Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Max ima še vedno vročino, zdaj sva mu calpol kar v sok poturila, da ni vedel, da ga je dobil. Ima pa tako zelo otekla lička, smo prav gledali, če bi moral še kakšen zobek prikukati na plano, pa ima že vseh 20. Je pa pri šesticah kar vzdignjena dlesen, ampak menda šestice pa sploh niso še tako zgodne. Verjetno bom oba jutri kar peljala do zdravnice, pa naj pogleda. Šestice zrastejo kasneje, ker je stalen zob, ko rastejo stalni zobje. Čeprav čudnega pa mogoče sploh ne bi bilo, če je slučajno to. Danes sem govorila s prijateljico. Hčerki je zrastel še en dodaten zob, ne vedo točno ali dvojka ali trojka, kar na nebu. Za zdaj ga bodo pustili, baje se pa lahko zgodi tudi pri stalnih, takrat ji ga bodo pa dali ven. Sem bila čisto šokirana, da je kaj takega možno. Aja, hčerka je pa tri mesece mlajša od Eme. Pikabu, za moža sem v eni zlatarni dobila tisti šampanjec, komaj komaj, ga pa nismo odprli, se nam zdi kar malo škoda. Tisti zlati prah je pa užiten, baje se ga uporablja tudi za ene rižote. No, če ga boš pa še kdaj rabila, se pa zdaj lahko name obrneš. Je prav rekel, da ga lahko zrihta, ker je bil ves presenečen, kako vem za to. Jaz sem pa od tebe to izvedela. A navaden jogurt bi se že lahko probal dati, glede na to, da sem kislo smetano že kdaj dala v zelenjavo, pa ni bilo kakšne reakcije? Če je vse v redu, mu ga pomojem lahko daš. Jaz bi mu ga, če ne bi imeli teh težav z bruhanjem. Našemu pa očitno res ne paše. Danes sem mu dala kislo smetano v kropmir, pa bruhal sicer ni, ampak mu je nekaj nagajalo, kot da bi mu nazaj hodilo, sumim, da je bilo to. Moram prav svojo mami vprašat, ker moj brat, če se prav spomnim, tudi ni prenašal mleka, jaz imam občutek, kot da ga Maks ne prenaša.