj. V bazen ne bomo šli. Bi ful rada šla, ker je danes zadnjič, pa že prejšnji teden nismo bili, ampak še vedno pokašljujeta oba, tako da ne upam reskirati. Ko bi bilo lepo vreme vsaj, da prideš na toplo, zdaj je pa itak kr neki, ne vem, a pada dež ali je sonce, odvisno skozi katero okno pogledam. Pikabu, lepo preživite vikend, tako na poroki, kot med skavti. Lucika, lušten avatar. Še čestitke mali Tinkari in korenjaku Jaši, pa njunima mamicama za osem mesecev. Pri nas se je pa Lan prav fino začel plaziti. Sem ga kar na tla dala in že kar šiba. Seveda mu je v največjo vzpodbudo Max, ga sledi na vsakem koraku. Pa res sem presenečena, kako hitro se uči. Zadnjič sva ležala na kavču, on je na meni sedel in me je držal za roke. In sem mu ene petkrat tako vzdignila rokice, Lan, koliko si velik, pa sva jih skupaj dvigovala pa spuščala. Potem sem ga pa kasneje vprašala, ko je sam sedel, Lan, koliko si velik in dvigne rokice. In zdaj je prav hecen, če ga stokrat vprašaš, jih pa stokrat dvigne in pokaže. Se je res hitro naučil, ga prav občudujem. Pa ko vidi mojo mamo, pa če ga ona ne ogovori prav takoj, vedno dvigne rokico v živjo, češ, a me boš opazila. Dobro, to je to, lepo soboto, pa naj bo končno že malo sončka.