Pikabu
|
Se vam moram javiti, da ne bom med pogrešanimi . Nam res zelo, zelo nagaja internet, upam, da mi uspe nekje vmes med delovanjem in nedelovanjem tole poslati. Danes je bilo noro. Dopoldne je Maks spal nenormalno dolgo, pa ravno danes, ko sem se dogovorila, da gremo na nek obisk. Sem potem kar zanalašč malo bolj ropotala, da se je zbudil in da smo lahko šli. Ko smo prišli nazaj, sem hitela s kosilom za maledva, potem sta šla pa oba spat (Maks je spal spet zelooooooo dolgo, saj meni je super, samo nisem navajena, ptoem pa kar mislim, da je kaj narobe z njim, sem čudna, kajne? ), jaz pa hitro kuhat za naju, vmes sem pa čistila jagode. Ko je prišel možek domov, mi je še on pomagal, potem je pa še prišla njegova mama, da mi je pomagala skuhat marmelado. Sem si jo ful želela sama skhat, pa priznam, da bi jo danes res težko, jutri nas pa cel dan ne bo doma, v nedeljo bi bile pa že hin. Potem je pa še Ema imela en čuden dan. Pomojem je premalo spala popoldne in je kar nekaj tečkala, pa nič se ji ni dalo dopovedat. Po eni strani se mi je že prav smilila, ker je kar rekla, da nič ne uboga, pa da jo samo kregamo, ampak je res počela stvari, ko je spravljala sebe in druge v nevarnost, predvsem Maksa. Zdaj misli, da z njim lahko kar vse počne. Imata pa že skupno igro, se lovita po dnevni sobi. To sta pa res luštna, Maksu se pa tako fini zdi, da prav vriska zraven. Zdaj zvečer sem bila pa tako utrujena, pa sem morala še vse pospraviti, pa pod tuš sem šla in sem si glavo umila, zdaj bom šla pa lahko počasi spat, ker se mi bo posušila. Nanica, sem zdaj gledala Odmeve in je pokazalo vrle kolesarje. Res, iskrene čestitke bratu in vsem ostalim. Lucika, fleten nov avatar. Vse ostale, vas omenjam. Ne biti hude, ker ne bom vsake posebej. Jutri in verjetno tudi v nedeljo, se ne bom nič oglasila. Jutri bomo spet uživali na poroki. Dopoldne grem pa še k skavotm na obisk, komaj čakam, da si po res dolgem času dam spet kroj gor (upam, da mi je sploh še prav ). Je letos 10 let, kar smo v našem kraju začeli s skavti, pa kar sem jaz dala obljubo in se res veselim, ker vem, da bom spet videla kup znanih obrazov, s katerimi se res dolgo nismo srečali. Vsem vam želim lepo soboto, pa lep vikend.