|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  720 721 [722] 723 724   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 14:19:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

še 15 postov pa dobim zvezdico, da bom super čvekauser posted image
lažeš, še 12 user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18026
29.5.2007 14:19:35   
frrrr
beki na tej strani tut še ni Tinkare user posted image pa tvojo frizurco še pokaži

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18027
29.5.2007 14:25:08   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mož prihaja domov, v pečici se peče pizza, na štedilniku vre špargljeva juha... je kera fovš?user posted image

js sm ti fauš moža... sm že prej klicala, če je varianta, da pride dans kaj prej... pa mi je obljubil, da bo jutr cel dan doma... mali je prava tečka zadnja 2 dni in me psihično tolk utrudi, da mi niti pod razno ne pade na pamet, da bi se še učila, ko gre spat
ali je znak izraščanja zob tut cmevkanje za vsako figo, al je samo mau razvajen? kr cmera se, če ni vse po njegovo... pa ne vem a nej zdej mau potrpim in sm bolj trdna, al ga bom pol celo življenje poslušala in igrala po njegovem? če so zobki, bom po njegovo plesala... če je pa samo crkljanost, bom pa morala mau vzgoje vpeljat user posted image al kaj nej? nasveti, plssss

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18028
29.5.2007 14:26:02   
frrrr
kaj js pa nove strani odpiram al kaj? že 720ko in 721ko sm odprla... pa šele na 700ko smo šle user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18029
29.5.2007 14:28:23   
frrrr

Frrrr, lep avatarček. Pa Mamica tud!

kje si pa mamico vidla? aja MAMICO81, misliš user posted image sm tut js njen nov avatar opazila in mi je všeč user posted image

drgač sm pa vesela, da gre Tinin izpuščaj nazaj user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18030
29.5.2007 14:29:08   
nanica
pri nas pa spet ričet

pa mali tudi cmevka, najbrž bodo res zopki-zato je tako zoprnuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18031
29.5.2007 14:31:31   
psaša
frrrr naš pride tud pakšne par dni tečen kot user posted image , cmevka skoz. Mogoče je utrujen, mogoče pa sprobava kolk mu ustrežemo. Včasih kadar je tak mu polovično ustrežem. Včasih pridem tako k njemu in mu delam družbo, včasih ga pa pustim samega, pa še malo cmevka, potem se pa sam zamoti, tako da da potem mir.

< Sporočilo je popravil psaša -- 29.5.2007 14:32:38 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18032
29.5.2007 14:33:10   
frrrr
MAMICA81, priporočam čepke za ušesa, pa se neuš rabla z nikomer kregat user posted image

Pikabu, držim pesti za vas, karkoli že je... dost imate! naj posije sonce k vam!

tasha, lep krst vam želim! pa super za sprejetje v vrtec!

zdej bova pa polento poskusila... lep dan!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18033
29.5.2007 14:39:16   
frrrr
pomoje je vsega po malem:
- mau preizkuša... vrže stvar na tla, gleda za njo in cmevka... prav pogleda me nagajivo in gre do stvari, ki sem mu jo prepovedala (npr. lučke na računalniku so mu fascinantne, ampak ne morem mu zdej pustit, pol pa naenkrat prepovedat - zato ima že v štartu prepovedan dostop)... pol ko je pa utrujen, pa itaq skoz cmevka - mu nič ne paše, se kobaca po postelji in cmevka
- mau je verjetno tut vreme
- mau pa kakšni zobki, ker se pomiri, ko mu dam prst, da ga lahko drgne ob dlesni... igrače za drgnjenje neki časa palijo, pol pa odvrže in cmevka user posted image včeraj sm mu za foro dala dudo, ki je drgač ne uporablja... jo je prijel z roko, pa si jo vtika v usta in drgne gor in dol po dlesnih

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18034
29.5.2007 14:40:22   
frrrr
zdej ste se ga pa verjetno že nagledale, kaj user posted image ste že vse pohvalile nov avatar, torej sm preveč na RR user posted image  user posted image

no, sej pičim v kuhinjo... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18035
29.5.2007 14:41:07   
frrrr
Maxica, sporoči kakšno je stanje, da nas neu skrbelo... 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18036
29.5.2007 14:42:57   
frrrr
še to vam morm povedat... odločitev za nabavo kolesa je padla tudi zato, ker je mali čist nor na kolesarje... kadar vidi koga na kolesu se smeje in brca z nogami bolj kot pa pri kakšnem kužku... pa že pri kužkih se mi zdi, da bo poletel user posted image
no, pa mu že en mesec obljubljava, da bo on tut dobil kolo, ampak mora še mau počakat user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18037
29.5.2007 14:45:40   
tasha23
Kaj je Frrr imaš monologe?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18038
29.5.2007 14:45:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Mož prihaja domov, v pečici se peče pizza, na štedilniku vre špargljeva juha... je kera fovš?user posted image

js sm ti fauš moža... sm že prej klicala, če je varianta, da pride dans kaj prej... pa mi je obljubil, da bo jutr cel dan doma... mali je prava tečka zadnja 2 dni in me psihično tolk utrudi, da mi niti pod razno ne pade na pamet, da bi se še učila, ko gre spat
ali je znak izraščanja zob tut cmevkanje za vsako figo, al je samo mau razvajen? kr cmera se, če ni vse po njegovo... pa ne vem a nej zdej mau potrpim in sm bolj trdna, al ga bom pol celo življenje poslušala in igrala po njegovem? če so zobki, bom po njegovo plesala... če je pa samo crkljanost, bom pa morala mau vzgoje vpeljat user posted image al kaj nej? nasveti, plssss

tu pa moji nasveti odpadejo, ker jaz svoje otroke crkljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18039
29.5.2007 14:47:21   
altati
frrr, a si nam vpisala prvi zobek?
pretekli petek, 25. maja, na dan mladosti?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18040
29.5.2007 14:49:43   
altati

Altati, kje se pa žoga dobi? Jaz jo zdaj kar na eno manjšo žogico dam pa jo zapeljem do stvari ki si jo želi. Nazaj se premika po trebuhu, naprej pa ne gre. In pol cmevka, pa ji dam spodaj žogico, pa jo kar porinem naprej, da bo pokapirala da mora it naprej. ne vem a je to ok.

jaz sem kupila takšno večjo, za žoganje, z disney-evim motivom v Baby centru.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18041
29.5.2007 15:04:50   
Pikabu
Punce, hvala vam vsem za ZS-je, upam, da ne boste hude, ker kar kopiram skoraj enako vsem, da ne tipkam tolikokrat isto vsebino. Zdajle težko kaj več pišem, moram kosilo kuhat, ker pride možek domov, potem gremo pa k bratu na obisk. Če ne prej, si zvečer vzamem čas, da še odgovorirm, če kakšni še nisem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18042
29.5.2007 15:07:58   
Pikabu
Aja, pa še dve stvari vas vedno pozabim vprašat.

1. A imajo vaši sončki že kakšno ninico?

2. Za vse zobate? Že kaj umivate zobke? Kako?

Še moji odgovori.

1. Naš Maks ima že svojega kužka, brez katerega ne gre spat. Zdaj sem ga že parkrat zalotila, da ga stisne k sebi, ga objame in zaspi tako. Imam slikanega, ko bo možek prenesel slike, vam ga pokažem.

2. Mi zobke umivamo že kar z zobno ščetko, tisto čisto majceno. Maks ful uživa. Ko jo zagleda, zdaj že kar sam odpira usta in prav lepo pusti, da jih krtačiva. Upam, da ga to veselje ne mine. Če bo po sestrici, ne bo večjih težav.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18043
29.5.2007 15:11:09   
pikapolona2
Pikabu...sam da je vse OK.....ste tko zelo povezana familija vidm...pr nas jst nč nevem kaj moja svakinja kej prestaja...pa sam eno hišo narazen živimo.

Frrrr......a sm prav skopčala da ti neko statistiko vodiš mi poveš kaj pa še jst najine podatke prpopam.....kak je šlo na razgovoru?

Tamala je pojedla tako krožnik juhe z ajdovo kašo da sm sam gledala...ima veeeelik apetit...pa tud enkrat mi še nič ni ven vrgla...vse kar skuham poje...zdej pa nevem a jst tolk dobr kuham al pa je ona tko neizbirčnauser posted image user posted image ...po moje bo uno ta prvo...da dobr kuham....hehe...evo zdej je šla pa u mižule ... jst grem pa mal delat

kosilo je pa že skor skuhano...sam čakamo na gospodov klic da pridejo...pol pa zakurim v šporhetu......

papa

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18044
29.5.2007 15:41:29   
altati
Moje dete danes že 3x sanja sladke sanje...
Zjutraj je odspal 2 uri, opoldne 1 uro, zdajle pa že spet spančka......

Tia in prijateljico na obisku in se skupaj še s Taro igrajo.
Kosilo pripravljeno, jaz pa na RR...itak se mi ne da nič drugegauser posted image

Pikabu, odgovora na tvoja vprašanja:

1. ninice nimamo oz.hm, ja jo imamo, mamin joškuser posted image  (pa ni važno al je levi al je desniuser posted image )
2. zobka, enega, malega, trenutno milimetrskega še ne umivamo. ko bo pa zrastel, ga pa vsekakor začnemo. Zobno pasto že imamouser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18045
29.5.2007 15:59:27   
Maxica
Na brzino moram, ker mož dela - Lan je bolje z vročino, okoli 37,9 ima v ušesku, je pa bolj neješč, pa nosek ima poln. Sam pišuka, da ima od tega tako visoko vročino? Je to možno?user posted image  Upam, da mu zvečer ne naraste več.user posted image
Se še pozneje kaj oglasim, hvala moje drage za skrb, zlate ste.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18046
29.5.2007 16:03:27   
altati
Maxi -  me ZELOOOOO veseli, da je Lan boljšiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18047
29.5.2007 16:34:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrr, a si nam vpisala prvi zobek?
pretekli petek, 25. maja, na dan mladosti?
ne, sm zdej... hvala!

drgač pa vzamem nazaj... posijalo sonce, mali ga je kaknil (po četrtku) in zdej je spet sonček in se smeje še za 2 dni nazaj user posted image ... očitno je bilo več razlogov, ne še zobki...
no, poleg vremena in problemov s prebavo, je bla verjetno kriva tut kronična zaspanost... odkar sedi, se po 45ih minutah ali eni uri zbudi in se začne igrat, več kot 2-3x dnevno pa itaq ne gre spat user posted image sem danes ponovila vajo treninga spanja in se po 45ih minutah zraven njega ulegla, pa sva zadrnjohala - spal uro in pol user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18048
29.5.2007 16:40:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Aja, pa še dve stvari vas vedno pozabim vprašat.

1. A imajo vaši sončki že kakšno ninico?

2. Za vse zobate? Že kaj umivate zobke? Kako?

1) prejšnjič sm mu nabavla v Sparu Chowinga, pa ga mu vedno zraven poturim... ampak ga še ne stiska preden zaspi ali med spanjem... potuje pa vedno z nami... ko se pa zbudi, se pa tko luštno z njim igra... ga prime za ročice in si njegovega noseka k svojemu prisloni (po palčkovo se lupčka z njim user posted image )

2) mi še nimamo zobkov, pa že uporabljamo zobno ščetko user posted image je full vesel, ko vidi zobno krtačko, pa pusti, da mu obloge odstraniš, prav odpira usta in mu zgleda full paše... drgač pa sam to kr med vsakim previjanjem uporablja, da se zamoti... mau krtačko drgne po dlesnih, pol pa ročaj grizlja, ki je namenjen za drgnjenje dlesni

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18049
29.5.2007 16:43:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Frrrr......a sm prav skopčala da ti neko statistiko vodiš mi poveš kaj pa še jst najine podatke prpopam.....kak je šlo na razgovoru?

pošlji mi na zs podatke svoje Brine - teža in velikost ob rojstvu, obseg glavice, odpustna teža... pol pa za vsak pregled podatke, ki jih imaš (teža, velikost, glava) + datum pregleda... ne pozabi svojega e naslova pripisat, pa dobiš na mail celo statistiko user posted image
razgovor jutri zjutraj

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  720 721 [722] 723 724   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  720 721 [722] 723 724   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.