|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  721 722 [723] 724 725   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 17:13:45   
frrrr
novo stran je treba odpret user posted image

altati, včer je mož pogledal dnevne filmčke, ki sm jih posnela in mi rekel, da ga ne smem js tk razvajat, da ga bo on... js morm menda bit ta huda... ampak zgleda, da pr bomo mogli pri nas kakšno zlobno sosedo al pa kaj takega uvest user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18051
29.5.2007 17:38:10   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mož prihaja domov, v pečici se peče pizza, na štedilniku vre špargljeva juha... je kera fovš?user posted image

js sm ti fauš moža... sm že prej klicala, če je varianta, da pride dans kaj prej... pa mi je obljubil, da bo jutr cel dan doma... mali je prava tečka zadnja 2 dni in me psihično tolk utrudi, da mi niti pod razno ne pade na pamet, da bi se še učila, ko gre spat
ali je znak izraščanja zob tut cmevkanje za vsako figo, al je samo mau razvajen? kr cmera se, če ni vse po njegovo... pa ne vem a nej zdej mau potrpim in sm bolj trdna, al ga bom pol celo življenje poslušala in igrala po njegovem? če so zobki, bom po njegovo plesala... če je pa samo crkljanost, bom pa morala mau vzgoje vpeljat user posted image al kaj nej? nasveti, plssss

pri nas je čisto enako. noro.

mož pa pride samo pojest, pa gre nazaj delatuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18052
29.5.2007 18:08:19   
muki1
Dobro jutro user posted image . Še jaz se javljam.

Maxica, me zelo veseli, da je Lan boljše, sem prav mislila na vas danes. Če mu tak naglo vročina narašča, je res bolje, da maš zmeraj ko kam greste za dalj časa maš zraven svečke, da ne bo kakšnega krča. Saj ne, da bi te strašila, ampak, da si v pripravljenosti. Mogoče je pa kakšna viroza, ne navaden prehlad user posted image  Držim pesti še naprej.

Pikabu, jaz ti ne bom pošiljala ZS-ja, ker sploh nočem vedeti, kaj se je zgodilo, res ne, ampak srčno upam, da ni kaj hudega, nepremagljivega. Saj vendar ima svojega angela........ user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18053
29.5.2007 18:09:47   
muki1
Gajčike, čestitam za osem mesecev user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18054
29.5.2007 18:12:32   
muki1
Tasha, te pogrešam, le oglasi se še kaj. A te še nič ne daje kriza pred bližajočim rojstnim dnevom? Mene že malo stiska pri srčku user posted image .
Gael je pa itak frajer bil in ostaja user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18055
29.5.2007 18:13:05   
muki1
Frrrrčafela, lep avatar. Veri bjutifol user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18056
29.5.2007 18:17:11   
muki1
Mamica 81, če pa moraš vrnit kuverto, si pa ZIHER opravičena do vračila. Imaš v tem sklopu naveden tudi znesek, malo preveri.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18057
29.5.2007 18:19:41   
muki1
Drugače pa, jaz sem bila danes v totem Arabelinem Mariboru. Sem šla na en seminar, je bil kar zanimiv, nisem spala, ampak tematiko je pa naš direktore zgrešil, ni ravno za našo firmo ne vem kako zanimivo.
Potem sem seveda nujno obiskala H&M in zapravljala user posted image . Saj nisem dosti, ampak sem neke šminkerske zadeve za moje punce in za njuno ta staro nabavila user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18058
29.5.2007 18:32:50   
mis
mi imamo pa danes tak ležeč danuser posted image . mala je spala od pol dvanajstih do pol dveh skoraj, potem sva pa obe ob 15h zaspali in spali 1h 45min. mož se je pol prdružu na konc, pa še spi. čisti poležuhi.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18059
29.5.2007 18:35:48   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Aja, pa še dve stvari vas vedno pozabim vprašat.

1. A imajo vaši sončki že kakšno ninico?

ponavadi je kar plenička

2. Za vse zobate? Že kaj umivate zobke? Kako?

je še škrbastauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18060
29.5.2007 18:54:48   
beki24

Aja, pa še dve stvari vas vedno pozabim vprašat.

osliček iz serije Medvedek Pu- se stiska k njemu

je še škrbastauser posted image - enako

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18061
29.5.2007 18:56:13   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Mož prihaja domov, v pečici se peče pizza, na štedilniku vre špargljeva juha... je kera fovš?user posted image

js sm ti fauš moža... sm že prej klicala, če je varianta, da pride dans kaj prej... pa mi je obljubil, da bo jutr cel dan doma... mali je prava tečka zadnja 2 dni in me psihično tolk utrudi, da mi niti pod razno ne pade na pamet, da bi se še učila, ko gre spat
ali je znak izraščanja zob tut cmevkanje za vsako figo, al je samo mau razvajen? kr cmera se, če ni vse po njegovo... pa ne vem a nej zdej mau potrpim in sm bolj trdna, al ga bom pol celo življenje poslušala in igrala po njegovem? če so zobki, bom po njegovo plesala... če je pa samo crkljanost, bom pa morala mau vzgoje vpeljat user posted image al kaj nej? nasveti, plssss

pri nas je čisto enako. noro.

mož pa pride samo pojest, pa gre nazaj delatuser posted image

no pri nas je enako, s to razliko, da sem sama, no mal mi jo že babi popazi, samo ni isto- v glavnem, komaj čakam, da moj pride nazaj, ker se mi že meša

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18062
29.5.2007 18:57:36   
beki24
no, glede na to da naj/jih je toliko, bi sklepala, da je to nekakšna faza oz. so pod vplivom slabega vremenauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18063
29.5.2007 19:06:42   
Maxica

1. Ne, vedno bolj sem jaz njegova ninica. Ne moji joški al karkoli, ampak jaz moram biti konstantno ob njem.user posted image

2. Nismo še zobati, zato tudi ničesar ne umivamo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 18064
29.5.2007 19:40:15   
nanica
user posted image saj ne vem, vse zgodbe od začetka se mi ne da ponavljat user posted image sem mislila, da se bo malo razpletlo, pa se je še bolj zapletlo user posted image tast je tako jezen name, da se je že drugič, ko smo bili tam na obisku, delal da mene in sina niuser posted image in razlog: ker sem mu zadnjič, ko je spet začel obračati svojo staro lajno s teženjem na tem ali onem področju, rekla, da če takoj ne neha, da bom šla kar domov. in zdaj je prepričan, da se moram jaz njemu opravičiti user posted image mislim, da tega filma ne bo videl, mi je pa zelo težko, ker zdaj očitno tudi vnuka več ne zmore videti, saj se je kar skril, ko smo tja prišli. kako bedno user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18065
29.5.2007 19:47:51   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image saj ne vem, vse zgodbe od začetka se mi ne da ponavljat user posted image sem mislila, da se bo malo razpletlo, pa se je še bolj zapletlo user posted image tast je tako jezen name, da se je že drugič, ko smo bili tam na obisku, delal da mene in sina niuser posted image in razlog: ker sem mu zadnjič, ko je spet začel obračati svojo staro lajno s teženjem na tem ali onem področju, rekla, da če takoj ne neha, da bom šla kar domov. in zdaj je prepričan, da se moram jaz njemu opravičiti user posted image mislim, da tega filma ne bo videl, mi je pa zelo težko, ker zdaj očitno tudi vnuka več ne zmore videti, saj se je kar skril, ko smo tja prišli. kako bedno user posted image user posted image user posted image

men grejo taki ljudje tolk na živce, dobr, če je jezen nate ok, ampak kaj je pa otrok krivuser posted image - imamo pa podoben problem z eno od babic

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18066
29.5.2007 19:48:47   
beki24
no moj je šel danes s šefom na poslovilno večerjo, tako da sem vaša- kje pa je kerauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18067
29.5.2007 19:49:55   
nanica
*anč*, a gresta jutri v štorkljo? a vaju prideva iskat?

kako je bilo pa danes na telovadbi? a sta bila?

< Sporočilo je popravil nanica -- 29.5.2007 19:50:43 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18068
29.5.2007 19:50:45   
beki24
lejte zdaj to

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18069
29.5.2007 19:50:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gajčike, čestitam za osem mesecev user posted image  user posted image  user posted image .
ujej, kake smo... pozable smo na našo Gretko user posted image gaya in mala Gaja - čestitke za 8 mesecev!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18070
29.5.2007 19:51:10   
nanica

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

no moj je šel danes s šefom na poslovilno večerjo, tako da sem vaša- kje pa je kerauser posted image

evo me, mali je že zaspal. a tinkara že spi?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18071
29.5.2007 19:51:39   
beki24
Gaya in Gaja čestitke za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18072
29.5.2007 19:51:42   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

lejte zdaj to

user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18073
29.5.2007 19:52:12   
beki24
jst mam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18074
29.5.2007 19:52:44   
nanica
Gaja in Gaya, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 18075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  721 722 [723] 724 725   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  721 722 [723] 724 725   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.