frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika frrrr, meni pa tole ni hecno, res ne! če bi koga motilo vaše dogovarjanje, bi katera kaj rekla ali ne? no, v glavnem...zaradi mene odprete tem kolikor hočete, itak je od vsake posebej odvisno kaj bo brala in kaj ne. fora mi je samo v tem, da je vas večina, in s tem, ko bi šle na svoj forum, bi nas enih par, ki nismo v tej večini (ali prebrano, bogu iza nogu), pač odpadle. ne vem v čem je to fora? brez veze, ne bom več težila, menite se kjer se hočete, kako se hočete in o čem se hočete...jaz bom pa brala, če mi bo, če mi pa ne bo, pač ne bom... samo vem kam spadam zdaj. lucika, oprosti, če sem ti prizadela s tem bogu izza nogu... res nisem hotela... se tut sama ne udeležujem teh srečanj, pa sem dokaj blizu dogajanju... in res raje berem o vas, vaših dragih, vaših otročkih kot pa o terminu srečanja... pa v poendeljek skoz: a jutr... potem kasneje, dejmo raje v sredo... no, pol v torek je: js v sredo ne morem... mislim, da bi lahko samo ta dogovarjanja okol terminov prestavle v novo temo... predvsem pa izraz bogu izza nogu ni letel nate, ampak sem mau muki hecala, ker ona vedno reče, da je iz vukojebine
|