|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  783 784 [785] 786 787   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.6.2007 7:26:20   
Anonimen
Jutro...mi spali ok...zdaj pa veselo v nov dan, s soncem obsijan...JUHU!!!!user posted image

Uživajte...

LP

(odgovor članu Evik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19601
9.6.2007 7:39:18   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev:

JAŠA in ALTATI

TINKARA in BEKI24

user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19602
9.6.2007 8:49:38   
moci
čestitke

jaša in altati

tinkara in beki

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19603
9.6.2007 8:50:57   
moci
mi gremo pa verjetno danes v maribor na nogometno tekmo, navijat za našega tamalegauser posted image ampak je tekma šele ob 6h, upam, da ne bo prepozno za zojo

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19604
9.6.2007 8:55:56   
Maxica
Dobro jutro. Moji otroci rabijo manj spanja kot odrasli, ne vem, kaj to pomeni. Z možem sva zvečer gledala Pirate s Karibov, otroka pa oba kr neki bluzila, ne bi spala, pa bi... Zjutraj pa ob osmih pokonci. Kr neki. Upam samo, da ne bosta spet tečna.
Pikabu, Max je bil včeraj tudi grozen. Kot bi imela drugega otroka doma. Prav nesramen, ni hotel jesti, tečen, prav izzival je. Sem bila prav žalostna.user posted image  Upam, da bo danes moj zlati fantek nazaj.user posted image
V bazen ne bomo šli. Bi ful rada šla, ker je danes zadnjič, pa že prejšnji teden nismo bili, ampak še vedno pokašljujeta oba, tako da ne upam reskirati. Ko bi bilo lepo vreme vsaj, da prideš na toplo, zdaj je pa itak kr neki, ne vem, a pada dež ali je sonce, odvisno skozi katero okno pogledam.user posted image
Pikabu, lepo preživite vikend, tako na poroki, kot med skavti.user posted image
Lucika, lušten avatar.user posted image
Še čestitke mali Tinkari in korenjaku Jaši, pa njunima mamicama za osem mesecev.
user posted image user posted image

Pri nas se je pa Lan prav fino začel plaziti. Sem ga kar na tla dala in že kar šiba. Seveda mu je v največjo vzpodbudo Max, ga sledi na vsakem koraku.user posted image
Pa res sem presenečena, kako hitro se uči. Zadnjič sva ležala na kavču, on je na meni sedel in me je držal za roke. In sem mu ene petkrat tako vzdignila rokice, Lan, koliko si velik, pa sva jih skupaj dvigovala pa spuščala. Potem sem ga pa kasneje vprašala, ko je sam sedel, Lan, koliko si velik in dvigne rokice. In zdaj je prav hecen, če ga stokrat vprašaš, jih pa stokrat dvigne in pokaže.user posted image user posted image  Se je res hitro naučil, ga prav občudujem. Pa ko vidi mojo mamo, pa če ga ona ne ogovori prav takoj, vedno dvigne rokico v živjo, češ, a me boš opazila.user posted image
Dobro, to je to, lepo soboto, pa naj bo končno že malo sončka.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19605
9.6.2007 9:12:56   
Anonimen
Naš ati je pa tako priden...se je zdaj skoz s škratom igral, da sem lahko jaz pospravila in posodo pomila ter dala prat...danes naj bi šel na sindikalni izlet, pa ni šel...je rekel, da je itak že preveč sobot zabil v službi, namesto da bi bil z nama...user posted image user posted image user posted image  

Poleg tega ima en kolega čez 14 dni fantovščino in se je moj tudi ne bo udeležil, ker pravi da ni fer do mene, ki moram biti doma ob škratu...user posted image

Čeprav mi je kar malo hudo, ko vse to zamuja (sicer se je pa sam odločil)...user posted image  in ne bi rada, da bi mu bilo kdaj žal, da ni bil na nekaterih feštah...

Jaz grem pa v petek s kolegico malo ven, da ji preženem grde misli, sedaj ko je ostala sama..user posted image

Moj dragi ima v četrtek, petek in soboto neke seminarje v Lj. in sem razmišljala, da bi šla z njim en dan...pa če je katera iz Lj., bi se lahko dobile na kavici...user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19606
9.6.2007 9:14:36   
moci
še 2 vprašanji:

ali že uporabljate šampon? mi smo ga zdaj kupili

koliko časa traja, da zraste zobek? naš je še vedno milimeterskiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19607
9.6.2007 9:15:41   
moci
barby, tvoj je pa res pridenuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19608
9.6.2007 9:19:07   
Anonimen
Mi imamo že kar velika zobka...stara pa sta 1,5 meseca...user posted image
Ja, moj dragi priden...user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19609
9.6.2007 9:48:38   
Pikabu
Čestitke za 8 mesecev:

user posted image JAŠA in ALTATI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image TINKARA in BEKI24 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19610
9.6.2007 9:50:18   
Pikabu
Zgodila se mi je najhujša možna stvar pri skavtih. Zgubila sem rutko. Nikjer je ne najdem. user posted image user posted image user posted image Pa vem, da sem jo imela tukaj gor, zdaj je pa nikjer ni. Sva z možem res obrnila celo hišo okoli, zaman... user posted image user posted image user posted image Zdaj si bom dala eno staro gor, da imam vsaj nekaj.

Sem se morala oglasiti. Smo ravno v odhajanju, jaz pa v ugašanju računalnika.

Lep dan vsem, upam, da tale sonček ostane.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19611
9.6.2007 9:54:14   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še 2 vprašanji:

koliko časa traja, da zraste zobek? naš je še vedno milimeterskiuser posted image

Šampon ima Lan še vedno tisto od Nivee, kjer je skupaj tekoče milo in šampon. Itak ima tako malo laskov. Ko mu ga bom pa začela uporabljat, mu ga bom pa od Johnsona, tega tudi midva z Maxom uporabljava.
Za zobke se pa ne spomnim od Maxa, ampak tako na pamet bi rekla, da se je kar hitro pokazal cel.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19612
9.6.2007 9:59:29   
piskot
dan.

lep dan, jaz pa doma. cist nahodna. ponoci sem kuhala z vrocino. zdaj je bolje. je pa cudez, martin in ati sta sama spala v spalnici. in se je zbudil samo 3× (to je pri nas luxus). moram ju veckrat pustit sama.

no sicer sem pa jaz s tem prehladom uspela babi okuzit in upam da jo vsaj nasa dva mojstra dobro odneseta.

pitanje za izkusene mame. puncka, ki se je v soboto z martinom igrala, je v cetrtek zbolela. rota virus dejte mi povedat, koliko casa je bila kuzna, pa kdaj to izbruhne. zdaj me skrbi, da ne bomo ravno na morju kaj takega fasali. pa se teli cepci iz zzzs, narocila sem kartice mednarodne, dobili smo pa samo za naju, za martina pa ne user posted image .

moci saj si videla koliko las imamo ... mi ga ne. mi je pa frizerka svetovala naj kupim kaksnega v lekarni. menda da je johnsons ful zanic. zob pa po mojem ful dolgo raste. kaksen teden da se ga dobro vidi. potem pa se rastejo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19613
9.6.2007 10:02:53   
Maxica
Piskot, Muki ima na žalost več izkušenj z rota virusom, obrni se nanjo. Držim pesti, da mu uidete, čeprav je baje kar kužen.user posted image
Pa tudi ti se čimprej pozdravi.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19614
9.6.2007 10:38:06   
*anč*
helou!
mi smo tut prehlajeni!! mali kašla in smrka, jst smrkam in čakam, da me za grlo začne bolet user posted image .

vse najboljše  tinkara in beki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                      jaša in altati  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lucika   lep avatar user posted image ! super da se aidanu samo koža čisti in da ni kaka alergija. lepo se mejte na morju! user posted image
nanica  a je tvoj brat zmagu? user posted image

pikabu  lepo se mej na poroki in pri skavtih!

maxica   bravo lan za plazenje in kok si velik!!

moci  mi še nimamo šampona, zobek dolgo raste, pri nas več kot mesec user posted image

barby  tvoj je priden, ti pa še bolj.

piskot   pozdravi se! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19615
9.6.2007 11:17:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

pikapolona, kak bi te jaz zdaj&%(/&)=/&/$%$%()/&=/%/$3W#!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem si mislila, o muzika, zakaj imam tiho tule...bom pa probala. in sem jeeeeeeeej, pa se mi zdi čudno kaj imam zdaj nekam veliko strani odprtih. evo jih, so se same naodpirale! upam, da se rešim tega hudiča! če ne bo morala altati nujno k meni na kavo, halo! a mislite da ima čas kar okol letat?
moram malo antiviruse zalaufat, upam, da se mi ni kaka strela kje pojavila. uf, kak to sovrazim!

lucika, boš morala pa še kaj spečt zraven, da te rešim vseh virusovuser posted image user posted image user posted image , samo kava bo premalo...saj veš, ajz sem sladkosnedauser posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19616
9.6.2007 11:22:55   
Anonimen
Love is a gift, not an obligation.

Maxica, a je to iz filma Fools rush in? Ker sem ga rabno včeraj gledala in je ena to rekla...user posted image  zato sem se spomnila...je pa ful lep...user posted image

Midva jo pa zdaj šibneva na sprehod, potem se pa napokava v avto in na vikend...bi bazena postavili, samo ne vem kaj ima ati v planu delati danes...kopali se pa še itak ne bomo kmalu, sploh če misli bit vsak dan dež...no bom še malo počakala, ker ga mali spet fila...v plenico namreč...že drugič v zadnje pol ure...user posted image

Uživajte v lepem vremenu...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19617
9.6.2007 14:48:08   
nanica
moci, mi ne uporabljamo ne šampona ne mila za blaža. od časa do časa kakšno kapljico ognjičeve kopeli za dojenčke od welede

mi smo že iz tistih koncev, smo bili v ikei, a smo se po hitrem postopku vrnili domov. meni osebno je pozno ob šestih na tekmo, ker rada vzdržujem ritem otroku, mu je najlažje. praviloma do pol osmih v banji in da do osmih že spi.

naš zobek se čuti že en teden, a še ni nič bilj bistveno zunaj

piškot, upam, da vas rota virus obide

anč
, itak je zmagal, že s tem, ko je premagal raka. včeraj so bili med kolesarji sami zmagovalci

blaž se je pa ravnokar sam usedel iz poze na kolenih. bravo, kmalu ga bo polna hiša, še dobro, da smo kupili varovalo za stopnice

in čestitke:

tinkara in jaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in mamici tudi, seveda

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19618
9.6.2007 18:58:55   
*anč*
oj!
dans pa ni nobene, k so možeki doma,a?user posted image   moj mi že teži, da sam na rr visim. mi  smo bli u živalskem vrtu, tokrat tristan ni spal in je bil ves naudušen nad živalicami. blo je full vroče in prepolno, res ogromno ljudi. sabo smo uzeli tudi naša psa, nekje sta lajala in se repenčla, nekje pa samo rep med noge in čim prej stran user posted image user posted image . zdej gremo pa do enih prjatlov na obisk... bo tristan kr tam zaspal,če se mu ne bo dalo družit user posted image .
lepo se mejte!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19619
9.6.2007 19:48:11   
beki24
JAŠA IN ALTATI ČESTITKE ZA 8 MESECEVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19620
9.6.2007 19:49:17   
beki24
 Tinkara in beki se zahvaljujeta za čestitke!! Jst sploh ne vem kam je šel ves ta čas, meni je tako kot bi jo včeraj rodilauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19621
9.6.2007 21:07:47   
Anonimen
Mi preživeli super lep dan, sedaj je pa škrat utrujen zaspal...je bil ful priden...smo postavili bazen, samo ne vem, če se bomo jutri že lahko kopali,  ker bo najbrž še prehladna voda...za škrata bo pa itak še en čas...user posted image

Sedaj imajo pa 50m stran od naše hiše rap koncert in se tako derejo, da je joj....user posted image

Gledam vmes finale bb...user posted image

LP 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19622
9.6.2007 21:23:12   
pikapolona2
Beki se strinjam ...tudi meni se zdi kot da smo jo en mesec nazaj domov prinesli.......čestitke Tinkariuser posted image  in Jašiuser posted image   sam še počitnice damo skozi potem pa full time služba pa varstvo...jst sm tko vesela da smo našli res vredu gospo ki bo čuvala brino smo se zmenili da se konec avgusta začnemo malo skupaj spoznavat da bo lažje steklo

Meni je pa danes prvič zaspala sede v kuhinji v stolčku....v enem trenutku še čeblja in me gleda ...v naslednjem se obrnem pa ona sede drema s prstom v ustih....user posted image user posted image user posted image

pa še vprašanje....je že katera kdaj kuhala češnjevo marmelado...mi jih imamo spet velik....pa sm razmišljala da bi jo lahko naredila.....recept? hvala!

zdej pa še mal delat potem pa spat

P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19623
9.6.2007 21:27:33   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še 2 vprašanji:

že od rojstva uporabljam šampon za telo in lase(čeprav smo bolj golobučni)od mustele.....dobiš v lekarni je malo dražji amppak je tako blag in nič ne draži kože.....mi imamo prvo 200ml tubo še sedaj pa glih ene pol smo jo uporabili...jo daš samo pikico potem pa z vodo zmešaš in se taka fina pena naredi...
pri nas je cel zobek ven pogledal šele po ene treh tednih.....sedaj pa je drugi po 10 dneh nekje na polovici

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19624
9.6.2007 21:33:32   
Anonimen
U, zdaj sem se spomnila...naš škrat je pa danes na sprehodu celo v vozičku zaspal....tako, da sem v miru sedela na terasi v najboljši gostilni v mestu...je ful pasalo...user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  783 784 [785] 786 787   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  783 784 [785] 786 787   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.