Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanica saj ne vem, vse zgodbe od začetka se mi ne da ponavljat sem mislila, da se bo malo razpletlo, pa se je še bolj zapletlo tast je tako jezen name, da se je že drugič, ko smo bili tam na obisku, delal da mene in sina ni in razlog: ker sem mu zadnjič, ko je spet začel obračati svojo staro lajno s teženjem na tem ali onem področju, rekla, da če takoj ne neha, da bom šla kar domov. in zdaj je prepričan, da se moram jaz njemu opravičiti mislim, da tega filma ne bo videl, mi je pa zelo težko, ker zdaj očitno tudi vnuka več ne zmore videti, saj se je kar skril, ko smo tja prišli. kako bedno Mi je zelo žal, da so nekateri tastari tolk otročji, da zraven vpletajo otroke, ki niso nič krivi. Kadar katera kaj pojambra glede svoje žlahte, lahko samo rečem, da jo čist razumem, ker jaz sem od žlahte doživela že svašto. Ena babica je totalno zmešana in je zadnč svoji vnukici ponujala prižgan čik, druga tako škrta, da svoji vnukici do zdaj ni niti pampersk kupila. Ko sem rekla, da npr. kupujemo trip-trap stolček začne hitro jamrati, da so pa doma čist brez denarja, ker so sinu, staremu 24 let, ki ima mimogrede že službo, ravno kupili nov avto Pa še bi lahko naštevala, pa nima smisla, ker mi gre kar na bruhanje. Res nimamo sreče z žlahto.
|