Pikabu
|
Pa sem nazaj. Malo pomirjena. Hvala vsem, ki ste se oglasile na ZS. Se zelo trudim, da ne gledam črnogledo, ampak šok je bil pa velik. Danes imamo za seboj svojevrsten projekt. Sama sem šla z obema v trgovino, pa ne samo po dve, tri stvari, ampak na konkreten nakup. Je lažje, ker Maks zdaj lepo sedi v vozičku, Ema je bila pa tudi pridna in je lepo hodila zraven. Smo vse lepo nakupili, nato smo šli še v Merkur po darilo za mojo novo svakinjo, ki pranuje zdaj še roj. dan. Zdaj mi je pa spet uspelo, da sta šla oba naenkrat spat. Očitno bomo zdaj kar imeli rak ritem, meni pa zelo paše, da vmes malo zadiham. Zdaj se bom lotila pospravljanja, pa kuhanja, popoldne pa gremo k bratu in njegovi ženi za roj. dan. Pa bo spet en dan minil. Kako to leti, sploh ne morem verjeti.... @lina, čestitke, da ste sprejeti v vrtec. Maxica, fino, da je vročina padla. Upam, da ne pride več nazaj. Muki, čestitke za 4000. mamica, vidim, da sva si res kar podobni. Tudi jaz sem pustila ogromno stvari, ravno tako pevce, skavte, prijateljice, dobro službo in dobre sodelavke, pa še kaj... tole je pa tudi meni znano, kako se hitro kaj spičiva z možem, pa potem kar pozabim na romantiko, ki sem si jo prej zamislila. Zadnje čase je tega sicer manj, naju še vedno drži zaljubljenost iz Stične.... Preizkušnja, ki smo jo dali čez, nama je še vedno v veliko opozorilo, kako hitro se vse lahko konča... mamica, vi imate pa še hujšo izkušnjo s previjanjem kot mi... Drugače sem te pa jaz prebrala, te je res lepo brati. Frrr, luštkan avatarček, z luštkanim fantičem.