|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  680 681 [682] 683 684   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.5.2007 16:33:30   
moci
čestitke katarina in arabela user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17026
19.5.2007 16:39:00   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

moci, Evik, Maxica kaj se ve to menite

dogovarjamo se za telovadbo pri evik, se spomniš, ko nas je povabila

Hm... ne. Očitno sem manjkala nekaj dni, da nisem videla.user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17027
19.5.2007 16:43:06   
*anč*
čestitke za 8 mesecev Arabela in Katarina!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17028
19.5.2007 16:45:05   
moci

Hm... ne. Očitno sem manjkala nekaj dni, da nisem videla.user posted image user posted image user posted image

a bi vidva tudi telovadila?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17029
19.5.2007 16:47:49   
*anč*

Zdaj pa eno vprašanje.

Koliko še dojite čez dan?

Jst mu dam joško kadar hoče, ampak poskušam v večini nadomestit z gosto hrano. tko da tam 2x na dan in obvezno pred spanjem.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17030
19.5.2007 16:54:06   
Pikabu
Čao čveke.

Mi smo doma. Dopust je minil, tako in drugače. user posted image Jaz sem obležala in bila prisiljena počivati, včeraj je spet zbolela Ema, tako da smo se danes takoj zjturaj odpravili domov, trenutno je dobra. Če odmislim slabe stvari, je bilo vse super, s temi boleznimi nam pa ni bilo očitno najbolj namenjeno. Več bom pa napisala v prihodnjih dnevih, zdaj se bom malo lotila branja za nazaj, kolikor mi bo zneslo, ste bile kar pridne.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 17031
19.5.2007 17:02:43   
muki1
O, Pikabu, dobrodošla nazaj med nami user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 17032
19.5.2007 17:26:48   
*anč*
pozdravljena pikabu!!user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17033
19.5.2007 17:28:20   
Lu

a bi vidva tudi telovadila?

DA user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17034
19.5.2007 17:28:51   
Lu
Pikabu WB

Naj se Ema čimprej pozdravi.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17035
19.5.2007 18:27:25   
Pikicapokica6

Zdaj pa eno vprašanje.

Pri nas je glede tega katastrofa. Čez dan se še vedno vsake 3-4 ure doji, vmes pa poje mogoče nekaj kašice, kakšno banano, včasih uspe celo kakšen korenček. Katastrofa v glavnem......user posted image user posted image  Da o noči ne govorimuser posted image user posted image ..... Ne vem, kdaj bomo končno splavali toliko, da bi vsaj dopoldansko dojenje opustili user posted image user posted image
moci čestitke za plazenje. user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17036
19.5.2007 18:33:01   
nanica
katarina in arabela, čestitle za osem mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikabu, WB, pa čimprej se vrni na stare tire

moci, danes smo bili spet na mlinčkih, krasno je bilo, borovnice že zorijo, gozdna jagoda pa že kakšna pokuka iz podrasti

maxica, a šele en mesec je od našega srečanja? meni se zdi, da se je že toliko stvari zgodilo, kot bi že trije pretekli

*anč*, mi smo pa kar dobro spali, kljub nosku, danes še malo priteče sem in tja. pod nos mu mažem eno zeliščno kremico, da se mu koža ne vname in da lažje diha

jutri pa že oči pride, juuuuupiiiii

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17037
19.5.2007 18:41:46   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, danes smo bili spet na mlinčkih, krasno je bilo, borovnice že zorijo, gozdna jagoda pa že kakšna pokuka iz podrasti

ste nas pozabili s seboj vzet user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17038
19.5.2007 18:41:54   
Pikicapokica6
pikabu - user posted image  lepo, da si spet z nami, upam, da boste naslednji dopust kaj lepše preživeli.....pa čimprej se pozdraviteuser posted image

Arabela in tvoja Katarinca - vse naj naj za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potrebujem kakšno magično besedo ali kaj podobnega, da bi naša začela jesti kot se šika. V ponedeljek imamo vaganje, pa me tako zelo skrbi user posted image .....Kot nalašč pa mala spet ne odpira ust. Išče samo joško. Pa toliko smo že stari! Res ne vem, ali je to pač tak otrok ali pa jaz kaj delam narobeuser posted image user posted image  Ves čas mi vsi govorijo, naj jo ne silim. Ja pišuka, kako pa naj jo navadim na hrano, če pa velikokrat tudi ust noče odpreti? Nekaj dni je blo že boljše, zdaj pa smo spet čisto na začetku.

Pa saj vem, da sem o tem že tolikokrat pisala, da je že meni prav čudno. Ampak ko si pa ne morem pomagat......

Neposredna povezava do sporočila: 17039
19.5.2007 19:25:46   
*anč*
ojla!
se sam na hitrco oglasim, ker mam enga sitkota u naročju, sej kako pa ne bi bil tečkan, če je spal vsega skup pol ure cel dan. a vam tut kej manj spijo? čim se mal več dogaja, se boji da bo kej zamudu. dans smo bli zuni na kosilu in je tristan takoj ko smo dobil hrano  na mizo začel govorit amamamam, sm mu dala njegovo kašo, je pojedu eno žličko, solato,meso, testenine je pa tko gledu! ko sm pojedla sm mu pustila da je pacal po krožniku, mmm kako fina je bla smetanova omakauser posted image . upam sam da ne bo kake reakcijeuser posted image zdej pa greva ker spet kliče mamo in hrano= amamamamauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 17040
19.5.2007 19:45:12   
Arabela

Zdaj pa eno vprašanje.

Midve se čez dan dojiva le, če malecka zaspi v postelji, ker drugače pač ne zna.... danes se na primer nisva dojili, ker je zaspala enkrat v vozeku, drugič v avtu... se pa dojiva zgodaj zjutraj obvezno in pred spanjem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17041
19.5.2007 19:48:11   
Arabela
Mi smo preživeli super dan... na razstavi je bilo super.... ampak samo da zaprem oči in vidim same rotweilerje...user posted image user posted image user posted image ... naša kužika je bila dobro ocenjena, le teči ji ni bilo najbolj po tem soncu in se je premalo gibala.... Pa tudi Katarina je bila vzor pridnega otroka.. nič tečkala, uživala maximalno... je pa zato mami čisto out.. .sem ful zmatrana... Malo sem že spakirala spat (upam da bo spala), ati pa ima danes fraj popoldne in večer...

Vam povem da mi prav paše malo miru... si bom dala v DVD kakšen babji film in zraven sladko zacumala, dokler me ne bo malecka zbudila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17042
19.5.2007 19:49:19   
Arabela
Kar se tiče včerajšnje noči je bilo skoraj porazno, se je mala ful zbujala, kot da bi bila živčna ker se je morala vstati že ob pol sedmih... upam da bo danes ponovila noč brez dojenja....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17043
19.5.2007 19:51:52   
Arabela
Včeraj sta praznovali

user posted image user posted image MONICA99 in LUCIJAuser posted image user posted image

danes pa 7mesecev

user posted image user posted image ATINAV in LIAMuser posted image user posted image

ČESTITKE ČESTITKE ČESTITKE

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17044
19.5.2007 19:53:24   
Arabela
VSem najlepša hvala za čestitke..

Ej ta čas prehitro teče....user posted image user posted image user posted image user posted image .. kako je naša punčara že velika...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17045
19.5.2007 20:31:58   
piskot
cer.

tako, mi pridno spimo. upamo da bo danasnja noc lepsa. danes sva se ponoci tolikokrat dojila, da sem se zjutraj zbudila s takimi joskami kot africanke. ciiiist so bile prazne. mogoce se bo pa vsaj martin kaj zredil od tega user posted image . Sla pogledat na poroko. Ugotovila, da sem cist za luno. Prav zares. Svet se vrti naprej, ceprav sem jaz na porodniski. Zanimivo ane. V glavnem nisem imela pojma kaj naj se tam pogovarjam z mozevimi kolegi in njihovimi puncami. Pol sem pa eno gospo nasla user posted image user posted image user posted image . Damn, I'm old. Aja, vrocine danes nimamo. Razpolozenje pa ni ne vem kako dobro. Bo jutri boljse, ko se naspimo.

nanica jest nisem ujela, kam sta pa poslala atija?

dojenje cez dan uf, ce je idealen dan, potem zjutraj, ce zeliva zaspat doma tudi ob 9-10h, okol 12-13h, okol 17h in pred spanjem. Zadnje dni pa kar nekaj vsevprek.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17046
19.5.2007 20:34:22   
piskot
Pikabu WB, upam da boste zdaj bolje, ko ne boste na pocitnicah.

Arabela cestitamo za uspesno razstavo.

mamica ti povem odgovor kdaj se bo dojenje normaliziralo? takoj ko bo mami nehala razmisljat o tem user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17047
19.5.2007 20:38:27   
nanica

nanica jest nisem ujela, kam sta pa poslala atija?

v london, a se jutri na srečo že vrne

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17048
19.5.2007 20:39:27   
nanica

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ste nas pozabili s seboj vzet user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

sem s seboj vzela mati in teto, ki pomaga čistit hišo

jutri gremo lahko pa spet, skupaj, če si za

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17049
19.5.2007 20:40:45   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

danes sva se ponoci tolikokrat dojila, da sem se zjutraj zbudila s takimi joskami kot africanke. ciiiist so bile prazne. mogoce se bo pa vsaj martin kaj zredil od tega user posted image .

to se meni pogosto ponoči zgodi, ampak je očitno samo estetske narave, tudi iz takih čajnih vrečk se mali najeuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 17050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  680 681 [682] 683 684   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  680 681 [682] 683 684   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.