|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  767 768 [769] 770 771   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 13:38:23   
moci
ima katera telefonsko od anč?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19201
6.6.2007 14:04:20   
lucika
frrrr...saj ne vem kaj naj rečem. ne vem, če se je muki hecala, al pa ne...sam meni pa ni vseeno.bogu iza nogu, hvala lepa. saj verjetno nisem zastopla, kot si ti mislila...amapak, ve bi se zdaj ločle na drugo temo, tam čvekale, jaz bi pa lahko tule prebrala enkrat na mesec, kolk so vaši otroci težki??? al kaj mislite, da bi za semle ostalo?
saj ni panike, jaz vas imam rada, rada vas berem, čeprav ne napišem 538537852 postov na dan... eh, pustmo, saj ne vem kaj si naj mislim...pa saj ni važno...kot želite...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19202
6.6.2007 14:05:12   
Anonimen
Mi pa jemo takole:

7.00 dojenje
11.00 sadje
15.00 zelenjava
19.00 ml. kašica + dojenje
ponoči 1-3x dojenje

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 19203
6.6.2007 14:23:25   
frrrr
lucika user posted image  user posted image vse ostane kot je... le za srečanja bi se v drugi temi menile, da ne bi blo treba vsem brat kje in kdaj se kdo dobi
drgač pa sem tut js ena vlka spamerka te teme, zaradi česar je ta tema težje berljiva... pa mi je hudo, ampak kaj čem, če ste pa moje virtualne prijateljice, ki vam lahk vedno zatežim... pol pa to izkoristim user posted image
res vas mam rada in nočem, da se porazgubimo...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19204
6.6.2007 14:29:29   
lucika
frrrr, meni pa tole ni hecno, res ne! če bi koga motilo vaše dogovarjanje, bi katera kaj rekla ali ne? no, v glavnem...zaradi mene odprete tem kolikor hočete, itak je od vsake posebej odvisno kaj bo brala in kaj ne. fora mi je samo v tem, da je vas večina, in s tem, ko bi šle na svoj forum, bi nas enih par, ki nismo v tej večini (ali prebrano, bogu iza nogu), pač odpadle. ne vem v čem je to fora?
brez veze, ne bom več težila, menite se kjer se hočete, kako se hočete in o čem se hočete...jaz bom pa brala, če mi bo, če mi pa ne bo, pač ne bom... samo vem kam spadam zdaj.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19205
6.6.2007 14:29:55   
Evik
v glavnem imam antibiotike - vnetje dojke. kaj dosti se ne vidi, se je pa večalo zadnje pet dni in boli pri dojenju kouser posted image ...

jutri prosim mis in anc javita ali lahko ob 13h in to prosim čim prej -ma saj je vedno preveč dela, če kaj organiziraš. anč a ti sploh prideš?
če ne moreta bo ob 11h samo moram potem na dva konca sporočiti...lahko pišeta na zs lahko telefoniata na gsm...

ajd ča

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19206
6.6.2007 14:39:06   
Maxica
Lucika, mislim, da si zdaj ti to čisto narobe razumela. Med bogom izza noge spadam tudi jaz, pa vse tiste, ki se pač osebno tako ne poznamo in srečujemo pogosteje, kot se gorenjke npr. In včasih je pač čisto težko vse skupaj spremljati. Enim pa sploh, ki ne visijo skoz na RR, tako kot jaz npr.user posted image  in verjamem, da jih kar mine, ko vidijo 365 strani več napisanih, odkar so zadnjič bile gor. Pa jih mine, da bi še same kaj napisale, ker izgubijo rdečo nit v tem času. Kar pa je škoda.
Ma ja, težko je, no, res opredelit, kaj ja in kaj ne, ampak ne vem, ko smo bile nosečke, je bilo drugače, bolj všečno al kva.user posted image
Naj še katera kakšno reče o tem, kakšen predlog.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19207
6.6.2007 14:40:15   
moci
jah temo srečanja bi morale na srečanjih odpret, kot se spoznam. drugač bi nam jo pa prestaviliuser posted image
se pa strinjam no. user posted image
jaz mam ful rada muki, pa luciko, arabelo, maxico, tasho, psašo, štorkljicouser posted image , pa še katero, s katerimi smo včasih tok luštno čvekale pa se zdaj manj javljajouser posted image
drugače pa misilm, da ni ovir, da se dobim čisto z vsako. mi se ful potepamo. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19208
6.6.2007 14:40:15   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lucika user posted image  user posted image vse ostane kot je... le za srečanja bi se v drugi temi menile, da ne bi blo treba vsem brat kje in kdaj se kdo dobi
drgač pa sem tut js ena vlka spamerka te teme, zaradi česar je ta tema težje berljiva... pa mi je hudo, ampak kaj čem, če ste pa moje virtualne prijateljice, ki vam lahk vedno zatežim... pol pa to izkoristim user posted image

ma sej ne vem kaj bi bilo boljšeuser posted image
sej tega dogovarjanja ni več toliko, ker se vse po msn-ju zmenijo/mo, al pa po telefonu, vsaj mislim, da je tako!
Če bi pa novo temo odprle, bi pa po svoje še težje sledile obema, ker smo tolk firbčne, da bi šla tudi srečanja bratuser posted image
meni je vseeno

res pa je, da bi me študentke verjetno že davno diplomirale, če ne bi bilo rr-jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19209
6.6.2007 14:42:12   
lucika
lej, tiste, ki smo gor, itajk smo; onim ko ni, tud pol ne bo. al misliš, da se bo kateri dalo pisat, ko bo zadnja tema izpred bog ve koliko dni...
jaz sem ena izmed mnogih, saj ni važno...zarad mene pa res ni treba imet samo ene teme, da ne bo katera mislila! samo povem pa lahko, kako se ob tem počutim.pika. ne bom več o tem pisala.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19210
6.6.2007 14:43:37   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ma sej ne vem kaj bi bilo boljšeuser posted image
sej tega dogovarjanja ni več toliko, ker se vse po msn-ju zmenijo/mo, al pa po telefonu, vsaj mislim, da je tako!
Če bi pa novo temo odprle, bi pa po svoje še težje sledile obema, ker smo tolk firbčne, da bi šla tudi srečanja bratuser posted image
meni je vseeno

res pa je, da bi me študentke verjetno že davno diplomirale, če ne bi bilo rr-jauser posted image user posted image user posted image

no evo. s tem se popolnoma strinjam. z vsem.

lucika, mi te mamo rade, itak ni važno kje je kdo doma, če bi ti vidla kje sem jaz, potem ne bi vzela tega kot žalitevuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19211
6.6.2007 14:45:21   
moci
to je pa zato, ker niste bile za piknik, kjer bi se vse informirale in se ne bi tok mudilo, kot se je v zoo in bi vse lahko z vsemi klepetale in še spale po potrebiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19212
6.6.2007 14:45:23   
Maxica
Forum je od vseh nas in vse ga kreiramo in ohranjamo živega. Zato se mi zdi prav, da VSE povemo, kako se nam zdi. Priznam pa, da sem včeraj čisto izgubila rdečo nit in se mi niti ni dalo brati treh strani, ker je bilo itak samo čvekanje, ki mi ni bilo namenjeno oziroma se ne bi mogla priklopit zraven. Morda je pa bilo na teh treh strani kaj namenjeno tudi meni, pa sem spregledala. Samo konkretiziram, da ne bo katera kaj osebno vzela. Sem mislila, lucika, da si tudi ti enkrat včeraj napisala, da ne moreš slediti.
Ma ja, saj je vseeno, sam da bomo kmalu zdravi...

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19213
6.6.2007 14:45:43   
altati
Kar se tiče dveh tem: jaz mislim, da se bo vse zgubilo, če gremo na dve...in oktobrke ne bodo več oktobrke v pravem pomenu besede....jaz velikokrat kar malo prešpricam, če s emi ne da svega brat, tako da me načeloma noben čvek ne zmoti.....pa še slediti se mi ne bi dalo dveh tem, priznamuser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19214
6.6.2007 14:47:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

frrrr, meni pa tole ni hecno, res ne! če bi koga motilo vaše dogovarjanje, bi katera kaj rekla ali ne? no, v glavnem...zaradi mene odprete tem kolikor hočete, itak je od vsake posebej odvisno kaj bo brala in kaj ne. fora mi je samo v tem, da je vas večina, in s tem, ko bi šle na svoj forum, bi nas enih par, ki nismo v tej večini (ali prebrano, bogu iza nogu), pač odpadle. ne vem v čem je to fora?
brez veze, ne bom več težila, menite se kjer se hočete, kako se hočete in o čem se hočete...jaz bom pa brala, če mi bo, če mi pa ne bo, pač ne bom... samo vem kam spadam zdaj.
lucika, oprosti, če sem ti prizadela s tem bogu izza nogu... res nisem hotela... se tut sama ne udeležujem teh srečanj, pa sem dokaj blizu dogajanju...
in res raje berem o vas, vaših dragih, vaših otročkih kot pa o terminu srečanja... pa v poendeljek skoz: a jutr... potem kasneje, dejmo raje v sredo... no, pol v torek je: js v sredo ne morem... mislim, da bi lahko samo ta dogovarjanja okol terminov prestavle v novo temo...
predvsem pa izraz bogu izza nogu ni letel nate, ampak sem mau muki hecala, ker ona vedno reče, da je iz vukojebine user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19215
6.6.2007 14:47:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dejte povedat, kako imate obroke poštimane čez dan?

zelo enostavno: dojenje 10 x na dan, GH ne jemo že 10 dni. Nič več ne  je Gh, niti žličke!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19216
6.6.2007 14:49:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mis mo se včeraj pri zdravniku natehtali 7170 gramov. A veste koliko je to user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  IVA!!!

Muki, zate pa: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19217
6.6.2007 14:53:12   
nanica
punce, pa ja se ne bomo skregala. saj ni tako hudo, da ne boste ene mislile, da se ful dobivamo!

midva z moci sva ene 3 km narazen doma, pa sva se šele ene 4x dobile, z ostalimi kranjčankami samo enkrat, na tele mlinčke se menimo že en mesec, do jesenic/bleda sploh ni daleč, pa se tudi ne odpravimo

za piknik smo bile pripravljene priti tudi na konec sveta, ali pa na sosednje dvorišče, kjer oddajajo prostor za piknike, pa ni bilo nič s tem

res pa tudi jaz včasih dobim, da so ene cvekačice bolj povezane kot druge, ampak to je samo moj občutek

jaz vem, da sem zelo srečna, da vas imam, virtual friends, in da sem vas večino že spoznala v živo. vesela sem, da imamo mnogo podobnosti in da smo zelo različne. zelo sem vesela vsakega novega zobka od vsakega otročka, vsakega plazenja in vsake pozdravljene bolezni. sem ena taka mama s širokim objemom tudi za vaše otročkeuser posted image in za vse vas-nasuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19218
6.6.2007 14:54:13   
altati
Punce ne se kregat, raje se zmenimo, da ostane tako kot je, dogovarjanje glede srečanj naj gre pa na ZS!!!!
Jaz hočem brati vse, na dveh temah pa sigurno ne bomo vse in se bo čar izgubil!

jaz sem za dogovor:
- srečanje se lahko objavi, dogovori kdo, kdaj kam, točno pa na ZS!!!
STE ZA?????????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19219
6.6.2007 14:55:36   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

to je pa zato, ker niste bile za piknik, kjer bi se vse informirale in se ne bi tok mudilo, kot se je v zoo in bi vse lahko z vsemi klepetale in še spale po potrebiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

in da to popravimo, se spet lahko spravimo v akcijo in se poskušamo še enkrat dobit, preden bodo listki padali z dreves (ne upam napisati, preden gremo v lsužbo, da ne prikličem spet kakšnega user posted image nadse)

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19220
6.6.2007 14:56:22   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

jaz sem za dogovor:
STE ZA?????????

JA!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19221
6.6.2007 14:58:12   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

kooomaj sem se prebila. priznam,. da pol ne vem, zakaj se gre...
to imate kr neka zborovanja in sestanke, in poznate vse od vseh...mi, zunanji opazovalci pa pol ne vemo, zakaj se gre:( nanica a ti si iz nizozemske al kaj? mislim, jaz sem čist aut.
prosim vse na zs mi lepo napišite, zgodovino, kaj delate, link do albuma kjer se cele vidite, koga vse poznate, s kom vse ste v žlahti, kdo vas pozna in zakaj, .....mislim, vse mi ugre. tak, da kr lepo po vrsti prosim:)

lucika, tale tvoj post, se je men zdel kot uvertura v moje kasnejše razmišljanje... in seveda kasnejše prelitje v post... nisem nas hotela skregat, nisem nas hotela razblinit po forumu...
mogoče sem pa s svojim postom samo odprla debato, ki bo izboljšala naše spremljanje teme in s tem boljše virtualno prijateljevanje... imamo MSN naslove, telefonske, e naslove, ZSje in verjamem, da se lahko tudi na katerega od naštetih zadevc obrnemo pri dogovarjanju naslednjega termina za kavico... tu pa čvekamo še naprej po starem...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19222
6.6.2007 14:59:43   
moci

Punce ne se kregat, raje se zmenimo, da ostane tako kot je, dogovarjanje glede srečanj naj gre pa na ZS!!!!

jaz sem za dogovor:
STE ZA?????????
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19223
6.6.2007 15:00:11   
frrrr

jaz sem za dogovor:
STE ZA?????????
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image no, če ne bi odprla debate, pa do tega ne prišle... evo, pa je rešitev tu! in se lahk imamo rade naprej! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19224
6.6.2007 15:00:53   
moci
ok. smo zmenjene. zdej mi dejte pa mir, da se učim user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  767 768 [769] 770 771   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  767 768 [769] 770 771   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.