|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  722 723 [724] 725 726   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 19:53:18   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

jst mam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18076
29.5.2007 19:53:55   
frrrr

lejte zdaj to
kaj zdej? boš naskočla 100ko al ne user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18077
29.5.2007 19:54:38   
frrrr

jst mam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, sm odzadi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 29.5.2007 19:55:18 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18078
29.5.2007 19:55:09   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

no moj je šel danes s šefom na poslovilno večerjo, tako da sem vaša- kje pa je kerauser posted image

evo me, mali je že zaspal. a tinkara že spi?

ah kje, po tleh se plazi in nič ne kaže, da bi bila kaj posebno zaspanauser posted image
Gre pa po vojaško po trebuhu, pa na hrbet in se potem z nogami odriva, pa kotali se...vse kar češ, pa kar hitra je že, pleza pod stole, kavč, mizo- pol pa ven ne znauser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18079
29.5.2007 19:56:12   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ja čist si bogauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18080
29.5.2007 19:57:24   
frrrr
punce, js sm prej gledala svojo knjigo iz otroštva... sm bla pa res mičkena user posted image v prvem letu sm se 5 kil poredila, zrastla pa komaj do 68 cm (iz 49 cm) user posted image ... pri 15ih mesecih sm bla tk velika kot Jaša 18.4. = 71 cm... pri 18ih mesecih pa 73 cm - neki takega je verjetno zdej Jaša velik user posted image  user posted image
no, sej tut zdej nism velikanka... ampak kam naše dete raste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18081
29.5.2007 19:58:22   
frrrr

katerega providerja maš pa ti? js mam telemach... zgleda, da si prehitra za kabel user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18082
29.5.2007 19:59:04   
beki24

punce, js sm prej gledala svojo knjigo iz otroštva... sm bla pa res mičkena user posted image v prvem letu sm se 5 kil poredila, zrastla pa komaj do 68 cm (iz 49 cm) user posted image ... pri 15ih mesecih sm bla tk velika kot Jaša 18.4. = 71 cm... pri 18ih mesecih pa 73 cm - neki takega je verjetno zdej Jaša velik user posted image  user posted image
no, sej tut zdej nism velikanka... ampak kam naše dete raste user posted image user posted image user posted image

jah, je Jaša bolj po reglcih kot si bila ti, pa hvalabogu, ker bi zdej verjetno že celo paniko narediluser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18083
29.5.2007 19:59:49   
beki24

katerega providerja maš pa ti? js mam telemach... zgleda, da si prehitra za kabel user posted image user posted image

T2

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18084
29.5.2007 20:01:22   
altati
sam en lep dober večer vsem skupaj!

grem kar k možičkuuser posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18085
29.5.2007 20:02:56   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Lepo da poveš, kaj nam hočeš skomine delatuser posted image
Veš pri meni je že krizauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18086
29.5.2007 20:06:31   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mamica 81, če pa moraš vrnit kuverto, si pa ZIHER opravičena do vračila. Imaš v tem sklopu naveden tudi znesek, malo preveri.

user posted image Pogledala, vidla da res nekej dobim. Veselauser posted image  Končno bom tudi nekaj dobilauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18087
29.5.2007 20:11:03   
Pikicapokica6

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

1. A imajo vaši sončki že kakšno ninico?

2. Za vse zobate? Že kaj umivate zobke? Kako?

1. ninica sem še vedno kar jaz.user posted image
2. zobeke umiva s krtačko, ki se natakne na prst. Zelo rada jo grizlja.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18088
29.5.2007 20:21:48   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image saj ne vem, vse zgodbe od začetka se mi ne da ponavljat user posted image sem mislila, da se bo malo razpletlo, pa se je še bolj zapletlo user posted image tast je tako jezen name, da se je že drugič, ko smo bili tam na obisku, delal da mene in sina niuser posted image in razlog: ker sem mu zadnjič, ko je spet začel obračati svojo staro lajno s teženjem na tem ali onem področju, rekla, da če takoj ne neha, da bom šla kar domov. in zdaj je prepričan, da se moram jaz njemu opravičiti user posted image mislim, da tega filma ne bo videl, mi je pa zelo težko, ker zdaj očitno tudi vnuka več ne zmore videti, saj se je kar skril, ko smo tja prišli. kako bedno user posted image user posted image user posted image

Mi je zelo žal, da so nekateri tastari tolk otročji, da zraven vpletajo otroke, ki niso nič krivi. Kadar katera kaj pojambra glede svoje žlahte, lahko samo rečem, da jo čist razumem, ker jaz sem od žlahte doživela že svašto. Ena babica je totalno zmešana in je zadnč svoji vnukici ponujala prižgan čik, druga tako škrta, da  svoji vnukici do zdaj ni niti pampersk kupila. Ko sem rekla, da npr. kupujemo trip-trap stolček začne hitro jamrati, da so pa doma čist brez denarja, ker so sinu, staremu 24 let, ki ima mimogrede že službo, ravno kupili nov avtouser posted image  Pa še bi lahko naštevala, pa nima smisla, ker mi gre kar na bruhanje. Res nimamo sreče z žlahto.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18089
29.5.2007 20:28:41   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Aja, pa še dve stvari vas vedno pozabim vprašat.

1. A imajo vaši sončki že kakšno ninico?

2. Za vse zobate? Že kaj umivate zobke? Kako?

V posteljici ima dva tini-mini medvedka in eno ovčko ki jo potegneš za rep in špila ter eno pleničko. Običajno se obrne na bok k eni od teh stvari in stisne svoj gobček tja user posted image

Imamo dva zobka, umivamo pa občasno z mokro krpico... sem pri pediatru videla eno reklamo za first teeth - neke vrste ščetka ki se kao na prst natakne ali kaj... imajo v lekarnah samo še nisem prišla do tja...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18090
29.5.2007 20:29:43   
tasha23
Čer, ali me dolgo ni ali pa cel dan tu gor visim. Gael je zaspal - cel dan je štrajkal s spanjem, zdaj pa ni mogel niti očija dočakat, ki ga je utrujenost premagala.

Zdaj pa sem sama in ne vem kam bi se dalauser posted image  Tako dolgo me ni bilo, da sploh ne vem kaj naj napišem in o čem vse ste pisale, sem malo 'zgubljena'' user posted image
Morda bom pa kar Gaelu se pridružila. user posted image

Oj muki1 kaj si mislila z RD? Kaj ker se 30- približujem????user posted image

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 29.5.2007 20:32:25 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18091
29.5.2007 20:30:40   
@lina

tvoje dete raste tako kot je treba...jaz se sprašujem, zakaj so tebe tlačili dol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18092
29.5.2007 20:33:17   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Lepo da poveš, kaj nam hočeš skomine delatuser posted image
Veš pri meni je že krizauser posted image

ti kr zdej naklofaj še za naprej, ker pol boš čez dan s Tinkaro... ko bo spala, se boš mogla spočit od nočnih aktivnosti... zvečer pa itaq posteljna žurka user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18093
29.5.2007 20:33:55   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mamica 81, če pa moraš vrnit kuverto, si pa ZIHER opravičena do vračila. Imaš v tem sklopu naveden tudi znesek, malo preveri.

user posted image Pogledala, vidla da res nekej dobim. Veselauser posted image  Končno bom tudi nekaj dobilauser posted image

Sicer je lepo, da nekaj enkrat dobiš v večjem znesku...ampak dejstvo je, da si to pri svoji premiji tudi vsa ta leta plačevala...žal ni iz neba podarjeno!

No jaz ne dobim ničesar, ker sem si pred vami začela služiti kruh in si torej tudi PZZ plačevati user posted image ...sfalila sem za dva meseca...ampak je tudi moja premija pri Vzajemni bila ves čas nizka, torej brez teh rezervacij...

Neposredna povezava do sporočila: 18094
29.5.2007 20:35:31   
Pikicapokica6
MI SMO PA SPREJETI V VRTEC.user posted image user posted image user posted image user posted image JUHUHU!!!Včasih pa le pomaga, če je človek vztrajen!!!!!!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18095
29.5.2007 20:37:21   
@lina
A ima smisel da čestitamo mali Gretki in njeni mamici, ko je pa sploh ni na spregled? Al bo vseeno prišla čestitke dol snet?user posted image

No, za vsak slučaj: user posted image user posted image user posted image  Gaja, čestitke! user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 18096
29.5.2007 20:38:41   
pikapolona2
no pa da poskusim če znam prlepit sliko...

Pikabu naše dete ima za ninico eno kravvico(upam da bo slika)...ima jo pa že kar od enga 3 meseca...smo jo že prali vmes

user posted image

zobka imamo enega(krasno grize v joško s tisto špičko) ampak umivam ga pa zaenkrat še ne...sej se itak nonstop ponoči zbuja in nekaj ziza...pol pa po moje nima haska za tiste 4 ure v kosu k spi.

P

Neposredna povezava do sporočila: 18097
29.5.2007 20:39:57   
tasha23
Ma kaj ste spet vse kao ''odsotne''?!?user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 18098
29.5.2007 20:42:25   
frrrr
@lina, js sm od majhnih staršev, zato sm take mere imela, niso me tlačili dol user posted image

beki, bi bla res vsa panična, če bi najmanjši oktobrček, ker ima očeta velikana user posted image

nanica, ne se sekirat za tasta... včasih sosedje in prijatelji, ki niso nič v sorodu, otroku veliko več pomenijo... važno, da se z možem dobro štekata in ima Blaž vso vajino ljubezen

MAMICA81, evo zgoraj napisano velja tut zate... čeprav sm vidla, da se že ne sekiraš kaj preveč... prižgan cigaret user posted image je pa mau neumna tale babica user posted image user posted image

Maxica, sm vesela da je z Lanom bolje... verjamem, da te vrže iz tira taka vročina... js sm že pri 38,9 paničarila user posted image kaj me še čaka... ojej...

muki, me veseli, da si uživala na seminarju

tasha, mau povej kje se potepaš... pa kaj dogaja... sej boš prec padla v debato user posted image

altati, uživaj user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18099
29.5.2007 20:42:51   
muki1

1. A imajo vaši sončki že kakšno ninico? Tudi mamico

2. Za vse zobate? Že kaj umivate zobke? Kako? Še škrbasti

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 18100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  722 723 [724] 725 726   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  722 723 [724] 725 726   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.