lucika
|
saj razumem....ko je bilo samo dojenje je bilo super, se ni bilo kaj za sekirat. jaz si še s čaji in ostalo tekočino nisem belila glave; ne rabi in konec. pa je bilo... zdaj pa kar gledamo, kaj pojejo, koliko pojejo...tudi moj, ki poje eno banano z eno jabolko, to se meni zdi količinsko ful, kalorično niti ni, ne? ampak če je prehrana dojenčkov zastavljena na takih količinah, bo že dovolj. kaj pa riž, polenta, poleg zelenjave? pediatri tudi pravijo, da je dobro dodati kako kapljico olivnega olja, če se otroci ne redijo... moj ima zelenjavo rad z rižolinom. mu dodam žličko, in lepo je. prez pa ga nekaj v grlu tišči, miu gre na bruhanje:) pa voda isto, pa če je premalo soka notri, tudi:) falot mali! spije mi tudi ful. zdaj sem kupila lonček od nuby, pa mu je super. spije mi tri polne, kar je 8 deci. tako kot ste drugi pokakani, smo mi polulani. danes trikrat. kako imate oblečene za spat? pri nas je not zdaj ze 26 stopinj. pa sem mu dala ta kratek bodi z hlackami. pa mu je super, še vedno je topel. pa odkrit je zdaj, pol ko se shladi stanovanje, ga bom pokrila. do zdaj je imel pizamice, dolge in brez stopal, pa mi je kuhal v tistem... danes sem mu prvic dala kratke rokave. ostali pa v dolgih, pa se kako jopco vidis kje, tak da mama skor slabo vest, ko ga tak slacim... pa ne, ce je meni ful vroce, je tudi njemu... altati...a mislis, da bi tole nočno nedojenje vsem uspelo? a pol spi, al se vseeno zbuja? no, ker včeraj je imel napade ponoči, pa malo zize, pa jok, pa ziza in jok. pa sem dala na flasko vodo in je pil. zdaj pa ne vem, ali ni bil lacen, pa samo zejen, ali se mu ni lublo matrat...? očitno pa so ga še zobki mučili. sem mislala, da ko zobek pokuka ven, da je ok, in smo rešeni. pa je šele zdaj, ko raste (prvo so š****), dobil krvave dlesni. predvidevam, da ga boli. čeprav je čez dan celi nasmejan...
|