Pikabu
|
Muki, pozdravite se čim prej, pa za težo. Lu, verjetno si spregledala. Jaz bi tudi še geslo za slike. Prosim. Da bi ve videle, kako mi je Maks zdaj zatrmaril. A tako majhni to že znajo? Ema vedno vzame od robčkov tisto, ko odlepim dol, da jih odprem. No in to dobi Maks in veselo žveči, jaz pa, grozna mama, mu vzamem. Kakšen jok. Sem mu dala nazaj, da vidim, če je res zato in se mali potolaži, ko pa vzamem, pa spet jok. Tale pa bo očitno trma..... Pa da vam še poročam o obisku. Sem ga bila res vesela. On je bil snemalec na najini poroki. Čisto malo sva tudi midva z možem kriva, da je poročen. Začela sta namreč hoditi, ko je on montiral najino poroko. Med montiranjem so preskočile isrkice. Preselil se je pa v Slovenj Gradec in se res nič ne vidimo. Onadva sta bila enkrat pri nas na obisku, pa mi enkrat gor. Zdaj bo pa baje večkrat službeno v našem koncu, tako da se bomo še kdaj videli. Sva bila pa res dobra prijatelja. So nekateri mislili, da bo iz tega kaj nastalo, pa ni nobenemu prišlo kdaj kaj takega na misel. Sva bila res samo zelo dobra prijatelja. Zdaj sva pa prav fletno klepetala. Pa povedal mi je najlepšo možno novico. Januarja pričakujeta prvega otročka. Kako sem vesela zanj. Drugače si pa ne morem odpustiti, ker mi nismo prišli na njuno poroko. Smo bili na poti, pa je bilo tako grozno vreme, pa taki nalivi, da smo vozili zelo počasi in se tudi večkrat vmes ustavili, da je minilo. Do LJ smo rabili dve uri, kje je potem še Slovenj Gradec. Zamudili bi itak ful, vprašanje, če bi jih sploh še ujeli. Tako smo se obrnili nazaj in kasneje nesli darilo. Meni je bilo pa res hudo. Zdaj grem pa otroke spravit spat, potem pa mogoče še kaj pridem.