|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  768 769 [770] 771 772   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 15:07:44   
altati
IN Š TO SE DOGOVORIMO, DA SE TEGA RES DRŽIMO, OK? PUNCE MOJE DRAGE??????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19226
6.6.2007 15:07:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Punce ne se kregat, raje se zmenimo, da ostane tako kot je, dogovarjanje glede srečanj naj gre pa na ZS!!!!
Jaz hočem brati vse, na dveh temah pa sigurno ne bomo vse in se bo čar izgubil!

jaz sem za dogovor:
- srečanje se lahko objavi, dogovori kdo, kdaj kam, točno pa na ZS!!!
STE ZA?????????

Evo, nadmati altatija reši vse. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19227
6.6.2007 15:11:48   
Pikabu
Altati, da se ti še javno opravičim za danes, ker sem zamočila. Te povabim na kozarec zlatega šampanjca, da se odkupim. user posted image Sem ga dobila danes. user posted image

Ups, a gre to že na ZS? Kakšna je pa kazen za kršenje pravila? user posted image Mah, to sem morala napisati, da bodo tudi ostale vedele, da se želim odkupiti. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19228
6.6.2007 15:13:26   
Pikabu
Maxica, a si ti potem dobila ta šampanjec za tvojega moža? Kako se pa pije? A tisto zlato tudi kar popiješ al kuko? user posted image No, v glavnem ta moj kolega se ukvarja tudi s tem in če ga bo katera potrebovala, naj samo pove, ga zdaj lahko jaz zrihtam.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19229
6.6.2007 15:13:27   
altati
Pikabu- vse grehe se plača z Lind čokoladouser posted image user posted image user posted image Vsem prizadetim na domači naslovuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19230
6.6.2007 15:14:05   
Pikabu

Pikabu- vse grehe se plača z Lind čokoladouser posted image user posted image user posted image Vsem prizadetim na domači naslovuser posted image

OK. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19231
6.6.2007 15:16:17   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

jaz sem ful prizadetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19232
6.6.2007 15:23:10   
nanica
moci, jaz mam številko od anč, ampak imam telefon na servisu, ker mi ga je včeraj sin tako naslinil, da je nehal delovati. grrrrr.

in dokler ne najdem rezervnega telefona, ne morem do številk, saj jih ne znan veliko na pamet, tudi tvoje ne, da bi te lahko poklicala

< Sporočilo je popravil nanica -- 6.6.2007 15:24:00 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19233
6.6.2007 15:23:56   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz sem ful prizadetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, moci, to je bilo še preden sem vedela za odkupnino. Lahko pa še tebe povabim na šampanjec. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19234
6.6.2007 15:26:09   
Pikabu
Mi bomo pa ustanovili svoj klub bušk in padcev in preščipnjenh prstov. Naš mali je pogruntal predale in omare. Danes se je že dvakrat fino priščipnil, jok pa do neba. user posted image Mami samo hladi pod vodo, naj se navadi, da se predalov ne odpira. Ema je to hitro pogruntala, upam, da bo Maks tudi.

Zdaj pa res grem in neham težit. Bomo nekaj pojedli, potem pa gremo ven.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19235
6.6.2007 15:28:03   
mis
Glede debatiranja: jaz tudi nimam tolk časa in včasih samo preletim, preberem kar je rdeče obarvano. Se strinjam z dogovorom.

Obroki:
6:00 dojenje
10:30 sadje
14:00 zelenjava
17:00 jogurt, skuta, sadje ali dojenje
19:00 ali 20:00 kašica in dojenje takoj pred spanjem.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19236
6.6.2007 15:28:55   
pikapolona2
uf sam par ur me ni pa ste se že mal zbockale pa spet prjatle postale.....

Jst tud nobene ne pozmam še osebno pa kr čvekam z enimi manj z drugimi več.....sploh pa pojma nimam od kod je kdo doma...ok za ene par mi je je jasno .(velik je gorenjk ane?)...za druge bom pa že razbrala iz vaših postov.

Altati a sm se jst včeraj hvalila kolk men poje GH...hmmmm...danes nebi nič jedla. ...sadja 2 žlice.....kosila 3 žlice ....sam se ne sekiram ko bo lačna bo že....upam! Se je pa vmes malo več dojila...beri muckala. Zdej jo je pa tašča peljala na sprehod da lahko jst mal klele berem

hvala vsem k ste me sprejele kjub temu da sm kr padla not....ostale k si še nič nismo napisale pa lp iz gorenjske! user posted image user posted image user posted image

Danes sva vadili bravo bravo....user posted image

P

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19237
6.6.2007 15:38:03   
altati
Jah, no, kaj naj, kar povedala vam bom: naša Pikabu v času moževe odsotnosti sprejema moške obiske, da o tem koliko prej pospravlja sploh ne debatiram...če je pa še depilacija padla, pa ne vemuser posted image user posted image user posted image . vem samo, da sem odpadla kot 'knof iz gat' (gumb iz hlač), zaradi njeuser posted image nega dragega prijatelja moškega spolauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Kaj si pa mislim...hm, to je pa že druga zgodba...razmišljam v smeri- a je prijateljstvo intimnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19238
6.6.2007 15:44:50   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, jaz mam številko od anč, ampak imam telefon na servisu, ker mi ga je včeraj sin tako naslinil, da je nehal delovati. grrrrr.

to se je nam danes zgodilo... pa mu ponavadi ne pustim telefona za v usta, danes me je pa pretental... in zdej sm odklopljena od sveta user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19239
6.6.2007 15:46:43   
frrrr

Mi bomo pa ustanovili svoj klub bušk in padcev in preščipnjenh prstov. Naš mali je pogruntal predale in omare. Danes se je že dvakrat fino priščipnil, jok pa do neba. user posted image Mami samo hladi pod vodo, naj se navadi, da se predalov ne odpira. Ema je to hitro pogruntala, upam, da bo Maks tudi.

ta šola tut pr nas pomaga... sicer preščipnjenih prstov še nimamo, ampak bušč zaradi udarcev v tla pa tut ni več user posted image pa danes je tut bušk zaradi udarjanja v stranico postelje manj kot včeraj user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19240
6.6.2007 16:02:32   
Evik
babe - anč, lu, mis - jutri ob 11h telovadba pri meni!

prinesite dobro voljouser posted image

sse vidimo!

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19241
6.6.2007 16:56:39   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

res pa je, da bi me študentke verjetno že davno diplomirale, če ne bi bilo rr-jauser posted image user posted image user posted image

beki, se strinjam s tabo!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 19242
6.6.2007 18:30:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

res pa je, da bi me študentke verjetno že davno diplomirale, če ne bi bilo rr-jauser posted image user posted image user posted image

beki, se strinjam s tabo!user posted image

js tut user posted image

kaj zdej... a zdej se pa nobena ne upa več čvekat? al kaj je? sej menda nimate sonca user posted image pr nas vsakih 5 minut dežuje...

muki, si huda zarad vukojebine? user posted image ti kaj sladkega pošljem?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19243
6.6.2007 18:47:28   
Pikabu

Jah, no, kaj naj, kar povedala vam bom: naša Pikabu v času moževe odsotnosti sprejema moške obiske, da o tem koliko prej pospravlja sploh ne debatiram...če je pa še depilacija padla, pa ne vemuser posted image user posted image user posted image . vem samo, da sem odpadla kot 'knof iz gat' (gumb iz hlač), zaradi njeuser posted image nega dragega prijatelja moškega spolauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Kaj si pa mislim...hm, to je pa že druga zgodba...razmišljam v smeri- a je prijateljstvo intimnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A si mi fuš, a? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19244
6.6.2007 18:50:48   
altati

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19245
6.6.2007 19:03:51   
Maxica
Max ima še vedno vročino, zdaj sva mu calpol kar v sok poturila, da ni vedel, da ga je dobil.user posted image  Ima pa tako zelo otekla lička, smo prav gledali, če bi moral še kakšen zobek prikukati na plano, pa ima že vseh 20. Je pa pri šesticah kar vzdignjena dlesen, ampak menda šestice pa sploh niso še tako zgodne. Verjetno bom oba jutri kar peljala do zdravnice, pa naj pogleda.
Pikabu, za moža sem v eni zlatarni dobila tisti šampanjec, komaj komaj, ga pa nismo odprli, se nam zdi kar malo škoda. Tisti zlati prah je pa užiten, baje se ga uporablja tudi za ene rižote.user posted image
Glede dogovorov za srečanje se strinjam. user posted image
A navaden jogurt bi se že  lahko probal dati, glede na to, da sem kislo smetano že kdaj dala v zelenjavo, pa ni bilo kakšne reakcije?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19246
6.6.2007 19:04:11   
Pikabu

Ej, če bi bil za stvar, ti ga odstopim. Ampak je srečno zaljubljen, poročen, bodoči očka, tako da ne bo nič. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19247
6.6.2007 19:06:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

A navaden jogurt bi se že  lahko probal dati, glede na to, da sem kislo smetano že kdaj dala v zelenjavo, pa ni bilo kakšne reakcije?
[/quote

ja, lahko. Saj boš videla, če bo reakcija.
Pa daj pozdravite se mi že  enkrat no!!! Naloži dedce v avto in jih pelji k zdravniku!!!!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19248
6.6.2007 19:07:55   
altati

Ej, če bi bil za stvar, ti ga odstopim. Ampak je srečno zaljubljen, poročen, bodoči očka, tako da ne bo nič. user posted image

sem skregana s teboj, tako da vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Počutim se zanemarjeno, užaljeno, zapuščenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še otroka sta mi jokala, ker nista videli tvojih, Tia in Jašauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19249
6.6.2007 19:10:24   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Max ima še vedno vročino, zdaj sva mu calpol kar v sok poturila, da ni vedel, da ga je dobil.user posted image Ima pa tako zelo otekla lička, smo prav gledali, če bi moral še kakšen zobek prikukati na plano, pa ima že vseh 20. Je pa pri šesticah kar vzdignjena dlesen, ampak menda šestice pa sploh niso še tako zgodne. Verjetno bom oba jutri kar peljala do zdravnice, pa naj pogleda.

Šestice zrastejo kasneje, ker je stalen zob, ko rastejo stalni zobje. Čeprav čudnega pa mogoče sploh ne bi bilo, če je slučajno to. Danes sem govorila s prijateljico. Hčerki je zrastel še en dodaten zob, ne vedo točno ali dvojka ali trojka, kar na nebu. Za zdaj ga bodo pustili, baje se pa lahko zgodi tudi pri stalnih, takrat ji ga bodo pa dali ven. Sem bila čisto šokirana, da je kaj takega možno. Aja, hčerka je pa tri mesece mlajša od Eme.

Pikabu, za moža sem v eni zlatarni dobila tisti šampanjec, komaj komaj, ga pa nismo odprli, se nam zdi kar malo škoda. Tisti zlati prah je pa užiten, baje se ga uporablja tudi za ene rižote.user posted image

No, če ga boš pa še kdaj rabila, se pa zdaj lahko name obrneš. Je prav rekel, da ga lahko zrihta, ker je bil ves presenečen, kako vem za to. Jaz sem pa od tebe to izvedela.

A navaden jogurt bi se že lahko probal dati, glede na to, da sem kislo smetano že kdaj dala v zelenjavo, pa ni bilo kakšne reakcije?

Če je vse v redu, mu ga pomojem lahko daš. Jaz bi mu ga, če ne bi imeli teh težav z bruhanjem. Našemu pa očitno res ne paše. Danes sem mu dala kislo smetano v kropmir, pa bruhal sicer ni, ampak mu je nekaj nagajalo, kot da bi mu nazaj hodilo, sumim, da je bilo to. user posted image Moram prav svojo mami vprašat, ker moj brat, če se prav spomnim, tudi ni prenašal mleka, jaz imam občutek, kot da ga Maks ne prenaša.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  768 769 [770] 771 772   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  768 769 [770] 771 772   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.