|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  589 590 [591] 592 593   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.5.2007 21:19:27   
Maxica
Moci, delam kot zdravstveni administrator v Psihiatrični bolnišnici, med drugim je tudi oddelek alkoholizma tam. Grozno, kaj vse vidiš.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14751
1.5.2007 21:23:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

bravo maks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
am, jaz ne pijem piva... a lahko sokec, al pa vsaj liker user posted image

Mati Altati je dovolila alkota, kar izvoli.user posted image

Jah, mati Altati rada spije kozarec rdečega ob dobri hrani, borovničke so pa itak moja slaba točkauser posted image ...padem nanje v momentuuser posted image ...

borovničke? liker? meni je to njami. user posted image mljask. s tem smo se včasih podkupovale.user posted image

Meni pa bolj paše smile ali kakšno res dobro nizozemsko pivouser posted image . Tudi kozarec rdečega si privoščim, za žgano pijačo pa nisem preveč. Itak sem pa zdaj, ko sem v novi službi, zelo sitna glede pijače, alkoholizma nasploh, pijance vidim vsepovsod.user posted image

moram še malo citirat, da bo muki veselauser posted image
jaz imam tudi alergijo na alkohol okrog mene.... mi je ta user posted image uničil lep del življenja. in nočem, da bi zoja preživljala kaj podobnega
maxica, kaj pa ti delaš?

Jaz sem tudi v svojih 'divjih' letih zelo rada pila borovničke in razne sadne kremaste likerje, pa obvezno bambus...piva nisem nikoli marala...sedaj pa ne pijem že 2 leti skoraj nič...za rojstni dan sem spila pol deci cvička pa mi je bilo dovolj...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14752
1.5.2007 21:23:32   
moci
verjamem. kaj jaz vse doma vidimuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14753
1.5.2007 21:24:47   
altati
Madonca, zdaj bom pa jaz, mama, ki pije alko utihnila, ker se bojim, da me bo Maxi kam naročila....
saj ne pijem redno, res ne....samo če je kakšna fešta!
Nisem alkoholik, prisežem....ne me tepst!user posted image user posted image user posted image
Mi doma nimamo niti piva, niti vina, niti žganih pijač.....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14754
1.5.2007 21:25:20   
Anonimen

Moci, delam kot zdravstveni administrator v Psihiatrični bolnišnici, med drugim je tudi oddelek alkoholizma tam. Grozno, kaj vse vidiš.user posted image

Si morem mislit user posted image ...

Moj bratranec je zaradi alkohola umrl pri 19ih...
Pa sosed je zaradi enega pijanca ob nogo in službo in dejansko ob normalno življenje...
Pa še ful primerov poznam....GROZNO

Sajne rečem...kakšen deci paše včasih...če se pa ravno zgodi, da je dobra družba in se ga malo več spije, potem pa ne rinit v avto...

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 1.5.2007 21:27:35 >

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14755
1.5.2007 21:26:00   
moci
altati, pomiri seuser posted image te bo jutri glava bolela.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14756
1.5.2007 21:27:55   
altati
Pri nas doma pa nikoli ni nihče pretirano pil.
Raze ob kakšnem nedeljskem kosilu kozarec rdečega.
Midva z možem še tega nimava doma.
Če pa kam greva na kosilu, si ga pa naročiva.
Pa aperetiv-borovničke ali jegra.
Mož pa sploh zelo malo pije, niti piva ne, ker ima od doma bolj slabe izkušnje. Sploh iz otroških let.
Nikoli, ampak res nikoli, pa ne pijem, niti požirka, če vozim. Tega se pa striktno držim!

Moci-ne zavidam ti, karkoli je že....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14757
1.5.2007 21:29:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Madonca, zdaj bom pa jaz, mama, ki pije alko utihnila, ker se bojim, da me bo Maxi kam naročila....
saj ne pijem redno, res ne....samo če je kakšna fešta!
Nisem alkoholik, prisežem....ne me tepst!user posted image user posted image user posted image
Mi doma nimamo niti piva, niti vina, niti žganih pijač.....

Tudi pri nas doma je suša glede alkohola...včasih si moj kupi sixpack piva, ki pa ga ima za en čas...razen če kdo pride...pa čokoladni liker sem dobila za rojstni dan (če bo kdo prišel ga bo deležen), pa ene borovničke je zadnjič kolegica prinesla (so še original zaprte)...

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14758
1.5.2007 21:30:54   
Maxica
user posted image Ne, nehajte, saj imamo tudi mi doma na zalogi vedno kakšno pivce, pa morda tudi kakšno vino. Saj toliko pameti odrasel človek menda ima, da ve, kje je meja. Al kva.user posted image
Mi je pa res najhuje, če vidim, da pripeljejo kakšno mamico, pa otročki sami doma ostanejo, v bogve kakšnih razmerah.user posted image  K sreči to res ni velikokrat, no.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14759
1.5.2007 21:31:02   
moci
eh, jaz sem že kar navajena. mogoče je to dobro za prihodnost. mogoče sem se kaj naučila in se bo user posted image tudi, pa še zojauser posted image
ne vem, pri nas je alkoholizma res veliko.
itak pravijo, da kozarček po kosilu je za zdravje, ane? no, jaz res redko pijem. samo nikoli ne reci nikoli. kaj pa če se mi enkrat zasukauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 14760
1.5.2007 21:31:31   
Anonimen
Smo pa v resne vode zašle...
Altati še 4 objave in bo nova (zadnja) user posted image ...
Moci, tudi jaz ti ne zavidam (kar koli že je), upam pa, da ni prehudo user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14761
1.5.2007 21:32:05   
moci
maxica, samo uspešno se jih pa malo ozdravi, kaj

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14762
1.5.2007 21:33:24   
Anonimen

eh, jaz sem že kar navajena. mogoče je to dobro za prihodnost. mogoče sem se kaj naučila in se bo user posted image tudi, pa še zojauser posted image
ne vem, pri nas je alkoholizma res veliko.
itak pravijo, da kozarček po kosilu je za zdravje, ane? no, jaz res redko pijem. samo nikoli ne reci nikoli. kaj pa če se mi enkrat zasukauser posted image

Ja kozarček je baje za zdravje...samo eni mislijo, da bolj ko bodo pili, bolj zdravi bodo...učinek je pa ravno nasproten...

Menda ja se ti ne bo zasukalo?!user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14763
1.5.2007 21:33:32   
moci
nehajte, no. nič hudega mi ni. user posted image mi smo v svojem nadstropju in se imamo fino.

deeeeež user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri nas končno dežuje. mogoče pa ne bo tako soparna noč

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14764
1.5.2007 21:35:21   
Anonimen
Pri nas pa ni dežja in sopare ne, ker danes ni bilo ful vroče...mi smo itak bili na vikendu pri tašči in je bilo čisto prijetno...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14765
1.5.2007 21:36:00   
Maxica

maxica, samo uspešno se jih pa malo ozdravi, kaj

Ja, veliko je povratnikov. No, jaz sem na tem delovnem mestu še malo časa, ker sem ravno menjala, potem pa zanosila in odšla na porodniško, ampak dovolj, da sem videla precej stvari.
Se ti pa res kar krivično zdi. Ok, saj so ubogi po eni strani, so bolniki, nimaš kaj, ampak nihče jim ne zliva alkohola v usta, no. Prihajajo pa enkrat na mesec mal se streznit, pa nazaj domov, na stara pota. S tem, da jim zavarovalnica vse to krije.
Sorry, jaz si moram bris MV pri ginekologu plačati, če hočem, da mi ga vzame.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14766
1.5.2007 21:36:07   
Anonimen
A bomo res danes prišle do 600? Se mi zdi, da nam kar gre...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14767
1.5.2007 21:38:06   
Maxica
No, jaz se zdaj poslavljam, upam, da nisem preveč zamorila večernega čveka. user posted image Malo popestrite z drugimi temami, pa lahko noč.user posted image
Muki, upam, da trenutno sexaš, glede na to, da te ni, da bi rinila v 600.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14768
1.5.2007 21:38:17   
Anonimen
Sorry, jaz si moram bris MV pri ginekologu plačati, če hočem, da mi ga vzame.

To tudi mene razpali...eni kar dobijo vse zastonj, eni se pa dobesedno juser posted image  da si lahko kaj privoščimo...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14769
1.5.2007 21:39:50   
Anonimen
Maxica lepo spi, pa upam, da bo jutri Lan boljše...

Mi smo se tudi nekaj dogovarjali, da bi se crkljali...pa je user posted image  zaspal na kavču...bom spet jaz kriva, ker sem predolgo na RRju...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14770
1.5.2007 21:40:37   
moci
maxica, to še ni nič. zavarovalnica krije tudi zdravljenje vseh bolezni, ki pridejo od tega. kljub temu, da so bili prej opozorjeni (če ne nehaš...). potem pa za hude bolnike, ki bi jim lahko pomagali, zmanjka denarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14771
1.5.2007 21:41:28   
altati
ampak punce- BRIS MV SI PA LE PLAČAJTE VSAKO LETO! SE VAM BO OBRESTOVALO, VERJEMITE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14772
1.5.2007 21:43:07   
moci
se mi zdi da ne bo nič s 600user posted image
jaz grem spat. dragi je že omagal.

muki, a bo še en user posted image ? user posted image user posted image user posted image user posted image

itak preveč čvekamo, potem pa resne debate popackamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14773
1.5.2007 21:44:50   
moci
no bris mi pa plačajo, ker imam pap 2, imela sem 3, pa spet 2,... zadnjič - v user posted image pa 1 user posted image upam, da bo zdaj tudi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14774
1.5.2007 21:47:54   
Anonimen
Zgleda, da so šle že vse čveke spat, pa se tudi jaz poslavljam...

Upam, da bomo vse imele lepo in prespano noč...

user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  589 590 [591] 592 593   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  589 590 [591] 592 593   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.