|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  786 787 [788] 789 790   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.6.2007 22:21:01   
tika.
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

tika katalog pikapolonica stran 64user posted image

Očitno imava različne kataloge. Poglej si na Pikapolonici.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19676
10.6.2007 22:23:22   
tika.
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

tika katalog pikapolonica stran 64user posted image

Očitno imava različne kataloge. Poglej si na Pikapolonici.

Ja jaz imam katalog od Concorda,ti pa akcije od Pikapolonice, očitno.

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19677
10.6.2007 22:32:44   
mis
Dober večer!

Avtosedeži...hm... še ne razmišljam veliko o njih. Ga mava v garaži, dobila za darilo, ampak naša je lahka in majhna in ma še kar placa v lupiniciuser posted image

Danes pokukal drugi zobek! Spodnja enka!user posted image  Mislim da sem prav vidla. Morm jutri še enkrat počekirat.

Zdej si moram it pa še goščavo na nogah ven spult, da se me ne bo jutri na plavanju @lina ustrašla...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19678
10.6.2007 22:34:18   
pikapolona2
očitno ja...ampak tko v živo ko sm ga gledala trimax ni večji od maxicosija ali romerja....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19679
11.6.2007 6:15:37   
Anonimen
Jutro, mi spali ok, ampak seveda ob 5.30 pokonci...je pa spal prvo rundo skoraj 7 ur user posted image ...

Zdaj greva pa počasi na en osvežujoč sprehod, ker bo potem spet grozno vroče...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19680
11.6.2007 6:17:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

pa altati - mogoče ti - ko imaš hčerki malce večji - do kdaj se otrok sploh vozi v avtosedežu???

Tia je še vedno na jahaču, Tara pa ni več v avtosedežu. Je pa bila Tia še lansko leto, pri 5-ih letih v sedežu, ampak tistemu za 'tavelike'.
Zdaj ima pa Tara 140 cm, Tia pa 124 cm in imamo Tio na Jahaču, preko trebuha ima pa na pasu tisti hmmm. kako se že reče, varnostni trikotnik (ki pasa skupaj drži in je mehko, kupi se pa  na nekaterih bencinskih), Tara pa ne potrebuje pri svoji višini zadj res ničesar več.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19681
11.6.2007 6:19:02   
altati

Evik še enkrat berem katalog...trimax je od 9-18kg oz od približno 8 mesecev do 4 leta. ima test ECE R 44/04 ...naslednji ki pa je model lift evo je od 3do  12 let. 

To kar berete, od 8 mesecev do 4.leta....hm, garantiram vam, da svojih malčkov pri 4-ih leth ne boste več noter spravile, ker jim bo strašno neugodno.....to samo takoo napišejo, saj veste, reklama.......v praksi je pa neizvedljivo, je obvezno treba menjati sedež, ta tiste z naslonjalom in jahačem, ko potem še naslonjalo umakneš in ostane jahač....vam garantiramuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19682
11.6.2007 6:20:14   
altati

Trimax je do 4 let...ne do 12...12 letnika definitivno ne spraviš v ta zicuser posted image

predvidevam, da se ga razstavlja in na koncu ostane jahač.....

Neposredna povezava do sporočila: 19683
11.6.2007 6:20:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

Trimax je do 4 let...ne do 12...12 letnika definitivno ne spraviš v ta zicuser posted image

Ja pri vseh testih so navedeni kg in zraven leta-cca; 9-36kg-cca1-12 let. Kolk pa otrok pri 12-ih tehta?

moja Tara pri 11-ih letih tehta 32 kg. Je pa najlažja kategorija....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 19684
11.6.2007 6:27:42   
Anonimen
Ura jim ne dela prav....ura je 7.20..user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19685
11.6.2007 6:58:05   
tasha23
Jutro,

-jaz sem dokaj fuč. Zjutraj se je prikazala user posted image v vsej svoji nevšečnosti in nam prekrižala načrte user posted image

Ah, pa bo kasnejeuser posted image

No ja Gael se je splazu ko pravi kuža in zelo rad pleza - moram biti zelo pozorna saj tik tak lahko telebne kam. včeraj mi je prav žal da nisem imela digitalca s sabo, da vam pokažem kaj vse že počenja. Se moram navadt ga nosit s seboj.user posted image

Danes je spet napovedan dež user posted image , upam, da nam uspe vsaj malo na sprehod.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19686
11.6.2007 7:07:38   
moci
pri nas pa noro. prvo vstajanje malo pred 5user posted image user posted image potem sem porabila eno uro, da sem jo stlačila nazaj. in je spala do 7h. dan se je šele začel, jaz pa utrujena, sitna, nervoznauser posted image in cel dan bova sami. ati dela in bo dolgo delal, babi in stric sta v gardalanduuser posted image
tamala pa sitna skoraj tako kot jazuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19687
11.6.2007 7:08:33   
tasha23
Vidim, da se pogovarjate o avtosedežih. Gael je lahkokategornik: 74 cm za 7500g, božček, če gre tako naprej bo lupinico prerastel v dolžino v teži pa ne vem... mogoče pa bomo imeli srečo in bo vsak mesec pridobil okoli kg in bomo lahko z 9 meseci prešaltali v avtosedež. Mi imamo od Chicco-ta od 9-18 kg http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=06.069293.600.000&idFascia=21&idSezione=44

Uff Gael še spančka in tako lepo vzdihuje user posted image , jaz pa sem se zbudila zaradi nočne moreuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19688
11.6.2007 7:25:57   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pri nas pa noro. prvo vstajanje malo pred 5user posted image user posted image potem sem porabila eno uro, da sem jo stlačila nazaj. in je spala do 7h. dan se je šele začel, jaz pa utrujena, sitna, nervoznauser posted image in cel dan bova sami. ati dela in bo dolgo delal, babi in stric sta v gardalanduuser posted image

user posted image , lahko se kaj družimo, če hočeta, lahko gremo v gozd ali pa kar tako malo ven

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19689
11.6.2007 7:27:27   
Maxica
Dobro jutro. Ne bom niti nič pisala, ker sem tečna kot user posted image user posted image user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19690
11.6.2007 7:29:01   
piskot
jutro.

mi smo kupili ze pred casom romer king ts plus, ko je bila akcija za 177 eur. nisem prav prevec pregledovala testov, ampak samo poslusala nasvet prijateljice. ona pa vse prestudira. mam sreco. user posted image

je pa martin se vedno v lupinici. imamo tudi romerjevo, in kljub temu, da ima ze cez 75 cm, ima se vedno kakih 5 cm do vrha pri glavi. noge pa itak cez bingljajo. lupinice so do 13 kg, martin jih ima 7.5. ne vem pa kaj je bolj varno, sva razmisljala, ker gremo v petek na morje, ce ga dava v sedez, pa potem poslusas mnenja, pa ima vsak svoje mnjenje in svoje argumente, pa si spet tam. eni pravijo da je lupinica bolj varna, drugi da je sedez, tretji pravijo da je itak vseeno. no zdaj gremo z lupino na morje.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19691
11.6.2007 7:34:39   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Ne bom niti nič pisala, ker sem tečna kot user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
dobrodošla. 2 sva že klubuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19692
11.6.2007 7:37:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image , lahko se kaj družimo, če hočeta, lahko gremo v gozd ali pa kar tako malo ven

a si prepričana user posted image
kličem m če mi vrne avto ...
bo danes lepo vreme?
lahko gremo pa na mlinčke.... altati, piškot, viv, ... in ostale ...
objavljam srečanjeuser posted image ostalo na zs

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19693
11.6.2007 7:42:13   
nanica

saj lahko prideva tudi midva po vaju, imamo že veliki avto, za oba vozička dovolj prostora

seveda sem pa tudi za mlinčke

< Sporočilo je popravil nanica -- 11.6.2007 7:43:21 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19694
11.6.2007 7:43:58   
altati
kaj vas matra, babe moje?
zunaj sonček sije, lep poletni dan je pred nami!
dajmo, dobro voljo na plan in zakorakajmo v nov teden!!!!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19695
11.6.2007 7:49:01   
moci
grem poskusit, če mi uspe zlest na lestev in nabrat kaj češenj preden segnijejo, ker jih noben drug ne nabereuser posted image
če se ne javim do večera poskus ni uspeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19696
11.6.2007 7:52:51   
Pikabu

Jaz sem pa že rekla, da se ne bom nič oglasila, ker sem tečna ko sto user posted image user posted image user posted image , pa vidim, da nisem osamljen primer. user posted image A bo luna?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19697
11.6.2007 7:55:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Jaz sem pa že rekla, da se ne bom nič oglasila, ker sem tečna ko sto user posted image user posted image user posted image , pa vidim, da nisem osamljen primer. user posted image A bo luna?

nep. išči daljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19698
11.6.2007 8:00:47   
Anonimen
Babe, kaj vas to nekaj muči, da ste sitne? Mi smo pa prav dobre volje...sva že iz sprehoda in sedaj spi...mami pa zajtrk maže...user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19699
11.6.2007 8:07:14   
Anonimen
Čestitke za 8 mesecev:

Frrrr in Jaša

Štorkljica in Ajda Iza

user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 11.6.2007 8:09:23 >

(odgovor članu tika.)
  Neposredna povezava do sporočila: 19700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  786 787 [788] 789 790   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  786 787 [788] 789 790   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.