|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  678 679 [680] 681 682   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.5.2007 20:37:39   
altati
Ubogi Martinuser posted image ...ti ga samo lepo cartaj, pa zjutraj pelji, če bo slabše!
Pa kaj poklič!
Smo se imele pa res veselo, zato je škoda, da sta zbolela. Je bil kup smeha....

< Sporočilo je popravil altati -- 18.5.2007 20:38:28 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16976
18.5.2007 20:39:44   
altati
Piskot- ti kar poskusi z glutenom, ampak ne s polnozrnatimi zadevami preveč na hitro in veselo (pa ne zaradi alergij, zaradi napenjanja). Pa najprej s kakšnim navadnim res otroškim piškotkom, tisti za dojenčke...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16977
18.5.2007 20:40:11   
nanica
altati, saj vem, da vodim v letih, vsaj v nečem, če že v nekilah ne

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16978
18.5.2007 20:40:30   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Nanica - jaz sem jim vedno malo solila. Ampak res malo, ker semi zdid rugače neukusno. Jašu zaenkrat nimam še kaj solituser posted image
V jaslih je tudi manj solena hrana, ampak je pa....
Saj sol je tudi nujno potrebna organizmu, a ne?

Aja, pa še to, Nasnica- Tara ni maturantka, zato je plesala ob 15h...saj tako stara pa še nisem, da bi imela maturantkouser posted image user posted image

Altati- ko boš pa ti imela maturantko, bodo pa tile naši malčki že pridno v šolskih klopeh sedeliuser posted image , pa upam, da se takrat tudi še kaj vidimo in slišimouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16979
18.5.2007 20:41:39   
piskot
aja teta v lekarni je menda moz rekla da lahko svecko damo tudi samo proti bolecinam. kaksno mnenje o tem?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16980
18.5.2007 20:45:01   
piskot
pa se nekaj (se dobr da vas mam user posted image ) a je res da ce ima manj kot 8 kg, da mu moram dat samo pol svecke?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16981
18.5.2007 20:45:38   
nanica
ja, paracetamol je analgetik, ampak če ni prehudo, raje ne dajaj, sem ravno včeraj brala eno medicinsko študijo, kako paracetamol ni prav neškodlji. daj mu še kakšno kamilico, svečko pa, če bo zelo hudo. to je moje mipljenje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16982
18.5.2007 20:45:41   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mami spucala kopalnico, pomila okna, pripravila vse za odhod.. mala pa še vedno spi user posted image .. že 2urci

user posted image  pa saj ti si čist naspidirana... Le kako ti to uspeuser posted image  Moj možek je zadovoljen že, da ma kaj za jest, ko pride damuser posted image .....Arabelca, ma kaj ti praviš na to, da bi te najelauser posted image  Bi zihr mela boljš šiht pr men kot ga maš zdajuser posted image ....Edin potni stroški bi bli mal hudi. Saj veš štajerska in gorenjska.......

user posted image user posted image user posted image Jaz vedno kadar sem živčna in tečna, ko me kaj skrbi... pospravljam... si s fizičnim delom bistrim misli in zraven študiram... in nabijam glasbo na glas (no kadar Katika spi to ne pride v poštev)... me pa zgrabi vsake kvatre... saj čez teden dni bomo spet imeli razsulo... Ampak danes pa sem bila res pridna sem zadovoljna sama s seboj... cel popoldne sem malecko pustila pri babici jaz pa sem skočila v mesto po papico za maelcko (pa hitro kupila še zanjo oblekico in trenirko), nato pa sem pokosila travo in posadila rožice...
Pa se res boljše počutim... zdaj bom res imela fraj vikend..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 16983
18.5.2007 20:46:47   
piskot
kdo bi si mislil da bom prisla do tega, da mi bo najboljsa oddaja po tv "na zdravje" user posted image . res gnil program.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16984
18.5.2007 20:46:52   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pa se nekaj (se dobr da vas mam user posted image ) a je res da ce ima manj kot 8 kg, da mu moram dat samo pol svecke?

polovičko prerežeš po dolžini, tako so nas učili, ne po širini

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16985
18.5.2007 20:47:53   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz malo malo vendarle posolim. Meni osebno je neslana hrana obupna in ko poizkusim npr. danes sem mu spet skuhala polento z bučkami (mater, sem vztrajnauser posted image  in zoprna, bi rekel Lanuser posted image ), pa sem probala brez soli, ampak je bilo res groznega okusa. Tako da lih za okus sem mu pa posolila in je pojedel kakšnih 35 ml. Morda bi vseeno, no, pojedel, ampak malo soli pa po moje tudi ne more škodit. Ne rečem, če bi človek pretiraval, ampak tisti ščepec soli enkrat na teden mu pa tudi ne bo škodil.user posted image

Se strinjam.. jaz sem zadnjič ji skuhala zelenjavo in jo zalila z juhico ki je bila malce slana... takoj je bil boljši okus in mala je pridno papala.... zadnjič sem ji dodala sir ki je tudi malo slan pa je bilo vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16986
18.5.2007 20:48:20   
nanica

kdo bi si mislil da bom prisla do tega, da mi bo najboljsa oddaja po tv "na zdravje" user posted image . res gnil program.

to je zato, da smo lahko virtualna družba, drugače bi nas potegnilo pred ekraneuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16987
18.5.2007 20:50:22   
beki24
jst tudi malo posolim, ker drugače še tisto malo zelenjave ne pojeuser posted image

Piskot- kupi ene otroške pikote ala Plasmon...od Hippa pa od Milupe imajo mesece gor napisane, čeprav Tinkara ima raje kot piškote kruh ali pa riževe oblate ( te je pa danes še naši psički ponudila za polizatuser posted image ) Pa čimhitreje se pozdravite!!

Danes sem ji pa jaz na prstke "stopila"- je lezla po tleh in hotela nase zvleči un koš za njene umazane cunje, pa sem dala nogo nanj in ona začne jokat in je svoje prstke spodaj pustilauser posted image , sva hitro pod mrzlo vodo dali prstke, pa ni bilo hudega!

Sva se pa danes z eno RR julijko sprehajali- fajn družba! Pa Tinkara si je fantka tud celo pot nekaj ogledovala in se nagibala čez voziček- očitno so ji všeč starejši- že zdajuser posted image user posted image user posted image , pa tko lepo sta se za rokice prijela...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16988
18.5.2007 20:50:28   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem trikrat prebrala, pa mi ni bilo jasno kaj za user posted image je bzig. user posted image user posted image user posted image user posted image

samo za informacijo: zoja se je ravnokar po kolenih odplazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neverjetno. jaz sem pa stala zraven in cvilila in ploskala. revčku ni bilo nič jasno user posted image

Evik, dobra si....user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja.... user posted image user posted image user posted image user posted image .... naša še vedno najraje sedi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16989
18.5.2007 20:53:19   
beki24
o fino zdaj se pa že nekaj dogajauser posted image

prej je bilo kar zatišje- no moje cunje na terasi bodo očitno do jutri počakale, ker sem pozabila nanjeuser posted image , mam preveč dela z RR-jem

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16990
18.5.2007 20:54:00   
nanica
beki, hvala, da si me spomnila, da grem zamenjat cunje iz pralnega v sušilnega

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16991
18.5.2007 20:56:40   
piskot
nanica tole sem nasla na enem forumu. poznas?

Za zobke jaz toplo priporočam kroglice Osanit. Dobi se jih v vsaki lekarni v Avstriji. So čisto drobne homeopatske kroglice prijetnega okusa, delujejo pa prav čudežno. Točne sestavine bi morala pa s škatlice prepisat, pa je nimam v bližini.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16992
18.5.2007 20:57:42   
beki24
ja Zoja... tudi mi user posted image za plazenje

Mi se splazimo ( če bi temu lahko tako rekli- je bolj odriv in poteg z rokami naprej- zaenkrat), samo do stvari, ki niso igrače in ki jih mami ne pusti prijematiuser posted image ( sej ste videle, skoraj mi je prej s previjalne v predal zlezla- sem mogla nehat slikat, da ne bi dol padlauser posted image ) Drugače se kotalimo, za sedenje bo očitno potrebna še kakšna učna ura pri Altati in Jaši ( se opravičujem za sklanjanje- ne vem če je pravuser posted image ), ker, sicer že lepo sedi, ampak se čez nekaj časa tudi lepo prekucneuser posted image - Kotaljenje je še vedno zakon!!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16993
18.5.2007 20:58:29   
Arabela
Beki, Tinkara pa ma pravo čupico.. mi pa smo vsakega laska veseli..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16994
18.5.2007 20:59:36   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Beki, Tinkara pa ma pravo čupico.. mi pa smo vsakega laska veseli..user posted image

in to je že postrižena- sm jo jst ostrigla

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16995
18.5.2007 21:07:00   
Arabela
Evo naše frajle ko uživa na travici..

user posted image

user posted image

Se vidi da je malo "jugovičke" v  tej afnici, ne.... user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16996
18.5.2007 21:08:20   
nanica

nanica tole sem nasla na enem forumu. poznas?

Za zobke jaz toplo priporočam kroglice Osanit. Dobi se jih v vsaki lekarni v Avstriji. So čisto drobne homeopatske kroglice prijetnega okusa, delujejo pa prav čudežno. Točne sestavine bi morala pa s škatlice prepisat, pa je nimam v bližini.

ja, poznam, mislim, da ima tudi sošolka s farmacije v loki v arniki, homeopatske kroglice, a iščem več podatkov, ko najdem, napišem

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16997
18.5.2007 21:11:05   
psaša
Se na hitro javim. Smo še kar. mali cel popldne nekaj tečkal, mene je zvilo nekaj čudnega, kar naenkrat ostala brez energije.user posted image Sedaj sem že malo bolje.

Mejte se, kaj lepega napišite, kej se zmenite...

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16998
18.5.2007 21:19:39   
Arabela
Lep vikend želim... jaz sem že za postlo... jutri se moramo zgodaj vstati ker peljemo našo user posted image na pasjo razstavo.. upajmo da se bo dobro odrezala, pa da ne bo Katarina prestrašila vseh psov s svojim vreščanjem....user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 16999
18.5.2007 21:22:06   
piskot
psasa no cez noc se sestavi nazaj.

arabela dobro opravite jutri. ravno zdajle so kraski ovcarji po tv. kok so fletni.

nanica jaz sem na netu nasla samo to, da ugotavljajo, da imajo osanit kuglice tudi stranske ucinke ... drisko.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  678 679 [680] 681 682   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  678 679 [680] 681 682   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.