|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  765 766 [767] 768 769   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 10:19:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, daj povej mi kaj jaša dela, ko se ti učiš. ker pri nama ne gre, če je budnauser posted image  

pri nas tudi ne gre če je budna, sej še jest ne morem v miru če je budnauser posted image zato pa gre po polžjeuser posted image

pri nas smo to sprobali samo prejšnji teden v petek, ko je voda v grlo tekla user posted image bla sva na taveliki postelji, on je mečkal moj "pomemben" list za učenje, se z njim pogovarjl, mu grozil, ga poskušal pojesti, lazil po meni, mi pojedel nogo oz. mi zmočil pol pidžame, se igral z igračkami (vsake toliko sem mu zamenjala kakšno, da je blo bolj zanimivo)... vmes sva pa baby mozarta poslušala... pa učbenik posl. angleščine je zelo barvit tako, da sem lahko vmes kakšen sestavek na glas prebrala, on je pa slikice gledal - to seveda leže na hrbtu in knjiga v zraku, ker sicer bi blo trganje in mečkanje... finnce niso tolk zanimive, da bi me poslušal in gledal knjigo user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19151
6.6.2007 10:21:13   
Pikabu
Frrr, pomojem bi si morale na čvekanju v tri dni odpreti, kot so si avgustovke. Tukaj nam ne bi pustili dve temi. Jaz sem tudi o tem razmišljala in se delno strinjam, po drugi strani se pa bojim, da bi se preveč razbilo, pa hitro bi začele na eni temi čvekati tudi o drugih stavreh, potem bi se pa stvari podvajale. Včasih je težko ločiti, kaj kam paše. Načeloma se strinjam in če bomo imeli dve temi, bom pomojem tudi obema sledila. Jaz sem o tem (da bi doprla še eno temo) razmišljala že takrat, ko smo takole začele čvekati, ampak so me potem zgoraj navedeni pomisleki odvrnili od tega, da bi se lotila še eno odpirat. Povejte še druge svoje mnenje, pa se potem odločimo, kaj naredimo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19152
6.6.2007 10:21:44   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Sem ravno danes razmišljala, a tiste, ki imate po dva otročka, ali večjemu dajete kakšne vitamine ali kaj podobnega? Mi naši Emi dajemo Pikovit, pa omega tri. Ampak ne vsak dan, dostikrat pozabimo. Vsaj enkrat na teden pa. Me prav zanima, če to tudi kaj pomaga.

jure očbčasno, ne redno, dobi vitaminski sirup čebelica maja...saj ne vem če kaj pomaga, samo on je bolj izbirčen pri sadju (jabolka, hruške in banane so za njega vse sadje), zelenjave sploh ne mara, tako da mu že iz tega razloga dodam kakšne vitaminčke... pa včasih kupim kakšne bonbone vitergin ali kako se že reče...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19153
6.6.2007 10:23:24   
frrrr
Maxica, pa ste bli čemu izpostavljeni, da se res ne znebite te user posted image vročine? saj je bilo pred 10imi dnevi že vse čisto ok, al se motim? kolikor se spomnem, je dobil Lan takrat visoko vročino, ki pa je minila po dnevu ali dveh... kako to, da se je vsa stvar ponovila? ti jo je muki poslala? user posted image bi rada svoje tamlade na stiskanje v postelji navadila? user posted image

muki, kako ste vi? Iva bolje?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19154
6.6.2007 10:23:35   
moci
frrrr,jaz sem ti kar po pošti grozilno pismo poslala user posted image user posted image user posted image

no, zaradi mene lahko 2 temi, samo verjetno bo res zmešnjava. po mojem bo v času dopustov tudi manj postov. bom samo jaz pisalauser posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19155
6.6.2007 10:23:37   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
če imata pa to res samo za crkljanje in da si še nesproščena zraven...verjetno bosta kmalu zaključila...saj je priden jedec...ne bo težavuser posted image

Glede na včeraj in danes, mislim, da sva kar zaključila. Sploh noče več. Je pa res, da je čisto navdušen nad žlico, da zelo rad je vse stvari, tako da ni panike.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19156
6.6.2007 10:28:47   
frrrr
Pikabu, sej js bi tut obema temama sledila user posted image srečanja se mi zdijo res tako nepomembna za tiste z drugega konca slovenije... še posebej, če stanuješ nekje bogu izza nogu in bi se tut sama rada srečala s kakšno oktobrko, te verjetno motijo ta tedenska dogovarjanja za sprehode, pijačke in blabla...
npr. ta teden nimam namena kam it, drug teden pa mogoče kaj na gorenjsko priskačem in pokukam v temo, katera je zainteresirana za čvek v živo oz. napišem, da bi se kaj v unem koncu sukala in če je katera za... čeprav po mojem prejšnjem postu, se me bodo vse izogibale user posted image
 user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19157
6.6.2007 10:31:23   
Pikabu
Maxica, a imaš ti še vedno rdečo puščico? Mene že prav jezi. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19158
6.6.2007 10:33:07   
Pikabu
Frrrr, saj se čisto strinjam s tabo. Me veseli, da si to odprla, ker sem res sama to že razmišljala, pa se mi nekako ni dalo s tem ukvarjati. Bomo videli, kaj bodo druge rekle. Mene res ne bi motili dve temi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19159
6.6.2007 10:38:30   
Arabela
A ve nežne duše res ne znate kaknšega lepega verza za roj. dan?! user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, pa se bom sama znašla...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19160
6.6.2007 10:46:06   
Maxica
Arabela:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=456657&mpage=1&key=verz%2Crojstni%2Cdan&#456657

V iskalnik sem napisala Verz za rojstni dan, in ti ful stvari najde. Poglej še malo, če na linku ne boš nič pametnega našla.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19161
6.6.2007 10:46:27   
Maxica

Maxica, a imaš ti še vedno rdečo puščico? Mene že prav jezi. user posted image user posted image user posted image

Še vedno.user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19162
6.6.2007 10:48:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

A ve nežne duše res ne znate kaknšega lepega verza za roj. dan?! user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, pa se bom sama znašla...user posted image

Spet eno leto se obrne,
a nobeno se ne vrne...
Malokdo jih hoče več,
raje bi jih vrgel preč..
Hočeš, nočeš, tako je to,
zato vse najboljše naj ti bo..

Lepoto z rojstvom si sprejela,
ljubezen od moža prevzela,
bogastvo tvoje sta otroka,
vse, kar ti manjka,
da ti roka.
Da vedno srečna bi ostala,
da spremljalo bi te veselje,
ljubezen zakon varovala,
to moje so iskrene želje.

Se opravičujem, ker nisem prej tega naredila. Pozabila... user posted image

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 6.6.2007 10:50:50 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19163
6.6.2007 10:50:35   
Pikabu
Samo nekaj na hitro. Kako ve pripravite bučke svojim škratkom? jih imam danes narediti, pa bi tako, da bo tudi Ema jedla, bosta oba dobila enako.

Zdaj pa letim. Dobim ZELO POMEMBNE obiske. user posted image Pride en prijatelj z drugega konca Slovenije. Frrr, iz vašega. Kako sem vesela. hitim pospravljat, vsak čas bo tu. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19164
6.6.2007 10:54:32   
moci
pikabu - jaz jih samo skuham s krompirjem ali dodam riževe kosmiče. s polento jih pa ne mara. prej sem dodala še kislo smetano včasih, zdaj pa ne večuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19165
6.6.2007 10:54:50   
Arabela

Maxica... hvala hvala hvala...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19166
6.6.2007 11:24:22   
Maxica

Samo nekaj na hitro. Kako ve pripravite bučke svojim škratkom? jih imam danes narediti, pa bi tako, da bo tudi Ema jedla, bosta oba dobila enako.

Zdaj pa letim. Dobim ZELO POMEMBNE obiske. user posted image Pride en prijatelj z drugega konca Slovenije. Frrr, iz vašega. Kako sem vesela. hitim pospravljat, vsak čas bo tu. user posted image user posted image user posted image

Ali v polenti, ali z banano, ali jih skuham poleg druge zelenjave in zmiksam.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19167
6.6.2007 11:37:13   
frrrr
mislim, da nima smisla učit se, ker verjetno ne bom mogla na izpit zaradi pogreba user posted image vse, ki veste za kaj je šlo, to je to...
aja, pa z dedkom gre na bolje...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19168
6.6.2007 11:43:21   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: altati

A veste, da sva midva očitno že zaključila z dojenjem? Prejšnji teden sva ukinila večerno dojenje pred spanjem. Kašico je dobil kasneje in gre dokaj hitro po večerji spat, pa se sploh ni hotel več dojiti. Dvakrat potegnil, potem se pa smejal in gledal okoli. Zjutraj se je pa še vedno lepo dojil. Danes ga pa vzamem k sebi, pa ga hočem priklopiti, mu dam v usta, on pa kot da ne bi vedel, kaj naj počne z joško. Niti ni zagrabil, malo je z jezičkom probal, pa jok. Ga dam na drugo stran, se zgodba ponovi. Pa sva se šla igrat. Čez čas mi je začel vleči majico dol, sem mislila, da si je premislil, ga spet hočem priklopiti, pa se zgodba ponovi. Zdaj bom par juter še poskušala s priklaplanjem, če pa ne bo hotel, je pa to konec. Saj ne vem, ali naj bom žalostna ali ne. Po eni strani mi bo čisto fino, če pač ne bo več, po drugi pa čutim, kako se spet trga ena vez med nama, kako postaja vse bolj samostojen, neodvisen od mene.... user posted image Moj mali fantek bo čisto prehitro zrastel..... user posted image

jaz bi se zjokalauser posted image user posted image user posted image
Meni to fulll pomeni, res!
Ampak kot pri nas kaže naslednjih deset let še ne..........mi smo itak spet samo na dojenju, GH ne poznamo več!

Men bi tud blo zlo hudo. user posted image  Saj si želim, da bi se naša punca veliko manj dojila, predvsem ponoči, da bi imela vsaj malo miru, ampak, če bi pa mogla nehat, bi pa kar jokala.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19169
6.6.2007 11:53:09   
beki24
Bučke- jih ravno delam! Prepražim na malček olivnega olja, trenutno skupaj s piščančkom, zalijem z vodo in posolim! Jst sem dodala še krompir in potem to vse skupaj zmiksam s paličnim in dodam kislo smetano! No za Emo bi jst krompirček posebej naredilauser posted image V bučke bi pa dala kislo smetano, ker da dober okus

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 19170
6.6.2007 12:08:13   
psaša
Punce živjo.
Vas berem, za kaj drugega mi pa časa zmanjka. Ko vse preberem, je vsega naenkrat preveč, pa se mi ne da kaj komentirat. Dobre ste vse, da dnevno tolk napišete.
Mi smo še vedno brezzobi, se še ne plazimo. Sedimo za nekaj minut, GH nam še kar gre. Mu je tudi zelenjava potegnila, samo mu moram full dobr skuhat.
Drugače pa vse po starem. Aja, pa dnevno spanje je podaljšal iz 40 min na 1 uro - 1 uro in pol. Zjutraj še vedno spimo do 9h. Danes sva do 9.20h. Bravo moj mali, da se mami lahko naspiuser posted image .

Maxica hitro se vsi pozdravite

frrrr in ostale  hitro se pejte učit

vse ostale pa omenjam in mislim na vsako posebej,

pa čestitke vsem mesečnikom in njihovim manica za nazaj in naprej

Pa Tii čestitke za 6.rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19171
6.6.2007 12:08:26   
*anč*
hello!
jst se mam tut za učit, sam tok pišete,da še vas ne dohajam,kaj šele zapiskov user posted image
tristanu sm dans hrustavke zmiksala in je bil full naudušen. zdej pa že spi.

frrrr, altati, tasha, pikabu, pikapolona   lepe slikice!!!user posted image user posted image user posted image

frrrr  pr bb mi je simpatičen andrej, kdo bo pa zmagu mi je pa uganka...

arabela   ti si pa tok pridna... pa fajn, da si nardila uzorčke po travi, je pol bolj zanimivo user posted image

pikabu   mi se še vedno precej dojimo... nama obema še paše. če je pa maks sam nehu, je pa to itak fajn, ker ti ga ne bo treba odstavlat. vse bomo šle čez to, ene prej, druge kasnej!

maxica  pozdravte se čimprej!! user posted image

borovnička in tjaš
  vse najboljše!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

altati   in  tia   tia za tvoj rojstni dan ti želim veliko zabave, zanimivih iger in smeha!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ( se opravičujem za zamudo)

pikabu   bučke mal popečem na olivnem olju, zalijem z vodo, skuham, z vilčko pretlačim in dodam riževe kosmiče, ali pa krompir. dober tek, maks!

frrrr  sožalje ... user posted image     dedek drži se!! user posted image

lu   a lahk geslo?

no, pa sm pršla do konca... seveda se je mali že zbudu, naučila se nism nč. zbrcite me u rit pa manj pište, da vas bom lahko dohajala.user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19172
6.6.2007 12:10:17   
psaša
Pa vse slikice sem pogledala: vsi ste čudoviti user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19173
6.6.2007 12:20:27   
Maxica
Psaša, ojla.user posted image user posted image user posted image  Nam kar ne uspe priti do vas, skoz je nekaj. Zdaj upam, da se čimprej pozdravimo, pol pa res.user posted image
Dejte povedat, kako imate obroke poštimane čez dan? Lan se tudi vedno manj doji, ampak goste hrane pa tudi ne poje toliko. Me res kr mal skrbi, da dobi premal mleka. No, midva imava nekak takole. Zjutraj v fazi prebujanja se doji malo, okrog 9:30 dobi velik frutek, okrog 13h kosilo, cca 100ml, vmes dobi mleko, če ga hoče piti, ko spi, potem je spet ali dojen ali po flaški mleko, ko ima popoldansko spanje, okrog 17h sadna malica, cca 150ml, potem pa samo še dojenje. Rižolina noče. Včeraj sem ga probala spet dati, pa je enih 30ml pojedel po žlici, 60ml pa spil po flaški. Dojenje je pa kr neki, no, ni da bi lih spraznil dojke, se mi zdi. Ma ne vem, no.user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 19174
6.6.2007 12:31:36   
beki24
hrana

ure so približno, vendar moram rečt, da je kar točna

okoli 6ih mleko 130ml
9.oo- sadni obrok- frutek+ malo jogurta (ali ji pa sama naredim)
12.00-12.30- zelenjavni obrok
15.00-16.00- mleko 130ml
18.00- 18.30- gresolino/rižolino iz 170ml mleka (poje pa kolikor ji paše)

vmes ji dam ali kakšno žemljo ali rižev oblat, da gricka ( pa ne vedno)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  765 766 [767] 768 769   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  765 766 [767] 768 769   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.