|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  679 680 [681] 682 683   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.5.2007 21:22:47   
piskot
v bistvu sem pa hotela povedat, da grem k martinu. verjetno bolj gledat ga kot pa spat, pa vseeno.

lahko noc.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17001
18.5.2007 21:24:23   
Evik
ojla ojlasasa,  no zdaj veste kaj je bzig.

zdaj pa resno - koliko se plačuje varuški na uro. jaz si jo mislim omisliti ampak zaenkrat samo toliko, da lahko delam zraven - beri pišem - kar pomeni, da sta celo lahko v isti sobi, ona mora samo paziti, da glih kam tko ne zleze da se ne poškoduje. ker v stajici ga jaz ne mislim držati.

pa še gh - večerno kašo smo osvojili - hura. altati je povedala da daje predzadnji obrok in to počnem tudi jaz.
zdaj pa katera stvar je na vrsti in približno kdaj. recimo sadje za zajtrk - drugo dojenje?
kosila pa se mi zdi nikoli ne morem uloviti, ker je treba skuhati pa malo traja pa mora biti sveže ipd.
kaj pravite na misel, glede na to da ta rižek zdaj je - da tudi ostalo hrano "posolim" z njim, tako da ima delno znan okus - to bi šlo , a ne?

moci -čestitke!!! mal pa je najbrž z včerajšnjim treningom to povezano, a ne? no mi smo pa danes v glavnem cel dan vadili vstajanje ob opori (kavč) in sedanje... no ne ravno mi - mali je vadil, spodaj je imel pa terapevtsko blazino, tako da če je čofnil ni bilo prehudo. ja  spal pa takorekoč nič - in to po plavanju! smo šli pa že ob pol sedmih spat, samo se kar naprej drami...

jaz pa crknjena - ne obstajam več - me ni - in zdaj še ne zaspim. v bistvu sem hotela samoto, potem me je pa dragi telefonično presenetil, samo me je samo vrgel ven iz moje samote... pa tako sem padla lepo not- sem si rekla, zdaj vse porihtam, potem sedem na balkon si privoščim pivce in potem v miru spat - no in ko sem uro pa pol porabla za rihtanje stanovanja in pokanje za v hribe - bumf telefon- bumf mali se zbudi, v glavnem in zdaj sem tu in se v bistvu sploh ne pritožujem, saj bi mi pasalo da mam samoto in svoj mir ampak tega kar je sem si želela in za nič na svetu ne bi zamenjala. user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 17002
18.5.2007 21:27:41   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nanica jaz sem na netu nasla samo to, da ugotavljajo, da imajo osanit kuglice tudi stranske ucinke ... drisko.

homeopatske sestavine so:
Chamomilla D6,
Calcium phosphoricum D12,
Calcium carbonicum C8,
Ferrum phospohoricum C8,
Magne­sium phosphoricum C8

ker pa so brez sladkorja, je verjetno sestavina umetno sladilo (****lit), za katere je značilno, da delujejo odvajalno.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17003
18.5.2007 21:36:36   
nanica
jaz grem tudi počasi v horizontalo. imam nono tukaj, ker je šel mož za dva dni na pot, da ne bova sama ponoči, nama bo družbo delala

lahko noč in lepe sanje vsem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17004
18.5.2007 21:39:14   
moci
evik, predlagam, da se pridružiš naši študijski skupini in privarčuješ za varuško user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da je današnji podvig res posledica včerajšnjih vaj user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17005
18.5.2007 21:51:12   
moci
sol - jaz vedno malo posolim, ko nisem ni jedla. že tako noče jestiuser posted image

arabela, pošlji mi malo pospravljalne vneme user posted image jaz pa nimam varuškeuser posted image

lu, uprite se tej user posted image bolezni, ki vas kar naprej zasleduje

nanica, hvala blažu za nesmrkave poljubčke user posted image upam, da vama ni prehudo brez atija

frrrr, uživaj user posted image

piškot, a en dan pred poroko fantovščina user posted image se bo tale telenovela še zapletlauser posted image user posted image

gluten - mi imamo plasmon piškote, pa ji ne pašejouser posted image je zadnjič ležala na hrbtu, da je celega razdrobila, pa niti enkrat ga ni dala v usta. vse ostalo pa takojuser posted image

nanica, a nismo stari kot se počutimo??? mislim, da sem jaz najstnicauser posted image

tv program - še sreča, da imam rr user posted image

psaša, pošiljam ti energijsko bombo user posted image

arabela, srečno na razstavi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17006
18.5.2007 21:53:44   
moci
se pa tudi mi pridružujemo klubu 'na glavo padli'.
zoja je dragemu padla, ko mi je hotel pokazat, kako se je sama s tal dvignila do kavčauser posted image user posted image user posted image on je pa fino zraven sedel, ne vedoč, da se ne more kar obdržatuser posted image user posted image bemti, desce, ki so premalo z user posted image , pa jim ni jasnouser posted image
mah, saj sem vesela, da se ukvarja z njo, samo malo ju moram vzpodbujat. potem se mu pa kaj takega zgodi in se kar boji s tamalo ukvarjatuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17007
18.5.2007 22:00:13   
moci
samo, da sem se prikazala, pa ste pobegnileuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17008
18.5.2007 22:25:47   
beki24
A veste da se je *lina* preselila v New York?!?! No, upam, da se bodo fino rihtali in vso srečo ji želim!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17009
18.5.2007 23:39:19   
muki1
Še kdo tu?

Jaz sem se šla nostalgijo in sem prikvačkala zdaj domov user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17010
19.5.2007 9:00:34   
moci
dobro jutro zaspanke,
kakšna sramota, oktober najdem na dnu strani. user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17011
19.5.2007 9:25:01   
Lu
Jutro!

Noč minila mirno. Spali do 9. Zdaj ima tudi Maja vročino. ZAenkrat še vedno spi. A mislite, da ji lahko kar dam tiste kapljice, ki jih je že imela pred 3 tedni. gre za isto stvar. zdaj jo imam pa na rokah in se pišemo mal kasnej

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17012
19.5.2007 10:02:03   
piskot
Jutro.

No tudi mi smo preziveli noc, ceprav ne ravno mirno. Ko je prisel ati domov, sem bila prepricana da je ze 4 ura, ker sva se z martinom ze tolikokrat zbudila. Pa pravi, da je prisel ob pol enih user posted image  Danes ce bo imel zvecer se tezave mu bom dala svecko. Saj ne vem a je revez zdaj ves narobe zato ker ga boli al zato ker je tako zaspan.

No ati naju je ze zapustil. Bova pa danes bolj noter, ker ful piha zunaj. Popoldan bom sla pa pogledat to poroko. Nevesta ima zlato obleko (menda zato, da jo bo lahko se kdaj oblekla user posted image user posted image user posted image ). Na ohcet pa ne bom sla. Bom sla rajsi cim prej nazaj k pajacu.

nanica a potem priporocas tiste kuglice al ne?

evik pred nekaj leti je bila varuska za takele pajace 1000 sit. v ljubljani obstaja menda ena agencija za varuske. mogoce katera celo ve kako se jim rece. pa poklices tja in vprasas.

lu jaz bi vseeno pediatra poklicala in vprasala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17013
19.5.2007 10:55:16   
lucika
midva sva preživela eno lepših noči. pridno jedel, pridno spal. brez sitnarjenja in stokanja in jokanja. atija spet ni ta vikend,...malo ga pogresava, drugace pa nama super laufa...

držim pesti, da se vsi pozdravite. saj ne vem več, kdo vse ima vročino, zdi se mi pa, da vsak tadrugi. božčki mali, kaj jim je tega treba...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17014
19.5.2007 10:59:59   
moci
maxica, čakam tvoj ZS, da potem sporočim uro ... 

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17015
19.5.2007 11:54:53   
Evik
moci samo da ne pozabim - vkalkuliraj da imam ob 15 zobarja v škofji loki - thanks,

čao

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17016
19.5.2007 12:06:39   
moci
evik, kdaj pa bi šlo?
bi brez mene, ker bom podrla plane (imam petnajst do enih okulista v mestu in ob pol 6h sestanek za vrtecuser posted image
sori user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 17017
19.5.2007 13:18:43   
*anč*
oj!
mi smo imeli kar burno noč zaradi zamašenega noska. smo ravno iz sprehoda, vreme je krasnouser posted image .
user posted image uživajte v sončku!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17018
19.5.2007 15:13:06   
Maxica
Ku kuc. Dopoldne smo imeli plavanje, pol smo šli pa še v BTC, kjer je bilo svašta in se je Max naigral in naskakal, tako da še zdaj spi. Včeraj sem pa kruh pekla. Sem zadnjič kupila graham kruh, ki ga imamo vsi ful radi in začnem računat, da ga pride kila 850 bivših tolarjev. Halo, za kilo kruha? Saj nisem potice kupila. user posted image  Tako da sem ga pa včeraj kar sama spekla in mi ga je ratalo 1800g, po moje, da nisem dala vsega skupaj niti 2 evrčka. Res ti vzame mal časa, ampak je pa ceneje, pa super dober je.
Moci, meni je čisto vseeno, kdaj bi bila telovadba, tekom dopoldneva imam najraje, lahko tudi kakšen drug dan, ne četrtek, razen ponedeljka.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17019
19.5.2007 15:29:14   
Maxica
Arabela in Katarina, danes imata pa že osem mesecev. Čestitke.user posted image user posted image user posted image
Danes je ravno en mesec, ko smo se dobile v zooju. Kam gre ta čas...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17020
19.5.2007 16:21:59   
Lu
moci, Evik, Maxica kaj se ve to menite

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17021
19.5.2007 16:22:34   
Lu
Arabela In Katarina čestitke za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17022
19.5.2007 16:24:12   
Lu
Maxica sem ravno danes brala en prospekt od BTC-ja kaj vse bo. Jaz pa doma z obema bolnimauser posted image user posted image Maja spi že od 14 ure, Tian pa zdaj drugo rundo. Je kar hudo. Mali še vedno kuha. Vsaj apetit še kar ima. Jaz pa rdečo liso na joški. Pa boli tudi. A je to že znak za mastitis??? Sam tega ne.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17023
19.5.2007 16:25:41   
Lu
Zdaj pa eno vprašanje.

Koliko še dojite čez dan?

moci čestitke za plazenje. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17024
19.5.2007 16:26:56   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

moci, Evik, Maxica kaj se ve to menite

dogovarjamo se za telovadbo pri evik, se spomniš, ko nas je povabila

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  679 680 [681] 682 683   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  679 680 [681] 682 683   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.