|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  719 720 [721] 722 723   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
29.5.2007 8:52:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

frrrrr -  na kakšen razgovor za službo ti šibaš? imam prav, da sem nekje prebrala da greš na razgovor????user posted image user posted image user posted image
tja, kjer sm delala prek študenta... zdej se moremo pa jutr pomenit kaj mi lahk nudijo... kaj jim js tk vedo user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18001
29.5.2007 8:56:37   
piskot
jutro.

kaksno vreme ste to narocile?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18002
29.5.2007 8:57:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

frrrrr -  na kakšen razgovor za službo ti šibaš? imam prav, da sem nekje prebrala da greš na razgovor????user posted image user posted image user posted image
tja, kjer sm delala prek študenta... zdej se moremo pa jutr pomenit kaj mi lahk nudijo... kaj jim js tk vedo user posted image

glej, da se mi dobro prodaš!!!!!!
drugače te bom jaz vzelauser posted image !

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 18003
29.5.2007 8:58:05   
frrrr
pikapolona2, tricikel je od 10 mesecev dalje.... v prejšnjem katalogu je pa pisalo od 8 mesecev dalje user posted image ima pa boljše zapenjanje kot ga imamo v vozičku

Maxica, sm vesela da je z Lanom bolje in nisi v skrbeh...

muki pa zdej na seminarju spi user posted image user posted image user posted image

lep dan!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18004
29.5.2007 8:59:00   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

glej, da se mi dobro prodaš!!!!!!
drugače te bom jaz vzelauser posted image !
se bom potrudla ja... bom ojštra kot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18005
29.5.2007 9:07:44   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: mis

Zdejle sem pa gledala CD od Vzajemne. jaz mam Tino skoz na tleh, na trebuhu, pa posedem si jo med noge, pa steguje se čez mojo nogo za igračo... Sedi pa ne. Se pa iz trebuščka poskuša postavit na kolena pa na roke, pa ji ne ratuje, pa je jezna in začne jokat. Hm... Sej bomo. Tole z žogo pod trebuhom bo treba probat.

Mis, kje si nabavila dvd od Vzajemne? Sem gledala na njihovi spletni strani, pa nikjer ne najdem naročilnice.
Aja, a sem že povedala, da dobim 472€ od njih? Bravo jaz. Ma ja, zdaj mi je itak samo važno, da se mi Lan pozdravi.user posted image

@lina mi ga je zapekla. mogoče bi tudi tebi...user posted image

jest pa 214 dobim nazaj od njih.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18006
29.5.2007 9:10:50   
Pikicapokica6

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zdejle sem pa gledala CD od Vzajemne. jaz mam Tino skoz na tleh, na trebuhu, pa posedem si jo med noge, pa steguje se čez mojo nogo za igračo... Sedi pa ne. Se pa iz trebuščka poskuša postavit na kolena pa na roke, pa ji ne ratuje, pa je jezna in začne jokat. Hm... Sej bomo. Tole z žogo pod trebuhom bo treba probat.

Mis, kje si nabavila dvd od Vzajemne? Sem gledala na njihovi spletni strani, pa nikjer ne najdem naročilnice.
Aja, a sem že povedala, da dobim 472€ od njih? Bravo jaz. Ma ja, zdaj mi je itak samo važno, da se mi Lan pozdravi.user posted image

@lina mi ga je zapekla. mogoče bi tudi tebi...user posted image

jest pa 214 dobim nazaj od njih.user posted image

Vem, da ste enkrat že debatirale o tem, toda v čem je štos? Sem tud jaz eno kuverto dobila in naj bi jo mogla vrniti do 5 junija nazaj. Al kaj moram narest?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18007
29.5.2007 9:15:06   
piskot
pisuka, blazine sem bila ful vesela, otrok je pa najbolj srecen ce ni na njej. idealno je pod mizo ali pa pod kavcem.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 18008
29.5.2007 9:15:58   
piskot
maxica upam da je lan ze bolje.

kaj imate to z vzajemno?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18009
29.5.2007 9:34:11   
Pikicapokica6
piškot - naša pa ploh ne mara biti na tleh. Samo na stolčku bi sedela. Ko jo dam npr. na blazino na vse štiri, se nekaj časa še gunca, potem pa se prevali na hrbet in čaka, da jo poberem. Če jo predolgo pustim (to je pri nas več kot 10 minut), se dere kot jesihar. Ne vem, kako jo bomo navadili plaziti, no še sedi ne zna čisto dobro.

< Sporočilo je popravil MAMICA81 -- 29.5.2007 9:37:38 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18010
29.5.2007 9:43:51   
piskot
mamica tudi nas se ne zna dobro sedeti, puzati pa je zacel. sicer je potrebna motivacija (beri duda, pilot ali mobitel). je pa tako, da ce je na tleh, mora biti obvezno nekdo zraven, da ga lahko ignorira. ce je sam, je vik in krik. tako da ga potem rajsi odnesem s sabo.

Neposredna povezava do sporočila: 18011
29.5.2007 10:50:55   
Pikabu
Samo, da vas pozdravim. Pri nas spet slabe novice. user posted image user posted image user posted image Se vsa tresem, sploh ne pridem k sebi. Ne bom javno pisala, zadeva svakinjo po moževi strani. Samo upam, da bo močna in se dobro izteče. To ni več res, kaj mora reva vse prestajati.

Se kasneje kaj javim, ko pridem malo k sebi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 18012
29.5.2007 11:18:25   
Anonimen
dobro jutro!

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 18013
29.5.2007 11:49:31   
altati
škorpijonček, DOBER DAN ti želim!
in ne reci, da je za vaju šele jutro, ker se bom pogrizla od zavistiuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18014
29.5.2007 11:53:10   
Anonimen
user posted image oh ne ni več dobro juto že ene par ur,,,,eh to so moje snaje veš....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 18015
29.5.2007 11:54:52   
beki24
ej, na tej strani pa še ni moje slikeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18016
29.5.2007 11:55:37   
beki24
še 15 postov pa dobim zvezdico, da bom super čvekauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18017
29.5.2007 12:20:15   
altati
beki, tvoje slike ni skoraj nikjer...gledamo pa Tinkarouser posted image user posted image user posted image

Lahko pa prilepiš še tvojo fotko, jo bomo veseleuser posted image , sploh z novo frizurouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18018
29.5.2007 12:49:07   
psaša
Mi smo pa spali do 10h.user posted image  Mali pa že spet spi, drugo rundo.Čez vikend je mal zabušaval s spanjem, pa mora sedaj notr prinesti. Z GH je malo bolje, poje več. Mogoče zato, ker ni več tako vroče. Pa skutka, una junior mu je full dobra, sploh okus banane.

piškot o kakšni blazini ti to govoriš?

Pri nas je spet dežuser posted image , upam, da bomo šli lahko danes kaj ven.

frrrr luškan avatar

maxica upam, da se vam vročina več ne ponovi

muki čestitke za 4000

čestitke vsem mesečnikom za nazaj in naprej

< Sporočilo je popravil psaša -- 29.5.2007 12:50:47 >

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 18019
29.5.2007 12:58:27   
mis
Mož prihaja domov, v pečici se peče pizza, na štedilniku vre špargljeva juha... je kera fovš?user posted image

Tinin vrat je boljši, zdaj je naenkrat se začelo sušit. Zdaj pa postavlja rekorde, spi že uro in pol. V vozičku zaspala, sem jo prenesla gor in se ni zbudila in spi...user posted image

Tudi naša se vleče za ušesa. Prime, pa maha z roko in vleče... Mogoče je tud takrat zaspana. Bom opazovala.

Vzajemna vrača denar če si zavarovan pri njih prostovoljno od 2000 do 2005 mislim da.

Altati, kje se pa žoga dobi? Jaz jo zdaj kar na eno manjšo žogico dam pa jo zapeljem do stvari ki si jo želi. Nazaj se premika po trebuhu, naprej pa ne gre. In pol cmevka, pa ji dam spodaj žogico, pa jo kar porinem naprej, da bo pokapirala da mora it naprej. ne vem a je to ok.

< Sporočilo je popravil mis -- 29.5.2007 13:01:52 >

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 18020
29.5.2007 12:59:41   
mis
Pikabu, za kaj gre? Si že pri sebi?

Frrrr, lep avatarček. Pa Mamica tud!

Maxica, ste zdravi?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18021
29.5.2007 13:06:52   
Pikicapokica6
mis - jaz tud pico pečem, pravzaprav je testo še v testomatu. Njamiiiiiiuser posted image  komaj čakam.

Sem bolj kot ne slabe volje dons. Ne vem, al je kakšna luna al kaj. Dons se bi vsi samo neki kregali. Moj dragi, moja mami, moja tašča.......Res ne vem, kaj je dons folkuuser posted image  

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 18022
29.5.2007 13:10:31   
Pikabu
Pa sem nazaj. Malo pomirjena. Hvala vsem, ki ste se oglasile na ZS. Se zelo trudim, da ne gledam črnogledo, ampak šok je bil pa velik.

Danes imamo za seboj svojevrsten projekt. Sama sem šla z obema v trgovino, pa ne samo po dve, tri stvari, ampak na konkreten nakup. Je lažje, ker Maks zdaj lepo sedi v vozičku, Ema je bila pa tudi pridna in je lepo hodila zraven. Smo vse lepo nakupili, nato smo šli še v Merkur po darilo za mojo novo svakinjo, ki pranuje zdaj še roj. dan. Zdaj mi je pa spet uspelo, da sta šla oba naenkrat spat. Očitno bomo zdaj kar imeli rak ritem, meni pa zelo paše, da vmes malo zadiham. Zdaj se bom lotila pospravljanja, pa kuhanja, popoldne pa gremo k bratu in njegovi ženi za roj. dan. Pa bo spet en dan minil. Kako to leti, sploh ne morem verjeti....

@lina,
čestitke, da ste sprejeti v vrtec. user posted image user posted image user posted image

Maxica,
fino, da je vročina padla. Upam, da ne pride več nazaj.

Muki, čestitke za 4000. user posted image user posted image user posted image user posted image

mamica, vidim, da sva si res kar podobni. Tudi jaz sem pustila ogromno stvari, ravno tako pevce, skavte, prijateljice, dobro službo in dobre sodelavke, pa še kaj... tole je pa tudi meni znano, kako se hitro kaj spičiva z možem, pa potem kar pozabim na romantiko, ki sem si jo prej zamislila. Zadnje čase je tega sicer manj, naju še vedno drži zaljubljenost iz Stične.... Preizkušnja, ki smo jo dali čez, nama je še vedno v veliko opozorilo, kako hitro se vse lahko konča...

mamica,
vi imate pa še hujšo izkušnjo s previjanjem kot mi... user posted image Drugače sem te pa jaz prebrala, te je res lepo brati. user posted image user posted image user posted image

Frrr, luštkan avatarček, z luštkanim fantičem. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18023
29.5.2007 13:10:46   
Pikicapokica6
Pikabu - upam, da si že k sebi prišla, pa da se dobro izteče, karkoli je že.

Moj avatar je pa vzet iz najinega poročnega vabila. Čeprav je seveda lepše prilimati gor naše bejbike.

Neposredna povezava do sporočila: 18024
29.5.2007 14:06:56   
tasha23
Ojla punce, mi smo kar energični ikn imamo bolj malo časa za RR user posted image
Gael se pripravlja na plazenje in zelo rad se dviga na noge ter si pomaga z vsem mogočim, da se dvigne gor.
Veliko jemo - čeprav o zobku ne duha ne sluha, razen bolečine user posted image .

V nedeljo imamo krst in komaj čakam, da bo vse mimo. Pa v vrtec so nas sprejeliuser posted image user posted image user posted image  (prvo smo dobili negativno odločbo, potem pa cca teden kasneje, pa smo dobili klic, da smo sprejeti.)
Tu pa še nekaj slikic o malem ''razbojniku'':

user posted image

moj najboljši prijatelj Pooh user posted image

na plaži: user posted image

gremo veeeeen: user posted image

rožice, rožice, rožice:
user posted image

na štartu, pripravljeni, zdaaaaaj: user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

Neposredna povezava do sporočila: 18025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  719 720 [721] 722 723   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  719 720 [721] 722 723   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.