|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  749 750 [751] 752 753   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
4.6.2007 16:31:19   
Maxica
Da bi bila porodniška zaradi tega podaljšanja, zihr ne. Je pa nekaj, mislim, da ti pripada ena prosta ura al kako že vmes, če še dojiš. Mislim, da smo enkrat že debatirale o tem.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18751
4.6.2007 16:33:35   
moci
še eno cvetko glede gh vam povem:
včeraj je ena smotana teta z brki hotela dat moji zoji torto. zoja je bila v varnem naročju moje mami, ki ji (teti) je razlagala, da naše dete še ne sme torte. se je tastari skoraj zmešalouser posted image . ampak ona še nima vnukov. to bo žuruser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18752
4.6.2007 16:33:47   
Anonimen
Ja, sem že našla...mamam, ki imajo alergike in da dojijo, pripada dopust za nego otroka do 15. meseca...tudi to je res, da ti pripada vmes nekaj časa za dojenje (misim, da eno uro, ja)...user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18753
4.6.2007 16:34:02   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Da bi bila porodniška zaradi tega podaljšanja, zihr ne. Je pa nekaj, mislim, da ti pripada ena prosta ura al kako že vmes, če še dojiš. Mislim, da smo enkrat že debatirale o tem.

res jeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18754
4.6.2007 16:35:25   
moci
zoja je našla pod mizo škatlo od prenosnika in se zdaj uči bobnanjauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18755
4.6.2007 16:35:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja je našla pod mizo škatlo od prenosnika in se zdaj uči bobnanjauser posted image

user posted image user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 18756
4.6.2007 16:37:04   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še eno cvetko glede gh vam povem:
včeraj je ena smotana teta z brki hotela dat moji zoji torto. zoja je bila v varnem naročju moje mami, ki ji (teti) je razlagala, da naše dete še ne sme torte. se je tastari skoraj zmešalouser posted image . ampak ona še nima vnukov. to bo žuruser posted image user posted image

Hehe, Moci, kako fino ti znaš napisat, si kar predstavljam to grdo teto.user posted image user posted image  Ma, kaj so tečne, mater jim, zakaj se jim zdi, da bi moral dojenček jesti torto???user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18757
4.6.2007 16:41:39   
@lina
ojla...

javlja se vam mati samohranilka...za dva dni nas je zapustil oči in krenil na službeno pot...eno dete ravnokar spi popoldansko spanje, drugo dete se igra z avtomobilčki...mami pa na RRuser posted image  je pa mali spal dopoldne 2,5 uri, po plavanju, čisto razkošje user posted image

Je bila pa ta nedelja res krščansko obarvana...user posted image  Maxica, vsi oktobrčki niso krščeni, naš tudi ne bo, ker smo bolj ateistične sorte user posted image
Kar se pa pikic tiče - Jure jih je dobil takrat ene 3 tedne nazaj...ampak niso bile drobne, bolj podobne pikom komarja...po celem trupu, malo po nogah... sva šla pokazat zdravnici, pa je vzela še bris žrela in ugotovila streptokok, dobili ospen... Kaj so bili tisti izpuščaji še danes ne vem...zdravnica je rekla da so čist netipični user posted image

Po zakonu o delovnih razmerjih res pripada eno uro za dojenje - kako pa to v praksi zgleda, nimam pojmauser posted image

zdaj pa grem...eno dete se je nehalo igrati in bi rado jedlo sirčka user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 18758
4.6.2007 16:45:27   
Arabela
Pri nas je sijalo sonce, dokler ni mami začela kositi trave... pa se je ful vlilo, zdaj pa že pojenjuje... dopoldne pa je bilo še ful vroče...

Mi je pa uspelo danes kar 2uri sedeti v istem kafiču...user posted image user posted image user posted image mala se je tam najedla, potem kar sama od sebe zaspala v vozeku, se nato še previla... superca mam pridno dete.. zdaj pa jo čuva babica medtem ko mami "pospravlja user posted image "

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18759
4.6.2007 16:47:24   
Arabela
Lu,vem da se psi radi zredijo po kastraciji, zakaj ne vem.... pa se še vedno giblje kjot prej ali je postal bolj len..
Naša je tudi čez zimo preveč kil dobila, pa smo ji povečali aktivnost (sprehodi z vozekom) in ji zmanjšali dozo hrane (oziroma prej je dobila svega in svašta, zdaj pa predpisano dozo briketov)...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18760
4.6.2007 17:06:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ja, sem že našla...mamam, ki imajo alergike in da dojijo, pripada dopust za nego otroka do 15. meseca...tudi to je res, da ti pripada vmes nekaj časa za dojenje (misim, da eno uro, ja)...user posted image

LP

barby to ni res! ne zavajaj javnostiuser posted image user posted image user posted image !!!!
kje si pa to pobralauser posted image user posted image user posted image ?
to, da ti pripada vmes odmor za dojenje je pa po ZDR-ju. ampak v praksi težko izvedljivo, oz. pokaži mi delodajalca, ki bo to preneseluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18761
4.6.2007 17:17:31   
Anonimen
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/dojenje/alergije.htm#7

http://www.dz-rs.si/index.php?id=94&type=98&o=120&sb=5&unid=VPP%7C45E448C57C5AA0F1C125717D003F3ACC&showdoc=1

Izvoli in malo beri...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18762
4.6.2007 17:34:53   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Lu,vem da se psi radi zredijo po kastraciji, zakaj ne vem.... pa se še vedno giblje kjot prej ali je postal bolj len..
Naša je tudi čez zimo preveč kil dobila, pa smo ji povečali aktivnost (sprehodi z vozekom) in ji zmanjšali dozo hrane (oziroma prej je dobila svega in svašta, zdaj pa predpisano dozo briketov)...

Se mogoče za malenkost malo manj giblje in okoli bloka res vse požre. A lahko pokličem sanitarno? Oz. koga drugega, ker kar se pa tu pri nas dogaja je pa živa svinjarija. Resnično. Joj ker jaz potem vidim kaj folk iz balkona meče ven na travo. 10 m stran pa otroško igrišče. Mi grejo kar kocine pokonc. Sam da najdem tega k polne lonce čez okn ven meče.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18763
4.6.2007 17:35:08   
altati
barby -  beri

PODALJŠANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA
Če mislite ali želite podaljšati porodniški dopust ali kakor se uradno reče: dopust za nego in varstvo otroka, se skupaj z izvidi obrnite na lokalnem CSD, kjer boste izpolnili obrazec.Dopust za nego matere in otroka se lahko podaljša maksimalno do otrokove starosti 15. mesecev.

piše mislite ali želite....nikaor pa DA DOBITE!!!
Barby, dobro preberi, akj piše, ne samo naslove!

Vlogo lahko napiše vsaka, odobrenih je pa mogoče nekaj procentov.
Iz prakse ti povem, da z alergijami na: kravje mleko, jajce, vse adetive v hrani, konzervanse, jagode, breskve, sojo, gluten in še kaj +  z dojenjem, ej bila vloga ZAVRNJENA! Na pritožbo pa, kljub posredovanju osebno gospoda  ministra Gregprja Viranta, NIKOLI ODGOVORJENO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18764
4.6.2007 17:38:09   
altati
barby - kaj naj bi pa v drugem linku prebrala pametnega na to temo, se mi pa svita neuser posted image user posted image ...sem brala in brala in brala in našla nič na temo podaljšanja, razen standardne člene, ki jih poznam!
O alergijah in dojenju in posledično podaljšanju pa niti besedice...če sem kaj zgrešila, me prosim razsvetliuser posted image ! Bom zelo veselauser posted image !

barby, da bi to držalo, bi moral biti zakon, v katerem bi bila ta pravica navedena. Tega zakona ni! Pojmovanje otroka, ki potrebuje posebno nego in varstvo, pa zavisi od zdravniške komisije, ki vlogo za podaljšanje dobi v roke

< Sporočilo je popravil altati -- 4.6.2007 17:42:55 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18765
4.6.2007 17:59:12   
Anonimen
Pardon...mislim ej, si pa napadalna...sem upala, da mi boste pomagale zadevi priti do dna in ne da me takole napadaš...adijo pamet...pač ne vem vsega, sem prvič mama in to šele 7,5 mesecev...in tudi nisem ne vem kakšen strokovnjak, sem pač laik in se učim....user posted image

Pa hvala za prijaznost...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 18766
4.6.2007 18:04:41   
nanica
punce, ne se kregat user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18767
4.6.2007 18:07:28   
altati
Barby, ti si nekaj trdila! Preberi si še enkrat, kaj:

Citiram te:

LP

in malo kasneje si trdila tole:

http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/dojenje/alergije.htm#7

http://www.dz-rs.si/index.php?id=94&type=98&o=120&sb=5&unid=VPP%7C45E448C57C5AA0F1C125717D003F3ACC&showdoc=1

Izvoli in malo beri...

Tu jaz ne vidim vprašanja mlade mamice, ki išče informacije....ko si jih iskala, kakšen post pred tema, sem ti povedala, da NI RES!
Tako da zdaj ne poskušaj delovati kot žrtev, ki sem te napadla, ko si samo iskala informacijeuser posted image user posted image user posted image
Se spomniš, ali ti še ta post citiram?

Nekaj je vprašanje, nekaj pa trditev!
Res nočem, da bi puncam dajala informacije, ki so lažne....pa brez zamere!

Na prijazno vprašanje pa pri meni vedno dobiš prijazen odgovor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18768
4.6.2007 18:08:37   
Maxica
Kdaj je kakšno stvar treba prej res prebrati, preden se trdi tako ali drugače.user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18769
4.6.2007 18:09:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

punce, ne se kregat user posted image

nanica, i love you toouser posted image user posted image user posted image !
gremo v četrtek k mlinčkom? Bo vreme?????

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18770
4.6.2007 18:09:37   
mis
Ne se kregat punce! Prosim! svet je lep! Otročki so zdravi! Nič nam ne fali! Se pa strinjam da si lahko povemo kar vemo in nam bo lažje. Vsem skupaj.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18771
4.6.2007 18:11:03   
mis
Mi smo pa ob 17h vsi polegli v posteljo in zaspali. Mala je neverjetno hitro zaspala, malo se je igrala, zajavkala, sem ji dala dudo in je zaspala. Jaz sem vstala, ati in mala pa še kar spita.

@lina, pokliči kaj, greva ven če želiš. Bom vesela.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18772
4.6.2007 18:11:54   
mis
Maxica, res sem se dogovarjala z Evik, da bi prišla na telovadbo s Tino. Mogoče pa res ta teden. Kdaj pa je? Kje?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18773
4.6.2007 18:15:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mi smo pa ob 17h vsi polegli v posteljo in zaspali. Mala je neverjetno hitro zaspala, malo se je igrala, zajavkala, sem ji dala dudo in je zaspala. Jaz sem vstala, ati in mala pa še kar spita.

kako vam zavidam.....jaz bi tudi spala......

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18774
4.6.2007 18:16:15   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

kako vam zavidam.....jaz bi tudi spala......

Hm... jaz bi tud mela 3 take pridne otrokeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  749 750 [751] 752 753   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  749 750 [751] 752 753   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.