|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  766 767 [768] 769 770   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 12:32:47   
psaša
Maxica vi sam pokličite, se že prav veselim.
Včasih kar pomislim, da bi se k eni povabila na obisk. Vse se med sabo nekaj dobivate. Mislim, da mi je najbliže frrrr in beki. A je še katera iz LJ? No, beki ne bom motila, ker ima sedaj dragega doma, tako da mi samo še ti ostaneš frrrr.user posted image

Obroki od 5.30-7h mleko (okoli 210ml), 10-10.30 sadnja kašica (velik frutek 190ml), 11.30-12.30 mleko (okoli 150ml-210ml), kosilo 14.30- 15.30 zelenjavna kašica (190ml-240ml), pa pred spanjem 210ml mleka. Včasih še malica malo mleka.

< Sporočilo je popravil psaša -- 6.6.2007 12:34:30 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19176
6.6.2007 12:33:47   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

kaj, ko bi ločile temo vsakodnevnega čveka od teme srečanja?
zdaj bo čas dopustov in nekdo, ki je 14 dni odstoten pa bo kljub temu hotel prit na tekoče z našim čvekanjem, se bo veliko lažje prebil skozi 50 strani kot pa skozi 100.
na starši čvekamo bi odprle novo temo z naslovom srečanja oktobrk in ves čvek - od dogovarjanja terminov, lokacij, do tega kako je bilo na srečanju, bi se tam notr debatiralo... tista, ki se meetingov ne namerava udeležit, bi lahko s tem precejšen kup čveka spustila in bi lažje sledila toku...
na tej temi bi pa naprej čvekale o naših sončkih, kaj že znajo, kaj jedo, kaj se z njimi igramo, o naših problemčkih user posted image in lepih trenutkih, o tetah z brki, o srečnih dogodkih (krst, poroke, rojstva, rojstni dnevi,...)

kakšno je vaše mnenje o tem?

najbolje, da si zdej zasebni predal zaprem, da ne bom imela čez pol urce 50 grozilnih ZSjev user posted image user posted image

Ej, to pa se jaz absolutno strinjam. Uh, sem se zdaj razpisala, pa sem raje zbrisala...saj ne želite prebrati user posted image .
Skratka, mene prav mineva volja za forum.... user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19177
6.6.2007 12:35:56   
muki1
No, Iva ma vneta ušesa, spet smo na antibiotikih..... če koga zanima user posted image

Maxica, to pa ne vem, če smo ti mi poslali, si morala kje drugje pokasirat.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19178
6.6.2007 12:39:19   
muki1

... še posebej, če stanuješ nekje bogu izza nogu in bi se tut sama rada srečala s kakšno oktobrko, te verjetno motijo ta tedenska dogovarjanja za sprehode, pijačke in blabla...

A TO SI TI MENE MISLILA......user posted image
TI BOM ŽE DALA bOGU IZZA NOGU, LE ČAKAJ user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19179
6.6.2007 12:41:06   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Samo nekaj na hitro. Kako ve pripravite bučke svojim škratkom? jih imam danes narediti, pa bi tako, da bo tudi Ema jedla, bosta oba dobila enako.

Prepražim na olivnem olju, potem malo zalijem s sladko smetano.
Zadnjič sem pa dodala še Hipp korenčkovo kašico in je pojedla do zadnje mrvice.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19180
6.6.2007 12:42:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Sem ravno danes razmišljala, a tiste, ki imate po dva otročka, ali večjemu dajete kakšne vitamine ali kaj podobnega? Mi naši Emi dajemo Pikovit, pa omega tri. Ampak ne vsak dan, dostikrat pozabimo. Vsaj enkrat na teden pa. Me prav zanima, če to tudi kaj pomaga.

jure očbčasno, ne redno, dobi vitaminski sirup čebelica maja...saj ne vem če kaj pomaga, samo on je bolj izbirčen pri sadju (jabolka, hruške in banane so za njega vse sadje), zelenjave sploh ne mara, tako da mu že iz tega razloga dodam kakšne vitaminčke... pa včasih kupim kakšne bonbone vitergin ali kako se že reče...

Mi imamo tudi Čebelico Majo. Pa ogromno sadja poje vsak dan. Za zajtrk obvezno vsak dan spije sok iz ene pomaranče, pa zdaj so češnje in jagode dnevno na sporedu.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19181
6.6.2007 12:47:11   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Čeprav tisti večerni in jutranji priklopi so mi bili pa pri Maxu do dveh let prav krasni in nič obremenjujoči.

A pa se nisi nikoli bala, da bi te ugriznil? Pri meni je pomojem to največji problem. Jaz se ful bojim, da bi me ugriznil in očitno tudi Maks čuti mojo nesproščenost in mu pač ni več do tega. Isto je bilo pri Emi, se je odstavila na isti način.

jaz se pa tega nisem nikoli bala, pri nobeni...saj enkrat, dvakrat poskusi, pa mu lepo poveš, da ne sme in je potem mir......ker itak mu ni do grizenja.....

Mene je Neža ene trikrat prav pošteno ugriznila. Enkrat je celo tako močno stisnila, da sem jo refleksno lopnila po glavi, ker sploh ni spustila, jaz pa sem že vse zvezde videla. Sva takrat obe jokali user posted image  user posted image  user posted image .

Drugače pa molim, naj se Iva dolgo doji. Jaz ji bom tam do 18 mescev pustila, potem pa bi počasi odstavila nekje do drugega leta user posted image , a ne Maxi?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19182
6.6.2007 12:47:17   
Maxica
Dobro, Beki me je zdaj potolažila, Lan poje več, Psaša pa čisto zamorila. Vaš je pa pravi jedec, jaz bi tudi takega otroka.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19183
6.6.2007 12:47:43   
Maxica
Mukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19184
6.6.2007 12:48:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

... še posebej, če stanuješ nekje bogu izza nogu in bi se tut sama rada srečala s kakšno oktobrko, te verjetno motijo ta tedenska dogovarjanja za sprehode, pijačke in blabla...

Tudi jaz sem oddaljena, ampak ne bogu izza nogu..user posted image

Zaradi mene se lahko dve teme odprejo,ampak že tej komaj sledim, dvema pa najbrž sploh ne bom mogla...sicer mi pa paše tako kot je zdaj...kakor hočete...

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19185
6.6.2007 12:48:24   
muki1
Mis mo se včeraj pri zdravniku natehtali 7170 gramov. A veste koliko je to user posted image  user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19186
6.6.2007 12:51:35   
psaša

Mis mo se včeraj pri zdravniku natehtali 7170 gramov. A veste koliko je to user posted image  user posted image  

Bravo za Ivo user posted image user posted image user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19187
6.6.2007 12:52:52   
Maxica
Da še pokomentiram par stvari, pol pa neham srati po forumu, verjamem, da me imate zadosti.user posted image
Maxu ne dajem ničesar, pa vidim, da bom morala. On je bil do nedavnega pravi zdravi sonček, res, tako redko je bil bolan, pa od sadja je samo jabolko zavestno, ga pa okrog prinesem z banano, ki je skrita v mixu z bučko, pa frutke sadne tudi rad je. Zelenjavo ima pa rad, to pa ja. Je bil pa tako poredko res bolan, ne vem, kaj je zdaj eno obdobje.user posted image
Ne vem, kje sta se prehladila. Ju res pazim, dokler sta bolna, ne gremo res nikamor, niti ven iz hiše. Prekmurje ni krivo, res ne.user posted image
Muki, toliko časa ji boš pustila? Pa se bo hotela? Lan se ne bo, že vidim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19188
6.6.2007 12:59:04   
Anonimen
Borovnička in Tjaš, čestitke za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19189
6.6.2007 13:04:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Včasih kar pomislim, da bi se k eni povabila na obisk. Vse se med sabo nekaj dobivate. Mislim, da mi je najbliže frrrr in beki. A je še katera iz LJ? No, beki ne bom motila, ker ima sedaj dragega doma, tako da mi samo še ti ostaneš frrrr.user posted image

ti kr pridi... sm bolj lena za obiske user posted image če pa ti okol prskačeš, bo pa prav fino user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 19190
6.6.2007 13:10:11   
frrrr

hihi... a si kje bliže? user posted image

muki - upam, da antibiotiki čimprej pomagajo... uboga Iva! mamica, razvajaj jo!
bravo za težo user posted image že Tiana od Lu ste skor dobili... par gramčkov vam manjka user posted image

barby - sej ti že zdej dvema slediš, al se motim?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19191
6.6.2007 13:11:56   
Lu
Ojla!

Na morej grem v petek dop. Gre še mami z menoj. Je le debele 2 ure vožnje, pa še oba user posted image user posted image pa še pes. V glavnme kar pestro tako daleč, pa SAMA.

Glede hranjenja.
ob 7-dojenje
10.30-sadna kašica ( ali Frutolino, ali kuhana jabolka, hruške, marelice,... )
12.30-13. kosilo
okol 15 dojenje
17-18 kašica mlečna ( grisolino, poletna, kašica z piškoti )
ob 19 dojenje
ob 23 dojenje
ob 4 dojenje

Pa še glede čvekanja. Sem isto da se odpre nova tema, glede teh srečanj,.... Ker mene res zdaj ne bo ene 10 dni in me bo KAP ko vas bom imela toliko za prebrat. Res. Pa saj ne bi želele, da me. A nede. user posted image user posted image

borovnicka in Tjaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19192
6.6.2007 13:12:31   
Pikabu
Skratka, mene prav mineva volja za forum.... user posted image .

Muki, ne noooooo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bom jokala. Jaz te pogrešam. Ne sme te miniti volja!!!!!!!! Pride tako bodobje, se mi zdi. Mene je tudi vmes, pa sem zdaj malo nazaj padla. Ne nas zapustit. Proooooosim...... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19193
6.6.2007 13:13:01   
Lu

hihi... a si kje bliže? user posted image

muki - upam, da antibiotiki čimprej pomagajo... uboga Iva! mamica, razvajaj jo!
bravo za težo user posted image že Tiana od Lu ste skor dobili... par gramčkov vam manjka user posted image   Hej to pa ne. user posted image Naš je bil tehtan kar ene 14 dni nazaj. Zdaj ima mogoče že 200 g več. user posted image user posted image

barby - sej ti že zdej dvema slediš, al se motim?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19194
6.6.2007 13:17:10   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

muki - bravo za težo user posted image že Tiana od Lu ste skor dobili... par gramčkov vam manjka user posted image   Hej to pa ne. user posted image Naš je bil tehtan kar ene 14 dni nazaj. Zdaj ima mogoče že 200 g več. user posted image user posted image

glede na starost in datum pregleda... sej veš... zato so dnevi pregledov pomembni user posted image  

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19195
6.6.2007 13:17:13   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

ti kr pridi... sm bolj lena za obiske user posted image če pa ti okol prskačeš, bo pa prav fino user posted image

no, jaz pridem povsod k vsaki. ane, mukiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19196
6.6.2007 13:18:36   
Pikabu
Še naš ritem hranjenja:

8.00 - mlečna kašica (frutolino, gresolino, rižolino,....)
10.30 - malica (navadno sadje)
12.30 - kosilo
16.00 - malica (poskusili smo skute, pa bruha, zdaj navadno nekaj od sadja)
19.00 - večerja (isto kot zjutraj)

Ure so približne, je nekje na dve uri pa pol, do tri ure. Včasih se zgodi, da dopoldansko spanje spi tako dolgo, da mu potem kar kosilo naredim in spusti malico.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19197
6.6.2007 13:19:48   
Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

muki - bravo za težo user posted image že Tiana od Lu ste skor dobili... par gramčkov vam manjka user posted image   Hej to pa ne. user posted image Naš je bil tehtan kar ene 14 dni nazaj. Zdaj ima mogoče že 200 g več. user posted image user posted image

glede na starost in datum pregleda... sej veš... zato so dnevi pregledov pomembni user posted image  

vem, vem user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19198
6.6.2007 13:30:17   
Pikabu
Muki, pozdravite se čim prej, pa user posted image user posted image user posted image za težo.

Lu,
verjetno si spregledala. Jaz bi tudi še geslo za slike. Prosim. user posted image

Da bi ve videle, kako mi je Maks zdaj zatrmaril. A tako majhni to že znajo? user posted image Ema vedno vzame od robčkov tisto, ko odlepim dol, da jih odprem. No in to dobi Maks in veselo žveči, jaz pa, grozna mama, mu vzamem. Kakšen jok. Sem mu dala nazaj, da vidim, če je res zato in se mali potolaži, ko pa vzamem, pa spet jok. Tale pa bo očitno trma.....

Pa da vam še poročam o obisku. Sem ga bila res vesela. On je bil snemalec na najini poroki. Čisto malo sva tudi midva z možem kriva, da je poročen. Začela sta namreč hoditi, ko je on montiral najino poroko. Med montiranjem so preskočile isrkice. Preselil se je pa v Slovenj Gradec in se res nič ne vidimo. Onadva sta bila enkrat pri nas na obisku, pa mi enkrat gor. Zdaj bo pa baje večkrat službeno v našem koncu, tako da se bomo še kdaj videli. Sva bila pa res dobra prijatelja. So nekateri mislili, da bo iz tega kaj nastalo, pa ni nobenemu prišlo kdaj kaj takega na misel. Sva bila res samo zelo dobra prijatelja. Zdaj sva pa prav fletno klepetala. Pa povedal mi je najlepšo možno novico. Januarja pričakujeta prvega otročka. Kako sem vesela zanj. Drugače si pa ne morem odpustiti, ker mi nismo prišli na njuno poroko. Smo bili na poti, pa je bilo tako grozno vreme, pa taki nalivi, da smo vozili zelo počasi in se tudi večkrat vmes ustavili, da je minilo. Do LJ smo rabili dve uri, kje je potem še Slovenj Gradec. Zamudili bi itak ful, vprašanje, če bi jih sploh še ujeli. Tako smo se obrnili nazaj in kasneje nesli darilo. Meni je bilo pa res hudo.

Zdaj grem pa otroke spravit spat, potem pa mogoče še kaj pridem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19199
6.6.2007 13:30:19   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro, Beki me je zdaj potolažila, Lan poje več, Psaša pa čisto zamorila. Vaš je pa pravi jedec, jaz bi tudi takega otroka.user posted image user posted image

a zato se meni zdi, da Tinkara hujšauser posted image , ali je pa zrasla- tko z mojim metrom sem namerila 71cm, ma pa cca 8kg- sej to je še vedno dosti

jst bom pauser posted image , ker sem jo mogla v vrtec vpisat z 10.9.07- pa bogi moj otroček- kako to zgleda, ko bojo mel pa šele 11 mesecev, men je tko hudouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  766 767 [768] 769 770   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  766 767 [768] 769 770   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.